2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bencede hülya hic üzülme burak'a cok iyi bir arkadaş geliyor. birlikte büyüyecekler. yaş aralığı tam benim istediğim gibi.... sonra iyikide yapmışım diceksin emin ol... allah saglıkla tamamına erdirsin. ben cok sevindim senin adına....

günaydın herkese .....

hülyacım hadi hayırlısı olsun canım,demek sarı kuşum abi oluyor ne güzel,büyük kardeşiminde aşılama ile olmuştu ilk bebişleri, ikincisininde aşılama ile olacağını zannediyorduk ama rabbim aşılamaya gerek kalmadan gönderdi kızımızı,allah gönlünüze göre versin hülyacım inş....

bacımm canımm hamılemısın gıııı masallah ben beceremedım sen becerbende dun aksam yaptım test sonuc negatıfoffff bu arada mehmet hıc uyumuyo kızlar gecelerı yıne sabah uyanamadım esıme yaaaa

eşim zaten istiyordu ama ben biraz daha zaman geçsin diyordum..sabah yoldaydı,konyaya gidiyordu aradım,tabi yanında birileri de olunca,fazla konuşamadı.çok güzel dedi,sevindi..öyle işte..

hayırlısı ya,annemle ablam da erken olduğunu düşünüyor,ama kısmeti varmış belki de..bakalım zaman ne gösterecek,aslında seviniyorum bi yandan da..bir sürü plan yaptım şimdiden..en güzeli de işi bırakmak olacak :))

bacımm canımm hamılemısın gıııı masallah ben beceremedım sen becerbende dun aksam yaptım test sonuc negatıfoffff bu arada mehmet hıc uyumuyo kızlar gecelerı yıne sabah uyanamadım esıme yaaaa

günaydın canım dişmi çıkarıyor huysuzluğu ondanmı acaba......

hadi hayırlısı tekrardan canım, senin rejimde seneye kaldı artık hülyacım .....

günaydın canım dişmi çıkarıyor huysuzluğu ondanmı acaba......

anlamadım bacım dısınıde cıkarıyor ama bı ayrı uyanıyo karnı ac desem sıpa yememek ıcın kıvranıyo aglata aglata yedırıyorum karnı doysun dıye esımede sınır oluyorum suclusu benım sabah uyananamamın gıbı surat yapıyo bana

sağolun kızlar.

nedime sen de mehmete kardeş mi istiyosun kız..bekle az daha,erken değil mi kız?

erken bacım erken hepsı bı arada buyusunler benım elım dagılmadan dıyorum kıskanmak nedır bılmeden ıkısını bır buyutek cok ıstıyorum bu yuzden

günaydın canlarımmmm nasılsınızzz valla acar açmaz sevinçli, bir haber gördüm hülya çok seviindim gözün aydın canım benimm 2011 ilk hamilesi sen oldun tebrikler canım benimmmm

erken bacım erken hepsı bı arada buyusunler benım elım dagılmadan dıyorum kıskanmak nedır bılmeden ıkısını bır buyutek cok ıstıyorum bu yuzden

bencede en iyisi fazla ara vermemek , hakkınızda hayırlısı canım,allah seninde gönlüne göre verir inş.

9 gün geçti..

he ya diyette yalan oldu, o kadar para verdiydim..neyse 4 kilo gitti barii..burakda 59 dum bunda 58 :))

GÜNAYDINNN

günaydın kızlar.

test yaptım pozitif çıktı :18:

2011 in ilk müjdesi Hülya'dan.

valla ben şüphelenmiştim sen emzirmeyi bırakalı 4-5 ay oldu ee adetinde düzenliydi durduk yere niye 1-1,5 hafta geçiksinki. hadi gözün aydın canım.2.de aşılamamı olacak tüp mü olacak diye korkuların kalmadı.sen hem çouk bakar hem çalışırsın şimdiden hiç onları dert etme nasıl olacak diye.Allah bir yolunu gösterir.

kızlar ben yatıyım azcık basım cok fena yavrum uyurken kestıreyım azıcık hulyaaaa sana acayıp sevındım bıtanem benım hayırlısı olsun ınsallah yenı kardes hayırlar getırsın sızee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…