günaydın kızlar...
yılbaşı gecesini acilde geçirdik desem yeridir. cuma günü 3 kere ateşi yükseldi ipeğin. 2 sinde düşürdüm 3.de götürdük doktora akşam 7 falandı. 39.4 tü gittiğimizde ateşi. bi dünya test tahlil yaptılar hepsi temiz çok şükür. ateş var ama sebep yok... düşmüyor da. cmt de ateşi çıktı,dün normale döndü kırmızı döküntüler oluştu vücudunda. doktoru aradık,6.hastalık dedi. bunca şeyin arasında bi o eksik zaten. sadece ateş düşürücü kullandık geçti gitti. ben anlamıyorum bu nasıl iş? bağışıklık mı zayıf bu çocuğun? bu zamana dek hiç hasta olmadı,şimdi üst üste geliyor ne warsa...
bugün iyiyiz şükür. az bi döküntüsü var...
yeni bebeğimiz de dünyaya geldi. öğleden sonra kayınvalidem gelicek ipeğe bakmaya ben hastaneye gidicem.
sıkıldım bunaldım üst üste gelen hastalıklar yüzünden sinirlerim laçka durumda.
yarında öksürük için kontrolümüz var. gerçi baya geçti ama yinede baksın bi bakalım...
ipeği uyutup geçmişe bakıcam.[
/QUOTE]
aaa çok üst üste gelmiş hakketende..allah acil şifalar versinn...ya illaki bizlerdemi geçirecegizkii bu 6.hastalığı..bi düşündüm zeynep geçirmedi:26:
Havva kız benim de 28 inde olmama lazım idi 2.leri de aynı gün doğurur muyuz kıııııııızzzzzz
Kızlar bi de doktor diş çıkarırken direnci düşer o yüzden de daha kolay hastalanır dedi.
kız serapp sen adet oldunmuuu....
Günaydın tatlışlar nabersiniz .
Bizde yine haberler feci
Mertkan zaten burdada yazmıştım sebepsiz yere mızıklayıp duruyordu .Yine diş geliyor diye düşünmüştüm .Birkaç gün geceleri ateşi çıktı çok fazla değildi ama .
Yılbaşı günü hele mızıldayıp duruyordu .Hiçbişey yemek istemiyordu bende dişten galiba diye .Şu hazır meyve püreleri varya kavanozda ondan yedirdim .Hepsini yedi sonrada uykusuzluktan huysuzlanmaya başladı vitamin ve ferrum vereyim onlarıda içsin yatsın dedim .Çok zorlamadan içti .Tam şükür dedim çocuğun öksüreceği geldi mi bir kustu ki akıllara zarar arka arkaya 2-3 kere .Üstü başı ,benimki ,halı heryer mahvoldu
Üzerini değiştiresiye ağladı falan giydirdim odadan çıktım geldiğimde bıraktığım yerde uyumuş kalmış.Aç açına uyudu kuzum o gece
Bende yatarken baya kötü hissediyordum kendimi .Cumartesi gününü yatarak geçirdim .Boğazım şişti ağrıyordu yutkunamadım .Heyerlerim dayak yemiş gibi ağrıyordu .Akşam eşimle acile gitmek zorunda kaldım .İğne yaptılar bir poşet ilaç verdi dr kötü üşütmüşsün dedi .
Nasıl oluyor anlamıyorum bir odanın içinde hep hastayız oğlumda bende .Hadi onun dru diş çıkarırken normal dedi.Bana ne oluyor hiç hastalık yakamı bırakmıyor .İlaçlar sayesinde bugün daha iyiceyim
Allahım dermansız dert vermesin ,kötü hastalıktan korusun .Yinede bugünümüze çok şükür
çok geçmiş olsun yaa.bu civciv düzelmedi gitti.kuzum kusunca rahat ediyorlar işte..
2011 Delikanlılarının Sünnetini Ne Zaman Düşünüyorsunuz?
kasılmalarınız hangi sıklıkla oluyor ve ne kadar sürüyor?
yine saçma sapan konularla dolmuş burası... aradığımı bulamıyorum sinir oluyorum. bişey deyince de dedi oluyoruz!
sorma yaa ..valla kendimi zor tutuyorum bişey yazmamaki için.en iyisi görmezden gelmek.degilse ..
bazen bende diyom ota poha açalım konu hadi bakalım diyom yaa.
günaydın kızlar.
Burak -İpek-Mertkan Büyük kızımız Tuğba-Zeynep -Berkin geçmiş olsun.
güzel bir haftasonundan sonra geldik ine. Duru'nunda yine burnu akıyor.öksürük gidiyor burnu başlıyor o geçiyor balgamlı öksürük belli bu kış hep hasta olacaklar bari en basitiyle atlatsak.
bizim yılbaşı akşamımız güzel geçti maskotumuz Duru eğlendirdi bizi.elinde mendil sallanarak oynuyor tüm ailede tv yerine Duru yu izliyip eğleniyordu.akşam 9 da uyudu 10 da uyandı ve geçe 1 e kadar uyumadı beraber girdik yeni yıla.
1. yeni yılına böyle girdiğine göre her sene böyle girmeyiyiz dimi adettendir ben kızımı hep yanımda tutayım
güzel bir yeni yıl hediyesi aldım kocişten beklemiyordum çok sevindim valla.buda hediyem.
http://www.kenmarwatches.com/images/prod_oversize/66/swatch_22066.jpg için Google Görsel Sonuçları
evin neşesini yesinler
valal burca saatin süpermiş güle güle kullan.adam sana vakitlice gel demiş işte
bencede erkek anneleri sizde açın bi konu sünnetsiz kalıcaklar sonra
bende kızımın kulağını ne zaman deldirsem diye mi açsam
açılm yaa..yok acmayalım deyip duruyoruz ama ben tavan yapmış durumdayım.hemde hiç boş bırakmayalım sürekli bişeyler yazıp durduralım..hadin yaaa:86:
tesekkur ederım ozlem paylastıgın ıcın
cok guzel bır yazı...
ve de cok dogru...
kızlar bu arada tartışma topıgımıze yazdım
müsadenızle bu hafta beslenme konusunu ele alalım istedim...
bu arada bebişimiz 47 cm ve 4.500 kılo dogmuş
hey maşallah bebek degıl dırek cocuk dogmuş
bebek sevmek ıstıyodum ne zamandır boyle yenı dogmuş mınnacık mınyatur gıbı
bunlar buyudukce ben bebek hallerını ozler oldum
koynumda uyudugu zamanları
oo maşallh delikenlı doğmuş ya..yakında oda bizi geçek kilo konusunda
1 ocakta falanmı dogdu.
amaniiin, yeni yılda amma çokmuş bebiş düşünen. allah gönlünüze göre versin ne diyeyim.
istiyorsan tutsun işte: ne korkuyon bacım.
allah gönlünüze göre, hayırlı bi ev nasip etsin serapcım.
tosbikimin bahtına
yine mi buluşuyorsunuz yawww, kıskançlık krizlerine giriyorum burdaaa..
ayşegülll, adanaya gelll
ayy gelmeyim dimi.bunlar deli eder adamı
selam kızlar,,Bahar uyuturken birden acı acı ağlamaya başladı az önce hiç susmadan..anlamadım biryeri mi ağrıyor.yeni değişmiştim altını bir de baktım yine doldurmuş temizledim ama ağlaması kesilmedi..bugün babamız da işe gitmedi şansa..giydir biraz dışarı çıkarayım dedi..şimdi çıktılar bu soğukta belki açık hava iyi gelir diye..heryerine baktım ovdum öyle biryeri ağrıyor gibi değil..şimdi susmuş sokakta ama bakalım gelince ne yapıcak..
zaten burnu akmaya başlamıştı bi de soğuğa çıktı hadi bakalım hayırlısı..daha gelmediler bu arada..
biz de öğlen oldu kahvaltı yapmadık.bi çay koyayım...
geçmiş olsun canım.sıkılmıştır belkide..neyse gezsinlerr.olacagı varsa zaten evde bile koruyamıyıroz.
selam anneler nabersiniz hepinizin yeni yıldaki umutları istekleri beklentileri gerçek olsun inşallahhhh
balkonda patlıcanlarım közleniyo geçmişe bakamadım ara ara gelip bakıyorum
selam canım..oh oh afiyet olsun.bende pek severim alinaziki
slm kızlar nabersizzzz...
selamm.