2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Gelinde söyle bi iskender yedireyim size,uludağa çıkalımm,yada evde otururuz derseniz kapım açık hepinize,,

Oy canım çekti valla çok severim bende .Bursaya gelmiştim daha önce en bayıldığım şehirlerin başındadır .Babamın arkadaşı vardı Mudanyada orasıda çok harika .Bursayı da gezdik tabi ,yedik içtik ,alışveriş yaptık .Çok şanslısınız harika bir şehir Bursa

bende bitrdim işleri..bi çamaşırım kaldı bi makine..
sıpalar uyudu ses yapmasın diye çalıştırmadım..
valla uyumadım bak size takıldım kıymetimi bilin heeee...çorbalarını yaptım meyve suyu sıktım hepsi hazır..bi akşam yemeğim kaldı onuda kafamda hazırladım yaptım say

Valla beklerim kızlar hepiniz gelin aşkolsunn
bursa cidden güzel dağ deniz hepsi bir arada şimdi dahada güzelleştirdiler,ben bide tam merkezdeyim yeşilde çarşının dibindeyim seviyorum ben burayı yaa mudanyada çok güzeldir hele trilye muhteşem,,en uzak yer 45 dk sürer oda trafik kalabalık değilse daha az yani hadi kopun gelin yaaa

Selamlar öpücükler herkese..
yeni yılın ilk pazartesinde çalışan arkadaşlarıma hayırlı işler.. benim gibi ev kuşlarına bol güneşler diliyorummm..

hoşgeldin .nasıl oldu yigit bey

hoş geldin Seldacığım Haziranda Bursa'ya gidiyoruz duydun mu.sen kesin katılımcısın.

sen ben esra Zeynep diğerlerinide yoldan çıkarıcam kararlıyım İstanbul annişleri hayde bre Bursaya.

ee yazada lanyaya geyini.çok gezginci gördüm seniii

allah yardımcısı olsun.şifa versin.evet bi iyi eder bi bakmışsın çok kötüdür.neyse merak etmiştim
sen yapınmı detorksu.yenil yılde nasıl yedin içtinmi kız.

iyi etmişsin .eyeter.ne zorluyon kendini.

uyusunlar uyusunlar.
aman bırak uşaklar uyanınca yaparsın kalan işini takıl bize yavrum.
bende cumartesi portakal suyu sıktım 1 çaybardağı içti ama sonrası gaz yaptı sürekli geğirdi.yarım portakal yarım elma deniycem bundan sonra.

takılem bari..
bende dün burağa mercimek çorbası yedirdim..normalde hep veriyorum ama..
dünkü ağırmı geldi anlamadım..gece ağlayıp durdu sabaha kadar..
bende karışık veriyorum havuç portakal elma kivi..

bende nar portakal deiyorumçokta seviyor kızcelerem,defne yarım çay bardağı içiyo..içinede kan damlasını damlatıyom.oo oohh dadından yenmiyo:108:

bende nar portakal deiyorumçokta seviyor kızcelerem,defne yarım çay bardağı içiyo..içinede kan damlasını damlatıyom.oo oohh dadından yenmiyo:108:

afiyet olsun cadıya..
bizimkide seviyo karışık yarım bardak içiyo oda..

Bende hemen buraya koşuyorum valla bağımlılık yaptı burası
Aklındaysa yarı yapılmış say tabi kararsızlık daha zor .Sen iyileştin mi bacım nasılsın
Ben yeni yıla hasta girdim şimdi benim tüm senem hasta mı geçecek :18:

iyiyim canım mecburuz iyi olmaya..
yoksa ben 15günden önce iyileşmezdim..
buda demek oluyo kii mecbursan 1 haftada iyileşirsin
yok yok geçmez inş...

Sağol ayşegülcüm aminnn
valla 2 gün ipin ucunu kaçırdım ben yaa çok yedim belkide bana öyle geldi ama yedim yaa şimdi 2 gün sıkı tutucam..cuma günü detoksa yaptım ama akşamı gitti valla

ay geliriz maraşa dondurma yemeye ne olcakk kiii hehehe

anacım kim gelecek.bizim torpahlara yakın kimsecikte yok.kaldıkmı başbaşa..gel anam ben sana alam dondurma:13::112:

he valla yakında kimse yok...
gelirim kız sende gel beklerim herzman..
malum bizim araba yok..
siz çıkın çıkın gelin...

hülya akşam oldu ne zaman götüreceksin çoçuğu hastaneye.aradın mı evi daha iyimiymiş.

şimdi yazacaktım ben de. annem iyi diyor. zaten evde ventolin ve bricanyl şurup var, onları veriyorum öksürük için. doktor yine bunları + 1 de antibiyotik yazacak..başlangıçda da olsa, ilerlese de yazıyor antibiyotiği...inşallah ilerlemeden bu şuruplarla atlattırabilirim...

aslında doktora götürmesem bile, eve gidecektim toplantıdan sonra..ama bugün 2 kişi sabah geç geldi, cocuklarını doktora götürmüşler, patron da toplantıda kızdı, ben bişey demiyorum, götürün ama cumartesi fazla çalışın diyince hemen karşı çıkıyorsunuz diye,onun üzerine izin alamadım tabi :)

kız ayşegül maraş çok uzak yaaa.bak inşallah alanyaya gelirsem tarih ayarlayalım ama 1-2 bizimkilerdende ayarttımmı tamamdır.yapamıyacağım şeyi demiyeyeim maraş bizi aşar anam.
ama Bursa yakın ya avcılar kadar yol nerdeyse giderik ne olacak.

ben de şimdi gittim geldim diyetisyene vee bu hafta hiiççç vermemişim ( 600 gr kas gitmiş, 600 gr yağ gelmiş onun yerine...( bu hafta hastayım diye hiç yürüyüş yapmadım, onun etkisi çok oldu..1-2 de tatlı yemiştim..şimdi dedim haftaya görüşmeyelim 15 gün sonra görüşelim..o zamana kadar çok sıkı olmam lazım..

serap detoksu nasıl yapıyorsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…