2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

fatoşcum iyi olmanıza sevindim, inş ameliyatla da son olur hastalıklar..Allah yardımcınız olsun canım..

benimkide evden dışarı çıkmaz üst katta annesine bile uğramıyor yeri geliyor zorla gönderiyorum hadi al derini çıkın babannesine diyorum binbir lafla ev kuşu vallaa

ay cidden ne kadar yazmış bende çok duygulandım sanırım bugün çok duygusalım bennn

sibelcim,gerçekten güzel şeyler yazdıkları ama yaşarken hiçbirimiz hala yapmayız yazdıklarını.ders olmaz yani bize..keşke yapabilsek..

kızım uyandı yedireyim gelirim..yeşil mercimek var bugün menüsünde...

Serap allah gönlünüze göre versin canım.inşallah beğendiğiniz evi bulursunuz.işlerinizde çabucak hallolur.

Fatoş -tuğba sağolun kızlar

Ayy ayşegül alemsin hiç öyle düşünmemiştim vakitlice gel heee bir mesaj veriyor belkide haklı olabilirsin.

Derin ben senin anne gelll diyen dillerini yerim.Ananıda yerim

Sibel yazın süpermiş canım valla yaş geçip iş bittikten sonra bizde ahh tühhh demesek iyi.

ayy sabahta Zeynep e yazacaktım unuttum atladım Özlem zeynep paylaşım için sağol canım.

amin canım Allah bize de tüm olmayanlara da hayırlı bi ev nasip etsin

geçen ay ilk oldum işte gulüm

iyi iyi görmemişim demekki..topikte sadece ben kaldım olmayan:86:

ya şu ev kuşu kocalara hayranım..benimkini evde tutan tek şey playstation,yoksa hayatta durmaz evde..

valla benimkide ev kuşudur.8 yıldır alanyada yaşadım bi kere bile gece bizsez çıkmamıştık.düşün öyle yeri

benimkide evden dışarı çıkmaz üst katta annesine bile uğramıyor yeri geliyor zorla gönderiyorum hadi al derini çıkın babannesine diyorum binbir lafla ev kuşu vallaa
aunutmuştum serap.kaynanan nasıl kemoterapi görüyormueskisi gibi iyimi yoksa kötümü..

tabi kızım anla mesajı

Merhabayın millet

hoşgeldin..
sibel yazı çok güzeldi.etkilendim..

Selamlar öpücükler herkese..
yeni yılın ilk pazartesinde çalışan arkadaşlarıma hayırlı işler.. benim gibi ev kuşlarına bol güneşler diliyorummm..

Selamlar öpücükler herkese..
yeni yılın ilk pazartesinde çalışan arkadaşlarıma hayırlı işler.. benim gibi ev kuşlarına bol güneşler diliyorummm..

hoş geldin Seldacığım Haziranda Bursa'ya gidiyoruz duydun mu.sen kesin katılımcısın.

sen ben esra Zeynep diğerlerinide yoldan çıkarıcam kararlıyım İstanbul annişleri hayde bre Bursaya.

Ayşegülcüm canım kemoterapisi sürüyo 6.alıcaktı yarın kan değerleri düşük çıkmış aslında böyle bakıyosun iyi gibi çabuk yoruluyor falan saçları döküldü yüzü sapsarı ateşi çıkmış geçen mesela kendi işini falan yapıyor ama ne bileyim bize iyi geliyor belkide doktorlarda diyor bu hastalık iyi eder birden düşüşe geçermişş allah şifa versinn

Evet evet bursaya geliyosunuz yaşasınnn valla nasılda güzel olur heee
gelmek isteyen herkesi beklerimmmmm vallaa

bursayamı gidiyoruz:) nasıl yani

heee kız ben kadıköyden (inşallah yaza seferleri olur) siz yenikapıdan bineceksiniz sabah gidip akşam döneceğiz. çok güzel olacak zıpırlarda yürür o zamana kadar yaa anamız ağlar yorgunluktan yada süperdi der geliriz.:86:

Azda olsa ev işlerinden halledip geldim .çocuk uyusa yatıp dinlenmek istiyorum ama nerdeeeeeee
Bugün yapmasam yarın yapmasam kim yapıvercek .Şimdi rahat rahat oturabilirim yemek falan umrumda değil .Yaparız bir çorba bir makarna tamamdır

Gelinde söyle bi iskender yedireyim size,uludağa çıkalımm,yada evde otururuz derseniz kapım açık hepinize,,

Valla seferler olur herhalde burcu bakmıştım ben ama vardı günler uzasa bende gelicem zati niyeti bozdum bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…