2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aslına bakarsan sabah geç kalkıyor, onu da 1 uyku sayabiliriz.
yani 7:30 gibi uyanınca ben hemen emzirip geri uyutuyorum. uyanma saati değişiyor ama 10:30 a kadar uyuduğunu biliyorum.
o yüzden 2 uyku diyebiliriz.

aslına bakarsan sabah geç kalkıyor, onu da 1 uyku sayabiliriz.
yani 7:30 gibi uyanınca ben hemen emzirip geri uyutuyorum. uyanma saati değişiyor ama 10:30 a kadar uyuduğunu biliyorum.
o yüzden 2 uyku diyebiliriz.

maşallah 10.30 a dek uykuyu ben rüyamda bile göremem

selam kızlar,,Bahar uyuturken birden acı acı ağlamaya başladı az önce hiç susmadan..anlamadım biryeri mi ağrıyor.yeni değişmiştim altını bir de baktım yine doldurmuş temizledim ama ağlaması kesilmedi..bugün babamız da işe gitmedi şansa..giydir biraz dışarı çıkarayım dedi..şimdi çıktılar bu soğukta belki açık hava iyi gelir diye..heryerine baktım ovdum öyle biryeri ağrıyor gibi değil..şimdi susmuş sokakta ama bakalım gelince ne yapıcak..
zaten burnu akmaya başlamıştı bi de soğuğa çıktı hadi bakalım hayırlısı..daha gelmediler bu arada..
biz de öğlen oldu kahvaltı yapmadık.bi çay koyayım...

selam anneler nabersiniz hepinizin yeni yıldaki umutları istekleri beklentileri gerçek olsun inşallahhhh

balkonda patlıcanlarım közleniyo geçmişe bakamadım ara ara gelip bakıyorum

Mertkan hala mızıldak oyüzden biraz zor okudum atladıklarım kusura kalmayın lütfen
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım
BURAK , BERKİN, İPEK , ZEYNEP ,DURU başka hasta kuzcuklarım varmıydı hatırlayamadım hepsine çok geçmişler olsun .tez zamanda iyileşsinler inş.
Burcu ve Özlem saatlerinizi güle güle kullanın şekerler kolunuzda paralansın inş. :)
Zeynep yeni bebişiniz gelmiş. Analı babalı ,sağlıklı ,mutlu, huzurlu uzun ömürleri olsun inş.

Bu 6.hastalık bizdede mi var acaba :26: Çünkü Mertoşun ateşi çıkıp duruyordu geçen günlerde .Dünde göbek ve sırt kısmında kızarıklıklar gördüm .Daha küçük kızamık desem değil .Bende yediği bişeyden alerji oldu sandım .Ama öncesinde ateşte vardı .Acaba bu hastalık iştahsızlık veya huysuzlukta yapıyor muki .Bu aralar diş nedeniyle çok çabuk hasta oluyor drumuzda normal diş döneminde daha zayıf olur bağışıklığı demişti .Bu durumda dra götürmek gerekiyormu bende cahilim bu konularda :78:

geçmiş olsun sedacım inşallah bişiysi yoktur baharımızın gaz sancısı olabilir başımıza gelmişti ama nasıl ağlamaydı hiç susmadan röntgen çekilmiştide orda gördü dr gaz var demişti.

Günaydın herkese........Bi bilgisi olan cevaplasın lütfen!!!!!!!!! Hamilelikte yumurtalıkların olduğu yer alt karın diyolar sanırım orası şişer mi????? Daha önce hiç böyle olmadı.Arada ağırıyoda iğneler batıyomuş gibi oluyo bazen..karnımda şiş...gögsümede ağrı giriyo...Ağzım acı.....adetime 8 gün var..bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bilmiyorum belkide onun etkileridir bu yaşadıklarım.Bilgisi olana bi şeyler yazsın lütfenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:2:

amin canım biz hastanelerden tüm bebişlerimizde hastalıktan kurtulur inşallah yeni yılda

amin cnm aminn

maşallah 10.30 a dek uykuyu ben rüyamda bile göremem

olumsuz düşünme. o günler de gelir merak etme.

ne güzel baba kız çıkmışlar işte. kapalı yerde sıkılmıştır çocuk. iyi gelir bence dışarıda olmak. keyfi yerine gelmiştir. dışarı kuşu bunlar. içerlere sığmıyorlar.

selam anneler nabersiniz hepinizin yeni yıldaki umutları istekleri beklentileri gerçek olsun inşallahhhh

ohh afiyet olsun.

ayy bu 6. hastalık da ne????
ne kaçırdım ben.???

Sorma canım ya 2 aydır şu hastalıklar ana oğul peşimizi bırakmadı malesef
Arasda hastalığı atlatmış umarım ameliyatıda kolaycacık olur .Sizde biran evvel şu hastanelerden kurtulsaydınız hayırlısıyla .Seninde iyi olmana sevindim Allah ikinizede daha çok iyilikler versin inş.

Geçmiş olsun canım böylede çok zor oluyor şuram ağrıyor diyebilseler keşke .Artarsa bir druna götürün canım kulak veya boğaz olmasın malum salgın var bu aralar .Umarım bişey çıkmaz

Selam canım amin inş. Yemek yapıyorsun galiba sanada çok kolay gelsin

allah allah... belkıde sıkıldı ewde zilli. aman hasta olmasın da
sagol kusum.
6.hastalıkta ateş düşmüyor 39.5 tan aşşağı

ipek gecırdıde canım.cuma yılbasına acılde gırdık
2 gun ateşi düşmedi dün de dokuntu doktu vucudu

geçmiş olsun diyorum ne olduğunu bilmediğim için.. öyle tahmin ediyorumki bebekle ilgili tedavi oluyosun belkide onunla alakalıdır drunu arasan belki önemli bişiydir haa..hakkında ne hayırlıysa o olsun canım
teşekkürler canımcım..evet ya nedirbu 6.hastalık bende kaçırdım bendeee
sağolasın tuğbacım..mertkan paşamada çok geçmiş olsun şu kışta hastalıklarda bi bitseee rahatlasak
bu arada hasta olan diğer vebütün minnoşlarada geçmiş olsun

12:10 da uyuyan oğluş 12:50 de ayakta bense bi taraftan yemek bir taraftan d.günü için bişiyler yapıodum tabi aradada kk nasıl olucak nasıl yetişcek işler bir bilen desin bana

geçmiş olsun zeynepcim yavrum ya nerde kıyıya köşeye sıkışmış hastalık varsa ipektoşum buldu çıkardı desene( inşallah bu son olur allah dermansız dert vermesin..şimdi nasıl peki düştümü ateşi

kızlar ben yeni yıla şokla girdim ilk defa kaynanamlar bana hatta biz çekirdek aileye yeni yıl hediyesi almışlar hemde gayet iyi bişiyler uydurmasyon değil yani (dipnot: ben yeni yıla wc de girdim şimdi bütün yıl ordamı olucam anlamadım:))

gercekten de oyle oldu elıf. 1 ayda ne warsa gecırdık allah beterınden saklasın arkadasım hepimizi.
şimdi iyi. dun dokuntusu olsu bugun bıseycıgı kalmadı. bakalım....

uyandı zilli bi mama yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…