2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk serapcım saol
ayy çok sevindim yaa
hülyaaa hayırlı olsun bacım kesinleştimi kız
anam ben niye bu kadar heyecanlandıysam

eşimde var renk körlüğü...benden 2x kromozom geliyorsa, burağın olma ihtimali %33..şu sayıları okutayım bakayım bi akşam burağa :)))

eczaneden aldığım test doğru ise kesin. daha doktora gitmedim canım..cuma gidebilirsem sağlık ocağına,kan vermeye gitcem,cumartesi de sana gelmeden önce hümaya gidip, cahit beye görüneyim bi diyorum..cumartesi 6 hafta bitmiş oluyor, kese görünür mü acep?? unutmuşum ben ne ne zaman oluyordu yahuu..

6 haftada kesede görünür kalp atışıda duyulur. bende 6. haftamda güzel haberi almıştım. dorukun kalbinide hemen duymuştum.

Selam kızlar nabersiniz
Geçmişe bakmak istiyorum ama Mertkuş rahat vermiyor malesef .Herkes iyidir inş.

geçmiş olsun hülyacım ilaçları iyi gelir inş.çabucak iyileşir burak.....

bendede var o yaramazdan, ne istiyor anlamadım bütün gün o kapağı açıp kapatıyor, hergün camdaki parmak izlerini siliyorum zeynep hanımın .....

ebrucum arada böyle oluyor üzülme canım......

havvacım geçmiş olsun canım,kezban hanıma güveniyorum , verdiği ilaçlar iyi gelecek tamamen düzeleceksin inş.canım ....

zeynep ipeğin iyi olmasına sevindim canım,bebişinizede geçmiş olsun......,

selam kızlar ben geldim ohh be sonunda kavuştum netimede sizlerede.özledim sizi çok.ne var ne yok nasılsınız varmı önemli havadisler
hoşgeldin fatmacım nasılsın alara nasıl.....

selam..
saolasın selma sen nasılsın...
sağol canım ben iyiyim sen nasılsın ecenaz nasıl.....

selamlar..
ben de geldim sayılır, çünkü miray yine durmuyor.

hoşgeldin hülyacım.....

hoşbuldum iiz canım benim çok sağol sorduğun için siz nasılsınız

Geçmişe bakamıyorum ama Selmacım sağolsun onun alıntılardan gördüğüm kadarıyla yazayım:78:

Hülyacım Buraka çok geçmiş olsun bende ilaç verme taraftarı değilim ama iyi olacaksa varsın ilaç kullansın.Umarım ilaçlar iyi gelirde iyileşir .

Havvacım sanada çok ama çok geçmiş olsun .Umarım sende ilaçları kullanınca atlatacaksın bu rahatsızlığı .

Zeynep İpek kuzumuzun iyi olmasına çok ama çok sevindim .Allahım dahada iyi etsin inş.
Yeni bebişinizinde Allah yardımcısı olsun geçici bir durumdur umarım .Maşallah kilosu o kadar fazla demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…