2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum kontrol hapı anne sütünü azalttığı için emzirirken pek tavsiye edilmiyor ama tercih meselesi tabi

hayırlı olsun cnm. güle güle kullanın. ütü istemiyor muu? tam benlikmiş o zaman ama şu an düşünmüyorum ben de, belki ilerde.

hoşgeldin cnm.

Hatice hoşgeldin canım nasılsın

Hosbulduk kızlar Duru uyandıda yazamadım.Şimdide haftalık sebze corbasını hazırlıyorum hanımın. :92:

Hülyacım hamişmisin Gözünüz aydın Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

sağolun canlar, inş iyi olacak..

ahmet burağı doktora götürdüm, çok halsizdi zaten sabah, annem de arayınca hemen gittim yemekten sonra. 3. kez bronşit oluyor dedi doktor, eğer 1 kere daha tekrarlarsa, kalıcı tedavisine başlayacağız dedi ( velhasıl daha önce de dediğim gibi antibiyotiği aldım geldim..bu 5. antibiyotik olacak (

ya sordum da 25 lira dediler..doktora muayene de olursan 50 lira dediler..yaptırmadım bende..

sağlık ocağına gitcem bi gün, ama patron şehir dışında olduğu zaman..cuma gitcek diyolar inş gider..bu ara çok sinirli,maaş zamanı böyle oluyo delüüü...

Allah iyiliğini kız ben olsam öğrendiğim an doktordaydım ne kaa sakinsin

Dediğin gibi zam ayı öyle olur. Bi de bizim 360 derece performans değerlendirme sistemi diye bişey yapmaya başladılar ilk defa bu zam dönemi için.. karmakarışığız. herkesi hem davranışsal hem mesleki değerlendiriyorlar.. herkesi 3 kişi falan değerlendiriyor. kendini de değerlendiriyorsun başkasını da başkaları seni.. mesleki yetkinlik puan tabloları var görevine göre beklenen puanlar değişiyo.. arapsaçı bişey işte

Son düzenleme:
geçmiş olsun ahmet burak paşama. inş tekrarlamaz artık.

ya ben çabuk sinirleniyorum bu günlerde, regl yeni bitti ama Miray'a kızıyorum resmen. sanki anlayacak. üfff bi hal çare düşünmem lazım. bi silkineyim, kendime geleyim.
o da isteniyor bazen ya neys: hanım efendi tv altının camına vuruyor. sarsıyor. başka yöne çekmeye çalıştıkça ısrarla tekrarlıyor. sesimi yükselttim bikaç ekz : sonra pişman oldum. sonra baktım sonu yok. aldım torna vidayı. söktüm camı. filmler, dvd ler ve dvd yi de başka yere kaldıracam artık. ne yapayım.

herkeze merhabalar ben artık h,ç giremiyorum duru hasta ben hastayım öksürmekden helak oldum duru zaten uyumuyodu şimdi hiç uyumuyo annem geldi yardıma ama bana yapışık k,mseye gitmek istemiyo bizmki gece gündüz ayakdayım buraya hiç bakamıyorum artık yaa...
bu arada hülya çok heyecanlandım hamileymişsin istiyomuydunuz yoksa kaza mı oldu allah hayırlı etsin kolay bi şekilde kurtarsın...
bu arada benimde sinirlerim bu aralar çok bozuk eşime sarmış durumdayım adam ne yapsa nedese batıyo bana çok yoruldum gerçekden neyapacam bilmiyorum ben duru beni mahvediyo normalde çok yaramaz bi çocuk değil oyun oynarsan yanında durursan sesi çıkmaz ama artık uyumak istiyorum kendim bişeyler yapmak istiyorum duru bana iyice bağlandı benden başka kimsede durmuyo bakacak kişiler var ama bizimkisi durmuyoki şöyle bırakıp eşimle biraz zaman geçirelim gezelim sohbet edelim istiyorum biz hiçbirini yapamıyoruz ve eşimde gayet bu konuda rahat umrunda değil yani sizide sıkmak istemem ama nebilim anlatmak istedim..

hülyaaaaaaaa
hayırlı olsun ya
rabbim en kolay şekilde kucağına almayı nasip etsin
hasta bebişlere çok geçmişolsun
benim kuzuda3. kez bronşit tekrarlayacak gibi hırlamaya başladı
off ne kadr dikkat etsekte hata oluyolar ya
o öksürdükçe biz mahfoluyoruz babasıyla

Merhaba kızlar...
Tüm hasta annelere ve bebeklerine acil şifalar olsun.
Ben Dr a gittim kızlar. Allttan muayene etti. Sonuç polikistik over çıktı. Sol yumurta 10 tane falan kist varmış. O yüzden adet olamıyormuşum. Adet söktürücü, doğum kontrol hapı ve antibiyotik verdi. Bir de fitil yine önden. 4 ay kulllanıp bırakacağım hapı üç ay bekleyeceğim. Düzelmemişse tekrar muayeneye başlayacağız. Böyle yani. Umarım tedavi olur. Kardeşimde de vardı PKO. Çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştı...

hüyacım geçmiş olsun bacım.dikkat etbekte oluyo işte.yapacak bişey yok.acil şifalar olsun inşallah.
ebrucum üzlme bacım bunlar bi geçiş dönemi .atlatacaksınızız inşallah..herşey bi gün düzene giriyo işte..
havvacım geçmiş olsun.hay allah .umarım ilaçlar işe yarar..
hulen(hülya) kız bende hep kaldırdım dımdızlak dururum ben.alışıgız zeynepten iç lerleştirmedim .defnede aynısını yapıyo zati.iyi etmişsin.

canım gecmıs olsun ınsallah duzelır yaaa Allah yardımcın olsun ınsallah kısa zamanda tamamen ortadan kalkar

"polikistik over", ne kadar sık duyar oldum yaa. geçmiş olsun bacım. inş kolayca kurtulursun.

ayy ne yapayım. bi de sarsıyor: allah korusun tv üstüne düşecek diye çok korkuyordum. iyi oldu böyle. içim rahatladı. idare edicez artık kuzular büyüyene kadar. canları sağ olsun

günaydın kızlar.

havvacım geçmiş olsun, inşallah ilaçlarla düzelir canım..

burak da aynı tvnin altındaki dolabın camına kilitleniyordu, haftasonunda yağmur kırdı, kurtulduk :)))))))))

burak çok hasta ya, sabah hiç bırakıp gelmek istemedim,ama mecbur bıraktım..hastalıktan ziyade bana sarmış durumda.benden başkasıyla zor duruyor, sabah da gideceğimi anladı, sarıldı,bırakmıyo hiç..artık sabahlarımız içler acısı yani....

Günaydın kızlar

Havvacım çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede geçer gider. Hakikaten ne kadar sık duyuyoruz artık bu hastalığı..

Hülyacım günaydın. Antibiyotikler iyi gelir 1-2 güne iyileşir Burakçım merak etme.
Canım ya sabahları içler acısı bizim de aynı. Öyle suratıma bakıyo sesi çıkmadan kuzum. Artık daha fazla hissediyorlar yokluğumuzu. Annem diyo dün resimlerinize bakıp ağlıyor. Akşam gelme saatimize yakın huzursuzlanmaya başlıyor. Beni kapıda gördüğünde resmen çıldırıyo. Her gün ayrılmak biraz daha zor geliyor

herkese günaydın hasta bebiş ve annelere geçmiş olsun

hülya hamileymişsin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ahmet burağada geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…