2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın selmamm

günaydın

geçmiş olsun serapcım....

evet onların bebişleri bayağı bi aceleci çıktılar....

günaydın serapcım benide gördünmü kız rüyanda

Havva kız benim de 28 inde olmama lazım idi 2.leri de aynı gün doğurur muyuz kıııııııızzzzzz

Kızlar bi de doktor diş çıkarırken direnci düşer o yüzden de daha kolay hastalanır dedi.

Son düzenleme:

hadi hayırlısı yakında bebek müjdesi alıcaz gibi görünüyor bakalım kimden gelicek ilk müjde

serapçım cnm bursalı kızlara mesaj atmıştın buluşma için neoldu cvp geldimi hiçkimseden ?

günaydın zeynep geçmiş olsun ipeğime ....

sizede geçmiş olsun özlemcim....

Hiç mi konuşamayacağız kız. Edepsizlikleriyle kalsınlar ne yapayım. Ya BU ARALAR PAMUK GİBİ OLDUM YA.. Normalde carlamam lazımdı onlara ama.

Ben hala adet olmadım iki hafta gecikti kızlar
test yaptınmı havvacım .....

zeynepte diş çıkarıyor burnu yine akmaya başladı nefes alamıyor kuzum tamda yeni iyileşmişti ....

geçmiş olsun canım valla tam iyileşti diyoruz başka bişey çıkıyor ama gene bunlara şükür en azından ilaçla falan geçiyor

evet reflor işe yarıyor. meyve suyuna falanda katabilirsin aklında bulunsun. bi ara şiddetli ishal döneminde bizde kullanmıştık. pirinç,patates,muz ve su diyeti ishal için en iyi diyet zaten canım...
bazen sebepsiz yere durduk yerde ateş çıkabiliyormuş. yani bi mikrop vücuda giriyor. ateş çıkıyor,ateş vücüdun mikropla savaşma mekanizması zaten biliyorsun,eğer hastalık vücudu sarmazsa ateş kendiliğinden geçip gidiyor öylece...
ipekte tiroide falan bakıldımı canım
bakıldı canım normal çok şükür...
sağol selmacm.
tam iyileşti derken zeynoda diş çıkarmaya başlamış size de geçmiş olsun. bu kış böyle geçecek anlaşıldı...

Selmacım geçmiş olsun canım...Aslında üzülüyoruz ama onların bağışıklık sistemi için çok önemli hastalık geçirmeleri. Mikropşarı ne kadar erken tanırlarsa o kadar iyi

Günaydın tatlışlar nabersiniz .
Bizde yine haberler feci Mertkan zaten burdada yazmıştım sebepsiz yere mızıklayıp duruyordu .Yine diş geliyor diye düşünmüştüm .Birkaç gün geceleri ateşi çıktı çok fazla değildi ama .
Yılbaşı günü hele mızıldayıp duruyordu .Hiçbişey yemek istemiyordu bende dişten galiba diye .Şu hazır meyve püreleri varya kavanozda ondan yedirdim .Hepsini yedi sonrada uykusuzluktan huysuzlanmaya başladı vitamin ve ferrum vereyim onlarıda içsin yatsın dedim .Çok zorlamadan içti .Tam şükür dedim çocuğun öksüreceği geldi mi bir kustu ki akıllara zarar arka arkaya 2-3 kere .Üstü başı ,benimki ,halı heryer mahvoldu Üzerini değiştiresiye ağladı falan giydirdim odadan çıktım geldiğimde bıraktığım yerde uyumuş kalmış.Aç açına uyudu kuzum o gece
Bende yatarken baya kötü hissediyordum kendimi .Cumartesi gününü yatarak geçirdim .Boğazım şişti ağrıyordu yutkunamadım .Heyerlerim dayak yemiş gibi ağrıyordu .Akşam eşimle acile gitmek zorunda kaldım .İğne yaptılar bir poşet ilaç verdi dr kötü üşütmüşsün dedi .
Nasıl oluyor anlamıyorum bir odanın içinde hep hastayız oğlumda bende .Hadi onun dru diş çıkarırken normal dedi.Bana ne oluyor hiç hastalık yakamı bırakmıyor .İlaçlar sayesinde bugün daha iyiceyim
Allahım dermansız dert vermesin ,kötü hastalıktan korusun .Yinede bugünümüze çok şükür

olur mu olur kız...

ikinciler de senin erkek benim kız olursa onları da kerteriz artık dünürüm.. bu kadar tesadüfte vardır bi hayır der çifte düğün yaparız

bu arada Allah korusun yahuu başka planlar yaparken bi bebe haberiyle her şey alt üst olur:96:

zeynepte diş çıkarıyor burnu yine akmaya başladı nefes alamıyor kuzum tamda yeni iyileşmişti ....

kıyamam canım ya.. Bi yandan dişer bi yandan kış derken yaza kadar böyle gidecek herhalde. Senin kızın hasta olmaması zor iki tane okullu abiyle

geçmiş olsun canım sanada mertkanada valla bende odadan çıkmadan hasta olanlardanım kaç gündür burnum tıkalı dra gitmekde istemiyorum bakalım ne olacak galiba bende acile gitmeden rahat edemicem

Selmacım geçmiş olsun canım...Aslında üzülüyoruz ama onların bağışıklık sistemi için çok önemli hastalık geçirmeleri. Mikropşarı ne kadar erken tanırlarsa o kadar iyi
bu dogru işte havvacım... üzülüyoruz ama böyle böyle öğrenicekler mikropla savaşmayı.

canım ıkınıze de gecmıs olsun. vıtamınsız mı kalıyosun tugba? vıtamın falan kullansana. meyve suyu sıkın ıcın ne bıleyım sen hemen hasta oluyosun benden betersın bu konuda aynı odada bırbırınıze bulaştırıp duruyosunuz işte. çıkın dışarı bence,içerilere kapanmak çözüm değil. yine kapıyorlar bi yerden.

sağol zeynepcim....

havvacım sağol canım....

tuğbacım geçmiş olsun sarı kuşumada kıyamam onada geçmiş olsun canım....

sağol serapcım haklısın canım sırayla hastalanıyorlar, biri biterken öbürü başlıyor,önce zeynep hastaydı,sonra kerem kulak iltihabı geçirdi şimdi zeynebin burnu akıyor yine diş çıkarıyor,allah dermansız dert vermesin yeterki bunada şükür neyapalım.....

2011 Delikanlılarının Sünnetini Ne Zaman Düşünüyorsunuz?

kasılmalarınız hangi sıklıkla oluyor ve ne kadar sürüyor?

yine saçma sapan konularla dolmuş burası... aradığımı bulamıyorum sinir oluyorum. bişey deyince de dedi oluyoruz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…