2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

amaaaan, çok geçmiş olsun bacım. acil şifalar versin allah. üfff insan, onların yerine ben hasta olayım diye düşünmeden edemiyor yaww.

teşekkür ederimm.

okuyan çok ama yazan yok

haftasonu sıkıldın mı canım.

yok kız.hatta birazdan yatacagım.ama bi yatmadan bakayım dedim.amma okuyan çok olunca yazmadan edemedim
sen nasılsın.

yok kız.hatta birazdan yatacagım.ama bi yatmadan bakayım dedim.amma okuyan çok olunca yazmadan edemedim
sen nasılsın.

hımm anladım. iyi valla ne olsun. tarsusa annemlere gittik. mirayı hayvanat bahçesine götürdük. yoruldum bayağı ama güzl bi gündü.
sende ne var ne yok.

kocama kızdım ama yine ona sarıldım ağladım...sonuç elde var sıfır...

merhaba canım. amaaan boşver tatlım,sıkma canını.

yok yaa küsme yok...benim kocada playstation takıntısı var da yine o yüzden yanii.çok sık kızarım nu konuda ona çünkü hiç sınırını bilmiyor...en ufak 5 dakkaları onunla geçiriyor valla kumam gibi oldu..

ayy şu erkekler de çocuktan beter. bizimki de bilgisayar oyunlarıyla bozmuş aklını. ama evde oynatmam: kural koyduk. darısı başına.
ama çok da takma bence, dışarıda olup: nerde diye düşüneceğine.. yanında playstationa takılması daha iyi.

ayşegül dayanamayıp yattı galiba:))
iyi geceler bacım. rüyanda beni gör.

:)) evet ya satdaşlık filan vardı dimi:))
bende yatıcaktım tam dürttü bişiyler gir gir diye..:) bizler iyiyiz çok şükür gencer de uyuyo ŞİMDİLİK..
bende miray veseni çok öpüyorum canım iyi geceler

ben o kuralı koymayı denedim,neler denedim bu konuda ama olmuyor,bildiğin gibi değil oyuna hastalığı ama artık yapacak bişey yok sanırım ipin ucu kaçmış bi kere bu konuda..
o hale geldik di mi canım..evde olsun da oynasın...dilim diyor ama içim kuduruyor...

Günaydın kızlar,

umarım yeni senede hep güzel şeyler anlatır, kocaman kahkahalar atarız. bücürlerimizin mücizelerini birlikte yaşarız.

günaydın güzel anneler yeni yılda tüm güzellikler yanımızda olsun,Allah yavrularımıza ve tüm sevdiklerimize sağlık mutluluk güzellik versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…