slm kıslar bende 11 şubatta doğum yaptım...eşimle hiç konuşamaz olduk...sanki aramızda görünmeyen bi duvar var...nie böle olduk anlamıyorum..kırkım çıkana kadar annemler yanımdaydı şimdi de kayınvalidemdeyim ilk torun bizi evimize bırakmak istemiyoo çokta iiler rahatlık açısından iimm bebişe kolaylıkla bakıyoruz ama eşim uzaklaşıyo gibi..bilmiyorum ne yapmalıyım bu durum beni üzmeye başladı sizde böle şeyler yşıyomusunuz ne tavsiye edrsiniz
slm herkese gecemiz korktuğumuz gibi olmadı çok şükür ateş falan olmadı hatta hiç uyumadığı gibi güzel uyudu çocuk acaba hergün aşımı olsa dedim:roflol:
slm kıslar bende 11 şubatta doğum yaptım...eşimle hiç konuşamaz olduk...sanki aramızda görünmeyen bi duvar var...nie böle olduk anlamıyorum..kırkım çıkana kadar annemler yanımdaydı şimdi de kayınvalidemdeyim ilk torun bizi evimize bırakmak istemiyoo çokta iiler rahatlık açısından iimm bebişe kolaylıkla bakıyoruz ama eşim uzaklaşıyo gibi..bilmiyorum ne yapmalıyım bu durum beni üzmeye başladı sizde böle şeyler yşıyomusunuz ne tavsiye edrsiniz
slm herkese gecemiz korktuğumuz gibi olmadı çok şükür ateş falan olmadı hatta hiç uyumadığı gibi güzel uyudu çocuk acaba hergün aşımı olsa dedim:roflol:
bnde gezmek istiomda bizim oğlan hiç sevmio
çok yabncılıyo basıyo çığlığı gitttiğim yerlerde
aa diolar biyeri ağlıo galiba
yok ii diyorum inanmıolar bukez diyom acaba ağrıyomuki
eve bi gelioz gülücükler saçıyo hemen
küçük sıpa evinide bilirmişşşşş
keyfine düşkün olacak desene ..kız gene ne delilik ettinde profilin degişti..laelaelaelaelae.....
ayşegül uyuyomu artık bebekin
geçen gündüz uyumadı diodun
uyuyo şükür.kız dün bilmem niyemki uyumadı.neyse kırk yılın başı uyumadı.amaan olur böyle vakalar.ayşecikte hemencecik yakalarolumunekankayizsmile.....
akıllı olmadımki hiçdelikafadulden
he onu biliyomda akıllı olmadıgını.hani alenen belli etmişsinde ..sempatiksalakcinni..profile bari yazma bacım akıllı sansınlar seni:1ninca:.....
ahanda uyandı benimki...
evet evt olur böle şayler datlum
benimki emzik alıo artık capputu capputu emio
ah ah bide benmki alsa keşkem.benimki daha emzik nasıl emilir onu bilmiyo agzına veriyom.bi saga bi sola gevindirip durduruyo.ya kızıp cor cork emilir bu diyom.sonrada pırt atıyo..sengözlerimebaksanab.....
bugün bi kaka yapmış bnmiki bütün beli pok içinde kalmış
dünde banyo yaptıydı......heryerini sildim başdonsona
içim dişim bir benim
neysem onaniknanik
inş. alır ya rahat oluyo
sn devam et savaşa
bizimkini babası alıştırtı
bide eşin denesin bakalım alacakmı
selam arkadaşlar...
benim kız çok salya akıtıyor bu aralar. sizinkilerde de vamı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?