hayırlı olsun cnm. güle güle kullanın. ütü istemiyor muu? tam benlikmiş o zaman ama şu an düşünmüyorum ben de, belki ilerde.
hoşgeldin cnm.
Hatice hoşgeldin canım nasılsın
günaydın kızlar.
test yaptım pozitif çıktı :18:
ya sordum da 25 lira dediler..doktora muayene de olursan 50 lira dediler..yaptırmadım bende..
sağlık ocağına gitcem bi gün, ama patron şehir dışında olduğu zaman..cuma gitcek diyolar inş gider..bu ara çok sinirli,maaş zamanı böyle oluyo delüüü...
Merhaba kızlar...
Tüm hasta annelere ve bebeklerine acil şifalar olsun.
Ben Dr a gittim kızlar. Allttan muayene etti. Sonuç polikistik over çıktı. Sol yumurta 10 tane falan kist varmış. O yüzden adet olamıyormuşum. Adet söktürücü, doğum kontrol hapı ve antibiyotik verdi. Bir de fitil yine önden. 4 ay kulllanıp bırakacağım hapı üç ay bekleyeceğim. Düzelmemişse tekrar muayeneye başlayacağız. Böyle yani. Umarım tedavi olur. Kardeşimde de vardı PKO. Çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştı...
Merhaba kızlar...
Tüm hasta annelere ve bebeklerine acil şifalar olsun.
Ben Dr a gittim kızlar. Allttan muayene etti. Sonuç polikistik over çıktı. Sol yumurta 10 tane falan kist varmış. O yüzden adet olamıyormuşum. Adet söktürücü, doğum kontrol hapı ve antibiyotik verdi. Bir de fitil yine önden. 4 ay kulllanıp bırakacağım hapı üç ay bekleyeceğim. Düzelmemişse tekrar muayeneye başlayacağız. Böyle yani. Umarım tedavi olur. Kardeşimde de vardı PKO. Çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştı...
hüyacım geçmiş olsun bacım.dikkat etbekte oluyo işte.yapacak bişey yok.acil şifalar olsun inşallah.
ebrucum üzlme bacım bunlar bi geçiş dönemi .atlatacaksınızız inşallah..herşey bi gün düzene giriyo işte..
havvacım geçmiş olsun.hay allah .umarım ilaçlar işe yarar..
hulen(hülya) kız bende hep kaldırdım dımdızlak dururum ben.alışıgız zeynepten iç lerleştirmedim .defnede aynısını yapıyo zati.iyi etmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?