Hülyacım kardeş istiyoruz elbette ama daha erken. Ama şimdi olursa da çok isterim
Selmacım Kezban hanıma gideceiğim canım
evet caNIM 12.30 DA KOntrolumuz
bakalım ne dıcek
ama daha ıyı çok daha iyi...
sağol burcum.. yok kız çalışmayacam..aslında işimi seviyorum ama bir süre çalışmıcam, sonra iş kurarsam dönerim piyasaya :))
kız sen istemiyon ama Allahım inşallah sana da kısmet eder..amin..
günaydın burcu sen test yaptınmı canım bir müjdeli haberde senden gelirmiş ......
Kız Hülya hepimiz bu Özlem yüzünden gaza geldik zatitopluca yandaş olucaz biz sana
Hülya şimdi beni de yanında sürüklemeye çalışıyorsun ama karnım da ağrıyo :44:
Ya bi yandan süper haber aslında Hülyam özellikle senin için. Hamile olsam çok sevinirim bi yandan. Yani ben çok çok isterdim 2 yaş arayla falan beraber büyüsünler ama annem iki tane birden nasıl bakar e ben çalışmazsam maddi olarak çökeriz, bakıcı tutmaya kalksam nasııl olur bi sürü şey düşünüyorum. Bi de ödüm kopuyo kaynanamlar gelip bize yerleşir mi sen çalış biz bakalım diyeSen işi bırakmışsın bile şimdiden:)
Hadi iyi haberlerle gel inşallah canım
Valla bendende bi haber gelirse şaşırmayın kızlar yaaa
hayırrr yandaşın olmıycam işte.yok anam yok ben yapmıycam yapsamda en az en az 5 sene sonra.Allah olana can sağlığı versin.isteyene versin inşallah.
yok ben hamile değilim biliyorum teste gerek yok o yüzden.yaa zaten adam pek yanaşmamıştı yanıma o ara duru sapıtmıştı adam uyanacak diye korkudan elleşmedi.
özlem başı çekti bayağı gaza gelindi şimdi hülyada 1-2 laf ederse şubat anneleri sırası ile 2. 3 . leri doğurur. Selma sende gaza gelip 4. yapma kız.
mal um olmuş bak kendi werdi haberiTopiğin başlığını "2010 Şubat anneleri hamile" yapalım bari
Hülya kzı sen sormuştun di mi yeni yılın ilk bebek haberini kim verecek diye
Ben de Cumaya kadar beklerim Cuma test yaparım:18:
alemsın kız seldaNe güzel bir haber.. Hayırlısı olsun hülyacım allah kucağına almayıda nasip etsin.. bugün aldığım ikinci hamilelik haberi ilkide esra erol du :)))
sen gördünmü bebeği 47 cm dir o:))
hadi hakkınızda hayırlısı kızlar...Topiğin başlığını "2010 Şubat anneleri hamile" yapalım bari
Hülya kzı sen sormuştun di mi yeni yılın ilk bebek haberini kim verecek diye
Ben de Cumaya kadar beklerim Cuma test yaparım:18:
Ne güzel bir haber.. Hayırlısı olsun hülyacım allah kucağına almayıda nasip etsin.. bugün aldığım ikinci hamilelik haberi ilkide esra erol du :)))
amin zeynepcim.. ama benim herif öyle bi korunuyoki olması imkansız:))))
çin takviminde erkek çıkıyo.. :) burakda tutmuştu.
benim erkek kardeşimde 4500 gr ve 55 cm doğmuş olur olur canım.şimdide 1.90 cm.ooo serap sende mi brütüs
ipeği uyuttum en az 45 dk.1 saat uyusun sonra hızlıca hazırlanıp çıkmam lazım. trafikten nefret ediyorum.yagmur da yagıyo kesin yollar felçtir
ay kızlar bebek dedinizde eltimin oğlu 57 cm dogmuş
ben şoklardayım hastaneye gidene dek ersine inanmadım yok dedim yanlış kalmıştır aklında
57 cm bebek mi dğar yaaa
maşallah tabi bi yandan ama
çok geldi bana
amin zeynepcim.. ama benim herif öyle bi korunuyoki olması imkansız:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?