canım senin bebeğin eşi aşağıdaydı deme ipekte kanaman oluyomuydu cnm
ablamın kanaması kesilip kesilip gene oluyo hala hastanede
doktoru gelmiş bebek ölebilirde düşebilirde demiş diğer bebeklere göre hiç şansı yok demiş direk suratına sölemiş öküz gibi defolup gitmiş ilgisiz davranıyolar
özel doktora gidicek artık akşama
Havva kız ne geldi aklıma senin SATA göre benden bi hafta öndeydi ama sen baya bekleyince aynı gün doğurduk..
Şimdi de yine benden 11 gün öndesin ikimiz dehamileysek sen beklersin aynı gün doğururuz gene
sağol kuşumbenım 31-32 haftalıkken eş aşşağı inmişti canım
35 gibi normale dönmüştü
kanamam yoktu ama dr olabilir demişti
fiziksel olarak kendini zorlamasın yeter buna yapıcak başka bişey maalesef yok
ayrıca ölebililir düşebilir ne demek ya çok şükür ipek sapasağşam kucağımda bak
adam gibi bi doktora görünsün bence.
inşallah bi sıkıntı olmaz
kızlar ben kacıyorum ipoğ 40 dk yattı kalktı hazırlanıp çıkalım anca
esmacım bencede özele gitsin, düşeceğini,öleceğini pat diye söyler mi ya doktor. gerizekalı..
evet benimde içime hep erkek doğuyoduinsanın içine ne doguyorsa o oluyor bence.defnedede ben dedim bu kız.hemde %95..ben bunu dedigimde ben 5 haftalık hamileydim.bilmiyorum bi kızımın daha olacagına emindim..
canım öle valla özelden gidersen şimdi bu devirde insan gibi bakılırsın ben doğumda devlet hastanesinde yaptım bebeğimide beni öldürüyolardı sağ çıktığıma hala inanamıyorumönünü ardını düşünmeden konuşuyorlar zaten özeldekiler gibi ilgilenmiyorlar ki kendini doktor sananlar
bana da ilk kan testi için gittiğmde bi de keseye bakalım demişti kese yok dış gebelik olabilir deyip beni korkutmuştu salak..
arkadaşımın kocası da bağırsak rahatsızlığında hastanede yattı geçen sene uzunca bi süre.. baya kötüydü çöktü zayıfladı.. yılbaşı günü gelmiş adamın suratına kansersin demiş.. sen nasıl zaten hasta adama böyle konuşursun.. Hepsi bittiler o anda.. şimdi turp gibi adam bi de aslında bişeyi yokmuş.. doktor denilen adam doğru düzgün test bişey yapmadan söylemiş bi de bunu
sağolun kızlar.
Allah isteyen herkese naip etsin. hadi başı çektim,gelin arkamdan..
serap(bursa) günün geçti mi? hadi test yapsana,belkim olur
kızlar ben vajinusmus oldum galiba..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?