2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağol serabım..

Allah isteyen herkese versin..bak hemen hamile moduna büründüm, kan sonuçlarından sonra hamile modunda olacaktım ben...:) ayy çok sevinçliyim sanki ya..ne karışık bi duyguu..

ınsallah selmacım ıkısı bır uyanır sabaha kadar dovusuruz olursa

genelde biri yaramazsa öbürü uslu oluyor canım,benim ilk oğlum çok uslu bir bebekti,ikinci oğlum çok gazlı bir bebek olduğu için 4 ay gece gündüz doğru düzgün hiç uyumadım diyebilirim,zeynepte maşallah uslu bir bebek şimdilik .......

sağol serabım..

Allah isteyen herkese versin..bak hemen hamile moduna büründüm, kan sonuçlarından sonra hamile modunda olacaktım ben...:) ayy çok sevinçliyim sanki ya..ne karışık bi duyguu..

demiiii ben gıdıyodum galıba sanırsam bak gene cenem acıldı

sağol burcum.. yok kız çalışmayacam..aslında işimi seviyorum ama bir süre çalışmıcam, sonra iş kurarsam dönerim piyasaya :))

kız sen istemiyon ama Allahım inşallah sana da kısmet eder..amin..

Günaydınnnn
Hülya hamile misin. ay çok sevindim. Allah hayırlısıyla tamamına ardirsin inşallah arkadaşım.
Ayy çok mutlu oldum.
Ben de dün test yaptım negatif çıktı. Bu akşam da dr a gidiyom artıkın.

günaydın burcu sen test yaptınmı canım bir müjdeli haberde senden gelirmiş ......

sağol havvacım..

sen istiyon mu peki? baya geçti dimi senin de..

üff serap da yapsa da öğrensek,yanıma yandaş arıyom şimdi :)))

işimi bırakacaksın.ben çalışırsın diye düşündüm.neyse dur şimdi onlar sonranın işi.ayy kızmı acaba ne güzel olur 1 erkek 1 kız.

9 gün geçti..

he ya diyette yalan oldu, o kadar para verdiydim..neyse 4 kilo gitti barii..burakda 59 dum bunda 58 :))

benim o kadar bile geçmeden test yapmıştım ondada çıkmıştı.4-5 gün falan geçmişti 2 çizgi çıktı.o zaman sen 4-5 haftalık falansın renglinin ilk gününü sayıyorlar ya.

günaydın havvacım,hakkında hayırlısı canım,kezban hanımamı gideceksin......

günaydın kızlar.
HÜLYA canım ınan kı cok sevındım. burakla bırlıkte buyuyecekler işte. harıka bı haber bu... allah tamamına erdırsın.
yanına yoldaş ben olurum inşallah bakalım darısı başıma diyeyim

hülya tamam
havva,serap ve burcu da da potansiyeller war
kızlar 2.lerıde mı toplu dogurucaksınız noluyo

günaydın zeynep nasılsın canım ipek nasıl kontrolünüz bugün müydü.....

Hülyacım kardeş istiyoruz elbette ama daha erken. Ama şimdi olursa da çok isterim
Selmacım Kezban hanıma gideceiğim canım

Kız Hülya hepimiz bu Özlem yüzünden gaza geldik zati topluca yandaş olucaz biz sana

Hülya şimdi beni de yanında sürüklemeye çalışıyorsun ama karnım da ağrıyo :44:

Ya bi yandan süper haber aslında Hülyam özellikle senin için. Hamile olsam çok sevinirim bi yandan. Yani ben çok çok isterdim 2 yaş arayla falan beraber büyüsünler ama annem iki tane birden nasıl bakar e ben çalışmazsam maddi olarak çökeriz, bakıcı tutmaya kalksam nasııl olur bi sürü şey düşünüyorum. Bi de ödüm kopuyo kaynanamlar gelip bize yerleşir mi sen çalış biz bakalım diye Sen işi bırakmışsın bile şimdiden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…