Eşimin kuzeni ilk bebeği olmuyor diye 3. tüp bebekte oldu.. 6 aylık doğdu çok sıkıntılıydı.. gözleri görmüyor zeka geriliği de var şimdi 2.5 yaşında çok çok çok zor Rabbim yardımcıları olsun. Geçen sene benden bir ay sonra bir de oğlu oldu kendiliğinden. Gayet sağlıklı. Rabbim ödüllendirdi herhalde onları diyorum.
kız ilahi oda nerden çıktı
sevilll kız ordan okuyosun acuk ses etsenee :) bursa buluşması var geliyonmu burçine gidiyok
kurşun sevilcim sağol :)
geçer seldacım geçerrrr....:))
önünü ardını düşünmeden konuşuyorlar zaten özeldekiler gibi ilgilenmiyorlar ki kendini doktor sananlar
bana da ilk kan testi için gittiğmde bi de keseye bakalım demişti kese yok dış gebelik olabilir deyip beni korkutmuştu salak..
arkadaşımın kocası da bağırsak rahatsızlığında hastanede yattı geçen sene uzunca bi süre.. baya kötüydü çöktü zayıfladı.. yılbaşı günü gelmiş adamın suratına kansersin demiş.. sen nasıl zaten hasta adama böyle konuşursun.. Hepsi bittiler o anda.. şimdi turp gibi adam bi de aslında bişeyi yokmuş.. doktor denilen adam doğru düzgün test bişey yapmadan söylemiş bi de bunu
Ya benimde daha önce kaçak olmuştu ama süt koruyo olayı yalşan kızlar eğer inanıyosanız inanmayınnn benden demesiiii
zeynep güle güle bacımmm
kızlar ben vajinusmus oldum galiba..:))
he kız ayşegül, 2 cocuk sende,2 cocuk ben de görüşürüz inşallah..
ya aslında vajinusmus tam olarak benim yaşadığım şey değil biliyorum ama..ne bileyim .. size neden yazdım onuda bilmiyorum:)) amannn saçmaladım .. geçer herhalde:)
dur kız nevrim dndü yetişmeye çalışıyom gebe kalnlar test yapanlar şaştım vallazaten adet oamadım üç buçuk atıyom malum bizde iki tane var burçin nerde oturuyo ne zaman gidiliyo
dur kız nevrim dndü yetişmeye çalışıyom gebe kalnlar test yapanlar şaştım vallazaten adet oamadım üç buçuk atıyom malum bizde iki tane var burçin nerde oturuyo ne zaman gidiliyo
bi yahdan yemek yapayım.defne uyudu bi yandan size yetişirim.
hülya bacım işten çıkarım demişsin.ee herşey netleşti diyelim ne zaman düşünüyorsun çıkmayı..
kurşun sevilcim sağol :)
cnm 15 ocakta burçinde fsm bulavrında oturuyomuş
yaw ayşegül geçen dru aradım olmuyom ben dedim emziriyosan normal ama gel muayene edelim dedi korkuyom alttan bakarmıki acaba off gelmedi bi türlü merkla beklicemde aklıma gelmezdi hani
Sevil canım ben sana faceden mesaj attım ama o başka sevilmiş ama oda bursalı nasıl oluyo bu o kimmmm
SEVİL ÇARİT KORKMAZ SEN DEĞİLMİSİN SEVİLCİM Aaa kafam karıştııı
gideriz yaaanamm uzakmış bee nası gitçez orayal
bama msj neyin gelmedi taklitlerimden sakınınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?