esmacım bu arada az önce gördüm buluşmayı sormuşsun 15 ocak burçinde olucak tatlım uygunmu
ben de şimdi gittim geldim diyetisyene vee bu hafta hiiççç vermemişim( 600 gr kas gitmiş, 600 gr yağ gelmiş onun yerine... ( bu hafta hastayım diye hiç yürüyüş yapmadım, onun etkisi çok oldu..1-2 de tatlı yemiştim..şimdi dedim haftaya görüşmeyelim 15 gün sonra görüşelim..o zamana kadar çok sıkı olmam lazım..
serap detoksu nasıl yapıyorsun canım..
dondurma deme ayşegül bak dayanamam gelirim ,babamın bir arkadaşı var göksunda annemle,babam nerdeyse her sene gidip kalıyorlar, takılırım anamla babamın peşine gelirim bak maraşa ona göre
şimdi yazacaktım ben de. annem iyi diyor. zaten evde ventolin ve bricanyl şurup var, onları veriyorum öksürük için. doktor yine bunları + 1 de antibiyotik yazacak..başlangıçda da olsa, ilerlese de yazıyor antibiyotiği...inşallah ilerlemeden bu şuruplarla atlattırabilirim...
aslında doktora götürmesem bile, eve gidecektim toplantıdan sonra..ama bugün 2 kişi sabah geç geldi, cocuklarını doktora götürmüşler, patron da toplantıda kızdı, ben bişey demiyorum, götürün ama cumartesi fazla çalışın diyince hemen karşı çıkıyorsunuz diye,onun üzerine izin alamadım tabi :)
valla gelirim dersem yalan olur benim eşim hayyat göndermez..
he eşlerde gelirse ayrı cumartesiden gideriz. bi otel ayarlarız pazar akşamı döneriz o zaman olabilir..
sağol ayşegülcüm yiğit iyi çok şükür keyfi yerinde..
Selam kızlar çok yoğun bir hafta sonundan sonra tekrar burda olmak çok güzel
Vallahi sizleri cok özledim kesin bir sürü sohpeti kacırdım bu arada.
Evde misafirle yılbası kutlamak benim için cok zor oldu.Duruda kalabalığı görünce huzursuzlandı.
Bende anneannesine göndermek zorunda kaldım.Ama 12 den sonra tabi.Yeni yıla kızım olmadan girmek istemedim.Böylece gecip gitti yılbası.
Duru ya noel anne kıyafeti aldım.Bir de yılbası ağacı cok mutlu oldu süslere.
Umarım bu sene tüm anneler ve bebişleri için sağlık ve mutluluk dolu bir sene olur.
aman iyi olsn.
hoşgeldin..e ozaman resim ekle şu noel anayı bi görelim.
aman iyi olsn.
hoşgeldin..e ozaman resim ekle şu noel anayı bi görelim.
çocukarımı alıp geleyim sonra yine girebilirsem gelirim iyi akşamlar herkese
hoşgeldin cnmmSelam kızlar çok yoğun bir hafta sonundan sonra tekrar burda olmak çok güzel
Vallahi sizleri cok özledim kesin bir sürü sohpeti kacırdım bu arada.
Evde misafirle yılbası kutlamak benim için cok zor oldu.Duruda kalabalığı görünce huzursuzlandı.
Bende anneannesine göndermek zorunda kaldım.Ama 12 den sonra tabi.Yeni yıla kızım olmadan girmek istemedim.Böylece gecip gitti yılbası.
Duru ya noel anne kıyafeti aldım.Bir de yılbası ağacı cok mutlu oldu süslere.
Umarım bu sene tüm anneler ve bebişleri için sağlık ve mutluluk dolu bir sene olur.
cnm ok peki herkes bişiy yapıptamı gidicez nasıl olucak senin kocis götürücek demi biziBende yarın kontrole gidicem hülyacım ya detoksu şöyle yapıyorum sindirimi daha kolay ve hafif şeyler yedim cuma günü meyve sebze yedim ekmek tatlı falan yemedim en öenmlisi bol su içtim yani çiğneme sistemini durduruyosun aslında toksinleri atıyosun doktor öyle dedi bana yaptım bende 1 güncük ama fazlası zarar biliyosunuzkiii
bende 10 günde veremedim galiba yarın belli olucak bakalımmm
esmacım diğer kızlarda olur dmişti burçin bulvarda oturuyor f.s.m de ben biliyorum evinii
sibelce0 meldafsar vavelya 07papatya+ ZEYNEP6672+ mydarling HavvaEsen bitanesii selmakerem XSIDE selda58 essemayit yaren_h
3te misafir var.girin içeri buyrunnnnnnnn......
akşam oldumu yahuu:44:çocukarımı alıp geleyim sonra yine girebilirsem gelirim iyi akşamlar herkese
Hosgeldin Esmacım aksam olduya herkes dağılmaya baslar artık yemekti çocuklardı derken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?