2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hadi kızlar bende kaçtım ananeye gitcez hazırlanalım bir türlü çıkamadım burdan size iyi muhabbetler artık yarın görüşürüz

Valla burcucum havalar ısınsın artık burdada diyecekler bu kız istanbulla kafayı bozmuş diye hakkınızı helal edin kızlarr

özlemcim çok güzel bir paylaşım mutluluk elimizde gerçektende hepimizin mutlu bir yaşamı olsun inşallahhh

evde olunca ee gündüz uyu dinlen diyorlar.sanki yapacak hiçbirşey yokta aklına esince uyuyabiliyorsun.hiç işin olmasa çoçuk uyusa sessiz olsa bile ben yine uyuyamam tabii o ayrı.
önce çoçuk gibi gözüksede önce sen.

herhalde ondan pas vermemişimdir hııııh.

bunu duyanda 9 trilyon bana çıktı sanacak.1 tanede adanaya vurmuş hülen çık dışarı sendemi paralar söyleeee.

sende güle güle kullan canım.Bekar ken çok sevdiğim bi saat almıştım.geçen seneye kadarda taktım ama tam bileğime güre yaptırınca....kilo alınca hiç takamadım tabii.saatede alışkınım sağolsun düşünmüş almış.
ama 1 ocak eşimin doğum günüydü ben ne aldım hiç birşey.
ama sadece bu sene almadım o hediye verince önce bozuldum.ayy dedim ben birşey almadım diye ama o zaten beklemiyormuşneyse 14 şubata saklasın hevesini ne yapalım.

tesekkur ederım ozlem paylastıgın ıcın
cok guzel bır yazı...
ve de cok dogru...

kızlar bu arada tartışma topıgımıze yazdım
müsadenızle bu hafta beslenme konusunu ele alalım istedim...

bu arada bebişimiz 47 cm ve 4.500 kılo dogmuş
hey maşallah bebek degıl dırek cocuk dogmuş
bebek sevmek ıstıyodum ne zamandır boyle yenı dogmuş mınnacık mınyatur gıbı
bunlar buyudukce ben bebek hallerını ozler oldum
koynumda uyudugu zamanları

Hülya serap havva zeynep 2011 de müjedelimi olucak dersiniz belki bende eklenirim sizeee off yaaa ne yapcaz böyle

Hülya serap havva zeynep 2011 de müjedelimi olucak dersiniz belki bende eklenirim sizeee off yaaa ne yapcaz böyle

keşke serap ben cok ıstıyorum tekrar anne olmayı
maddı durumum el verırse 3 tane de yaparım
4 tane de 5 tane de
kardeşlerı olsun kalabalık bı aılem olsun ıstıyorum.
biraz durumları toplayalım hemen yapıcaz... tabi bu tutmadıysa

tamam işte mayıs gibi gelirsin hatta ben Esra Zeynep i ayartırım Seldayıda ayarttırım kesin bursaya geliriz.diğerleride gelir sanırım ama biz 4 kişi kesiniz:) dimi Zeynep :)
bursa nedir yaaaa sabah git akşam gel haziranda geliyoruz Serap.hazır ol bekle bizi.

Kayseri şimdilik uzak Hülyam daha sonrada ıorayı düşünürüz.

Ay Tuğbacım geçmiş olsun tatlım. Önce sen kendine iyi bak ta gücün kuvvetin olsun oğluna yetebilecek..

Oooo Burcu hanımla Zeynep hanım kapmış hediyeleri güle güle kullanın..

Duru ayakta girmiş yeni yıla sen görcen bütün yıl

Bizimki dokuza kadar bekleyemedi artık ağlıyo beni yatır diye.. en azından resim çekilelim diye zorla tuttuk çocuğu 15 dk. yılbaşı neyin dinlemiyo paşamın uyku saati.. zaten ishalden de halsizdi iyi oldu yattığı..
biz hediye almadık cuma günü ev baktık ve almaya karar verdik, büyük hediye olacaktı.. cumartesi kesinleştirmek için gittik ama aksilikler çıktı olmadı nasip değilmiş.. hala da bakıyoruz o yüzden fuzuli masraf yapmamaya çalışıyoruz..

gideriz bacım biz bu gazla kayseriye de gideriz

Valla ben kesin gelicem onu söyliyeyim allahtan mani çıkmadıkça istiyorum sizde beni istersiniz dimii,iii

valla bursaya beklerim hiç olmadı demiştim ya mudanyada bile buluşuruz yeterki gelin bursanın trafiği çokta yok gezeriz ay nasıl güzel olur avrupadan anadoluya geçene kadar burayı süper turlarız yahuuu ay valla gelin kızz

mrb cm. gözünüz aydın.
sende doğurma hevesi sezdim. bunca yorgunluğun üstüne, iyi cesaret valla.

istanbulda bı yerden bı yere gıdene dek 2 saat gecıyor
o surede bursaya gelınır halıyle
neden olmasın havalar ısınsın bakalım
mrb cm. gözünüz aydın.
sende doğurma hevesi sezdim. bunca yorgunluğun üstüne, iyi cesaret valla.
sagol canım.
ya oyle dıyolar bana,bunca uykusuz geceye nasıl ıstıyosun dıyolar. dıyorum ya hulya ben tek cocugum. bı kardesın eksıklıgını cok duydum. bu yuzden kalabalık bı aıle ıstıyorum. kalabalık olamıyorsa da 2 cocugum mutlaka olsun dıyorum. uykusuzluk yorgunluk yuzunden bı tane daha ıstememek bana bencıllık gıbı gelıyor. ben uykusuz kalıcam dıye onu bı can yoldaşından yoksun bırakamam. 1 sene daha uyumam ama kızımın yanında dağ gibi kardeşi olur. onlar ıcın değer.

amaniiin, yeni yılda amma çokmuş bebiş düşünen. allah gönlünüze göre versin ne diyeyim.

istiyorsan tutsun işte: ne korkuyon bacım.

allah gönlünüze göre, hayırlı bi ev nasip etsin serapcım.
tosbikimin bahtına

yine mi buluşuyorsunuz yawww, kıskançlık krizlerine giriyorum burdaaa..
ayşegülll, adanaya gelll

tutsun bacım işte yok demem
sevınırım hatta
apaçi dansı bile yaparım size

mirayda mı uyudu
aman masallah
ipekte 1 saat 15 dk dır uyuyor tabı ayagımda ama olsun
uyusunda...

allah gönlüne göre versin cnm.

aslında ben tek çocuktan yanaydım hep ama araştırmalarıma göre çok da doğru değilmiş. benimki hani madi manevi herşekilde istediğim gibi yanında olabilmek içindi ama anladığım kadarıyla kardeş şart.

ancak ben uzun bi aradan sonra istiyorum.
hepimizin hakkında hayırsılı.

tutsun bacım işte yok demem
sevınırım hatta
apaçi dansı bile yaparım size

mirayda mı uyudu
aman masallah
ipekte 1 saat 15 dk dır uyuyor tabı ayagımda ama olsun
uyusunda...

normalde 2-3 gibi uyurdu. dün tarsusa giderken yolda 13:30 gibi uyudu. bugün de 12:00 da. ilginç.
bi de öğleden sonra uyursa süper olur hee

hülyacım geçmiş olsun canım burağım hastaymış götürt canım doktopra balgam çıkaramıyolar zorlanır yavrum
serapçım berkin paşamada geçmiş olsun canım dişler bitene kadar rahat yok yavrularımıza..ayrıca aras ve aneside çok teşekkür ediyor ve öpüyor sizi amin saol teyesi...
ipeğimede geçmiş olsun kıyamam ya 6. hastalıkta kuşumu buldu zeynepçim valla nazar sizinki diyeyeim kurşun döktür kız...bebişinizd ehayırlı ömürlü olsun canım
selmacım sizde geçmiş olsun canım ya iyleşip tekrarlayınca daha kötü oluyo yavrular ya acil şifgalarf
tuğbacım sanada mertkuşumada geçmiş olsun anacım ne çok hasta oluyonuz siz ya çabucak iyleşimn inşallah

burcucum
demek mendille oynuyo ha ben onun mendil tutan elini ısırırım saatinide güle güle kullan canımcım

arası götürdük iyleşmiş ameliyata onay aldık ee artık iyleşsin yavrum 3 hafta oldu ameliyat için arıyacaklar götürcez...
bende gittim doktora benimde ii ameliyat yerim şükür...allahım şu yeni yıla kurtulalım bari hastanelerden...

Son düzenleme:
amin canım inşallah dilediğimiz gibi olur herşey.
normalde 2-3 gibi uyurdu. dün tarsusa giderken yolda 13:30 gibi uyudu. bugün de 12:00 da. ilginç.
bi de öğleden sonra uyursa süper olur hee
gunde 1 uykusumu war mırayın
bızımkı hala 2 kere uyuyor gunde
1 ogleden once 1 ogleden sonra...
fatos ınsallah yenı yılda sızde şu hastanelerden kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…