herkese günaydınn.annişler bi sorum olcak benim eşim çalışıyor sigortalı ssk doğum parası diye bişi weriyomuş alan warmı nekadar?neler yapmak gerekiyo.bilenlerin cewaplarını bekliyorum.şimdiden teşekkürler...
Buralardayım da nete bi türlü giremedim. Benim bebeğim gündüz ve akşamları pek uyumuyor da. Uyuduğunda ancak yemek falan yapıyorum. Yavaş yava düzelmeye başladı ama sanki. Gündüz ve akşamları bi kaç gündür uyuyabilmeye başladı. Artık pek de ağlamıyor eskisi gibi. Yani bazı günler ağlamıyor. Nefes almaya başlayabileceğim gibi görünüyor artık. 40'ım çıkana kadar girebiliyordum nete çünkü annem bizdeydi genelde. Şimdi sadece haftada iki gün banyo yaptırmaya geliyor.
günaydın kızlarrrr
ayşegül sende facebook varmı canımm ekleyemm
günaydınnnn kızlarrrrrrrrr
dün aşı olduk 3 tane. pek ağladı yavrum, ama gece huzursuzluk yapmadı Allahtan, aşkı memnuya bakabildim :)
Ben Adana'lıyım. Tayin işlerini bitirdim ben. Mardin'de çalıştım 6 sene şimdi memleketimdeyim.
gülşah ecenaz'ı götürdün mü doktora. burak'ınki düzeldi diyodum ama dün yine bütün gün salyalı kaka yaptı. ben de yarın götürcem doktora.inş önemli bişey değildir ikisininki de..
izmirdee sıcak ayşegülll yemeğimi yapıyım ben de çıkcam güneşin tadını çıkarmaya sende çık diycem iki çocukla zor olur demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?