2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım gecmıs olsun ınsallah duzelır yaaa Allah yardımcın olsun ınsallah kısa zamanda tamamen ortadan kalkar

günaydın arkadşlar
havvayı okudum alıntılardan geçmiş olsun ya

Sağolun kızlar...Daha önce kist tedavisi görümüştüm ama PKO değildi. Kist büyükse diğerleriini görememiş olabiliriz dedi dr. Yani teşhis konmamıştı. ama adetim düZensizdi. Bu defa kesin tanı kondu bakalım yedi ay sonra belli olacak iyileşip iyileşmediği. Ben kardeş istiyodum ya ne olcak şimcik...

yani bıraktığım kişi annem olmasa, cocuğa eziyet ediyolar herhalde ki, gitmek istemiyo diye düşüneceğim..

Tekrar geçmiş olsun canım

hoşgeldin kız.küsme kız dün müödeli haberden sana dönememişiz.iyi valla 15 günde bir.bizdede olsa ne ğgüzel olur.

o zaman işin çok zor valla.zeynepte öyledi.vicdanımdan sbırakamıdm bak hala çalışmıyorum.ama benimkide dışırda oynasa bilegözüyle bile arardı .

günaydın..öyle düşünmeyin ya .o aralar bişeyle meşgulse hemen dikkatini size veremiyirdur.bi bakayım blok sayfasına.

yaa üzüldüm bak şimdi.ne var üzülmsin iyiymiş işte.toparlasın önce o iyi olacakki bebecikte iyi olsun.

günaydın kızlar.
ipek uyuyorken hızlıca bı geçmişe bakayım.

hoşgeldin zeynep.merak ettik ne ettin diye.

bak baakkk nelerde bulurmuşş
anacım kız çocuk isteyin bana gelsin veririm tiyo
bende kız çocuk kolay oluyo.bende oglanı bulamıyorum

Son düzenleme:
kızlar sabahtan beri blogları dolaşıyorum devamlı güzel şeyler okuyorum 2. cocuk olayıyla ilgili. bir işaretmi yoksa bunlar.

günaydın canım..
gittinmi dün dr a nasılmş ipek..

gittim canım.
çok şükür iyileşmiş. makineyi 1 ay daha kullanmaya devam edeceğiz ama,tekrarlama riski yüksekmiş. ilaçlardan birini kestik,sadece öksürürse vericez,diğerini de 1 ay daha kullanıcaz...
öğleden sonra sağlık ocagına gidicem ilacı yazdırıcam,ipeğinde kilosuna falan baktırırım bu ay kontrole götürmicem yeter ha bire doktora gidiyoruz fenalık geldi.

bu arada,ahmet burağa ve duruya geçmiş olsun
ebru da hastaymış
hatta havva okudum çok üzüldüm...
hepinize büyük geçmiş olsun,kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.

yeni bebeğimize dün dr şüphelenmiş kalp ekosu çektiler. kalbinde üfürüm tarzı bişey varmış. muayene de şüphelenmiş doktor. türk kalp vakfına götürüp çektirdiler. ordaki kalp doktoru fazla kiloyla doğan bebeklerde olabilir,yüksek olasılıkla 1-2 ay içinde düzelicektir ama yinede takip edelim demiş. üzüldük tabi

üfürüm demişken,hani yılbaşı hastanedeydik ya ipeği acile götürmüştük. doktor orda bana dedi ki,kalbinde hafif bi üfürüm var gibi. eee dedim bende böyle bişey 11 aydır ayda 3-5 kere doktora taşınan bi çocukta çıkmazmıydı? yok dedi zaten ateşi olan bebeklerin yüzde doksanında olur. o anda da ipeğin ateşi 39.5 düşünün... eeee o zaman ne diye söylüyosun gerizekalı,ne p.kuma telaşlandırıyosun! cocuk mütemadiyen doktorda. daha dün göğüs uzmanındaydık dinledi sagını solunu. elbet cıkıcaktı bısey olsa (ALLAH KORUSUN)
velhasıl doktorlar bi cins! resmen senin üzüntün haz veriyor adamlara ya...

şaka yaptım kız..küsermiyim size...
bende kızzzzzzzzz istiyorum..hele böyle kız çocukları görünce içim eriyyyyyyyy...
dün konuşuyoruz orda..kuzenimin biri kız istiyo 3oğlu oldu..biri erkek istiyo 2.kıza hamile..
Allah ın kötü işi olmaz diyorum valla vardır bi hikmeti..

aysegül erkek icin bol et ve fasulye yemen gerekmiş. ben hic et yemiyorum 8 sene vejeteryan oldum gene oglan çıktı benden

ama asıl uzmanlar bebeklerin cinsiyetini erkek spermleri belirler diyor. inanmamak lazım hicbir seyede işte okuyunca eglenin diye koydum buraya.

aaaaaaa yazınca farkettim. belkide kocaların yemesi uygundur. benim koca et obur. 10 ögün ver günde et yesin. demekki 2.de bende ona princ yedireceğim :)

kızlar sabahtan beri blogları dolaşıyorum devamlı güzel şeyler okuyorum 2. cocuk olayıyla ilgili. bir işaretmi yoksa bunlar.

sende baya baya düşünür oldun...
biz de istiyoruz şu an şiddetle. ersin nihayet aklımı çeldi. bakalım hayırlısı özlemcim,bakarsın bu sefer ben erkek dogururum sen kız,onlara da oyun grubu yaparız :) bu arada oyun grubumuz ne oldu? biz iyileştik görüşebiliriz...

havva aa sendemi çabuk isteyenlerdensin..maşallahh.iste iste..:)) az daha dur bakalım .dayan kız
özlemcim hımm anladığım kadarıyla bu topikte bi hareketlenme var.hadi bakalım sendende geliyo demekki..iyi iyi

aman iyi ya düzelsinde..çok sevindim valla..boşver sen o dr u atmış işte bitane..
bebişede üzüldüm inş bişey çıkmazda 2 aya kadar düzelir yazık ya...
dr bakmadımı dün boyuna kilosuna..ilacı orda yazdıramıyomusunki sağlıkocağına gidiyosun tekrar..

zeynepcim gecmis olsun ipekimize. doktorlar senin endişenden para kazanmaya calışıyor. cok dikkatli olmassan hepsinin elinde kobay olursun bide seni emip kuruturlar valla. allah kimseyi böyle doktorların eline düşürmesin.

aa özlem hadi bi işaret olsun..yeni bir bebek mi? yi beğendim :))

ipeğe de sevindm ya azalıyor olmasına, aman 1 ay tam dikkat et de tekrarlamasın..

ben dün burağın 1 yaş kontrolünü de yaptırdım gitmişken. 9.600 kilosu, 74 cm de boyu..doktor gayet iyi dedi..

aysegul koca kişisiyle eski performansı yakalayabilirsek nisan mayız haziran hamile kalmak isityorum allah izin verirse. cok cok istiyorum ben 2 cocuk olsun. zaten treni kaçırmak üzereyim.

zeynepcim oyun grubumuz devam tabiki. didemde buluşacaktık eger müsaitse ayarlayalım. ama kuzular hastaya fazlada üstünüze gelmek istemedim ben.

aslında bahar gelse bir piknik organize etmek istiyorum ya bakalım.

Zeynepcim ipeğin iyileşmesine çok sevindim canım allahım korusun meleklerimizi

özlem ,zeynep hadi bakalım yeni haberler sizden olsunnn
havvada bozdu niyeti yanii maşallahhhh

iyi iyi maşallah düzelmesine sevindim.ya bu doktorlar olmadık yere beşiyler deyip bizi üzüyorlar..
bebecige üzüldüm şimdi.ama dedikleri dogru.hakketen kilosu süper maşallah.ondan olabilir.

yok kız şaka diyom zati..evet herşeyin hayırlısı.rabbim ne yapacagını iyi bilir:))

kız benim kocada eti çok sever.ah günlük et olsa hiç hayır demez.ama bizdende iki kız çıktı

hadi hayırlısı güzel haberler yakındır belki.

maşallah burak beye.ben bunu bi not edeyim bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…