2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben yılbaşında kocacıkla gözgöze dizdize girdik.uşaklarda uyuyordu.ayy yıl böyle geçecekse ne iyi..
1 ocaktada.adam sigara içiyordu.balkonu açmış içiyo.ama içirisi sogudu.bende kızdım balkonda içiyorsun ama kapı açak kapatsana diye.adam gülüyo ya biz yıl başında çok güzel girdik.şimdi böyle gitmesi gerekmiyomu dedi..neyse yumuşadım bende:86:
benim cadılar uyuyordu demek bu yıl uyuyacaklar hee.eh gece uyusunlar iyi olur..

yaww defne 1 yaşına girecek ben hala adet olmadım.bi tek ben kaldım.sanırım üç beş güne kadar adek söktürücüyü kullanacagım.yeter gayrı yaa..

komşum geldi kahveye oturduk muhabbet ettik biraz önce gitti.....

ayşegül sen hala içmedinmi o hapları, ben kaçıncaya adet oldum ağustostan beri hastalanıyorum ,şimdi bile hastayım ,iç anacım o hapları, her gören bana zayıflamışsın diyor, şişlikler yavaş yavaşta olsa gidiyor

ay ayşegül alemsin yahu bak adamcağız her fırsatta söylerse bunu şaşırma hiççç

geçmiş olsun tuğbacım. inş bir an evvel atlatırsınız.

slm kızlar nabersizzzz...

hoşgeldiinnn.

amaniiin geçmiş olsun.
evet yaaa , ipek de hastalıktan kurtulamadı bi türlü. allah beterinden saklasın. neyse bağışıklık kazanıyor diye düşünelim ama kazanmıştır artık yeter.

1. yaşını doldursun bakalım az daha beklee kızz.

hoşgeldin sibel nasıl oldun canımmm

hoşbulduk canım..iyiyim çok şükür geçti gribim.. çocuklarda iyi bide tepemde dolanmasalar daha iyi olacak...şu anda biri sağımda biri solumda oramı buramı çekiştiriyolar...

sen nasılsın canım..derin nasıl..

Son düzenleme:
bizde yılbaşında kızlarla girdk..eşimide şutladık arkadaşlarının yanına..iyiydi yani güldük eğlendik..

merhaba sibelcim iyi olmanıza sevindim canım, şu hastalıklar mahvediyor insanı valla......

sağol sibelcim bizde yiyiz derinde iyi çok şükür ama tek sorun var kızımı çok özlüyorummmmm az önce aradım annniii diyo del delll diyorr bi hoş oldummm
iyi olmanıza sevindim canım allahımn beterinden saklasınn yılbaşında bizde tombala oynadık güzeldiii evdeydik işte

sağol sibelcim bizde yiyiz derinde iyi çok şükür ama tek sorun var kızımı çok özlüyorummmmm az önce aradım annniii diyo del delll diyorr bi hoş oldummm
iyi olmanıza sevindim canım allahımn beterinden saklasınn yılbaşında bizde tombala oynadık güzeldiii evdeydik işte

valla belma doğru.hala şiş4liklerim var benim.ama hormon diyorlarya içesim gelmiyo .kendiliinden gelsin istiyom ama geldigide yok yaa.

ay ayşegül alemsin yahu bak adamcağız her fırsatta söylerse bunu şaşırma hiççç

sorma.biz güzel girdik ne bu öfke diyo

benim kocada öyle diyo.bekle bi yaşından sonra iç diye..

bizde yılbaşında kızlarla girdk..eşimide şutladık arkadaşlarının yanına..iyiydi yani güldük eğlendik..

kız o zaman senin adam bu yıl hep şutlanacak desenetöbe töbe..yok yaw inanmıyorumda gır gır işte

ayy.benimkelerde ikisi oynuyo..

esmacım bu arada az önce gördüm buluşmayı sormuşsun 15 ocak burçinde olucak tatlım uygunmu

merhaba sibelcim iyi olmanıza sevindim canım, şu hastalıklar mahvediyor insanı valla......
aynen valla..bide bende kötü olunca çocuklara bakacak dermanım yoktu..aman gitsinde gelmesin..
oyy kıyamam ya canım benm..gelirim annecim akşam olsunda deseydin..
sende çocuklar duymasındaki meltem gibi ben kazanırsam bilbordlara seni seviyorum karıcığım yazdırcaksın deseydin kocişe:))))
benim kocada öyle diyo.bekle bi yaşından sonra iç diye..

kız o zaman senin adam bu yıl hep şutlanacak desenetöbe töbe..yok yaw inanmıyorumda gır gır işte

ayy.benimkelerde ikisi oynuyo..

yok yok gitmez o merak etme ev kuşudur...yaka paça atsan yine gitmez

Son düzenleme:
kızlar demin yazacaktım tam kızım geldi babasıyla.uyumuş sokakta kucağındayken.henüz uyanmadı.bu arada bilgisayar da kapanmış..yeni açtım..Bahar hanım şimdilik iyi yani..bakalım uyanınca ne yapacak...

elifcim,ben doğumdan önce patlıcan ağzıma sürmezdim hem de hiçbir yemeğini..şimdi bayılıyorum akşama sizdeyim yanii...

Son düzenleme:
Emma Bombeck Avustralya'da kanserden öldü.. Ölümünden hemen önce şunları yazmış...
‎"Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer;
Hastayken yatağa girer dinlenirdim. Ben ...olmadığım zaman her şey kötüye gidecek diye düşünmezdim..
Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım..
Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim..
Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim..

Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer, şömineyi yakmak isteyen birisi olduğunda ona engel olmazdım.. Yerler leke olacak diye korkmazdım.. Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım.. Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım..

Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim..
Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum..
TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.. Ömür boyu garantilidir denilen hiçbir şeyi satın almazdım..

Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim.. Bu o kadar nadir bir olay ki.. Mucize gibi bir şey..

Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim.. Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim..
Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..

Dikkatle bak.. Gerçekten gör.. Yaşa.. Vazgeçme..
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç..
Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi..
Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım..
Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için Allah'a
şükredin.. Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor.. Umarım her
gününüzü değerlendirirsiniz.."

kızlar çok etkilendim sizlerlede paylaşmak istedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…