2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım bmce rahatı bırak kenara.
git evine gör bak daha güzel olacak
adam başbaşa kalmaı özlemiştir bebekinde alışmışındır
bakarsın inş.bn böle düşünüom şahsenyerimseniben

slm herkese gecemiz korktuğumuz gibi olmadı çok şükür ateş falan olmadı hatta hiç uyumadığı gibi güzel uyudu çocuk acaba hergün aşımı olsa dedim:roflol:

hadi geçmişolsun bakalım
aman valla allah dr.lardan korusun bebikleri
aşı maşı istememmmeyvahedigeldismile

bencede..herkesin içinde çocugunu sevmek belkide sizinle başbaşa kalmak istiyordur.adam ne yapsın belkide herkesten çekiniyondur.hiç ara vermeden eve dogrucaaaşutarafagitti....:dance:....

slm herkese gecemiz korktuğumuz gibi olmadı çok şükür ateş falan olmadı hatta hiç uyumadığı gibi güzel uyudu çocuk acaba hergün aşımı olsa dedim:roflol:

aman ne güzel işte.belkim yoruldu ignelerden.benim kızda o gün iyi uyumuştu..

keyfine düşkün olacak desene ..kız gene ne delilik ettinde profilin degişti..laelaelaelaelae.....

uyuyo şükür.kız dün bilmem niyemki uyumadı.neyse kırk yılın başı uyumadı.amaan olur böyle vakalar.ayşecikte hemencecik yakalarolumunekankayizsmile.....

ahanda uyandı benimki...
evet evt olur böle şayler datlum
benimki emzik alıo artık capputu capputu emio

bugün bi kaka yapmış bnmiki bütün beli pok içinde kalmış
dünde banyo yaptıydı......heryerini sildim başdonsona

ahanda uyandı benimki...
evet evt olur böle şayler datlum
benimki emzik alıo artık capputu capputu emio

ah ah bide benmki alsa keşkem.benimki daha emzik nasıl emilir onu bilmiyo agzına veriyom.bi saga bi sola gevindirip durduruyo.ya kızıp cor cork emilir bu diyom.sonrada pırt atıyo..sengözlerimebaksanab.....

ah ah bide benmki alsa keşkem.benimki daha emzik nasıl emilir onu bilmiyo agzına veriyom.bi saga bi sola gevindirip durduruyo.ya kızıp cor cork emilir bu diyom.sonrada pırt atıyo..sengözlerimebaksanab.....

inş. alır ya rahat oluyo
sn devam et savaşa
bizimkini babası alıştırtı
bide eşin denesin bakalım alacakmı

bugün bi kaka yapmış bnmiki bütün beli pok içinde kalmış
dünde banyo yaptıydı......heryerini sildim başdonsona

bak işte..bire kızım o kadar silecegine yıkasana.o kadar pok silmeyle baş olurmukafamçokkarıştı.....

içim dişim bir benim
neysem onaniknanik

yesinler senin içinide dışınıda..aklinialirimsmile....

teşekkür ederim kıslar ilgilendiğiniz için...şimid bunu kayınvalideye sölemek var geçen hafta gidelim dedik bırakmadı bizi burasıda ev diyoo..sonra biraz daha kalalım dedik ..bugünde bana gidin evi havalandırın yalnız kalın diyo sanki herşey cinsellik.. ilk torun sevsinler diye kalıyoruz ama eşimle aramız dahada açılırsa düzeltmesi zor belki..eşiminde sölemsini istiyorm ben gidelim dediğimde farketmez demesi beni deli ediyo((

selam arkadaşlar...
benim kız çok salya akıtıyor bu aralar. sizinkilerde de vamı...

bizimkinde az buz başladı gibi.ama daha çok degil.bundan sonra normal doktor diger ay demişti.salyalar başlar bunu diş çıkıyor sanmayın.tükrük bezleri çalışmaya başlıyormuş.haliyle yutma işlevleri henüz tam gelişmedigi için salyalar baş aşagı olcakyerimseniben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…