2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel olurrrrrr
yap bakemmm
bn de bilmiom ama nası yapılıo

benimkız artık memede artık oyun oynuyo.karnını doyuruyo.memeyi bırakmıyo.ne yapıyo bi çekiyo sonra bırakıp etrafı seyrediyo sonra dönüyo tekrar bir iki çekip emiyo.sonra yine bırakıp iki laf atıyo bana.kaydirigubbakcemile3.valla çok hoş oluyo ama çektigi için sütler o etrafa bakarken damlayıp duruyo bende her emdiginde bi siliyom damlayı durduruyom..şimdi bi öptüm gıdıktan kikir kkir gülüyo :)))
uykusu yok şuan zeynep bi şeyler diyo oda pür dikkat dinliyo bakalım..biraz daha büyüse en azından bi emeklmese ablasıyla daha iyi oyunlar oynardı.oh bende rahat ederdimm..

burda hava muhteşem sıcak babamızın işten dönmesini bekliyoruz mesai yapıyorlar cumarteside.saat 1 de gelecek..bekliyoruz çıkmak için..

selam şekerler çarşambadan beri çalşıyorum hiç vaktim yok malesef ne nete girebiliyorum ne başka bir işe yetişebiiyorum geçmişe bakamadım umarım herkes ve tatlı bebişler iyidir
ben galiba işi bırakcam çok zor oluyor çünkü işyerine söyledim daha düşüneceklermiş ne varsa bunda düşünülecek kendim çıkcam diyorum çık diyen yok sinir oldum valla kuzumdan ancak 4 gün ayrı kalabildim daha fazlasına dayanayacağım :sinifsinif:

sağol ayşegülcüm.hazır satılıyo canım. humana kimyonlu rezene çayı.

canım geçmiş olsun sütünü dolaba koymuyonmuki..acaba dışarda oda sıcaklığında ne kadar saklanır..

sagol canım. evet hemen dolaba koyuyorum sağdıktan sonra 24 saati geçmiyor zaten. akşam sağdığımı sabah içiyor. sabah sağdığımı öğlene doğru. öğlen emziriyorum, yine sağıyorum onu da ikindi zamanı içiyor.

ay ben de dosyalar vardı ama işe başlayınca yeni bilgisayara geçtim, onları da yedeklememiştim.havva da vardır belki ona göndermiştim ben,izne çıkarken.

ya kızlar bu süt saklama işini bnde nası oluo anlamadım ya
dolapta sakladım bikaç kez ama sankim kokuyo gibi geldi saklayınca bnde döktüm geri

valla ben izindeyken buzluğa atmıştım bikaç poşet. geçen sütüm azdı açtık verdik. tadında değişiklik yok aslında. ama yine de insan tedirgin oluyo verirken. taptaze,tertemizi dururken.

Son düzenleme:
ya kızlar bu süt saklama işini bnde nası oluo anlamadım ya
dolapta sakladım bikaç kez ama sankim kokuyo gibi geldi saklayınca bnde döktüm geri

selam nurcum..
.ben sagardım iyice kapatır dolaba kordum.çıkartıp biberonu sıcak suyun içine koyduktan sonra içirirdim.eger içmediyse onu dökerdim.doktorum bana mamaları yaptıktan sonra yarım saat içinde içirilmesi gerek sonrasında vitaminleri gider dökmeniz gerek demişti.aynısını anne sütü içinde yapın.çıkardıktan sonra yarım saatin içinde içmile vitamin degeri düşer demişti.biz hep böyle yapmıştık.içiyosa yarım saat içinde .eger süre geçtiyse bin döküyordum...onun için genelde içicegi zaman sagardım taze olsun diye...

ayy canım ya..çok zor evet. ben bu hafta biraz daha rahattım, az çok alıştım sayılır.bence biraz daha denemende fayda var, işyerinle konuşsan, daha esnek davransa.. daha erken çıksan mesela, ya da önce 1-2 ay part-time gibi çalışmış olsan. hem sana hem bebeğe iyi olurdu.
yine de sen bilirsin canım, hakkında hayırlısı olsun. evde kaynana ile daha stresli de geçebilir ama, çalışınca insan az-çok stres atıyo.

kızlar selam babamızı beklıyoruz dısarı cıkıcaz bı sıze bakım dedım gıtmeden...
hulyacım gecmıs olsun canım. her dr farklı bısı dıyo ya benımkıde sumuksu kaka ıcın bagırsaklarında cok bekledıgı zaman olabılır demıstı... aman her yıgıdın yogurt yıyısı farklı ıste akıl karıstırmaktan baska bısı deel...
once dr gıdıcez popo ıcın esım 1 no buyuk bujıyı almıs cok buyuk ya bunu gorunce gozlerım fal tası gıbı acıldı nası sokucam onu cocugun poposuna bılmıyorum offffffffff

hıım nabza göre şerbet heralde çünkü burak da balgam da var bu ara. sağol canım. ay inş tez zmanda kurtulursunuz şu buji denen şeyden.

ya kızlar kocam almanyada kaldı bugün dönüş yapacaktı ama izlandadaki patlamadan dolayı toz bulutları yüzünden uçak seferleri iptal edildi..üff ne zaman geleceği belli değil. ben kocamı istiyom banane :sinifsinif:

HÜLYA geçmiş olsun canım önemli bişey yokmuş AHMET BURAK'IN çok sevindim
herkes iyidir inş
ben keyifsizim birass

hıım nabza göre şerbet heralde çünkü burak da balgam da var bu ara. sağol canım. ay inş tez zmanda kurtulursunuz şu buji denen şeyden.

gecmıs olsun kızlar benımkıde oksuruk oldu balgam var doktora goturuyorum ama 1 haftadaır gecmedı
bu arada resım nasıl yuklenıyor bırı gostersınde oglumun resmın koyayım

Ay bende düsünüp duruyorum ise baslayinca nasil olcak diye bide ben krese birakicam
geçen is yerinden aradilar biran evvel basla diye bakiyoruz diyolar (

Ah canim benim hayirlisiyla bi kurtulsa su bujilerden

gecmıs olsun kızlar benımkıde oksuruk oldu balgam var doktora goturuyorum ama 1 haftadaır gecmedı
bu arada resım nasıl yuklenıyor bırı gostersınde oglumun resmın koyayım
geçmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…