2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağol burcum.. yok kız çalışmayacam..aslında işimi seviyorum ama bir süre çalışmıcam, sonra iş kurarsam dönerim piyasaya :))

kız sen istemiyon ama Allahım inşallah sana da kısmet eder..amin..

hayırrr yandaşın olmıycam işte.yok anam yok ben yapmıycam yapsamda en az en az 5 sene sonra.Allah olana can sağlığı versin.isteyene versin inşallah.

günaydın burcu sen test yaptınmı canım bir müjdeli haberde senden gelirmiş ......

yok ben hamile değilim biliyorum teste gerek yok o yüzden.

özlem başı çekti bayağı gaza gelindi şimdi hülyada 1-2 laf ederse şubat anneleri sırası ile 2. 3 . leri doğurur. Selma sende gaza gelip 4. yapma kız.

Son düzenleme:
Valla bendende bi haber gelirse şaşırmayın kızlar yaaa

ooo serap sende mi brütüs

ipeği uyuttum en az 45 dk.1 saat uyusun sonra hızlıca hazırlanıp çıkmam lazım. trafikten nefret ediyorum.yagmur da yagıyo kesin yollar felçtir

ay kızlar bebek dedinizde eltimin oğlu 57 cm dogmuş
ben şoklardayım hastaneye gidene dek ersine inanmadım yok dedim yanlış kalmıştır aklında
57 cm bebek mi dğar yaaa
maşallah tabi bi yandan ama
çok geldi bana

Topiğin başlığını "2010 Şubat anneleri hamile" yapalım bari

Hülya kzı sen sormuştun di mi yeni yılın ilk bebek haberini kim verecek diye

Ben de Cumaya kadar beklerim Cuma test yaparım:18:

Ne güzel bir haber.. Hayırlısı olsun hülyacım allah kucağına almayıda nasip etsin.. bugün aldığım ikinci hamilelik haberi ilkide esra erol du :)))

he valla sizi kıskanırmışım gaza gelirmişim olurmu olur

mal um olmuş bak kendi werdi haberi
benımde pazar hastalanmam lazım ama olucam gıbı gelıyor bana kasıklarımda garıp bı agrı war cunku hatta erken bıle olabilirim şimdiden başladı sızısı resmen.
Ne güzel bir haber.. Hayırlısı olsun hülyacım allah kucağına almayıda nasip etsin.. bugün aldığım ikinci hamilelik haberi ilkide esra erol du :)))
alemsın kız selda
darısı sana bana

hadi hakkınızda hayırlısı kızlar...

günaydın seldacım nasılsın oğluşun nasıl oldu iyimi şimdi,pişikleri geçtimi......

çin takviminde erkek çıkıyo.. :) burakda tutmuştu.

2 OĞLUN Bİ KIZIN OLUR OLSUN.

senin kaç gün geçti serap.bana süt verenler hemen tutmazmış gibi geliyor öğlen arası bi test yapsana serap 2 dk cık.

benim erkek kardeşimde 4500 gr ve 55 cm doğmuş olur olur canım.şimdide 1.90 cm.
sağlıkla büyüsün inşallah.

amin zeynepcim.. ama benim herif öyle bi korunuyoki olması imkansız:))))

istersin o istemez.istemezsin o yapalım der illa taraflardan biri nazlanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…