2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar burda da hava çok güzel ama eve tıkıldım kaldım yarın inşallah zincirlerimi kırıcam ipekle ilk defa dışarı çıkıcaz arabasıyla, büyük ihtimal alışveriş merkezine biraz da caddede gezmeye gideriz içim karardı artık evde yaaaaa

cıkın gezın tabı yaaaa

aysegul bızım ıpekte barız 10 gundur guluyor ya. hanı oyle bılıncsızce degıl gayet farkında olarak guluyo nasıl tatlı oluyolar dımı. hele bıde yan yan carpık carpık gulmuyolarmı...

canım yaaa:)dediğin gii inş hafta sonu güzel olur havada ailecek güzel bir gün geçirirsiniz piknikte..

inşallah canım.genelde bi gün çıkmazsak ertesi gün muhakkak çıkıyoruz ama eşimle..

A ne güzel. Geln tabii. Fırsat olursa da görüşelim hatta.

evet ya istiyorum tanışmayı.pülya ve senle geldigim zaman görüşmek isterim.o gün gelsin konuşuruz daha..:)))

resım topıgıne resım ekledım ama kucuk ya nasıl buyutucem onu?
bende ımageshock acılmıyor

günaydın canım..ben bi ara anlatmıştım.sayfa 60 da sanıımfoto topiginde..

hadi canım sen cesater et.bende gelem arkandan..

benimki de öyle özellikle uykudan yeni uyanmış bakınıyor halini yakalayabilirsem bayağı bayağı konuşmalara karşılık veriyor gülücükler atıyor bir de gece altını değiştirirken allahım o ağzını yiyesim geliyor miyavlamalara başladık biz artık teyzeleri agucuklara az kaldı

ya aslında çıkacagım parkada zeynepten degil defne nasıl olacak.şimdi bu çocuk emzik almıyo.ee biberonda kullanmıyo.çıktık yola.hadi agladı .tamam kucagımada aldım.ama aglıyo yine açım diyo ne alcak işte beni düşündüren o. sadece emiyo.zeynebi parka götürsem.ee orda emziremem.offf işte sırf bu yüzden degilse rahat rahat çıkarım ya.zeynom elim ayagıma dolaşmaz.defnecikten korkuyom(

günaydın şekerlerr

günaydın.nassın canım.minik nasıl..

ayy daha büyüdükçe daha şeker olcak bunlar..:)))

Saol teyzesi çok sevdi valla tepinip duruyo oyuncaklarada eli kavusuyo hosuna gidiyo cadinin

aman iyi ne güzel.

Canim çikmadan emzir güzelce bi saatlikte olsa çikin o uyur zaten çikinca korkma

günaydın şekerlerr

günaydın canlar

günaydınnnnopuyorumnanaktan

herkese günaydınn

Herkeze Günaydin kizlar
Hülyacim kolay gelsin canim

günaydınlar..

150 lira civarı bişii olması lazım..

Canim çikmadan emzir güzelce bi saatlikte olsa çikin o uyur zaten çikinca korkma

işte bi öyle geliyo aklıma.onuda hafta sonu eşim ecdeyken deneyecegim.sıkışırsam hemen onu çagırırım diyorum.ilk öyle deneyeyemi.bi cesaret gelsin sonra hafta içi çıkarım.bide park çok yakın hatta evimin arkası.balkondan park gözütür.babası zeynoyu parka çıkardıgında defneyı kucafgıma alır zeynebi serederim parkta.yani öyle yakın olmasına güvenerek çıkacagım işte..sagol..

bakım cnm
yok anam ya daha çıkacamm:roflol:
cık bakım nası oluomuz bızede anlat ızlenımlerını kaydirigubbakcemile3

slm kıslar bende 11 şubatta doğum yaptım...eşimle hiç konuşamaz olduk...sanki aramızda görünmeyen bi duvar var...nie böle olduk anlamıyorum..kırkım çıkana kadar annemler yanımdaydı şimdi de kayınvalidemdeyim ilk torun bizi evimize bırakmak istemiyoo çokta iiler rahatlık açısından iimm bebişe kolaylıkla bakıyoruz ama eşim uzaklaşıyo gibi..bilmiyorum ne yapmalıyım bu durum beni üzmeye başladı sizde böle şeyler yşıyomusunuz ne tavsiye edrsiniz

slm herkese gecemiz korktuğumuz gibi olmadı çok şükür ateş falan olmadı hatta hiç uyumadığı gibi güzel uyudu çocuk acaba hergün aşımı olsa dedim:roflol:

bnde gezmek istiomda bizim oğlan hiç sevmio
çok yabncılıyo basıyo çığlığı gitttiğim yerlerde
aa diolar biyeri ağlıo galiba
yok ii diyorum inanmıolar bukez diyom acaba ağrıyomuki
eve bi gelioz gülücükler saçıyo hemen
küçük sıpa evinide bilirmişşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…