2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aykız günaydın canım.ne yaptı ece oyun halısıyla oynadımı.tepkisi nasıldı..

herkese günaydınn.annişler bi sorum olcak benim eşim çalışıyor sigortalı ssk doğum parası diye bişi weriyomuş alan warmı nekadar?neler yapmak gerekiyo.bilenlerin cewaplarını bekliyorum.şimdiden teşekkürler...

kızlar iki gün önce defne güldü.bu iki kez oldu.bi ablam seveen güldü.aaa çok şaşırdım aa güldü demişim.aynı şebeklikleri yaptım bana gülmedi.ertesi gün.yine kıza maymunluk yapıyodum yine bi güldü.çok hoşuma gitti tekrar denedim ama gülmedi.ayy başladılar valla..

Buralardayım da nete bi türlü giremedim. Benim bebeğim gündüz ve akşamları pek uyumuyor da. Uyuduğunda ancak yemek falan yapıyorum. Yavaş yava düzelmeye başladı ama sanki. Gündüz ve akşamları bi kaç gündür uyuyabilmeye başladı. Artık pek de ağlamıyor eskisi gibi. Yani bazı günler ağlamıyor. Nefes almaya başlayabileceğim gibi görünüyor artık. 40'ım çıkana kadar girebiliyordum nete çünkü annem bizdeydi genelde. Şimdi sadece haftada iki gün banyo yaptırmaya geliyor.

canım eskiden bunarla ugraşıyordum ama yeni tasarımından bir bilgim yom üzgünüm.ama bilenler vardı.eger gelirde okurlarsa emin ol cevaplarlar..

anladım canım.iyi bari düzelsindee..ya senin aliendemi orda.ya ben seni adanalı bilmiyordum.yani tain meselesi yüzünden ordasın sanıyordum..

günaydın kızlarrrr
ayşegül sende facebook varmı canımm ekleyemm

yok özellikle kayıt olmuyorum canım.istemiyorum ya..vakit ayıramam ona..boşverr..

burda öyle bi hava varki.çok sıcak.balkona çamaşır astım gözlerimi kırparak astım güneş yakıyo valla.ohh ne güzel .hafta sonuda böyle olur inşallah piknik yapacagız..))

Ben Adana'lıyım. Tayin işlerini bitirdim ben. Mardin'de çalıştım 6 sene şimdi memleketimdeyim.

gülşah ecenaz'ı götürdün mü doktora. burak'ınki düzeldi diyodum ama dün yine bütün gün salyalı kaka yaptı. ben de yarın götürcem doktora.inş önemli bişey değildir ikisininki de..

izmirdee sıcak ayşegülll yemeğimi yapıyım ben de çıkcam güneşin tadını çıkarmaya sende çık diycem iki çocukla zor olur demi ?

Ben Adana'lıyım. Tayin işlerini bitirdim ben. Mardin'de çalıştım 6 sene şimdi memleketimdeyim.

anladım canım.iyiymiş o zaman benimde şim adanalı.yaza ordayız.izne gelcez...

gülşah ecenaz'ı götürdün mü doktora. burak'ınki düzeldi diyodum ama dün yine bütün gün salyalı kaka yaptı. ben de yarın götürcem doktora.inş önemli bişey değildir ikisininki de..

geçmiş olsun canım.inşallah bişey çıkmaz..

izmirdee sıcak ayşegülll yemeğimi yapıyım ben de çıkcam güneşin tadını çıkarmaya sende çık diycem iki çocukla zor olur demi ?

hemde çok zor..heüz cesaret edemiyorum..(;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…