amin canım inşallah dilediğimiz gibi olur herşey.
gunde 1 uykusumu war mırayın
bızımkı hala 2 kere uyuyor gunde
1 ogleden once 1 ogleden sonra...
fatos ınsallah yenı yılda sızde şu hastanelerden kurtulursunuz
aslına bakarsan sabah geç kalkıyor, onu da 1 uyku sayabiliriz.
yani 7:30 gibi uyanınca ben hemen emzirip geri uyutuyorum. uyanma saati değişiyor ama 10:30 a kadar uyuduğunu biliyorum.
o yüzden 2 uyku diyebiliriz.
selam kızlar,,Bahar uyuturken birden acı acı ağlamaya başladı az önce hiç susmadan..anlamadım biryeri mi ağrıyor.yeni değişmiştim altını bir de baktım yine doldurmuş temizledim ama ağlaması kesilmedi..bugün babamız da işe gitmedi şansa..giydir biraz dışarı çıkarayım dedi..şimdi çıktılar bu soğukta belki açık hava iyi gelir diye..heryerine baktım ovdum öyle biryeri ağrıyor gibi değil..şimdi susmuş sokakta ama bakalım gelince ne yapıcak..
zaten burnu akmaya başlamıştı bi de soğuğa çıktı hadi bakalım hayırlısı..daha gelmediler bu arada..
biz de öğlen oldu kahvaltı yapmadık.bi çay koyayım...
amin canım biz hastanelerden tüm bebişlerimizde hastalıktan kurtulur inşallah yeni yılda
maşallah 10.30 a dek uykuyu ben rüyamda bile göremem
selam kızlar,,Bahar uyuturken birden acı acı ağlamaya başladı az önce hiç susmadan..anlamadım biryeri mi ağrıyor.yeni değişmiştim altını bir de baktım yine doldurmuş temizledim ama ağlaması kesilmedi..bugün babamız da işe gitmedi şansa..giydir biraz dışarı çıkarayım dedi..şimdi çıktılar bu soğukta belki açık hava iyi gelir diye..heryerine baktım ovdum öyle biryeri ağrıyor gibi değil..şimdi susmuş sokakta ama bakalım gelince ne yapıcak..
zaten burnu akmaya başlamıştı bi de soğuğa çıktı hadi bakalım hayırlısı..daha gelmediler bu arada..
selam anneler nabersiniz hepinizin yeni yıldaki umutları istekleri beklentileri gerçek olsun inşallahhhh
balkonda patlıcanlarım közleniyo geçmişe bakamadım ara ara gelip bakıyorum
Mertkan hala mızıldak oyüzden biraz zor okudum atladıklarım kusura kalmayın lütfen
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım
BURAK , BERKİN, İPEK , ZEYNEP ,DURU başka hasta kuzcuklarım varmıydı hatırlayamadım hepsine çok geçmişler olsun .tez zamanda iyileşsinler inş.
Burcu ve Özlem saatlerinizi güle güle kullanın şekerler kolunuzda paralansın inş. :)
Zeynep yeni bebişiniz gelmiş. Analı babalı ,sağlıklı ,mutlu, huzurlu uzun ömürleri olsun inş.
Bu 6.hastalık bizdede mi var acaba :26: Çünkü Mertoşun ateşi çıkıp duruyordu geçen günlerde .Dünde göbek ve sırt kısmında kızarıklıklar gördüm .Daha küçük kızamık desem değil .Bende yediği bişeyden alerji oldu sandım .Ama öncesinde ateşte vardı .Acaba bu hastalık iştahsızlık veya huysuzlukta yapıyor muki .Bu aralar diş nedeniyle çok çabuk hasta oluyor drumuzda normal diş döneminde daha zayıf olur bağışıklığı demişti .Bu durumda dra götürmek gerekiyormu bende cahilim bu konularda :78:
Sorma canım ya 2 aydır şu hastalıklar ana oğul peşimizi bırakmadı malesefhülyacım geçmiş olsun canım burağım hastaymış götürt canım doktopra balgam çıkaramıyolar zorlanır yavrum
serapçım berkin paşamada geçmiş olsun canım dişler bitene kadar rahat yok yavrularımıza..ayrıca aras ve aneside çok teşekkür ediyor ve öpüyor sizi amin saol teyesi...
ipeğimede geçmiş olsun kıyamam ya 6. hastalıkta kuşumu buldu zeynepçim valla nazar sizinki diyeyeim kurşun döktür kız...bebişinizd ehayırlı ömürlü olsun canım
selmacım sizde geçmiş olsun canım ya iyleşip tekrarlayınca daha kötü oluyo yavrular ya acil şifgalarf
tuğbacım sanada mertkuşumada geçmiş olsun anacım ne çok hasta oluyonuz siz ya çabucak iyleşimn inşallah
burcucum demek mendille oynuyo ha ben onun mendil tutan elini ısırırım saatinide güle güle kullan canımcım
arası götürdük iyleşmiş ameliyata onay aldık ee artık iyleşsin yavrum 3 hafta oldu ameliyat için arıyacaklar götürcez...
bende gittim doktora benimde ii ameliyat yerim şükür...allahım şu yeni yıla kurtulalım bari hastanelerden...
Geçmiş olsun canım böylede çok zor oluyor şuram ağrıyor diyebilseler keşke .Artarsa bir druna götürün canım kulak veya boğaz olmasın malum salgın var bu aralar .Umarım bişey çıkmazselam kızlar,,Bahar uyuturken birden acı acı ağlamaya başladı az önce hiç susmadan..anlamadım biryeri mi ağrıyor.yeni değişmiştim altını bir de baktım yine doldurmuş temizledim ama ağlaması kesilmedi..bugün babamız da işe gitmedi şansa..giydir biraz dışarı çıkarayım dedi..şimdi çıktılar bu soğukta belki açık hava iyi gelir diye..heryerine baktım ovdum öyle biryeri ağrıyor gibi değil..şimdi susmuş sokakta ama bakalım gelince ne yapıcak..
selam anneler nabersiniz hepinizin yeni yıldaki umutları istekleri beklentileri gerçek olsun inşallahhhh
balkonda patlıcanlarım közleniyo geçmişe bakamadım ara ara gelip bakıyorum
ne patlıcanı elifcim ne yapıyosun akşama misafir mi var??
allah allah... belkıde sıkıldı ewde zilli. aman hasta olmasın daselam kızlar,,Bahar uyuturken birden acı acı ağlamaya başladı az önce hiç susmadan..anlamadım biryeri mi ağrıyor.yeni değişmiştim altını bir de baktım yine doldurmuş temizledim ama ağlaması kesilmedi..bugün babamız da işe gitmedi şansa..giydir biraz dışarı çıkarayım dedi..şimdi çıktılar bu soğukta belki açık hava iyi gelir diye..heryerine baktım ovdum öyle biryeri ağrıyor gibi değil..şimdi susmuş sokakta ama bakalım gelince ne yapıcak..
sagol kusum.Mertkan hala mızıldak oyüzden biraz zor okudum atladıklarım kusura kalmayın lütfen
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım
BURAK , BERKİN, İPEK , ZEYNEP ,DURU başka hasta kuzcuklarım varmıydı hatırlayamadım hepsine çok geçmişler olsun .tez zamanda iyileşsinler inş.
Burcu ve Özlem saatlerinizi güle güle kullanın şekerler kolunuzda paralansın inş. :)
Zeynep yeni bebişiniz gelmiş. Analı babalı ,sağlıklı ,mutlu, huzurlu uzun ömürleri olsun inş.
Bu 6.hastalık bizdede mi var acaba :26: Çünkü Mertoşun ateşi çıkıp duruyordu geçen günlerde .Dünde göbek ve sırt kısmında kızarıklıklar gördüm .Daha küçük kızamık desem değil .Bende yediği bişeyden alerji oldu sandım .Ama öncesinde ateşte vardı .Acaba bu hastalık iştahsızlık veya huysuzlukta yapıyor muki .Bu aralar diş nedeniyle çok çabuk hasta oluyor drumuzda normal diş döneminde daha zayıf olur bağışıklığı demişti .Bu durumda dra götürmek gerekiyormu bende cahilim bu konularda :78:
ipek gecırdıde canım.cuma yılbasına acılde gırdıkamin cnm aminn
olumsuz düşünme. o günler de gelir merak etme.
ne güzel baba kız çıkmışlar işte. kapalı yerde sıkılmıştır çocuk. iyi gelir bence dışarıda olmak. keyfi yerine gelmiştir. dışarı kuşu bunlar. içerlere sığmıyorlar.
ohh afiyet olsun.
ayy bu 6. hastalık da ne????
ne kaçırdım ben.???
geçmiş olsun diyorum ne olduğunu bilmediğim için.. öyle tahmin ediyorumki bebekle ilgili tedavi oluyosun belkide onunla alakalıdır drunu arasan belki önemli bişiydir haa..hakkında ne hayırlıysa o olsun canımGünaydın herkese........Bi bilgisi olan cevaplasın lütfen!!!!!!!!! Hamilelikte yumurtalıkların olduğu yer alt karın diyolar sanırım orası şişer mi????? Daha önce hiç böyle olmadı.Arada ağırıyoda iğneler batıyomuş gibi oluyo bazen..karnımda şiş...gögsümede ağrı giriyo...Ağzım acı.....adetime 8 gün var..bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bilmiyorum belkide onun etkileridir bu yaşadıklarım.Bilgisi olana bi şeyler yazsın lütfenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:2:
teşekkürler canımcım..evet ya nedirbu 6.hastalık bende kaçırdım bendeeeamin cnm aminn
olumsuz düşünme. o günler de gelir merak etme.
ne güzel baba kız çıkmışlar işte. kapalı yerde sıkılmıştır çocuk. iyi gelir bence dışarıda olmak. keyfi yerine gelmiştir. dışarı kuşu bunlar. içerlere sığmıyorlar.
ohh afiyet olsun.
ayy bu 6. hastalık da ne????
ne kaçırdım ben.???
sağolasın tuğbacım..mertkan paşamada çok geçmiş olsun şu kışta hastalıklarda bi bitseee rahatlasakSorma canım ya 2 aydır şu hastalıklar ana oğul peşimizi bırakmadı malesef
Arasda hastalığı atlatmış umarım ameliyatıda kolaycacık olur .Sizde biran evvel şu hastanelerden kurtulsaydınız hayırlısıyla .Seninde iyi olmana sevindim Allah ikinizede daha çok iyilikler versin inş.
Geçmiş olsun canım böylede çok zor oluyor şuram ağrıyor diyebilseler keşke .Artarsa bir druna götürün canım kulak veya boğaz olmasın malum salgın var bu aralar .Umarım bişey çıkmaz
Selam canım amin inş. Yemek yapıyorsun galiba sanada çok kolay gelsin
allah allah... belkıde sıkıldı ewde zilli. aman hasta olmasın da
sagol kusum.
6.hastalıkta ateş düşmüyor 39.5 tan aşşağı
ipek gecırdıde canım.cuma yılbasına acılde gırdık
2 gun ateşi düşmedi dün de dokuntu doktu vucudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?