2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkesin içinde söyleme ..eger eşin yalnızken sana farketmez diyosa.o başka.ama herkesin içinde farketmez diyebilir çekinebilir..bencede gidin..söylesin kocan..

ooo bizimki baloncuk bile yapiyoşakkıdıkaydirigubbakcemile3

evet bizdede az var hani.güccük balonlar..bazende balon olmuyo ..)))

herkesin içinde değil sadece eşime söldim gidelim diye farketmez diyoo..ben buna anlam veremiyorum halinden memnun demekki..

bence memnunluktan çok alışmış olabilir.bence evinize geçmezseniz böyle devam edebilir..bir kez daha konuş bence.ciddi söylüyorum gidelimmi gitmeyilimmi diye.sen bilinsin derse.bide sen söyle sen ne düşünüyorsun de.illaki bi fikrini al...

07 papatya benim eşim işten geliyo bebişi seviyo ondan sonra internette bende içerde kayınvalidyle bebeğe bakıyorum öle sohbet muhabbet kalmdı yani.. ilk zamanlar önemsemiyodum ama artık yavaş yavaş keçiler gelemeye başladı kimseninde kalbini kırmak istemiyorum bakalım ne olacak..sanırım fazla rahata alıştıı...

bugün ilk işim işten gelsin konuşucam kavga da etsek artık evime dnücem..

evet bencede o rahata çok alışmış.hatta evde olmak onu ilk günler biraz sıkıtıya bile sokabilir.hatta sana ne gerek vardı geldik ne güzel ora bakıyorlardı falan der bile.bence o rahatlıga iyice alışmadan evinize gidin.adama ne var .yemek önüne geliyo.bebege bakanda var..çok rahatlık valla...sen öyyle rahat olsan gelirmisin...valla ben gelmem

ahh canım sende bendensin demek her hafta kaynanamdayım gelip alıyolar torun için
ama ben hayatımdan memnunum ya evde canım çok sıkılıyo
sen de git ara ara gelirsiniz gene bunda bişey yok sıkma canını

fatolina bende öleydim canım evde canım sıkılıyoo ii olur dedik ama bi geldik 3 haftadır burdayız gidemiyoruz ben rahatlık açısından iimm ama eşimle paylaşımım azaldı.. fazla kalmamak lazım bence bi haftayeter...ben gidelim demzsem daha burdayız..

anladım canım
evet fazlada kalınca insan daralıyo anlıyorum seni
oda sen rahatsın diye düşünüyo galiba bişey demiyodur sıkma kendini bunun için

kızlar sağlık ocağı hemşiresinden dereceyle kaka yaptırmayı öğrendim derecenin ucunu hafifçe poposuna sokup çevircekmişiz hafifçede aşağı yukarı oynattı mutlaka yapar dedi hoş benimki yapmadı ama dün 2 3 kez yapmıştı fitil koymuştum kakası yoktur olsa fşkırır dereceyle dedi bide dijital diil normal derece olcakmış ben en küçük boyunu aldım kaka için dedim eczacıya:roflol:

bı posta mısafırım gıttı. sımdıde kocıs gelmek uzere. yemekten sonra bı posta daha gelıcekler war...
ayyyyyy gecmıse baktım neyse herkes ıyı.
gorusuruz sekerlerrr

sagol canım bende alım eczaneden o zaman bıde su humana ıı geceler cayından alcem sagolasın.
bı yemek yıyıp cıkım eczaneye 7.30 a kadar acık nasılsa aksam guclubacismile

yalancı tavuk göğsünü dün yaptım iki tabak yedim göğüsler doldu hakkaten süt arttırıyo deneyin bence hem hafif hem lezzetli hemde işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…