Herkese günaydın, güzel, neşeli pozitif bir gün diliyorum.... istanbul karanlık tam evde keyif havası var.
günaydınnnnnn
Günaydınlar
Hülya:26:
bacımm canımm hamılemısın gıııı masallah ben beceremedım sen becerbende dun aksam yaptım test sonuc negatıf offff bu arada mehmet hıc uyumuyo kızlar gecelerı yıne sabah uyanamadım esıme yaaaa
eşim zaten istiyordu ama ben biraz daha zaman geçsin diyordum..sabah yoldaydı,konyaya gidiyordu aradım,tabi yanında birileri de olunca,fazla konuşamadı.çok güzel dedi,sevindi..öyle işte..
hayırlısı ya,annemle ablam da erken olduğunu düşünüyor,ama kısmeti varmış belki de..bakalım zaman ne gösterecek,aslında seviniyorum bi yandan da..bir sürü plan yaptım şimdiden..en güzeli de işi bırakmak olacak :))
günaydın canım dişmi çıkarıyor huysuzluğu ondanmı acaba......
sağolun kızlar.
nedime sen de mehmete kardeş mi istiyosun kız..bekle az daha,erken değil mi kız?
erken bacım erken hepsı bı arada buyusunler benım elım dagılmadan dıyorum kıskanmak nedır bılmeden ıkısını bır buyutek cok ıstıyorum bu yuzden
günaydın kızlar.
test yaptım pozitif çıktı :18:
9 gün geçti..
he ya diyette yalan oldu, o kadar para verdiydim..neyse 4 kilo gitti barii..burakda 59 dum bunda 58 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?