2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızgüll menopozamı girdik yoksa biz aman hiç sevmiyorum alttan bakma olayını ben bekliyim biraz daha olmadı el mahkum gitçez

Hayırlı sabahlar herkese...

Hülyacım çook sevindim Kaç haftalık şimdi :)

hoşgeldin

hoşgeldin.geçmiş olsun ya.dayanamıyor bu cadılar işte

evet haklısın hülya.artı duruma göre kara veririn.dilinmek iyi gelir tabi.

kızgüll menopozamı girdik yoksa biz aman hiç sevmiyorum alttan bakma olayını ben bekliyim biraz daha olmadı el mahkum gitçez

dur kız ne menepozu korkutma beni

sevilcim ben 29 aralıkta sana facden özel mesaj atmıştım sende bi aksilik olmzsa gideriz demiştin hay alahh yaaa

Hülyacım bence doğrudur tabii kan testi de yaptır da...
Mis gibi çocuklarınla zaman geçirirsin inşaAllah...

"Hülya ve Ayşegül" kayseri de na zaman buluşuyrsnz?
benim de kardeşim orada belki bende oralarda olurum...

"Hülya ve Ayşegül" kayseri de na zaman buluşuyrsnz?
benim de kardeşim orada belki bende oralarda olurum...

hülya zeten kayseride oturuyo.bisimde bi kaç tanıdık arkadaşlarımız var.aslında eşime kalsa kurban bayramı ordaydık ama ben şu kış günü bi yere gitmek istemiyorum.valla bahar olsun istiyorum ama sende gelersen ortak bi zamanda gidebiliriz tabiki.

biz tatillerde falan gidiyoruz, onlar gelmezse...
siz buluşmadan önce haber edin oralarda olacak olursam bende katılırım...

ya aslında vajinusmus tam olarak benim yaşadığım şey değil biliyorum ama..ne bileyim .. size neden yazdım onuda bilmiyorum:)) amannn saçmaladım .. geçer herhalde:)

geçmesini bekleme iyice azar.alttan fitil veriliyor 1 tanesini bugün atıyorsan 2. sini haftaya koyuyorsun ve bitiyor.mantarda deniyor.sakın ihmal etme ya sağlık ocağına git yazdır yada eczaneden al kullan.ama süte geçermi diye sağlık ocağına sorsan iyi olur.
istanbulda aile hekimi başladığından beri nefret eder oldum sağlık ocaklarından 9 da git sıra bitti diyorlar 1.30 da git yine bitti nasıl iş anlamadım.iyi birşey olsa yapmazlardı zaten.

ya kızlar emzirip hap kullanan varmı daha önce sormuştum ben hap alıyım en güzeliii

biz tatillerde falan gidiyoruz, onlar gelmezse...
siz buluşmadan önce haber edin oralarda olacak olursam bende katılırım...

tabi tabi.güzelde olur..

kız insanlar sıra almak için erkenden geliyorlar yaa.yazık valla.

ya kızlar emzirip hap kullanan varmı daha önce sormuştum ben hap alıyım en güzeliii
benim zeynepteki doktorum yasmin kullan demişti.yah etkisi en az olan demişti.zaten azaldı diyosun bişey olmaz arıtk kullan.benim adetim olsa bende başlayacagım.
ama ben daha önce yazmıştım bacım bunu iyi hatırlıyorum sen dikkat etmemiştirsin.

sağol canımbenim alıyım bendee dikkat etmemişim ayşegülcüm sağlasınnnolmucak böylee her ay aynı stresss

çalşıma valla bi süre. çocuklarla sürekli aynı ortamda olmak çok yıpratsa da mükemmel bi duygu. hem annen faan da var. yardımcı olurlar nasıl olsa. hakkında hayırlısı cnm benim.
ayy ben hala inanamıyorumm. bbu kadar erken beklemiyordum galiba.

sağol bu arada. cadı bi dk durmuyor ki. çok yaramaz çokk. amaan varsın olsun.
neyse uyudu da cevap yazabiliyorum. yoksa tövbe yazamazdım. :)

sağol adaşım...

hoşgeldin

hoşgeldin.geçmiş olsun ya.dayanamıyor bu cadılar işte

evet haklısın hülya.artı duruma göre kara veririn.dilinmek iyi gelir tabi.

dur kız ne menepozu korkutma beni

hoşbulduk cnm. naber? kızlar nasıl???

korktun muuuu???

hülyacım iyiler valla.defne hala uyuyo
zeynepte mısın istedi onu patlattım bi yandan iyyo bi yandan çicgifilm izliyo..bende yemegimi yaptım pişiyo..

Selam şekerler nasılsınız

Hülya canım gerçekten hamiş misin .Allah tamamına erdirsin .Ne kadar güzel bir haber böyle .Burak paşaya kardeş mi geliyor şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…