2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

daha bebekler doğmadan sünnet konusu açmışlar bizde açalım bibimkiler sünnetsiz kalacaklar sınra demedi demeyin

günaydın kızlar.

Burak -İpek-Mertkan Büyük kızımız Tuğba-Zeynep -Berkin geçmiş olsun.

güzel bir haftasonundan sonra geldik ine. Duru'nunda yine burnu akıyor.öksürük gidiyor burnu başlıyor o geçiyor balgamlı öksürük belli bu kış hep hasta olacaklar bari en basitiyle atlatsak.

bizim yılbaşı akşamımız güzel geçti maskotumuz Duru eğlendirdi bizi.elinde mendil sallanarak oynuyor tüm ailede tv yerine Duru yu izliyip eğleniyordu.akşam 9 da uyudu 10 da uyandı ve geçe 1 e kadar uyumadı beraber girdik yeni yıla.
1. yeni yılına böyle girdiğine göre her sene böyle girmeyiyiz dimi adettendir ben kızımı hep yanımda tutayım

güzel bir yeni yıl hediyesi aldım kocişten beklemiyordum çok sevindim valla.buda hediyem.

http://www.kenmarwatches.com/images/prod_oversize/66/swatch_22066.jpg için Google Görsel Sonuçları

ipeğime geçmiş olsun ya, 6. hastalığı daha yeni okuduk, hemen ipek oluverdi..neyse özlemin dediği gibi atlatmış olucaksınız. çok geçmiş olsun canım.. yeni bebişiniz de hayırlı olsun,kız-erkek? ismi nedir?
bu ayrılan kayınbiraderinin eşi miydi?

aa ben de gördüm..zeyneplere gitmişim ablamla, burcu da var.burcu bana hiç pas vermiyor,1- 2 konuşuyor,sonra hoşçakal demeden duruyu alıp gidiyor.. zeynep de sağolsun bize yol tarif etmek için dışarı çıkıyor, ama yanında da bir köpeği var kocaman..böyle dağ-bayır biyer..bir de kalabalık..zeynep önde köpeğiyle, ben-burak-ablam-yağmur arkasında..istanbuldan, çankırıya gidecekmişiz yürüyerek

Ben hala adet olmadım iki hafta gecikti kızlar

Havva kız benim de 28 inde olmama lazım idi 2.leri de aynı gün doğurur muyuz kıııııııızzzzzz

benim de 1 hafta geçtiiiiiiii..bugün vakit olursa test alacağım..ama hiçbir belirti yok..hadi hayırlısı...

Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden
Zeynepcim galiba haklısın çocuk diş çıkarmaya başlayalı ben kendime bakamıyorum malesef. Doğru düzgün yemek yok , uyku zaten yok , dinlenmek ne mümkün .Eşim ancak :ben uyuyasıya çocuğu ağlatma ben uyuyana kadar oyala diyor .Tabi çalışıyor ya uyumak sadece onun hakkı ben nede olsa gece gündüz uyuyorum Çok hasta olduğumda aklı başına geliyor lütfedip ilgileniyor .
Yapacak bişey yok annelik böyle işte bazen fedakarlık gerektiriyor .Önce oğlum sonra ben. şu kışı bir atlatabilseydik hayırlısıyla

günaydın evin neşesi onlar bizimkide tarkanı duymasın yaylar anında gevşiyor allah eksikliklerini vermesin hiçbir yılbaşında bizimki 11 de uyudu yeni yıla uyuyarak girdi hediyende çok güzelmiş canım güle güle kullan

wowwww seninki jest yapmış sana ama güzel saatmiş burcu güle güle kullan sağlıklı günlerde.
sorma hülya bizimki hasta olmak için özlemi bekliyormuş zaar

o nasıl rüya kız güldürdün beni. köpek düşmandır derler ama ben senin düşmanın değilim haaaaaaa bacım ona göre. bende rüyamda köpek gördüm bak noluyo şimdi

erkek canım adı kaan hayırlısıyla...

tuğbacım çok geçmiş olsun..ilaçları içip iyileştikten sonra inşallah herşey düzene girer canım..Allah sağlık versin..

oooo burcu hanım,zaar saatim swatch diye rüyamda pas vermedin banaa :)) güle güle kullan canım, çok güzelmiş, eşin düşünmüş almış,afferim ona..eee biz de artık bu akşam yolalım bizimkileri :))

bari vitamin kullan kız az da kendine bak. tamam önce oğlun sonra sen ama,sen sen olmazsan oğluna kim baka???

tugba mertkanın kusması iyi olmus. kusmasa rahatsız olur uyuyamazdı. rahatlamış kuzu. bende herzaman söylerim. hergün mutlaka cocukları dışarı cıkarın bi odanın icinde tutmayın. hicbisey yapamassanız şapkasını takın üstünü giydirin açın pencereden baktırın. temiz hava şart.

burcucum güle güle kullan saatini. bizimkide beyaz saat almış. :)

bencede erkek anneleri sizde açın bi konu sünnetsiz kalıcaklar sonra

bende kızımın kulağını ne zaman deldirsem diye mi açsam

canım kulak deldimeye geç kalmışsın ne kadar erken olursa okadar iyi diyorlar biz yeğenimin kulapını deldirdik 11. ayında kadın daha erken getirseydiniz daha iyi olur demişti konu açmadan yazayım dedim

Son düzenleme:
konu açmadan bende söylim. :) bizde sünneti nisan mayıs gibi düşünüyoruz hem yürüsün hemde hava isınsıki rahat etsin iyileşme sürecinde diye.

Burdan çıkmak hiç istemiyorum ama gitmeliyim .Daha kahvaltı yapmadım ilaçlarımı içmek için bişeyler yemeliyim .Size yetişebilirsem sohbete katılacağım inş.

oooo desene beyler bu yılbaşı saatlemişler hamımları
aha akşam bizimkini bi fırçaliyim
güle güle kullan sende özlemcim.
canım kulak deldimeye geç kalmışsın ne kadar erken olursa okadar iyi diyorlar biz yeğenimin kulapını deldirdik 11. ayında kadın daha erken getirseydiniz daha iyi olur demişti konu açmadan yazayım dedim
yok kız deldireceğimden değil. eli hep kulağında diş çıkarırken bide küpe takarkam yolar mazallah. aklı erince kendi isterse deldiririz

konu açmadan bende söylim. :) bizde sünneti nisan mayıs gibi düşünüyoruz hem yürüsün hemde hava isınsıki rahat etsin iyileşme sürecinde diye.
hadi bakalım erkek olmasına az kalmış paşanın...
hepsinin sağlıkla sıhhatle sünnet oldugu gunleride görücez inş...
Burdan çıkmak hiç istemiyorum ama gitmeliyim .Daha kahvaltı yapmadım ilaçlarımı içmek için bişeyler yemeliyim .Size yetişebilirsem sohbete katılacağım inş.
git tabi yemegını ye ılacını iç dinlen
daha önemli burda çene yapmaktan senın ıcın.

Tuğbacım geçmiş olsun canım benim sende vitamin takviyesi al bencede
zeynebe katılıyorum dışarıya çıkrtmadan olmaz temiz hava iyi geliyor çıkar 10 dk günde

bak bende yazacaktım unutmuşum.

Serap havalar ısınsın gel valla İstanbul a buluşmamız lazım artık yoksa rüyalarla kafayı bozacağız.

Zeynep bebğiniz hayırlı olsun canım geçen hafta pzt doğuracaktı diye biliyorum ben onu.neyse 2011 müjdesi olmak istemiş.güle güle büyütün Allah bağışlasın.

senin toton açık kalmış yavrum.

halen mi hastalanmadın. Müjdeeeeeeeeeee
Hülya hamile hülya hamileeee.

sağol canım.
tam oynaklar ya hem oynuyor hemde bakıyor ki izliyorlarmı beni.

Duru da uyusun dedim ama yok çektireceğim sana bu sene diyor sanırım.

hee kz jest yapmış beklemiyordum valla .her sene sana ne alayım der bende istemem derim oda almazdı bu sefer almış ama 9 şubat kızımın doğum günü 18 mart benim doğum günüm 8 eylül evlilik toptan mı aldın dedim güldü.sanırım tüm yıl hediye yok bana :)

yok canım bizimkilerin düşündüğü yok hediye falan gerçi ben yılbaşından önce elbise beğenmiştim ama almamıştım eşimde alıp gelmiş habersiz işte sana hem yılbaşı hem sevgililer günü hediyem diyor bir hediyeyle bütün günleri kapattığını sanıyor ama yanılıyo

Mutlu olmak için neden mi aranır? Arayanlarınız varsa hemen yanıbaşınızda hatta Cem Yılmaz'ın dediği gibi içinizde bulabileceğiniz mutluluk için; üzülmeden, şikayet etmeden, evhamlanmadan, gerilmeden, endişelenmeden mutlu olmak için 10 neden:

1. Hayattasınız. Siz, çocuklarınız, aileniz ve sevdikleriniz sağlık ve sıhhatte (herkes sağlık ve sıhhattedir inşallah). Hep berabersiniz. Her zaman beraber olamasanız ve aranızda mesafeler olsa bile herkesin sağlıklı olduğunu biliyorsunuz.

İşte size başlı başına bir sebep. Aslında mutlu olmanız için başka sebebe ihtiyacınız da yok ama ben üşenmedim size 9 tane daha sebep listeledim.

2. 2010'a bir dönüp bakın. Gerilip, dert ettiğiniz şeyler stres kat sayınız arttığında mı halloldu yoksa rahatlayıp akışına bıraktığınız da mı? Bilimsel olarak insanların problemlere olumlu bakış açısı ile yaklaştığı zaman çözümleri daha kolay bulduğu ispatlandı. Gerilerek dert ettiğiniz şeyleri çözemeyeceğinize göre sallayın gitsin.

3. Şu yazıyı açmadan kendinize 2010 ne zaman başladı da ne zaman bitti diye düşünüyordunuz. 2011 muhtemelen aynı veya daha hızla geçecek. Mutlu ve huzurlu bir sene (yaşam) geçirmek varken, dert ve gerilime şartlanmaya gerek var mı?

4. Hayatta hiçbirşey kalıcı değildir. Anın içinde sizi boğup orada nefessiz bırakacakmış hissi veren, sizi sıkan ve üzen herşey (çaresiz sağlık problemleri hariç) yarın bir şekilde çözülür.

5. Her şerde bir hayır vardır. Herşeyin bir sebebi vardır. Kader dediğimiz şey sizin başınıza gelen şeylere nasıl tepki verdiğiniz ve seçme zamanı geldiğinizde neyi seçtiğinizdir.

6. Çocuğunuz karnınızdaki fetüs halinden en yetişkin haline kadar sizin ruh halinizi alır ve size geri yansıtır. Büyürken de sizi örnek alır. Boşu boşuna kurduğunuz vesveseleriniz, endişeleriniz, gergin ruh halleriniz size problemli bir hamilelik, zor bir bebek ve huysuz bir çocuk olarak geri döner. En basit ifade ile mutlu anne=mutlu bebek.

7. Çocuğunuz uyumuyor, yemiyor, çok hareketli ıvır zıvır. Başkalarının üzüntüsü ile mutlu olunmaz ama en azından çocuğu ile uykusuz geceler geçirmek için, hareketli bir çocuğun arkasından bütün gün koşuşturmak için veya yemek yemeyen çocuğuna envai çeşit yemek yapmak için herşeyini verecek anneler olduğunu da unutmayın.

8. Dün dündü, bugün bugün, yarın da yarın. Sizin elinizde sadece bugün var. Onu da düne veya yarına kafa yorarak harcamayın. Çocuğunuz bugün bebek dibinizde, yarın çocuk yanınızda, öbür gün genç olup gidecek. Otur deseniz durmayacak, kendimden biliyorum. Tadını çıkarın.

9. Evet, etrafınızda hep moral bozucu, sinir bozucu şeyler var. Koşullar kötü. Ama bu durumu düzeltmeye çalışan insanlar da var. Onlar lafla peynir gemisi yürütmek yerine kol kuvveti ile sizin ve başkalarının hakları ve iyiliği için birşeyler yapıyorlar. Siz de onlara katılın. Okyanusta bir damla, çorbada tuz olun. Mutlu olun. (bkz. Emzirme Reformu Gerekli -, Koruncuk - Koruncuk ..::Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı::.., Hayırlı Işler)

10. Ne çocuğunuz, ne eşiniz, ne anneniz babanız, ne kardeşleriniz, ne kayın aileniz, ne işiniz, ne konu komşu, ne yönetici vs. Endişelenmek, üzülmek ve mutsuz olmak başka şeyleri bahane etmeyın. Mutlu olmak size gümüş tepside sunulacak olan veya Kaf dağının arkasında arayıp ulaşmanız gereken bir çiçek birşey değil sizin tercih ettiğiniz seçimdir.

Mutluluk bulaşıcıdır. Mutluluk yaratıcıdır. Mutluluk ilham verir. Mutluluk cesaret verir. Mutluluk metabolizmayı çalıştırır. Mutluluk uykuyu düzenler. Mutluluk hayattan ve kendinizden tatmin olmanızı sağlar.

ikinizinkide bi hediyeyle seneyi kpatmaya çalışmışlar ne akıllılar bak

burcu gecen pzt dogucaktı ama durumu ıyı olunca 1 hf daha tutalım demıstı dr bekledıler 1 hf daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…