korktum valla hülyacımmmmm
hülyacım iyiler valla.defne hala uyuyo
zeynepte mısın istedi onu patlattım bi yandan iyyo bi yandan çicgifilm izliyo..bende yemegimi yaptım pişiyo..
Selam şekerler nasılsınız
Hülya canım gerçekten hamiş misin .Allah tamamına erdirsin .Ne kadar güzel bir haber böyle .Burak paşaya kardeş mi geliyor şimdi
selam canım.
valla hamile..sen nasılsın.civciv nasıl oldu..
ohh ne güzel. miray da uyudu ama bi ton işim var, hiç de yapasım yok valla.
ama yapayım en iyisi di mi??
hoşgeldin cnm. nasıl oldu mertkan kuşum.
kKIZLAR KURUTMA MAKİNESİ ALDIK EVE BİZ AKŞAM BAĞLANDI İŞTE HATTA APARTMANIN ORTAK ALANINA KURDURDUK HERKES KULLANSIN DİYE AKŞAM DENEDİM SÜPEER BİŞEY ÜTÜ BİLE İSTEMİYO ÇAMAŞIRLAR KATLA KOY TABİ GÖMLEK PANOLON VS HARİCİNDE TAVSİYE EDERİM DÜŞÜNENEN
Sağolun canlarım cidden kışın daha önemli bencede 3 günde kuruyor normalde çamaşır içerdede kurutmak olmuyor
aile apartmanımız nedimeciim 3 haneyiz yerde müsaitti iyi oldu yavvv
Sağolun teyzoşlar çok şükür iyi .Şu anda bütün evi dağıtıyor oyuncakların hepsi yerlerde şuanda bila hala biryerleri karıştırıyor
Ben bugün çok halsizim ya çok fazla uyuduğum için mi acaba parmağımı kımıldatamıyorum resmen :85:
ayy bacılar geldım uyududa.. yatamadım yaaa hemen uyandı.. dogum kontrol hapından bahsetmıssınız sakıncası yokmuymus kullanabılırmıymısız
kKIZLAR KURUTMA MAKİNESİ ALDIK EVE BİZ AKŞAM BAĞLANDI İŞTE HATTA APARTMANIN ORTAK ALANINA KURDURDUK HERKES KULLANSIN DİYE AKŞAM DENEDİM SÜPEER BİŞEY ÜTÜ BİLE İSTEMİYO ÇAMAŞIRLAR KATLA KOY TABİ GÖMLEK PANOLON VS HARİCİNDE TAVSİYE EDERİM DÜŞÜNENEN
en ıyısını yapmıssınız valla benımde yer musaıt olsa cok ıyı olur utu duz camasırlara bıle baslı basına bır dert oluyo gule gule kullanın canım
Selam arkadaslar benim zilli uyumusken sohpete katılayım bari
Canım hayırlı olsun.Bencede kış için süper bir alet.Apartmana koymak ta iyi akıl en azından evinde yer işgal etmez.
Ailecek gülegüle kullanın.
defne uyandı çıkıyorum ben.yemek savaşina başlayacagız.sonra gelirim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?