yaren..yada bilen kızlar ben şu bebeklerin boy ve kilo takip çizelgesini yapmak istiyorum.ne yapayım el atan olmadı hadi ben ele atacagım.takip ederim fakat bu çizelge nasıl yapılıyo bilmiyorum.hazır oluyoma yada nereye girmem gerekiyo bana bi deyin ben yapayım..oldumu canlar..
geçmiş olsun canım.üzüldüm bee.sen yinede dikkat et kakasına..
ya bendede açılmış calpoy var ben hiç böyle şey duymamaıştım.bide ben söyleeyim doktora bakalım ne diyecek.bozaman benimde çöpe atmam gerek.daha bir ay olmadı ama yyaklışak 25 günlük var.bende şişeyi igne olduya ozaman açmıştım.başka yok.((
bu kimyonlu rezene hazırmı satılıyo.yoksa evdemi yapacagız.evd olacasa nasıl oluyo..bi de bakem..
canım geçmiş olsun sütünü dolaba koymuyonmuki..acaba dışarda oda sıcaklığında ne kadar saklanır..
yaren..yada bilen kızlar ben şu bebeklerin boy ve kilo takip çizelgesini yapmak istiyorum.ne yapayım el atan olmadı hadi ben ele atacagım.takip ederim fakat bu çizelge nasıl yapılıyo bilmiyorum.hazır oluyoma yada nereye girmem gerekiyo bana bi deyin ben yapayım..oldumu canlar..
ya kızlar bu süt saklama işini bnde nası oluo anlamadım ya
dolapta sakladım bikaç kez ama sankim kokuyo gibi geldi saklayınca bnde döktüm geri
ya kızlar bu süt saklama işini bnde nası oluo anlamadım ya
dolapta sakladım bikaç kez ama sankim kokuyo gibi geldi saklayınca bnde döktüm geri
selam şekerler çarşambadan beri çalşıyorum hiç vaktim yok malesef ne nete girebiliyorum ne başka bir işe yetişebiiyorum geçmişe bakamadım umarım herkes ve tatlı bebişler iyidir
ben galiba işi bırakcam çok zor oluyor çünkü işyerine söyledim daha düşüneceklermiş ne varsa bunda düşünülecek kendim çıkcam diyorum çık diyen yok sinir oldum valla kuzumdan ancak 4 gün ayrı kalabildim daha fazlasına dayanayacağım :sinifsinif:
kızlar selam babamızı beklıyoruz dısarı cıkıcaz bı sıze bakım dedım gıtmeden...
hulyacım gecmıs olsun canım. her dr farklı bısı dıyo ya benımkıde sumuksu kaka ıcın bagırsaklarında cok bekledıgı zaman olabılır demıstı... aman her yıgıdın yogurt yıyısı farklı ıste akıl karıstırmaktan baska bısı deel...
once dr gıdıcez popo ıcın esım 1 no buyuk bujıyı almıs cok buyuk ya bunu gorunce gozlerım fal tası gıbı acıldı nası sokucam onu cocugun poposuna bılmıyorum offffffffff
hıım nabza göre şerbet heraldeçünkü burak da balgam da var bu ara. sağol canım. ay inş tez zmanda kurtulursunuz şu buji denen şeyden.
HÜLYA geçmiş olsun canım önemli bişey yokmuş AHMET BURAK'IN çok sevindim
herkes iyidir inş
ben keyifsizim birass
hayirdir canim neyin var noldu anlat bakiym
HÜLYA geçmiş olsun canım önemli bişey yokmuş AHMET BURAK'IN çok sevindim
herkes iyidir inş
ben keyifsizim birass
Ah canim benim hayirlisiyla bi kurtulsa su bujilerdenkızlar selam babamızı beklıyoruz dısarı cıkıcaz bı sıze bakım dedım gıtmeden...
hulyacım gecmıs olsun canım. her dr farklı bısı dıyo ya benımkıde sumuksu kaka ıcın bagırsaklarında cok bekledıgı zaman olabılır demıstı... aman her yıgıdın yogurt yıyısı farklı ıste akıl karıstırmaktan baska bısı deel...
once dr gıdıcez popo ıcın esım 1 no buyuk bujıyı almıs cok buyuk ya bunu gorunce gozlerım fal tası gıbı acıldı nası sokucam onu cocugun poposuna bılmıyorum offffffffff
geçmis olsun canimgecmıs olsun kızlar benımkıde oksuruk oldu balgam var doktora goturuyorum ama 1 haftadaır gecmedı
bu arada resım nasıl yuklenıyor bırı gostersınde oglumun resmın koyayım
Ah canim benim hayirlisiyla bi kurtulsa su bujilerden
geçmis olsun canim
sağolasın tatlım. hayırdır inş?
sagol canım
resım nasıl yuklenıyor bılen varsa yardım etsın nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?