2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aysegülcüm blogumda beni hep desteklediğin icin cok teşekkürler. harikasın.

kızlar bu arada bu kitabı okumanızı öneririm.
media - Powered by aXmag

ne damak canım.ama bişey ekledikçe buraya linkini at.sen atmazsan bakamıyorum zaten.

güzelmiş hikaye..

özlem burağın aşılarını sağlık ocağında yaptırdım hep,1 yaş aşısını da 3 hafta sonra sağlık oacağında yaptırcam canım..

evet bir yaş aşısıs tam doldurunlunca vuruluyo.bizede alanyada sağlık ocagı bir yaşını doldursun ertesi gün getin demişti.şimdi burda nerde sağlık ocagı bilmiyorumda.ögrensem iyi olacak.

ya nasıl destekliyo,ben de her okuduğumda yorum yapmaya çalışıyorum ama olmuyor küü...yoksa ben de sıkı takipcisim ha,haberin olsun..

Kızlar ben de ikinciyi istiyorum elbette. Kızım kardeşsiz kalmasın. Ama PKO çok üzdü beni. Ya olmazsa şimdi ikinci. Biliyorum nankörlük gibi ama. Çok istiyodum yaa

yorum bırak kısmında open ID yi işaretleyip yazıyor sanırım yorumunu. aysegül nasıl yapıyorsun yorumunu sen?

özlemcim bende okuyorum sürekli yazılarını çokta beğeniyorum..
ama yorum yapılmıyo bende niye bilmiyorum...

aynen... okuyorum sürekli ama yorum yazamıyorum ki.
zaten 2 blog war takip ettiğim biri özleminki biride elanın uydusu ece diye bi blog war,o.

kızlar ben o bloga yorum yapabilmek eçen akla karayı sectim ama başardım anlatayım.aslında kolaymış ama yapamamıştım
anlatayım.yorum yazı tıkla yorumunu yaz.sonra orda seçenekler var orda anonim var onu tıklıyorum.onu tıkladıktan sonra güvenlik şifrisini kodluyorsun göndere tıkladımmı oluyo..

ilahi havva, aklından böyle şeyler geçirme..ben olumlu düşünmenin hayata yön verdiğine çok inanıyorum,güzel düşün,güzel yaşa felsefesi..ne pkolular var hamile kalan..kullan bakalım ilaçları belki de geçecek pko..kadın olmak her daim zor şekerim, ama üstesinden geliriz biz evel Allah..

ipek uyandı kızlar

bugun gıremeyebılırım malum bebişimiz eve gelicek aşşağıda olurum

öpüyorum...

evet olumlu düşünmek herşeyin ilk çözümü karamsar olma sakın. eminim düzelecek. sana daha kötü örnekler yazıp herkesi üzmek istemiyorum ama seninki tedavisi olan birşey o yüzden sıkma canını. zaten bir kuzun var vucudun hamileligi zaten biliyor. rahminde öyle. hic merak etme 2.de olur 3.de.

selam kızlar ben geldim ohh be sonunda kavuştum netimede sizlerede.özledim sizi çok.ne var ne yok nasılsınız varmı önemli havadisler

selam kızlar ben geldim ohh be sonunda kavuştum netimede sizlerede.özledim sizi çok.ne var ne yok nasılsınız varmı önemli havadisler

kıss nerdesin sen..aklıma geliyodun valla nerde bu kız diyordum..
netmi yoktu..havadis bol..yürüyen bebekler,yeni hamileler,doğum yapanlar..

selam bu arada kusura bakmayın
girer girmez hülya hamile yazısını okuyunca sibelin :))) şaşırdım
ayy yeni bebek katılıyo bizim buluşmalara

selam bu arada kusura bakmayın
girer girmez hülya hamile yazısını okuyunca sibelin :))) şaşırdım
ayy yeni bebek katılıyo bizim buluşmalara

slm canım..evet buluşmalarınıza minik bi bebek daha katılacak..
ohh mis gibi öper koklarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…