2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ee bu topikte ikinci bebek müjdeleri yakındıro zaman.ayy ne güzel.valla biraz geçsin zaman açarız bi topik.2010 şubat bebeklerin kardeşleri geliyo diye çatlasın patlasın malum kişilerr..

canım dun goğüs doktorundaydık biz. direk o bakıyor bu olaya artık. malum o da boy kilo bakmıyor. ilacı yazdı ama telaşla kaşelemeyi unutmuş,kaşesiz de eczane vermiyor malum. tekrar saglık ocagına gıdıp yazdırmam gerekıcek.gıtmısken kılosuna da baktırırım.
zeynepcim gecmis olsun ipekimize. doktorlar senin endişenden para kazanmaya calışıyor. cok dikkatli olmassan hepsinin elinde kobay olursun bide seni emip kuruturlar valla. allah kimseyi böyle doktorların eline düşürmesin.
aynen öyle. zevk alıyolar senın endişenden. nasıl doktor olmuşlar anlamıyorum ki. doktorlugun yeni adı,insanları endişelendirmek,yoktan yere para koparmak olmuş resmen.
sağol canım bakalım inşallah...
burağıma da maşallah

dun gogus uzmanı bronşiolit geçirmişsiniz dedi.
rsv virüsünün yol açtığı şiddetli bi bronşiolit yaşamış dedi.
bronşit değil bronşiolit
o da ne şimdi bakıncam netten

iyi olur valla düşün bencede..kız treni niye kaçırıyon millet 50 sinde doğuruyo..

güzel olur açık hava ama havalar ısınana kadar açmayalım arayı malum tam oynayacak zamanları şimdi...
Zeynepcim ipeğin iyileşmesine çok sevindim canım allahım korusun meleklerimizi

özlem ,zeynep hadi bakalım yeni haberler sizden olsunnn
havvada bozdu niyeti yanii maşallahhhh
amin canım...
ee bu topikte ikinci bebek müjdeleri yakındıro zaman.ayy ne güzel.valla biraz geçsin zaman açarız bi topik.2010 şubat bebeklerin kardeşleri geliyo diye çatlasın patlasın malum kişilerr..

olabilir işte inşallah geçer kendiliğinden zamanla.

kısa bir hikaye ;

Adam 3 yaşındaki kızını, gayet pahalı bir hediyelik
kaplama kağıdını ziyan ettiği için azarlamıştı. Küçük kız, koskoca bir paket altın yaldızlı kağıdı bir kutuyu eğri büğrü sarmak için kullanmıştı...
Yılbaşı sabahı küçük kızı, paketi getirip:
"- Bu senin babacığım" dediğinde çok üzüldü.
Acaba gereğinden fazla mı tepki göstermişti kızına. Bir gece evvel yaptığından utanarak, kutuyu açtı.
Fakat kutunun içi boştu.
Kızına gene çıkıştı:
"- Birisine bir hediye verdiğinde, kutunun içinde bir şey olması lazım. Bunu da mı bilmiyorsun küçük hanım?.."

Küçük kız gözlerinde yaşlarla babasına baktı.
"- O kutu boş değil ki baba! İçini öpücüklerle doldurmuştum!.."

Babası o kadar çok üzüldü ki, koştu, kızına sarıldı.
Beraberce
ağladılar.

Adam o kutuyu ömrünün sonuna kadar sakladı. Ne zaman keyfi kaçsa, ne zaman morali bozulsa, ne zaman kendini kötü hissetse, kutuya koşar, içinden minik kızının sevgi ile doldurduğu hayali öpücüklerden birini çıkarırdı. Aslında bütün insanlara böyle bir kutu mutlaka verilmiştir.

Zor zamanlarda bu kutuyu çıkarıp içine bakabilmeyi başarmak,

Mutluluğun anahtarlarından biri olsa gerek.

Umarım hayat boyu Zor zamanlarında sizi mutlu edebilecek, böyle sayısız kutularınız olur.
Birini ben gönderiyorum size. İçini dostluğumla, sevgimle doldurdum. Onu iyi saklayın...

ay sibel allah korusun ya 50 sinde de anne olmak istemem. yazık değilmi o bebeğe.... şurda 2 senem daha var. oldu oldu olmadı Dorukumu allah başımızdan eksik etmesin onu bize verdiği için şükür deyip otururuz.

Tamam Zeynepcim ayarlayalım o zaman. Didemlede konuşalım. Seda ve Selda da belki gelmek ister. Zaten Sedadada anne buluşmamız olacak. arayı açmayalım. yine kimse gelmesse biz senle buluşuruz canımcım.

çok güzel bi hikaye özlemcim sağol paylaştığın için.

tamam konuşalım ama didem kaç gündür yok merak ettim
ipek uyansın bi arayayım...

güzelmiş hikaye..

özlem burağın aşılarını sağlık ocağında yaptırdım hep,1 yaş aşısını da 3 hafta sonra sağlık oacağında yaptırcam canım..

ya nasıl destekliyo,ben de her okuduğumda yorum yapmaya çalışıyorum ama olmuyor küü...yoksa ben de sıkı takipcisim ha,haberin olsun..

Kızlar ben de ikinciyi istiyorum elbette. Kızım kardeşsiz kalmasın. Ama PKO çok üzdü beni. Ya olmazsa şimdi ikinci. Biliyorum nankörlük gibi ama. Çok istiyodum yaa

özlemcim yazın paylaşımın çok güzel..bencede insanlar küçük şeylerle de mutlu olmayı bilmeli..

kızlar sohbet tam koyulaştı ben gidiyorum..utkuyu alıp geleyim dağılmayın heeeee...

yorum bırak kısmında open ID yi işaretleyip yazıyor sanırım yorumunu. aysegül nasıl yapıyorsun yorumunu sen?

ya nasıl destekliyo,ben de her okuduğumda yorum yapmaya çalışıyorum ama olmuyor küü...yoksa ben de sıkı takipcisim ha,haberin olsun..

aynen... okuyorum sürekli ama yorum yazamıyorum ki.
zaten 2 blog war takip ettiğim biri özleminki biride elanın uydusu ece diye bi blog war,o.

Kızlar ben de ikinciyi istiyorum elbette. Kızım kardeşsiz kalmasın. Ama PKO çok üzdü beni. Ya olmazsa şimdi ikinci. Biliyorum nankörlük gibi ama. Çok istiyodum yaa

havvacım olur neden olmasın. zaten hemen demiyordun,biraz daha beklemek istiyordun değil mi? bu süre zarfında da tedavi olursun işte. sonrada yaparsınız bi kardeş. olumsuz düşünme,bak hülya bu sefer nasıl hamile kaldı. allah büyük...

open ıd yi seçtiğimde yorum kutusu gidiyor yerine küçük bi yazı satırı geliyor,oraya mı yazacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…