2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aaa kimseler kalmamış 2saattir kimse girmemş..
haydeee gelin kıslarrrrrrrrrr.

Herkese günaydın, güzel, neşeli pozitif bir gün diliyorum.... istanbul karanlık tam evde keyif havası var.

Hülyacım tebrik ederim. cok güzel bir haber bence :) insallah doğrudur. insallah sende istiyordun dimi?

şimdi aramaa, şirketteyim bu konuyu konuşamam, akşam konuşalım şekerim..

serap sen de yapsana test, ben de sana şaşırırım öyle...

sen bayagı ciddisin..ne diyelim o zaman hayırlısı olsun.üzülme sakın.bak ahmet aşılamayla oldun diyosun.buda rabimin bi hediyesi şte..
ben seni akşam arayacagım tamam.
bide ne zaman yaptım bu testi eminmisin.tam iki çizgi çıktımıb..

Kız Hülya korkutma beni zaten benimde aklımda ama geçen ay ilk oldum ya emziriyorum da hani düzensizlik olabilir diyerekten bekliyorum:18::18::18::18:

kaza oldu mu serap?

özlem istediğim bişeydi ama burak daha çok küçük ya,sabah sarıldıım, ağlıcaktım nerdeyse..burak aşılama ile oldu evet,3 yıl sonra..Rabbim yeniden verir mi diye çok merak ediyordum..küçücük bi kaza sebep oldu işte..Rabbim hayırlısını versin.

testi sabah yaptım, burak da 2.çizgi silik çıkmıştı, bunda çok net 2 çizgi de..ama kan testi daha doğru sonuç verir sanırım.. bakalım bi ara onu da yaptırırsam kesin sonuç olur...

hülyacım bitanem hiç üzülme .ne kadar güzel bişey işte...beraber büyüyecekler hem burak artık bi yaşında sıyılır.bak aralarında 1,5 yaş olaçak çokta kötü degiil. test pozitifse kesin hamile saılırsın allah tamamına erdinsin ne mutluluk.eşin ne yaptı anlat bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…