Merhabayın millet
Gelinde söyle bi iskender yedireyim size,uludağa çıkalımm,yada evde otururuz derseniz kapım açık hepinize,,
Gelinde söyle bi iskender yedireyim size,uludağa çıkalımm,yada evde otururuz derseniz kapım açık hepinize,,
Azda olsa ev işlerinden halledip geldim .çocuk uyusa yatıp dinlenmek istiyorum ama nerdeeeeeee
Bugün yapmasam yarın yapmasam kim yapıvercek .Şimdi rahat rahat oturabilirim yemek falan umrumda değil .Yaparız bir çorba bir makarna tamamdır
Selamlar öpücükler herkese..
yeni yılın ilk pazartesinde çalışan arkadaşlarıma hayırlı işler.. benim gibi ev kuşlarına bol güneşler diliyorummm..
hoş geldin Seldacığım Haziranda Bursa'ya gidiyoruz duydun mu.sen kesin katılımcısın.
sen ben esra Zeynep diğerlerinide yoldan çıkarıcam kararlıyım İstanbul annişleri hayde bre Bursaya.
Ayşegülcüm canım kemoterapisi sürüyo 6.alıcaktı yarın kan değerleri düşük çıkmış aslında böyle bakıyosun iyi gibi çabuk yoruluyor falan saçları döküldü yüzü sapsarı ateşi çıkmış geçen mesela kendi işini falan yapıyor ama ne bileyim bize iyi geliyor belkide doktorlarda diyor bu hastalık iyi eder birden düşüşe geçermişş allah şifa versinn
Azda olsa ev işlerinden halledip geldim .çocuk uyusa yatıp dinlenmek istiyorum ama nerdeeeeeee
Bugün yapmasam yarın yapmasam kim yapıvercek .Şimdi rahat rahat oturabilirim yemek falan umrumda değil .Yaparız bir çorba bir makarna tamamdır
bende bitrdim işleri..bi çamaşırım kaldı bi makine..
sıpalar uyudu ses yapmasın diye çalıştırmadım..
valla uyumadım bak size takıldım kıymetimi bilin heeee...çorbalarını yaptım meyve suyu sıktım hepsi hazır..bi akşam yemeğim kaldı onuda kafamda hazırladım yaptım say
uyusunlar uyusunlar.
aman bırak uşaklar uyanınca yaparsın kalan işini takıl bize yavrum.
bende cumartesi portakal suyu sıktım 1 çaybardağı içti ama sonrası gaz yaptı sürekli geğirdi.yarım portakal yarım elma deniycem bundan sonra.
uyusunlar uyusunlar.
aman bırak uşaklar uyanınca yaparsın kalan işini takıl bize yavrum.
bende cumartesi portakal suyu sıktım 1 çaybardağı içti ama sonrası gaz yaptı sürekli geğirdi.yarım portakal yarım elma deniycem bundan sonra.
:131::131::131: gızz gezginciler maraşada gelin dordurma yirik
bende nar portakal deiyorumçokta seviyor kızcelerem,defne yarım çay bardağı içiyo..içinede kan damlasını damlatıyom.oo oohh dadından yenmiyo:108:
bende bitrdim işleri..bi çamaşırım kaldı bi makine..
sıpalar uyudu ses yapmasın diye çalıştırmadım..
valla uyumadım bak size takıldım kıymetimi bilin heeee...çorbalarını yaptım meyve suyu sıktım hepsi hazır..bi akşam yemeğim kaldı onuda kafamda hazırladım yaptım say
ayşegül ben yaza kesin gelcem..
diğer kızlarıda ayartta buluşalım maraşta
Bende hemen buraya koşuyorum valla bağımlılık yaptı burası
Aklındaysa yarı yapılmış say tabi kararsızlık daha zor .Sen iyileştin mi bacım nasılsın
Ben yeni yıla hasta girdim şimdi benim tüm senem hasta mı geçecek :18:
anacım kim gelecek.bizim torpahlara yakın kimsecikte yok.kaldıkmı başbaşa..gel anam ben sana alam dondurma:13::112:
hülya akşam oldu ne zaman götüreceksin çoçuğu hastaneye.aradın mı evi daha iyimiymiş.
:131::131::131: gızz gezginciler maraşada gelin dordurma yirik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?