2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

korktum valla hülyacımmmmm

hülyacım iyiler valla.defne hala uyuyo
zeynepte mısın istedi onu patlattım bi yandan iyyo bi yandan çicgifilm izliyo..bende yemegimi yaptım pişiyo..

ohh ne güzel. miray da uyudu ama bi ton işim var, hiç de yapasım yok valla.
ama yapayım en iyisi di mi??

Selam şekerler nasılsınız

Hülya canım gerçekten hamiş misin .Allah tamamına erdirsin .Ne kadar güzel bir haber böyle .Burak paşaya kardeş mi geliyor şimdi

hoşgeldin cnm. nasıl oldu mertkan kuşum.

benimde çamaşırlarım katlanacak.dur şurda kız kalkmadan iki sohbet edeyim dedik.hiç aktif olan yok yaa.

selam canım.
valla hamile..sen nasılsın.civciv nasıl oldu..

ohh ne güzel. miray da uyudu ama bi ton işim var, hiç de yapasım yok valla.
ama yapayım en iyisi di mi??

hoşgeldin cnm. nasıl oldu mertkan kuşum.

Sağolun teyzoşlar çok şükür iyi .Şu anda bütün evi dağıtıyor oyuncakların hepsi yerlerde şuanda bila hala biryerleri karıştırıyor
Ben bugün çok halsizim ya çok fazla uyuduğum için mi acaba parmağımı kımıldatamıyorum resmen :85:

ayy bacılar geldım uyududa.. yatamadım yaaa hemen uyandı.. dogum kontrol hapından bahsetmıssınız sakıncası yokmuymus kullanabılırmıymısız

kKIZLAR KURUTMA MAKİNESİ ALDIK EVE BİZ AKŞAM BAĞLANDI İŞTE HATTA APARTMANIN ORTAK ALANINA KURDURDUK HERKES KULLANSIN DİYE AKŞAM DENEDİM SÜPEER BİŞEY ÜTÜ BİLE İSTEMİYO ÇAMAŞIRLAR KATLA KOY TABİ GÖMLEK PANOLON VS HARİCİNDE TAVSİYE EDERİM DÜŞÜNENEN

özellikle kışın acayip kullanışlı bişey diyor kullananlar yerim müsait olursa ben de ileride düşünüyorum
güle güle kullanın

Sağolun canlarım cidden kışın daha önemli bencede 3 günde kuruyor normalde çamaşır içerdede kurutmak olmuyor

aile apartmanımız nedimeciim 3 haneyiz yerde müsaitti iyi oldu yavvv

Güle güle kullanın Serapcım çamaşır kurutmak kışın başlı başına dert valla .İyi yapmışsınız size baya kolaylık sağlar

Sağolun canlarım cidden kışın daha önemli bencede 3 günde kuruyor normalde çamaşır içerdede kurutmak olmuyor

aile apartmanımız nedimeciim 3 haneyiz yerde müsaitti iyi oldu yavvv

en ıyısını yapmıssınız valla benımde yer musaıt olsa cok ıyı olur utu duz camasırlara bıle baslı basına bır dert oluyo gule gule kullanın canım

aman iyivalla.düzelsin yavrular.sende dinlen bari.

ayy bacılar geldım uyududa.. yatamadım yaaa hemen uyandı.. dogum kontrol hapından bahsetmıssınız sakıncası yokmuymus kullanabılırmıymısız

ya artık bi yaşına geldiler ne sakıncası olacakki.

ya benimde yerim olsa aslında lağzım bişey.güle güle kullanın canım..

en ıyısını yapmıssınız valla benımde yer musaıt olsa cok ıyı olur utu duz camasırlara bıle baslı basına bır dert oluyo gule gule kullanın canım

Kızzzzzzz sen niye gelmiyon eskisi gibi topiğe bakim .Senin oğlandamı rahat vermiyor yoksa

Selam arkadaslar benim zilli uyumusken sohpete katılayım bari

Canım hayırlı olsun.Bencede kış için süper bir alet.Apartmana koymak ta iyi akıl en azından evinde yer işgal etmez.
Ailecek gülegüle kullanın.

hayırlı olsun cnm. güle güle kullanın. ütü istemiyor muu? tam benlikmiş o zaman ama şu an düşünmüyorum ben de, belki ilerde.

hoşgeldin cnm.

Yeni yılda ilk hamile haberini kim vercek dedin kendin verdin bacım ha hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin

defne uyandı çıkıyorum ben.yemek savaşina başlayacagız.sonra gelirim inşallah.

kimsecikler kalmadı yine çokta halsizim en iyisi gidip uzanmak .Kendimi iyi hissedersem tekrar bakarım tabi birileri olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…