teşekkür ederim kıslar ilgilendiğiniz için...şimid bunu kayınvalideye sölemek var geçen hafta gidelim dedik bırakmadı bizi burasıda ev diyoo..sonra biraz daha kalalım dedik ..bugünde bana gidin evi havalandırın yalnız kalın diyo sanki herşey cinsellik.. ilk torun sevsinler diye kalıyoruz ama eşimle aramız dahada açılırsa düzeltmesi zor belki..eşiminde sölemsini istiyorm ben gidelim dediğimde farketmez demesi beni deli ediyo((
ooo bizimki baloncuk bile yapiyoşakkıdıkaydirigubbakcemile3selam arkadaşlar...
benim kız çok salya akıtıyor bu aralar. sizinkilerde de vamı...
ooo bizimki baloncuk bile yapiyoşakkıdıkaydirigubbakcemile3
herkesin içinde değil sadece eşime söldim gidelim diye farketmez diyoo..ben buna anlam veremiyorum halinden memnun demekki..
07 papatya benim eşim işten geliyo bebişi seviyo ondan sonra internette bende içerde kayınvalidyle bebeğe bakıyorum öle sohbet muhabbet kalmdı yani.. ilk zamanlar önemsemiyodum ama artık yavaş yavaş keçiler gelemeye başladı kimseninde kalbini kırmak istemiyorum bakalım ne olacak..sanırım fazla rahata alıştıı...
bugün ilk işim işten gelsin konuşucam kavga da etsek artık evime dnücem..
rahatlık tamamda ya ben ...benimle vakit geçirmek...başbaşa kalmaya ne oldu..bu erkekleri analmak zor daha ilk çoçuk yahu..
teşekkür ederim kıslar ilgilendiğiniz için...şimid bunu kayınvalideye sölemek var geçen hafta gidelim dedik bırakmadı bizi burasıda ev diyoo..sonra biraz daha kalalım dedik ..bugünde bana gidin evi havalandırın yalnız kalın diyo sanki herşey cinsellik.. ilk torun sevsinler diye kalıyoruz ama eşimle aramız dahada açılırsa düzeltmesi zor belki..eşiminde sölemsini istiyorm ben gidelim dediğimde farketmez demesi beni deli ediyo((
fatolina bende öleydim canım evde canım sıkılıyoo ii olur dedik ama bi geldik 3 haftadır burdayız gidemiyoruz ben rahatlık açısından iimm ama eşimle paylaşımım azaldı.. fazla kalmamak lazım bence bi haftayeter...ben gidelim demzsem daha burdayız..
bak işte..bire kızım o kadar silecegine yıkasana.o kadar pok silmeyle baş olurmukafamçokkarıştı.....
TEK YIKAYAMAM YA ÇOK AĞLI BABAMIZLA YIKARIM ANCA
BU erkekler hep aynı valla bnimde kaynanam yanımızda kaldı adama yalvardım arı odalarda yatalım die ama annesiyle yattıkteşekkür ederim kıslar ilgilendiğiniz için...şimid bunu kayınvalideye sölemek var geçen hafta gidelim dedik bırakmadı bizi burasıda ev diyoo..sonra biraz daha kalalım dedik ..bugünde bana gidin evi havalandırın yalnız kalın diyo sanki herşey cinsellik.. ilk torun sevsinler diye kalıyoruz ama eşimle aramız dahada açılırsa düzeltmesi zor belki..eşiminde sölemsini istiyorm ben gidelim dediğimde farketmez demesi beni deli ediyo((
aklıma geldikçe sinir oluyorum
bunlar anneyi görünce böle bi ... olduk sanıyolar
ama bak eve git nası yapışacak sana
bizimki anası gidince öle oldu yalaka
selam arkadaşlar...
benim kız çok salya akıtıyor bu aralar. sizinkilerde de vamı...
AYNENNNN tatlım çok fazla
Biz hazirlandik babamizi bekliyoruz gezmeye gidicez bugünde gelince görüsürüz sekerler
kızlar sağlık ocağı hemşiresinden dereceyle kaka yaptırmayı öğrendim derecenin ucunu hafifçe poposuna sokup çevircekmişiz hafifçede aşağı yukarı oynattı mutlaka yapar dedi hoş benimki yapmadı ama dün 2 3 kez yapmıştı fitil koymuştum kakası yoktur olsa fşkırır dereceyle dedi bide dijital diil normal derece olcakmış ben en küçük boyunu aldım kaka için dedim eczacıya:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?