ben canımcanım ailede kolay hastalanan kimse varmı belki bu işinde genetikle bir alakası vardır
günaydın selmamm
günaydıngünaydın cnmm
geçmiş olsun serapcım....Günaydın iyi haftalar hatta iyi seneler şekerler
Benim oğlum bu dişler yüzünden herhalde Perşembe akşamı ishal olmaya başladı. Cuma da artınca acile falan götürdüm bişey çıkmadı çok şükür ama yine 3 gün halsiz bıraktı kuzumu. Perşembe Cuma geceleri ateşliydik yine. gece bile uykusunda uyanıp ishal oluyordu kuzumneyse ki dün baya baya azaldı. doktor dişten olabilir dedi ama ayrıca da salgın var dedi.
Kendi doktorumuzla da görüştüm 1 aydır yani ilk diş çıkmaya başladığından beri her hafta sonu ateşleniyoruz bişeyler oluyo hop bi tane diş geliyo.. 2-3 günde toparlıyorsa dişten olabilir dedi. Ateşi de 38.5 tan fazla olmuyor dedim onu da diş yapabilir dedi. Böyle işte. Dün toparladı baya iyiydi. Gece yarım saatte bir uyandı ama ne hikmetse önceki gece gayet güzel uyumuştu. Yeni diş mi geliyo neHastayken yanımda uyudu ya dün gece babaneleri gittiği için ben yatağımda yattım yanımda yatmak istedi zannımca.
Hafta sonları anneme meşgale olayım diyor herhalde benim sıpa
Aras Paşamın doğum gününü bile girip kutlayamadım. Aras Paşam arkadaşlarının abisi koca adam oldun maşallah sana. Nice mutlu sağlıklı başarılı seneler gör teyzem. Annene de teşekkür ederiz sana bu kadar güzel baktığı için
evet onların bebişleri bayağı bi aceleci çıktılar....2011 anneleri ne kadar çabuk başladılar doğumlara. Bir karışıklık mı var yoksa ya..Yanlış mı hesapladı bunlar satlarını. Bazıları eve bile çıkmış. Aras nerdeyse bir ay kalmıştı küvezde
günaydın selma
günaydın havva
günaydın aytencimm
başka görmediğim kimse varsa hepiciğinize günaydınn
kızlar bende akşam istanbuldaki kızlarla buluştım rüyamdaaaa zeynep burcu esra hepsini gördümmm
iyilerdir inşallahhh
ben canım
tiroid var bende bu yüzden bağışıklığım yok maalesef çabuk hastalanırım
belkide ondan...
Havva kız benim de 28 inde olmama lazım idi 2.leri de aynı gün doğurur muyuz kıııııııızzzzzz
Kızlar bi de doktor diş çıkarırken direnci düşer o yüzden de daha kolay hastalanır dedi.
Havva kız benim de 28 inde olmama lazım idi 2.leri de aynı gün doğurur muyuz kıııııııızzzzzz
Kızlar bi de doktor diş çıkarırken direnci düşer o yüzden de daha kolay hastalanır dedi.
günaydın zeynep geçmiş olsun ipeğime ....günaydın kızlar...
yılbaşı gecesini acilde geçirdik desem yeridir. cuma günü 3 kere ateşi yükseldi ipeğin. 2 sinde düşürdüm 3.de götürdük doktora akşam 7 falandı. 39.4 tü gittiğimizde ateşi. bi dünya test tahlil yaptılar hepsi temiz çok şükür. ateş var ama sebep yok... düşmüyor da. cmt de ateşi çıktı,dün normale döndü kırmızı döküntüler oluştu vücudunda. doktoru aradık,6.hastalık dedi. bunca şeyin arasında bi o eksik zaten. sadece ateş düşürücü kullandık geçti gitti. ben anlamıyorum bu nasıl iş? bağışıklık mı zayıf bu çocuğun? bu zamana dek hiç hasta olmadı,şimdi üst üste geliyor ne warsa...
bugün iyiyiz şükür. az bi döküntüsü var...
yeni bebeğimiz de dünyaya geldi. öğleden sonra kayınvalidem gelicek ipeğe bakmaya ben hastaneye gidicem.
sıkıldım bunaldım üst üste gelen hastalıklar yüzünden sinirlerim laçka durumda.
yarında öksürük için kontrolümüz var. gerçi baya geçti ama yinede baksın bi bakalım...
ipeği uyutup geçmişe bakıcam.
sizede geçmiş olsun özlemcim....Serapcım geçmiş olsun. bizimkide bir ara ishal oldu salgındanmı yoksa diştenmi anlamadım bende. dişide çıktı çünkü bu arada. bol haşlanmış patates ve su ver.... karnıda agrıyorsa sıcak banyo falan yaptır ayağını sıcak tut canım. bizimkide 1 haftada geçti.
test yaptınmı havvacım .....Hiç mi konuşamayacağız kız. Edepsizlikleriyle kalsınlar ne yapayım. Ya BU ARALAR PAMUK GİBİ OLDUM YA.. Normalde carlamam lazımdı onlara ama.
Ben hala adet olmadım iki hafta gecikti kızlar
Esmacım 6. hastalığı şurdan okuyabilirsin
Altnc hastalk 6. hastalk nedir altnc hastaln tedavisi belirtileri Roseola nfantum
günaydın zeynep geçmiş olsun ipeğime ....
sizede geçmiş olsun özlemcim....
test yaptınmı havvacım .....
zeynepte diş çıkarıyor burnu yine akmaya başladı nefes alamıyor kuzumtamda yeni iyileşmişti ....
evet reflor işe yarıyor. meyve suyuna falanda katabilirsin aklında bulunsun. bi ara şiddetli ishal döneminde bizde kullanmıştık. pirinç,patates,muz ve su diyeti ishal için en iyi diyet zaten canım...Sağolun teyzoşlar. Berkuş ta Furkan gibi 1 ayda 5. diş geliyo, kıskandı arkadaşlarını bütün dişlerini çıkarıp yetişmeye çalışıyor işte
Geçmiş olsun canım he yeni yıla hasta girdikYeni bebişiniz ömürlü olsun.
Ben de şüphelendim bu hastalıktan geçen hafta da ateşliydi bizimki ama baktım sonra döküntü falan yok. 38.5 üzerine hiç çıkmadı Berkuşun ateşi o yüzden de dişe yoruyor doktor da.
3 gündür patates, yoğurt, muz ve suyla geçiriyoruz zaten.. Doktor da söyledi bunları bana Cuma günü . Bi de reflor verdi.. tabi onu içirmek ayrı işkence
bazen sebepsiz yere durduk yerde ateş çıkabiliyormuş. yani bi mikrop vücuda giriyor. ateş çıkıyor,ateş vücüdun mikropla savaşma mekanizması zaten biliyorsun,eğer hastalık vücudu sarmazsa ateş kendiliğinden geçip gidiyor öylece...6. hastalıktan Esra için de şüphelenmişlerdi. Ama ateş iki gün sürdü sadece.
Ben görmedim o lafı Esma...İyiki de görmemişim
Test yaptım iki kere hem de. Negstif çıktı. Dr a da gidemiyorum fırsat bulup. Ben eve gidene kadar klinikler kapanıyo
bakıldı canım normal çok şükür...ipekte tiroide falan bakıldımı canım
sağol selmacm.günaydın zeynep geçmiş olsun ipeğime ....
sizede geçmiş olsun özlemcim....
test yaptınmı havvacım .....
zeynepte diş çıkarıyor burnu yine akmaya başladı nefes alamıyor kuzumtamda yeni iyileşmişti ....
geçmiş olsun canım valla tam iyileşti diyoruz başka bişey çıkıyor ama gene bunlara şükür en azından ilaçla falan geçiyor
olur mu olur kız...
Günaydın tatlışlar nabersiniz .
Bizde yine haberler feciMertkan zaten burdada yazmıştım sebepsiz yere mızıklayıp duruyordu .Yine diş geliyor diye düşünmüştüm .Birkaç gün geceleri ateşi çıktı çok fazla değildi ama .
Yılbaşı günü hele mızıldayıp duruyordu .Hiçbişey yemek istemiyordu bende dişten galiba diye .Şu hazır meyve püreleri varya kavanozda ondan yedirdim .Hepsini yedi sonrada uykusuzluktan huysuzlanmaya başladı vitamin ve ferrum vereyim onlarıda içsin yatsın dedim .Çok zorlamadan içti .Tam şükür dedim çocuğun öksüreceği geldi mi bir kustu ki akıllara zarar arka arkaya 2-3 kere .Üstü başı ,benimki ,halı heryer mahvolduÜzerini değiştiresiye ağladı falan giydirdim odadan çıktım geldiğimde bıraktığım yerde uyumuş kalmış.Aç açına uyudu kuzum o gece
Bende yatarken baya kötü hissediyordum kendimi .Cumartesi gününü yatarak geçirdim .Boğazım şişti ağrıyordu yutkunamadım .Heyerlerim dayak yemiş gibi ağrıyordu .Akşam eşimle acile gitmek zorunda kaldım .İğne yaptılar bir poşet ilaç verdi dr kötü üşütmüşsün dedi .
Nasıl oluyor anlamıyorum bir odanın içinde hep hastayız oğlumda bende .Hadi onun dru diş çıkarırken normal dedi.Bana ne oluyor hiç hastalık yakamı bırakmıyor .İlaçlar sayesinde bugün daha iyiceyim
Allahım dermansız dert vermesin ,kötü hastalıktan korusun .Yinede bugünümüze çok şükür
bu dogru işte havvacım... üzülüyoruz ama böyle böyle öğrenicekler mikropla savaşmayı.Selmacım geçmiş olsun canım...Aslında üzülüyoruz ama onların bağışıklık sistemi için çok önemli hastalık geçirmeleri. Mikropşarı ne kadar erken tanırlarsa o kadar iyi
Günaydın tatlışlar nabersiniz .
Bizde yine haberler feciMertkan zaten burdada yazmıştım sebepsiz yere mızıklayıp duruyordu .Yine diş geliyor diye düşünmüştüm .Birkaç gün geceleri ateşi çıktı çok fazla değildi ama .
Yılbaşı günü hele mızıldayıp duruyordu .Hiçbişey yemek istemiyordu bende dişten galiba diye .Şu hazır meyve püreleri varya kavanozda ondan yedirdim .Hepsini yedi sonrada uykusuzluktan huysuzlanmaya başladı vitamin ve ferrum vereyim onlarıda içsin yatsın dedim .Çok zorlamadan içti .Tam şükür dedim çocuğun öksüreceği geldi mi bir kustu ki akıllara zarar arka arkaya 2-3 kere .Üstü başı ,benimki ,halı heryer mahvolduÜzerini değiştiresiye ağladı falan giydirdim odadan çıktım geldiğimde bıraktığım yerde uyumuş kalmış.Aç açına uyudu kuzum o gece
Bende yatarken baya kötü hissediyordum kendimi .Cumartesi gününü yatarak geçirdim .Boğazım şişti ağrıyordu yutkunamadım .Heyerlerim dayak yemiş gibi ağrıyordu .Akşam eşimle acile gitmek zorunda kaldım .İğne yaptılar bir poşet ilaç verdi dr kötü üşütmüşsün dedi .
Nasıl oluyor anlamıyorum bir odanın içinde hep hastayız oğlumda bende .Hadi onun dru diş çıkarırken normal dedi.Bana ne oluyor hiç hastalık yakamı bırakmıyor .İlaçlar sayesinde bugün daha iyiceyim
Allahım dermansız dert vermesin ,kötü hastalıktan korusun .Yinede bugünümüze çok şükür
sağol zeynepcim....evet reflor işe yarıyor. meyve suyuna falanda katabilirsin aklında bulunsun. bi ara şiddetli ishal döneminde bizde kullanmıştık. pirinç,patates,muz ve su diyeti ishal için en iyi diyet zaten canım...
bazen sebepsiz yere durduk yerde ateş çıkabiliyormuş. yani bi mikrop vücuda giriyor. ateş çıkıyor,ateş vücüdun mikropla savaşma mekanizması zaten biliyorsun,eğer hastalık vücudu sarmazsa ateş kendiliğinden geçip gidiyor öylece...
bakıldı canım normal çok şükür...
sağol selmacm.
tam iyileşti derken zeynoda diş çıkarmaya başlamış size de geçmiş olsun. bu kış böyle geçecek anlaşıldı...
havvacım sağol canım....Selmacım geçmiş olsun canım...Aslında üzülüyoruz ama onların bağışıklık sistemi için çok önemli hastalık geçirmeleri. Mikropşarı ne kadar erken tanırlarsa o kadar iyi
tuğbacım geçmiş olsun sarı kuşumada kıyamam onada geçmiş olsun canım....Günaydın tatlışlar nabersiniz .
ikinciler de senin erkek benim kız olursa onları da kerteriz artık dünürüm.. bu kadar tesadüfte vardır bi hayır der çifte düğün yaparız
bu arada Allah korusun yahuu başka planlar yaparken bi bebe haberiyle her şey alt üst olur:96:
kıyamam canım ya.. Bi yandan dişer bi yandan kış derken yaza kadar böyle gidecek herhalde. Senin kızın hasta olmaması zor iki tane okullu abiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?