2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aman gelmezseniz gelmeyin bea
valla bizim şuan kararımız bi aksilik olmazsa.antep ve kayseri var.bahara ikisinede gidecegiz...kısmet ya inşallah alanyada da bir olurda görüşürüz.valla uygun olursa neden olmasın demi..eşim işte sırayla izin alıyorlar keşke şimdi ayarlayacagmız bişey osa.şimdi o gelir ben gelemezsem olmaz dimi

valla gelirim dersem yalan olur benim eşim hayyat göndermez..
he eşlerde gelirse ayrı cumartesiden gideriz. bi otel ayarlarız pazar akşamı döneriz o zaman olabilir..
sağol ayşegülcüm yiğit iyi çok şükür keyfi yerinde..

olsun kız.maşallah çok iyi veriyon kiloyu.bende o biyem yok.

dondurma deme ayşegül bak dayanamam gelirim ,babamın bir arkadaşı var göksunda annemle,babam nerdeyse her sene gidip kalıyorlar, takılırım anamla babamın peşine gelirim bak maraşa ona göre

hım göksün ilçesimi..gel gel valla gel kız..

Selam kızlar çok yoğun bir hafta sonundan sonra tekrar burda olmak çok güzel
Vallahi sizleri cok özledim kesin bir sürü sohpeti kacırdım bu arada.
Evde misafirle yılbası kutlamak benim için cok zor oldu.Duruda kalabalığı görünce huzursuzlandı.
Bende anneannesine göndermek zorunda kaldım.Ama 12 den sonra tabi.Yeni yıla kızım olmadan girmek istemedim.Böylece gecip gitti yılbası.
Duru ya noel anne kıyafeti aldım.Bir de yılbası ağacı cok mutlu oldu süslere.
Umarım bu sene tüm anneler ve bebişleri için sağlık ve mutluluk dolu bir sene olur.

ama oda aldım verdim yapalım demiş oda garip.işim uzadı fazla çalışayım dediğinizde yada senin gibi evde çalışayım dediğinde , senin 2 saat fazlan var hadi bugün erken git diyormu demiyordur o zaman 2 saat geç geldin fazla çalışta dememesi lazım.emme sizin kayserililer patron dimi.

aman iyi olsn.

hoşgeldin..e ozaman resim ekle şu noel anayı bi görelim.

Bende yarın kontrole gidicem hülyacım ya detoksu şöyle yapıyorum sindirimi daha kolay ve hafif şeyler yedim cuma günü meyve sebze yedim ekmek tatlı falan yemedim en öenmlisi bol su içtim yani çiğneme sistemini durduruyosun aslında toksinleri atıyosun doktor öyle dedi bana yaptım bende 1 güncük ama fazlası zarar biliyosunuzkiii

bende 10 günde veremedim galiba yarın belli olucak bakalımmm

esmacım diğer kızlarda olur dmişti burçin bulvarda oturuyor f.s.m de ben biliyorum evinii

sibelce0 meldafsar vavelya 07papatya+ ZEYNEP6672+ mydarling HavvaEsen bitanesii selmakerem XSIDE selda58 essemayit yaren_h
3te misafir var.girin içeri buyrunnnnnnnn......

hoşgeldin cnmm

cnm ok peki herkes bişiy yapıptamı gidicez nasıl olucak senin kocis götürücek demi bizi

sibelce0 meldafsar vavelya 07papatya+ ZEYNEP6672+ mydarling HavvaEsen bitanesii selmakerem XSIDE selda58 essemayit yaren_h
3te misafir var.girin içeri buyrunnnnnnnn......
:92:

çocukarımı alıp geleyim sonra yine girebilirsem gelirim iyi akşamlar herkese
akşam oldumu yahuu:44:

Hosgeldin Esmacım aksam olduya herkes dağılmaya baslar artık yemekti çocuklardı derken...

Ben de Duruyu yıkamaya gidiyorum kızlar.Gece kalmıyım da hava iyice soğumadan yıkansın.
Hepinizi öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…