2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcıları olsun.

kız ilahi oda nerden çıktı

sevilll kız ordan okuyosun acuk ses etsenee :) bursa buluşması var geliyonmu burçine gidiyok

dur kız nevrim dndü yetişmeye çalışıyom gebe kalnlar test yapanlar şaştım valla zaten adet oamadım üç buçuk atıyom malum bizde iki tane var burçin nerde oturuyo ne zaman gidiliyo

ya evet aslında tek doktrla kalmayacaksın bacım.

Ya benimde daha önce kaçak olmuştu ama süt koruyo olayı yalşan kızlar eğer inanıyosanız inanmayınnn benden demesiiii

zeynep güle güle bacımmm

yok kız korumaz tabiki..alan allah korusun.

kızlar ben vajinusmus oldum galiba..:))

geçir kız .yavaş yavaş..:))

he kız ayşegül, 2 cocuk sende,2 cocuk ben de görüşürüz inşallah..

he bacımm..inşallah plannımızı yaptık bakalım inşallah aksilik olmaz.

ya aslında vajinusmus tam olarak benim yaşadığım şey değil biliyorum ama..ne bileyim .. size neden yazdım onuda bilmiyorum:)) amannn saçmaladım .. geçer herhalde:)

yok kız niye saçmalayacaksınkii..egeer zor oluyorsa bi eczaneye git orda kremler falan oluyo alablirsin en azından geçene kadar.

dur kız nevrim dndü yetişmeye çalışıyom gebe kalnlar test yapanlar şaştım valla zaten adet oamadım üç buçuk atıyom malum bizde iki tane var burçin nerde oturuyo ne zaman gidiliyo

yaw sivil.zaten koca topikte ikimiz kaldık adeti olmayan..bende daha tık yok.yaw adet söktürücümü içsem bunun gelecegi yok(

bi yahdan yemek yapayım.defne uyudu bi yandan size yetişirim.
hülya bacım işten çıkarım demişsin.ee herşey netleşti diyelim ne zaman düşünüyorsun çıkmayı..

bi yahdan yemek yapayım.defne uyudu bi yandan size yetişirim.
hülya bacım işten çıkarım demişsin.ee herşey netleşti diyelim ne zaman düşünüyorsun çıkmayı..

yaw ayşegül geçen dru aradım olmuyom ben dedim emziriyosan normal ama gel muayene edelim dedi korkuyom alttan bakarmıki acaba off gelmedi bi türlü merkla beklicemde aklıma gelmezdi hani

selam kızlar, ben geldim.

dün öğleden sonra girdim topiğe ama miray gözünün alt kısmını bilg masasına çarptı. mecburen geri kapadım bilgisayarı.
miray yanımda yine, izin verirse geçmişe bakıp gelicem.

Sevil canım ben sana faceden mesaj attım ama o başka sevilmiş ama oda bursalı nasıl oluyo bu o kimmmm

bi dk bi dk.
hülya kaç haftalık mı???
adaşım 2. mi geliyor???? amaniiinnn
maşallahhh

yaw ayşegül geçen dru aradım olmuyom ben dedim emziriyosan normal ama gel muayene edelim dedi korkuyom alttan bakarmıki acaba off gelmedi bi türlü merkla beklicemde aklıma gelmezdi hani

sevil ben gittiml bacım.defne 8 aylıkken .doktor evet alltan bakıyoama kadındı benimki bari:))
dedi senin rahim hala çok ince daha olmaz dedi.ya bekleyeceksin yada hap vereyim adet söktürücü onunla ol dedi.ama bir ay daha bekle olmazsa kullan dedi.kız ne bir ayı kız bir yaşına geldi nerdeyse.ama hormon içeriyo taki ibu haplar dedi.genelde emziren annelere pek tavsiye etmiyoruz ama çokta korkma kullanmak için kullanabilirsin dedi.hap elimde ama daha kullanmadım.bende full emziriyorum.istilorumki kendi gelsin kullanmayayaım şu hapi.ama yok gelmeyecek gibi.artık eşimde bende defne bir yaşına gelsin olmadı kullanacagım.yani ocak sonuc adetim olmazsa kullanacagım hapı.az daha bekliyom bakaım.

sağol ayşecim. 5.5 hafta oluyor ama daha kan testi yaptırmadım, doktora gidip keseyi görmedim. sabahtan beri sadece bi test sonucuna göre bi sürü konuştuk :))

6.aydan sonra bırakırım herhalde ayşegül. ya da duruma bağlı..belki daha erken..bu ara hiç çalışmak istemiyorum..tazminatımı alabilirsem, sonrasında çalışmıcam işte..burakda doğum yaptığım hafta bile çalışmıştım deli gibi..bunda son zamanları evde olmak istiyorum..

miraya geçmiş olsun canım,artık iyice afacanlaştılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…