sevil ben gittiml bacım.defne 8 aylıkken .doktor evet alltan bakıyoama kadındı benimki bari:))
dedi senin rahim hala çok ince daha olmaz dedi.ya bekleyeceksin yada hap vereyim adet söktürücü onunla ol dedi.ama bir ay daha bekle olmazsa kullan dedi.kız ne bir ayı kız bir yaşına geldi nerdeyse.ama hormon içeriyo taki ibu haplar dedi.genelde emziren annelere pek tavsiye etmiyoruz ama çokta korkma kullanmak için kullanabilirsin dedi.hap elimde ama daha kullanmadım.bende full emziriyorum.istilorumki kendi gelsin kullanmayayaım şu hapi.ama yok gelmeyecek gibi.artık eşimde bende defne bir yaşına gelsin olmadı kullanacagım.yani ocak sonuc adetim olmazsa kullanacagım hapı.az daha bekliyom bakaım.
gideriz yaa
ya ben fark ettim sen bi ara resim koynuştun yaa
Hayırlı sabahlar herkese...
Hülyacım çook sevindimKaç haftalık şimdi :)
hoşgeldinselam kızlar, ben geldim.
dün öğleden sonra girdim topiğe ama miray gözünün alt kısmını bilg masasına çarptı. mecburen geri kapadım bilgisayarı.
miray yanımda yine, izin verirse geçmişe bakıp gelicem.
sağol ayşecim. 5.5 hafta oluyor ama daha kan testi yaptırmadım, doktora gidip keseyi görmedim. sabahtan beri sadece bi test sonucuna göre bi sürü konuştuk :))
6.aydan sonra bırakırım herhalde ayşegül. ya da duruma bağlı..belki daha erken..bu ara hiç çalışmak istemiyorum..tazminatımı alabilirsem, sonrasında çalışmıcam işte..burakda doğum yaptığım hafta bile çalışmıştım deli gibi..bunda son zamanları evde olmak istiyorum..
miraya geçmiş olsun canım,artık iyice afacanlaştılar..
kızgüll menopozamı girdik yoksa bizaman hiç sevmiyorum alttan bakma olayını ben bekliyim biraz daha olmadı el mahkum gitçez
bende çocukların fotosu var
"Hülya ve Ayşegül" kayseri de na zaman buluşuyrsnz?
benim de kardeşim orada belki bende oralarda olurum...
ya aslında vajinusmus tam olarak benim yaşadığım şey değil biliyorum ama..ne bileyim .. size neden yazdım onuda bilmiyorum:)) amannn saçmaladım .. geçer herhalde:)
biz tatillerde falan gidiyoruz, onlar gelmezse...
siz buluşmadan önce haber edin oralarda olacak olursam bende katılırım...
kız insanlar sıra almak için erkenden geliyorlar yaa.yazık valla.geçmesini bekleme iyice azar.alttan fitil veriliyor 1 tanesini bugün atıyorsan 2. sini haftaya koyuyorsun ve bitiyor.mantarda deniyor.sakın ihmal etme ya sağlık ocağına git yazdır yada eczaneden al kullan.ama süte geçermi diye sağlık ocağına sorsan iyi olur.
istanbulda aile hekimi başladığından beri nefret eder oldum sağlık ocaklarından 9 da git sıra bitti diyorlar 1.30 da git yine bitti nasıl iş anlamadım.iyi birşey olsa yapmazlardı zaten.
benim zeynepteki doktorum yasmin kullan demişti.yah etkisi en az olan demişti.zaten azaldı diyosun bişey olmaz arıtk kullan.benim adetim olsa bende başlayacagım.ya kızlar emzirip hap kullanan varmı daha önce sormuştum ben hap alıyım en güzeliii
tabi tabi.güzelde olur..
kız insanlar sıra almak için erkenden geliyorlar yaa.yazık valla.
benim zeynepteki doktorum yasmin kullan demişti.yah etkisi en az olan demişti.zaten azaldı diyosun bişey olmaz arıtk kullan.benim adetim olsa bende başlayacagım.
ama ben daha önce yazmıştım bacım bunu iyi hatırlıyorum sen dikkat etmemiştirsin.
sağol canımbenim alıyım bendee dikkat etmemişim ayşegülcüm sağlasınnnolmucak böylee her ay aynı stresss
sağol ayşecim. 5.5 hafta oluyor ama daha kan testi yaptırmadım, doktora gidip keseyi görmedim. sabahtan beri sadece bi test sonucuna göre bi sürü konuştuk :))
6.aydan sonra bırakırım herhalde ayşegül. ya da duruma bağlı..belki daha erken..bu ara hiç çalışmak istemiyorum..tazminatımı alabilirsem, sonrasında çalışmıcam işte..burakda doğum yaptığım hafta bile çalışmıştım deli gibi..bunda son zamanları evde olmak istiyorum..
miraya geçmiş olsun canım,artık iyice afacanlaştılar..
sağol adaşım...
hoşgeldin
hoşgeldin.geçmiş olsun ya.dayanamıyor bu cadılar işte
evet haklısın hülya.artı duruma göre kara veririn.dilinmek iyi gelir tabi.
dur kız ne menepozukorkutma beni
ya kızlar emzirip hap kullanan varmı daha önce sormuştum ben hap alıyım en güzeliii
Selam şekerler nasılsınız
Hülya canım gerçekten hamiş misin .Allah tamamına erdirsin .Ne kadar güzel bir haber böyle .Burak paşaya kardeş mi geliyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?