Günaydın kızlar
Havvacım çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede geçer gider. Hakikaten ne kadar sık duyuyoruz artık bu hastalığı..
Hülyacım günaydın. Antibiyotikler iyi gelir 1-2 güne iyileşir Burakçım merak etme.
Canım ya sabahları içler acısı bizim de aynı. Öyle suratıma bakıyo sesi çıkmadan kuzum. Artık daha fazla hissediyorlar yokluğumuzu. Annem diyo dün resimlerinize bakıp ağlıyor. Akşam gelme saatimize yakın huzursuzlanmaya başlıyor. Beni kapıda gördüğünde resmen çıldırıyo. Her gün ayrılmak biraz daha zor geliyor
Günaydın kızlar
Havvacım çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede geçer gider. Hakikaten ne kadar sık duyuyoruz artık bu hastalığı..
Hülyacım günaydın. Antibiyotikler iyi gelir 1-2 güne iyileşir Burakçım merak etme.
Canım ya sabahları içler acısı bizim de aynı. Öyle suratıma bakıyo sesi çıkmadan kuzum. Artık daha fazla hissediyorlar yokluğumuzu. Annem diyo dün resimlerinize bakıp ağlıyor. Akşam gelme saatimize yakın huzursuzlanmaya başlıyor. Beni kapıda gördüğünde resmen çıldırıyo. Her gün ayrılmak biraz daha zor geliyor
günaydın arkadşlar
havvayı okudum alıntılardan geçmiş olsun ya
günaydın canım nasılın kaan nasıl iyi bakalım küçük bey
iim şükür oğlumda iyi diş çıkarma çabasında az zırlak
sende iyisin inş. furkan nasıl cnm
günaydın cnmgünaydın canlarım nasılsın
HAVVA CANIM GEÇMİŞ OLSUN AKŞAM MERAK ETTİM AMA BURAYA GİREMEDİM ARIYCAKTIM SENİ SAATE BAKTIM 22:30 OLMUŞ RAHATSIZ ETMİYİM DEDİM O İLAÇLAR İYİ GELİR CANIM MERAK ETME ANNEMDEDE VARDI FİTİL ANTİBİYOTİKLE YOK OLDUU
TAZE ANNECİK HÜLYA GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM BURAĞA TEKRARDAN
AY DERİNDE ÖYLE DAHA ÇOK HİSSEDİYO YOKLUĞUMUZA AKŞAMLARI KALKIP KALKIP SARILIYO KUZUM BENİM YAAA
SİBEL BACIM GEZİYON GENE VALLAHİİ
AYTENCİM SEN ARA ARA BIRAKIP ALIŞTIRMA YAP CANIM BELKİ O ZAMAN DAHA KOLAY OLUR İŞİN BU DEVİRDE ÇALIŞMADAN ZORR
KIZLAR DİDEM NERDE GİRMİYO KAÇ GÜNDÜRÜ
ZEYNEP NERDE DÜN İPOŞU KONTROLE GÖTÜRCEKTİİİ
ESMA GÜNAYDIN ARKADAŞIM ABLANDAN NE HABER VARMI GELİŞMEE
aynen serap bende aynı durumdayım sen gene başladın işe berkin birazda olsa alışmıştır ben başlayamadım bu nedenden annem bakacak oğluma ama o bensiz durmuyor bazen annemde uyutup çarşıya falan çıkıyorum ben gelmeden uyanırsa kadın ne yapcağını şaşırıyor uyanınca beni arıyormuş bütün evi gezdiriyorlarmış yok susturamıyorlarmış bende ne yapcam şaşırmış durumdayım eee çalışmamda lazım ev almak istiyoruz arada kaldım valla ben işe giderken düşünemiyorum her sabah kıyamet kopar evde odadan çıksam kıyameti koparıyor
günaydın canlarım nasılsın
HAVVA CANIM GEÇMİŞ OLSUN AKŞAM MERAK ETTİM AMA BURAYA GİREMEDİM ARIYCAKTIM SENİ SAATE BAKTIM 22:30 OLMUŞ RAHATSIZ ETMİYİM DEDİM O İLAÇLAR İYİ GELİR CANIM MERAK ETME ANNEMDEDE VARDI FİTİL ANTİBİYOTİKLE YOK OLDUU
TAZE ANNECİK HÜLYA GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM BURAĞA TEKRARDAN
AY DERİNDE ÖYLE DAHA ÇOK HİSSEDİYO YOKLUĞUMUZA AKŞAMLARI KALKIP KALKIP SARILIYO KUZUM BENİM YAAA
SİBEL BACIM GEZİYON GENE VALLAHİİ
AYTENCİM SEN ARA ARA BIRAKIP ALIŞTIRMA YAP CANIM BELKİ O ZAMAN DAHA KOLAY OLUR İŞİN BU DEVİRDE ÇALIŞMADAN ZORR
KIZLAR DİDEM NERDE GİRMİYO KAÇ GÜNDÜRÜ
ZEYNEP NERDE DÜN İPOŞU KONTROLE GÖTÜRCEKTİİİ
ESMA GÜNAYDIN ARKADAŞIM ABLANDAN NE HABER VARMI GELİŞMEE
cnm ara ara yarım gün bi kaç saat bırak alıştır yoksa zor olur annen için
ben zamannda başlamışım demek benimki ağlamıyo arkamdan okadar düşkün deil
bende altı aylıkken başalayacaktım sözde eşimde biraz daha sen bak daha çok küçük dedi büyüdü paşam şimdide bırakmıyor bir yere benim iş bahara kaldı en azından parka gider çıkar dolaştırır anneannesi dedesi öyle alışır diye umuyorum
bende 6 ay bitmesine 1 hafta kala başladım iyi oldu ama iyce bana düşmeden şimdi başlasam senin gibi olurdu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?