Günaydın kızlar,
umarım yeni senede hep güzel şeyler anlatır, kocaman kahkahalar atarız. bücürlerimizin mücizelerini birlikte yaşarız.
günaydın güzel anneler yeni yılda tüm güzellikler yanımızda olsun,Allah yavrularımıza ve tüm sevdiklerimize sağlık mutluluk güzellik versin...
herkese günaydın
inşllah sağlıklı huzurlu mutlu sevdiklerimizin hep yanımızda olduğu güzel bir yıl olsun anneannemize gitmeden bir bakayım dedim sizlere ahmet burak hastaymış geçmiş olsun ahmete inşallah hemen iyileşir minik kuzum
günaydın güzel anneler yeni yılda tüm güzellikler yanımızda olsun,Allah yavrularımıza ve tüm sevdiklerimize sağlık mutluluk güzellik versin...
herkese günaydın
inşllah sağlıklı huzurlu mutlu sevdiklerimizin hep yanımızda olduğu güzel bir yıl olsun anneannemize gitmeden bir bakayım dedim sizlere ahmet burak hastaymış geçmiş olsun ahmete inşallah hemen iyileşir minik kuzum
Günaydın kızlar...İyi bir gün ve iyi bir sene olsun inşallah
çok sağolun kızlar..
sanırım ahmet burağı doktora götürmem gerekecek..yani doktor da direk antibiyotik yazacak.evdeki ilaçlarla gündüz fena değildi aslında ama gece hiç durmadı..
birazdan toplantı vari öğleden sonra gideceğim...
çok sağolun kızlar..
sanırım ahmet burağı doktora götürmem gerekecek..yani doktor da direk antibiyotik yazacak.evdeki ilaçlarla gündüz fena değildi aslında ama gece hiç durmadı..
çok sağolun kızlar..
çok sağolun kızlar..
Günaydın iyi haftalar hatta iyi seneler şekerler
Benim oğlum bu dişler yüzünden herhalde Perşembe akşamı ishal olmaya başladı. Cuma da artınca acile falan götürdüm bişey çıkmadı çok şükür ama yine 3 gün halsiz bıraktı kuzumu. Perşembe Cuma geceleri ateşliydik yine. gece bile uykusunda uyanıp ishal oluyordu kuzumneyse ki dün baya baya azaldı. doktor dişten olabilir dedi ama ayrıca da salgın var dedi.
Kendi doktorumuzla da görüştüm 1 aydır yani ilk diş çıkmaya başladığından beri her hafta sonu ateşleniyoruz bişeyler oluyo hop bi tane diş geliyo.. 2-3 günde toparlıyorsa dişten olabilir dedi. Ateşi de 38.5 tan fazla olmuyor dedim onu da diş yapabilir dedi. Böyle işte. Dün toparladı baya iyiydi. Gece yarım saatte bir uyandı ama ne hikmetse önceki gece gayet güzel uyumuştu. Yeni diş mi geliyo neHastayken yanımda uyudu ya dün gece babaneleri gittiği için ben yatağımda yattım yanımda yatmak istedi zannımca.
Hafta sonları anneme meşgale olayım diyor herhalde benim sıpa
Aras Paşamın doğum gününü bile girip kutlayamadım. Aras Paşam arkadaşlarının abisi koca adam oldun maşallah sana. Nice mutlu sağlıklı başarılı seneler gör teyzem. Annene de teşekkür ederiz sana bu kadar güzel baktığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?