2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bununda dedesi (anne tarafından) ve dayısı 1.90 falan
buda onlara çekecek desene
biz ufacık seylerı zor tasıdık bıde oyle olsaydı amannnn
saglıkla buyusunde

Çin takvimi bende tutmamıştı.ve ben test falanda yapmadan hamileyim kızım olacak dedim içime hep öyle doğdu.içine ne doğuyor hülya.
ekimde mi doğacak neyse ele avuca gelene kadar zaten 6-7 aylık olacak yaz olacak.
ama sen bu ay çok dedin acaba diye bak çıktı aslında seninde içine doğmuştu bence.Annene dedin mi tepkisi ne oldu.ama o bakmıyacak dimi.benimkine desem uçar havalarda hemde o bakacağı halde.

sağolun kızlar.

Allah isteyen herkese naip etsin. hadi başı çektim,gelin arkamdan..

serap(bursa) günün geçti mi? hadi test yapsana,belkim olur

günaydın esmacım
sağol cnm sanada

Valla bendende bi haber gelirse şaşırmayın kızlar yaaa
ciddimisin cnm yaa

yok kız 57
kılosu da 4.570
yenıdogan degıl 1-2 aylık bebek gıbı
dedim dişide wardır baktınız mı kocaman geldi gozume
maşallah maşllah 57 cnm mi anam direk çocuk doğmuş o yahu

uçlarını del kız çaktırmadan şeylerin
kaçak olsun
:92:

2011 ekim annelerinin topiğini basalım topikçek oraya gidelim
basın valla

Benim günüm geçmedi ama kaza oldu ondan korkuyorummm
ay çok heycanlı hülyaaa srpp sendemi yavrumm

tahmini doğum 3 eylül gözüküyor ama ağustosda sezeryan olur :) tam yaz sıcağında

annem erken oldu ama bakarım diyor ama ben bakcam ikisine de..

bana erkek olcakmış gibi geliyo,burak doğduğunda 2. erkek olsun istemiştim ama kız da olsa fena olmaz diye düşünüyorum şimdi..Allah sağlıklı olanı,hayırlı olanı versin,kimseyi evladı ile imtihan etmesin..amin.

tahmini doğum 3 eylül gözüküyor ama ağustosda sezeryan olur :) tam yaz sıcağında

1 hafta oncesınde alırlar tam agustos sonuna denk gelir
hadi bakalım
hayırlısı boyleymıs demek kı
saglıkla sıhhatle dogsun da gerisi boş...
Bu akşam ne çıkacak bakalım benden. Gece yazarım size durumu..Şaka maka benim 17 aralıkta adet olmam lazımdı

senın baya baya gecıkmış kız
hadı bakalım belkı emzırmektendır
belkıdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hadi hayırlısı havva..

aaa hakkaten 57 cm ne demek.maşallah 41 kere..

ipeği öksürük için mi götürcen zeynep, 6.hastalık için mi? öksürük için diye aklımda kalmış.iyi haberlerini bekliyoruz canım..

he kız utanmasa yürüyecek doğacakmış anasının karnından
heyy moruk ben geldim dememiş iyi doktora :) hehe

bakıcaksa ne güzel işte cnm benim olsa bakıcak yok birini zor idare ediyoruz ay şimdi yine heyecan yeni doğmuş bir bebek çok güzel duygular ama o doğduktan sonra 3. kazara olmasın de dua edersin

Bu akşam ne çıkacak bakalım benden. Gece yazarım size durumu..Şaka maka benim 17 aralıkta adet olmam lazımdı
baya geçmiş havvacım hayırlsı hadi

6.hastalıgımız gectı canım
oksurugu ıcın goturucem
gercı kalmadı oksuruk bıttı gıbı bısey ama yınede bı gorsun sonra iş açmiyim başıma tekrardan...

canım senin bebeğin eşi aşağıdaydı deme ipekte kanaman oluyomuydu cnm
ablamın kanaması kesilip kesilip gene oluyo hala hastanede
doktoru gelmiş bebek ölebilirde düşebilirde demiş diğer bebeklere göre hiç şansı yok demiş direk suratına sölemiş öküz gibi defolup gitmiş ilgisiz davranıyolar
özel doktora gidicek artık akşama

Benim günüm geçmedi ama kaza oldu ondan korkuyorummm
ay çok heycanlı hülyaaa srpp sendemi yavrumm

ya benim tam anlamıyla kaza olmadı aslında hani içeri şey olmadı anladınız siz onu.. ama ben Berkuşa ilk ay kalmıştım.. adetim de hiç gecikmezdi 1 hafta gecikince acaba diyorum.. akşam kocişe diyom bak günüm geçti falan yok canım ne yaptık ki olcak diyo Oldukça düşük bi ihtimal bizimki ama uğraşırsın olmaz uğraşmazsın olur

Bi de Hülya gibi ilki aşılama veya tüp bebek yapıp nasıl olsa olmuyor diye korunmayıp hamile kalan da çok duyuyorum.. Allah büyük..

Eşimin kuzeni ilk bebeği olmuyor diye 3. tüp bebekte oldu.. 6 aylık doğdu çok sıkıntılıydı.. gözleri görmüyor zeka geriliği de var şimdi 2.5 yaşında çok çok çok zor Rabbim yardımcıları olsun. Geçen sene benden bir ay sonra bir de oğlu oldu kendiliğinden. Gayet sağlıklı. Rabbim ödüllendirdi herhalde onları diyorum.

Havva kız ne geldi aklıma senin SATA göre benden bi hafta öndeydi ama sen baya bekleyince aynı gün doğurduk..
Şimdi de yine benden 11 gün öndesin ikimiz dehamileysek sen beklersin aynı gün doğururuz gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…