günaydın selma
günaydın havva
günaydın aytencimm
başka görmediğim kimse varsa hepiciğinize günaydınn
kızlar bende akşam istanbuldaki kızlarla buluştım rüyamdaaaa zeynep burcu esra hepsini gördümmm
iyilerdir inşallahhh
Günaydın iyi haftalar hatta iyi seneler şekerler
Benim oğlum bu dişler yüzünden herhalde Perşembe akşamı ishal olmaya başladı. Cuma da artınca acile falan götürdüm bişey çıkmadı çok şükür ama yine 3 gün halsiz bıraktı kuzumu. Perşembe Cuma geceleri ateşliydik yine. gece bile uykusunda uyanıp ishal oluyordu kuzumneyse ki dün baya baya azaldı. doktor dişten olabilir dedi ama ayrıca da salgın var dedi.
Kendi doktorumuzla da görüştüm 1 aydır yani ilk diş çıkmaya başladığından beri her hafta sonu ateşleniyoruz bişeyler oluyo hop bi tane diş geliyo.. 2-3 günde toparlıyorsa dişten olabilir dedi. Ateşi de 38.5 tan fazla olmuyor dedim onu da diş yapabilir dedi. Böyle işte. Dün toparladı baya iyiydi. Gece yarım saatte bir uyandı ama ne hikmetse önceki gece gayet güzel uyumuştu. Yeni diş mi geliyo neHastayken yanımda uyudu ya dün gece babaneleri gittiği için ben yatağımda yattım yanımda yatmak istedi zannımca.
Hafta sonları anneme meşgale olayım diyor herhalde benim sıpa
Aras Paşamın doğum gününü bile girip kutlayamadım. Aras Paşam arkadaşlarının abisi koca adam oldun maşallah sana. Nice mutlu sağlıklı başarılı seneler gör teyzem. Annene de teşekkür ederiz sana bu kadar güzel baktığı için
günaydın selma
günaydın havva
günaydın aytencimm
başka görmediğim kimse varsa hepiciğinize günaydınn
kızlar bende akşam istanbuldaki kızlarla buluştım rüyamdaaaa zeynep burcu esra hepsini gördümmm
iyilerdir inşallahhh
Günaydın iyi haftalar hatta iyi seneler şekerler
Benim oğlum bu dişler yüzünden herhalde Perşembe akşamı ishal olmaya başladı. Cuma da artınca acile falan götürdüm bişey çıkmadı çok şükür ama yine 3 gün halsiz bıraktı kuzumu. Perşembe Cuma geceleri ateşliydik yine. gece bile uykusunda uyanıp ishal oluyordu kuzumneyse ki dün baya baya azaldı. doktor dişten olabilir dedi ama ayrıca da salgın var dedi.
Kendi doktorumuzla da görüştüm 1 aydır yani ilk diş çıkmaya başladığından beri her hafta sonu ateşleniyoruz bişeyler oluyo hop bi tane diş geliyo.. 2-3 günde toparlıyorsa dişten olabilir dedi. Ateşi de 38.5 tan fazla olmuyor dedim onu da diş yapabilir dedi. Böyle işte. Dün toparladı baya iyiydi. Gece yarım saatte bir uyandı ama ne hikmetse önceki gece gayet güzel uyumuştu. Yeni diş mi geliyo neHastayken yanımda uyudu ya dün gece babaneleri gittiği için ben yatağımda yattım yanımda yatmak istedi zannımca.
Hafta sonları anneme meşgale olayım diyor herhalde benim sıpa
Aras Paşamın doğum gününü bile girip kutlayamadım. Aras Paşam arkadaşlarının abisi koca adam oldun maşallah sana. Nice mutlu sağlıklı başarılı seneler gör teyzem. Annene de teşekkür ederiz sana bu kadar güzel baktığı için
2011 anneleri ne kadar çabuk başladılar doğumlara. Bir karışıklık mı var yoksa ya..Yanlış mı hesapladı bunlar satlarını. Bazıları eve bile çıkmış. Aras nerdeyse bir ay kalmıştı küvezde
cnm aman amann onlar iyisinii bilir şimdi başlarlar ULAN die konuşmaya en iyisimi boşver
serapçım tosbişime geçmiş olsun diştendir inş. başka bişy yoktur kuzudaa
günaydın kızlar...
yılbaşı gecesini acilde geçirdik desem yeridir. cuma günü 3 kere ateşi yükseldi ipeğin. 2 sinde düşürdüm 3.de götürdük doktora akşam 7 falandı. 39.4 tü gittiğimizde ateşi. bi dünya test tahlil yaptılar hepsi temiz çok şükür. ateş var ama sebep yok... düşmüyor da. cmt de ateşi çıktı,dün normale döndü kırmızı döküntüler oluştu vücudunda. doktoru aradık,6.hastalık dedi. bunca şeyin arasında bi o eksik zaten. sadece ateş düşürücü kullandık geçti gitti. ben anlamıyorum bu nasıl iş? bağışıklık mı zayıf bu çocuğun? bu zamana dek hiç hasta olmadı,şimdi üst üste geliyor ne warsa...
bugün iyiyiz şükür. az bi döküntüsü var...
yeni bebeğimiz de dünyaya geldi. öğleden sonra kayınvalidem gelicek ipeğe bakmaya ben hastaneye gidicem.
sıkıldım bunaldım üst üste gelen hastalıklar yüzünden sinirlerim laçka durumda.
yarında öksürük için kontrolümüz var. gerçi baya geçti ama yinede baksın bi bakalım...
ipeği uyutup geçmişe bakıcam.
sagol canım. doruk ishalmiş sizede geçmiş olsun çok. salgın var dr söyledi. aman uzak olsun. sebepsiz yere ateş 2-3 gün sonrada döküntü. başka da bişey değil...zeynepcim gecmis olsun. bu 6.hastalığı hepimiz gecireceğiz ilk ipek oldu burdada. bende her an bekliyorum kendimi hazırlıyorum. bugünlerde sende herşey üstüste geldi cok haklısın bunalmakta ama bi taraftanda 6. hastalık illetindende kurtuldun bu arada....
cok cok gecmis olsun canım.
kız bişey olmasın? test yaptın mı???Hiç mi konuşamayacağız kız. Edepsizlikleriyle kalsınlar ne yapayım. Ya BU ARALAR PAMUK GİBİ OLDUM YA.. Normalde carlamam lazımdı onlara ama.
Ben hala adet olmadım iki hafta gecikti kızlar
sagol canım...geçmiş olsun canım 6. hastalıkda buldu sizi yani aman neyse onuda atlatmış şükür ipek kan sayımı yapıldımı hiç ipeğe kansızlık varsa belki ondandır bağışıklığıda zayıf olabilir bende bağışılık denen bişey yok galiba biri yanımda burnunu silse anında hasta olurum yeni doğan bebişinizede allah uzun ömrüler versin allah analı bablı büyütsün anne babasınında gözü aydın tabi sizinde
sagol canım. bız atlattık,sizi bulmasın.hoşgeldin zeynepcim geçmiş olsun ipeğime geçen özlem bu 6.hastalıkla ilgili bi yazı paylaşmıştı orda okumuştum bende
hay ALlah ya çok geçmiş olsun cnmgünaydın kızlar...
yılbaşı gecesini acilde geçirdik desem yeridir. cuma günü 3 kere ateşi yükseldi ipeğin. 2 sinde düşürdüm 3.de götürdük doktora akşam 7 falandı. 39.4 tü gittiğimizde ateşi. bi dünya test tahlil yaptılar hepsi temiz çok şükür. ateş var ama sebep yok... düşmüyor da. cmt de ateşi çıktı,dün normale döndü kırmızı döküntüler oluştu vücudunda. doktoru aradık,6.hastalık dedi. bunca şeyin arasında bi o eksik zaten. sadece ateş düşürücü kullandık geçti gitti. ben anlamıyorum bu nasıl iş? bağışıklık mı zayıf bu çocuğun? bu zamana dek hiç hasta olmadı,şimdi üst üste geliyor ne warsa...
yeni bebeğimiz de dünyaya geldi. öğleden sonra kayınvalidem gelicek ipeğe bakmaya ben hastaneye gidicem.
yarında öksürük için kontrolümüz var. gerçi baya geçti ama yinede baksın bi bakalım...
cnm sen bilinHiç mi konuşamayacağız kız. Edepsizlikleriyle kalsınlar ne yapayım. Ya BU ARALAR PAMUK GİBİ OLDUM YA.. Normalde carlamam lazımdı onlara ama.
Ben hala adet olmadım iki hafta gecikti kızlar
aa mutlak geçiriliyomuymuş bu hastalık cnm ilk yaşlardamı oluyo acaba bebişlerdezeynepcim gecmis olsun. bu 6.hastalığı hepimiz gecireceğiz ilk ipek oldu burdada. bende her an bekliyorum kendimi hazırlıyorum. bugünlerde sende herşey üstüste geldi cok haklısın bunalmakta ama bi taraftanda 6. hastalık illetindende kurtuldun bu arada....
cok cok gecmis olsun canım.
günaydın kızlar...
sagol kuşum...hay ALlah ya çok geçmiş olsun cnm
yeni bebeğinizde gelmiş gözünüz aydın maşallah
cnm sen bilin
ben ulan lafına çok sinirlendimde ondan dedim
aa mutlak geçiriliyomuymuş bu hastalık cnm ilk yaşlardamı oluyo acaba bebişlerde
hastayken ve bünyesi zayıfken gelen mikrobu çabuk kapmıştır dedi. yani zaten hastaydı ipek,diğer mikroplada temas edince ona direnememiştir dedi.Canım ya geçmiş olsun. Kıyamam ben İpoşuma. Dr bu kadaar üstüste gelmesi konusunda bi şey demedi mi?
sagol canım. doruk ishalmiş sizede geçmiş olsun çok. salgın var dr söyledi. aman uzak olsun. sebepsiz yere ateş 2-3 gün sonrada döküntü. başka da bişey değil...
kız bişey olmasın? test yaptın mı???
sagol canım...
kansızlıgımız wardı ama duzeldı.
ya cocuk 6 ay anne sutu aldı
balık yagı kullanıyorum
mama verıceksem aptamil veriyorum sırt bagısıklıga destek dıye
yıne hasta oluyor nasıl iş anlamadım daha napmam lazım
sagol canım. bız atlattık,sizi bulmasın.
hülyacım geçmiş olsun. bencede götür. balgam kötü. ciğerlerine inmesin. inşallah çabuk toparlar...
serapcım size de geçmiş olsun. bol sıvı ver,diş ishal yapar ateş yapar ama 38.5 üzeri diş değildir artık. yani 39 derece ateşi diş yapmaz bence. hafif ateş yapabilir. yılbaşına hasta girmişiz ikimizde desebe
evet kızlar salgın var acil dr.u dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?