ınsallah selmacım ıkısı bır uyanır sabaha kadar dovusuruz olursa
sağol serabım..
Allah isteyen herkese versin..bak hemen hamile moduna büründüm, kan sonuçlarından sonra hamile modunda olacaktım ben...:) ayy çok sevinçliyim sanki ya..ne karışık bi duyguu..
kızlar ben yatıyım azcık basım cok fena yavrum uyurken kestıreyım azıcık hulyaaaa sana acayıp sevındım bıtanem benım hayırlısı olsun ınsallah yenı kardes hayırlar getırsın sızee
GÜNAYDINNN
2011 in ilk müjdesi Hülya'dan.
valla ben şüphelenmiştim sen emzirmeyi bırakalı 4-5 ay oldu ee adetinde düzenliydi durduk yere niye 1-1,5 hafta geçiksinki. hadi gözün aydın canım.2.de aşılamamı olacak tüp mü olacak diye korkuların kalmadı.sen hem çouk bakar hem çalışırsın şimdiden hiç onları dert etme nasıl olacak diye.Allah bir yolunu gösterir.
eşim zaten istiyordu ama ben biraz daha zaman geçsin diyordum..sabah yoldaydı,konyaya gidiyordu aradım,tabi yanında birileri de olunca,fazla konuşamadı.çok güzel dedi,sevindi..öyle işte..
hayırlısı ya,annemle ablam da erken olduğunu düşünüyor,ama kısmeti varmış belki de..bakalım zaman ne gösterecek,aslında seviniyorum bi yandan da..bir sürü plan yaptım şimdiden..en güzeli de işi bırakmak olacak :))
9 gün geçti..
he ya diyette yalan oldu, o kadar para verdiydim..neyse 4 kilo gitti barii..burakda 59 dum bunda 58 :))
Günaydınnnn
Hülya hamile misin. ay çok sevindim. Allah hayırlısıyla tamamına ardirsin inşallah arkadaşım.
Ayy çok mutlu oldum.
Ben de dün test yaptım negatif çıktı. Bu akşam da dr a gidiyom artıkın.
slmlar
hülyacım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin cnm
günaydın kızlar.
HÜLYA canım ınan kı cok sevındım. burakla bırlıkte buyuyecekler işte. harıka bı haber bu... allah tamamına erdırsın.
yanına yoldaş ben olurum inşallah bakalım darısı başıma diyeyim
evet caNIM 12.30 DA KOntrolumuzgünaydın zeynep nasılsın canım ipek nasıl kontrolünüz bugün müydü.....
evet caNIM 12.30 DA KOntrolumuz
bakalım ne dıcek
ama daha ıyı çok daha iyi...
iyi maşallah çok sevindim canım,inş.doktordanda güzel haberlerle dönersiniz zeynep,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?