günaydın kızlar.
ipek uyuyorken hızlıca bı geçmişe bakayım.
hüyacım geçmiş olsun bacım.dikkat etbekte oluyo işte.yapacak bişey yok.acil şifalar olsun inşallah.
ebrucum üzlme bacım bunlar bi geçiş dönemi .atlatacaksınızız inşallah..herşey bi gün düzene giriyo işte..
havvacım geçmiş olsun.hay allah .umarım ilaçlar işe yarar..
hulen(hülya) kız bende hep kaldırdım dımdızlak dururum ben.alışıgız zeynepten iç lerleştirmedim .defnede aynısını yapıyo zati.iyi etmişsin.
canım gecmıs olsun ınsallah duzelır yaaa Allah yardımcın olsun ınsallah kısa zamanda tamamen ortadan kalkar
"polikistik over", ne kadar sık duyar oldum yaa. geçmiş olsun bacım. inş kolayca kurtulursun.
ayy ne yapayım. bi de sarsıyor: allah korusun tv üstüne düşecek diye çok korkuyordum. iyi oldu böyle. içim rahatladı. idare edicez artık kuzular büyüyene kadar. canları sağ olsun
Günaydın kızlar
Havvacım çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede geçer gider. Hakikaten ne kadar sık duyuyoruz artık bu hastalığı..
Hülyacım günaydın. Antibiyotikler iyi gelir 1-2 güne iyileşir Burakçım merak etme.
Canım ya sabahları içler acısı bizim de aynı. Öyle suratıma bakıyo sesi çıkmadan kuzum. Artık daha fazla hissediyorlar yokluğumuzu. Annem diyo dün resimlerinize bakıp ağlıyor. Akşam gelme saatimize yakın huzursuzlanmaya başlıyor. Beni kapıda gördüğünde resmen çıldırıyo. Her gün ayrılmak biraz daha zor geliyor
günaydın arkadşlar
havvayı okudum alıntılardan geçmiş olsun ya
günaydın kızlar...
hülya hayırlı olsun bebişin..ilk hamile sen oldun demek..Allah tamamına erdrsin..
çok iyi olur merak etme..
çocuk bereket,mutluluk demektir..ben çok çocuk istiyorumda ahh ahhh imkanlar olsa..
havvacım geçmiş olsun canım..inş ilaçlarla hemen düzelirsin..
dün annmin toplantısı vardı ordaydım..kimse merak etmemiş küstük
aile toplantısı yapıyoruz..15günde bir....birbirimizi görüyoz iyi oluyo..
günaydın canlarım nasılsın
HAVVA CANIM GEÇMİŞ OLSUN AKŞAM MERAK ETTİM AMA BURAYA GİREMEDİM ARIYCAKTIM SENİ SAATE BAKTIM 22:30 OLMUŞ RAHATSIZ ETMİYİM DEDİM O İLAÇLAR İYİ GELİR CANIM MERAK ETME ANNEMDEDE VARDI FİTİL ANTİBİYOTİKLE YOK OLDUU
TAZE ANNECİK HÜLYA GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM BURAĞA TEKRARDAN
AY DERİNDE ÖYLE DAHA ÇOK HİSSEDİYO YOKLUĞUMUZA AKŞAMLARI KALKIP KALKIP SARILIYO KUZUM BENİM YAAA
SİBEL BACIM GEZİYON GENE VALLAHİİ
AYTENCİM SEN ARA ARA BIRAKIP ALIŞTIRMA YAP CANIM BELKİ O ZAMAN DAHA KOLAY OLUR İŞİN BU DEVİRDE ÇALIŞMADAN ZORR
KIZLAR DİDEM NERDE GİRMİYO KAÇ GÜNDÜRÜ
ZEYNEP NERDE DÜN İPOŞU KONTROLE GÖTÜRCEKTİİİ
ESMA GÜNAYDIN ARKADAŞIM ABLANDAN NE HABER VARMI GELİŞMEE
Günaydın kızlar,
Havvacım cok gecmiş olsun. PKO daha önce yokmuydu sende yenimi çıktı. Benimde bir arkadaşım var PKO lu tüp bebekle bebeği oldu. umarım seninki hemen iyileşir.
Hasta bebişlere geçmiş olsun tekrar.
Bizim Doruk ta bu aralar gidişimi çok iyi anlıyor. Aksamları gittigimde suratıma bir tuhaf bakıyor. İçim parçalanıyor. Bir süre küs gibi davranıyor hatta. Yada banamı öyle geliyor bilmiyorum ki.....
Bu arada yeni yazım var blogda.
Küçük Prensim: Doruk'a ilk yeni yıl mesajım.....
Esmacım sanada günaydın....
yani bıraktığım kişi annem olmasa, cocuğa eziyet ediyolar herhalde ki, gitmek istemiyo diye düşüneceğim..
günaydın kızlar...
hülya hayırlı olsun bebişin..ilk hamile sen oldun demek..Allah tamamına erdrsin..
çok iyi olur merak etme..
çocuk bereket,mutluluk demektir..ben çok çocuk istiyorumda ahh ahhh imkanlar olsa..
havvacım geçmiş olsun canım..inş ilaçlarla hemen düzelirsin..
dün annmin toplantısı vardı ordaydım..kimse merak etmemiş küstük
aile toplantısı yapıyoruz..15günde bir....birbirimizi görüyoz iyi oluyo..
aynen serap bende aynı durumdayım sen gene başladın işe berkin birazda olsa alışmıştır ben başlayamadım bu nedenden annem bakacak oğluma ama o bensiz durmuyor bazen annemde uyutup çarşıya falan çıkıyorum ben gelmeden uyanırsa kadın ne yapcağını şaşırıyor uyanınca beni arıyormuş bütün evi gezdiriyorlarmış yok susturamıyorlarmış bende ne yapcam şaşırmış durumdayım eee çalışmamda lazım ev almak istiyoruz arada kaldım valla ben işe giderken düşünemiyorum her sabah kıyamet kopar evde odadan çıksam kıyameti koparıyor
Günaydın kızlar,
Havvacım cok gecmiş olsun. PKO daha önce yokmuydu sende yenimi çıktı. Benimde bir arkadaşım var PKO lu tüp bebekle bebeği oldu. umarım seninki hemen iyileşir.
Hasta bebişlere geçmiş olsun tekrar.
Bizim Doruk ta bu aralar gidişimi çok iyi anlıyor. Aksamları gittigimde suratıma bir tuhaf bakıyor. İçim parçalanıyor. Bir süre küs gibi davranıyor hatta. Yada banamı öyle geliyor bilmiyorum ki.....
Bu arada yeni yazım var blogda.
Küçük Prensim: Doruk'a ilk yeni yıl mesajım.....
Esmacım sanada günaydın....
günaydın cnm
ablam iyi deil ya morelsiz çok eve çıkardık doktor ziya çetin anca 10 gün sonra bakarım demiş
annemde çıkardı eve götürdü ben bakarım dedi ablam kafasını toparlayamıyo sinirleri laçka oldu duruma bakıcam sonra bi doktora gidicem dedii
günaydın kızlar.
ipek uyuyorken hızlıca bı geçmişe bakayım.
günaydın canım..
gittinmi dün dr a nasılmş ipek..
hoşgeldin kız.küsme kız dün müödeli haberden sana dönememişiz.iyi valla 15 günde bir.bizdede olsa ne ğgüzel olur.
o zaman işin çok zor valla.zeynepte öyledi.vicdanımdan sbırakamıdm bak hala çalışmıyorum.ama benimkide dışırda oynasa bilegözüyle bile arardı .
günaydın..öyle düşünmeyin ya .o aralar bişeyle meşgulse hemen dikkatini size veremiyirdur.bi bakayım blok sayfasına.
yaa üzüldüm bak şimdi.ne var üzülmsin iyiymiş işte.toparlasın önce o iyi olacakki bebecikte iyi olsun.
hoşgeldin zeynep.merak ettik ne ettin diye.
bak baakkk nelerde bulurmuşş
anacım kız çocuk isteyin bana gelsin veririm tiyo
bende kız çocuk kolmay oluyo.bende oglanı bulamıyorum
kızlar sabahtan beri blogları dolaşıyorum devamlı güzel şeyler okuyorum 2. cocuk olayıyla ilgili. bir işaretmi yoksa bunlar.
gittim canım.
çok şükür iyileşmiş. makineyi 1 ay daha kullanmaya devam edeceğiz ama,tekrarlama riski yüksekmiş. ilaçlardan birini kestik,sadece öksürürse vericez,diğerini de 1 ay daha kullanıcaz...
öğleden sonra sağlık ocagına gidicem ilacı yazdırıcam,ipeğinde kilosuna falan baktırırım bu ay kontrole götürmicem yeter ha bire doktora gidiyoruz fenalık geldi.
bu arada,ahmet burağa ve duruya geçmiş olsun
ebru da hastaymış
hatta havva okudum çok üzüldüm...
hepinize büyük geçmiş olsun,kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.
yeni bebeğimize dün dr şüphelenmiş kalp ekosu çektiler. kalbinde üfürüm tarzı bişey varmış. muayene de şüphelenmiş doktor. türk kalp vakfına götürüp çektirdiler. ordaki kalp doktoru fazla kiloyla doğan bebeklerde olabilir,yüksek olasılıkla 1-2 ay içinde düzelicektir ama yinede takip edelim demiş. üzüldük tabi
üfürüm demişken,hani yılbaşı hastanedeydik ya ipeği acile götürmüştük. doktor orda bana dedi ki,kalbinde hafif bi üfürüm var gibi. eee dedim bende böyle bişey 11 aydır ayda 3-5 kere doktora taşınan bi çocukta çıkmazmıydı? yok dedi zaten ateşi olan bebeklerin yüzde doksanında olur. o anda da ipeğin ateşi 39.5 düşünün... eeee o zaman ne diye söylüyosun gerizekalı,ne p.kuma telaşlandırıyosun! cocuk mütemadiyen doktorda. daha dün göğüs uzmanındaydık dinledi sagını solunu. elbet cıkıcaktı bısey olsa (ALLAH KORUSUN)
velhasıl doktorlar bi cins! resmen senin üzüntün haz veriyor adamlara ya...
gittim canım.
çok şükür iyileşmiş. makineyi 1 ay daha kullanmaya devam edeceğiz ama,tekrarlama riski yüksekmiş. ilaçlardan birini kestik,sadece öksürürse vericez,diğerini de 1 ay daha kullanıcaz...
öğleden sonra sağlık ocagına gidicem ilacı yazdırıcam,ipeğinde kilosuna falan baktırırım bu ay kontrole götürmicem yeter ha bire doktora gidiyoruz fenalık geldi.
bu arada,ahmet burağa ve duruya geçmiş olsun
ebru da hastaymış
hatta havva okudum çok üzüldüm...
hepinize büyük geçmiş olsun,kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.
yeni bebeğimize dün dr şüphelenmiş kalp ekosu çektiler. kalbinde üfürüm tarzı bişey varmış. muayene de şüphelenmiş doktor. türk kalp vakfına götürüp çektirdiler. ordaki kalp doktoru fazla kiloyla doğan bebeklerde olabilir,yüksek olasılıkla 1-2 ay içinde düzelicektir ama yinede takip edelim demiş. üzüldük tabi
üfürüm demişken,hani yılbaşı hastanedeydik ya ipeği acile götürmüştük. doktor orda bana dedi ki,kalbinde hafif bi üfürüm var gibi. eee dedim bende böyle bişey 11 aydır ayda 3-5 kere doktora taşınan bi çocukta çıkmazmıydı? yok dedi zaten ateşi olan bebeklerin yüzde doksanında olur. o anda da ipeğin ateşi 39.5 düşünün... eeee o zaman ne diye söylüyosun gerizekalı,ne p.kuma telaşlandırıyosun! cocuk mütemadiyen doktorda. daha dün göğüs uzmanındaydık dinledi sagını solunu. elbet cıkıcaktı bısey olsa (ALLAH KORUSUN)
velhasıl doktorlar bi cins! resmen senin üzüntün haz veriyor adamlara ya...
şaka yaptım kız..küsermiyim size...
bende kızzzzzzzzz istiyorum..hele böyle kız çocukları görünce içim eriyyyyyyyy...
dün konuşuyoruz orda..kuzenimin biri kız istiyo 3oğlu oldu..biri erkek istiyo 2.kıza hamile..
Allah ın kötü işi olmaz diyorum valla vardır bi hikmeti..
aysegül erkek icin bol et ve fasulye yemen gerekmiş. ben hic et yemiyorum 8 sene vejeteryan oldum gene oglan çıktı benden
ama asıl uzmanlar bebeklerin cinsiyetini erkek spermleri belirler diyor. inanmamak lazım hicbir seyede işte okuyunca eglenin diye koydum buraya.
sende baya baya düşünür oldun...
biz de istiyoruz şu an şiddetle. ersin nihayet aklımı çeldi. bakalım hayırlısı özlemcim,bakarsın bu sefer ben erkek dogururum sen kız,onlara da oyun grubu yaparız :) bu arada oyun grubumuz ne oldu? biz iyileştik görüşebiliriz...
aa özlem hadi bi işaret olsun..yeni bir bebek mi? yi beğendim :))
ipeğe de sevindm ya azalıyor olmasına, aman 1 ay tam dikkat et de tekrarlamasın..
ben dün burağın 1 yaş kontrolünü de yaptırdım gitmişken. 9.600 kilosu, 74 cm de boyu..doktor gayet iyi dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?