2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım hayır olsun inşallah eee hafta sonu girmedinya özlemişsin galiba rüyana girmişler onlarda

Oy dişi çıkarmış da hastalanırmış...Hem geçmiş olsun hem maşallah kuzuma

geçmiş olsun canım bizimde bir ara ishal oldu diş geliyor dedik üstünden bir ay veya daha fazla geçti anca geldi dişlerimiz uğraştırıyor bu dişler bebişlerimizi bizimde gelmedi gelmedi şimdi hepsi aynı anda geldi bir baktım dört oldular dünde baktım beşinci patlamış geç kaldık ama yetiştik herkese iyi toparlamasına sevindim canım bizim dişler fazla zorlamadı biraz huysuzluğu oldu ama o kadarda olur

cnm aman amann onlar iyisinii bilir şimdi başlarlar ULAN die konuşmaya en iyisimi boşver

serapçım tosbişime geçmiş olsun diştendir inş. başka bişy yoktur kuzudaa

günaydın kızlar...
yılbaşı gecesini acilde geçirdik desem yeridir. cuma günü 3 kere ateşi yükseldi ipeğin. 2 sinde düşürdüm 3.de götürdük doktora akşam 7 falandı. 39.4 tü gittiğimizde ateşi. bi dünya test tahlil yaptılar hepsi temiz çok şükür. ateş var ama sebep yok... düşmüyor da. cmt de ateşi çıktı,dün normale döndü kırmızı döküntüler oluştu vücudunda. doktoru aradık,6.hastalık dedi. bunca şeyin arasında bi o eksik zaten. sadece ateş düşürücü kullandık geçti gitti. ben anlamıyorum bu nasıl iş? bağışıklık mı zayıf bu çocuğun? bu zamana dek hiç hasta olmadı,şimdi üst üste geliyor ne warsa...
bugün iyiyiz şükür. az bi döküntüsü var...
yeni bebeğimiz de dünyaya geldi. öğleden sonra kayınvalidem gelicek ipeğe bakmaya ben hastaneye gidicem.
sıkıldım bunaldım üst üste gelen hastalıklar yüzünden sinirlerim laçka durumda.
yarında öksürük için kontrolümüz var. gerçi baya geçti ama yinede baksın bi bakalım...
ipeği uyutup geçmişe bakıcam.

geçmiş olsun serapçım dişler zorluyor yavruları çokk

ay evet aytencim özledim valla aklım hep burda kalıyo zati girmeyinceee

Serapcım geçmiş olsun. bizimkide bir ara ishal oldu salgındanmı yoksa diştenmi anlamadım bende. dişide çıktı çünkü bu arada. bol haşlanmış patates ve su ver.... karnıda agrıyorsa sıcak banyo falan yaptır ayağını sıcak tut canım. bizimkide 1 haftada geçti.

cnm aman amann onlar iyisinii bilir şimdi başlarlar ULAN die konuşmaya en iyisimi boşver

serapçım tosbişime geçmiş olsun diştendir inş. başka bişy yoktur kuzudaa

Hiç mi konuşamayacağız kız. Edepsizlikleriyle kalsınlar ne yapayım. Ya BU ARALAR PAMUK GİBİ OLDUM YA.. Normalde carlamam lazımdı onlara ama.

Ben hala adet olmadım iki hafta gecikti kızlar

zeynepcim gecmis olsun. bu 6.hastalığı hepimiz gecireceğiz ilk ipek oldu burdada. bende her an bekliyorum kendimi hazırlıyorum. bugünlerde sende herşey üstüste geldi cok haklısın bunalmakta ama bi taraftanda 6. hastalık illetindende kurtuldun bu arada....

cok cok gecmis olsun canım.

geçmiş olsun canım 6. hastalıkda buldu sizi yani aman neyse onuda atlatmış şükür ipek kan sayımı yapıldımı hiç ipeğe kansızlık varsa belki ondandır bağışıklığıda zayıf olabilir bende bağışılık denen bişey yok galiba biri yanımda burnunu silse anında hasta olurum yeni doğan bebişinizede allah uzun ömrüler versin allah analı bablı büyütsün anne babasınında gözü aydın tabi sizinde bizimde bir ara ateşten sonra bütün vücudu dökmüştü ama drumuz bişey demedi sadece ferroyla antibiyotiği aynı anda verme dedi belki bizimkide 6. hastalıktır

Son düzenleme:
hoşgeldin zeynepcim geçmiş olsun ipeğime geçen özlem bu 6.hastalıkla ilgili bi yazı paylaşmıştı orda okumuştum bende

hülyacım geçmiş olsun. bencede götür. balgam kötü. ciğerlerine inmesin. inşallah çabuk toparlar...
serapcım size de geçmiş olsun. bol sıvı ver,diş ishal yapar ateş yapar ama 38.5 üzeri diş değildir artık. yani 39 derece ateşi diş yapmaz bence. hafif ateş yapabilir. yılbaşına hasta girmişiz ikimizde desebe

evet kızlar salgın var acil dr.u dedi...

sagol canım. doruk ishalmiş sizede geçmiş olsun çok. salgın var dr söyledi. aman uzak olsun. sebepsiz yere ateş 2-3 gün sonrada döküntü. başka da bişey değil...
Hiç mi konuşamayacağız kız. Edepsizlikleriyle kalsınlar ne yapayım. Ya BU ARALAR PAMUK GİBİ OLDUM YA.. Normalde carlamam lazımdı onlara ama.

kız bişey olmasın? test yaptın mı???
sagol canım...
kansızlıgımız wardı ama duzeldı.
ya cocuk 6 ay anne sutu aldı
balık yagı kullanıyorum
mama verıceksem aptamil veriyorum sırt bagısıklıga destek dıye
yıne hasta oluyor nasıl iş anlamadım daha napmam lazım
hoşgeldin zeynepcim geçmiş olsun ipeğime geçen özlem bu 6.hastalıkla ilgili bi yazı paylaşmıştı orda okumuştum bende
sagol canım. bız atlattık,sizi bulmasın.

hay ALlah ya çok geçmiş olsun cnm
yeni bebeğinizde gelmiş gözünüz aydın maşallah

cnm sen bilin
ben ulan lafına çok sinirlendimde ondan dedim

aa mutlak geçiriliyomuymuş bu hastalık cnm ilk yaşlardamı oluyo acaba bebişlerde

Canım ya geçmiş olsun. Kıyamam ben İpoşuma. Dr bu kadaar üstüste gelmesi konusunda bi şey demedi mi?

sagol kuşum...
Canım ya geçmiş olsun. Kıyamam ben İpoşuma. Dr bu kadaar üstüste gelmesi konusunda bi şey demedi mi?
hastayken ve bünyesi zayıfken gelen mikrobu çabuk kapmıştır dedi. yani zaten hastaydı ipek,diğer mikroplada temas edince ona direnememiştir dedi.
telaşa gerek yok 2-3 yaşına kadar kışın sık hastalanması nomal dedi...

canım ailede kolay hastalanan kimse varmı belki bu işinde genetikle bir alakası vardır

6. hastalıktan Esra için de şüphelenmişlerdi. Ama ateş iki gün sürdü sadece.
Ben görmedim o lafı Esma...İyiki de görmemişim
Test yaptım iki kere hem de. Negstif çıktı. Dr a da gidemiyorum fırsat bulup. Ben eve gidene kadar klinikler kapanıyo

Sağolun teyzoşlar. Berkuş ta Furkan gibi 1 ayda 5. diş geliyo, kıskandı arkadaşlarını bütün dişlerini çıkarıp yetişmeye çalışıyor işte

Geçmiş olsun canım he yeni yıla hasta girdik Yeni bebişiniz ömürlü olsun.
Ben de şüphelendim bu hastalıktan geçen hafta da ateşliydi bizimki ama baktım sonra döküntü falan yok. 38.5 üzerine hiç çıkmadı Berkuşun ateşi o yüzden de dişe yoruyor doktor da.
3 gündür patates, yoğurt, muz ve suyla geçiriyoruz zaten.. Doktor da söyledi bunları bana Cuma günü . Bi de reflor verdi.. tabi onu içirmek ayrı işkence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…