Hoşgeldiniz kızlarrr
selam kızlar nasılsınız......
geçmiş olsun hülyacım ilaçları iyi gelir inş.çabucak iyileşir burak.....sağolun canlar, inş iyi olacak..
ahmet burağı doktora götürdüm, çok halsizdi zaten sabah, annem de arayınca hemen gittim yemekten sonra. 3. kez bronşit oluyor dedi doktor, eğer 1 kere daha tekrarlarsa, kalıcı tedavisine başlayacağız dedi( velhasıl daha önce de dediğim gibi antibiyotiği aldım geldim..bu 5. antibiyotik olacak (
bendede var o yaramazdan, ne istiyor anlamadım bütün gün o kapağı açıp kapatıyor, hergün camdaki parmak izlerini siliyorum zeynep hanımın .....geçmiş olsun ahmet burak paşama. inş tekrarlamaz artık.
ya ben çabuk sinirleniyorum bu günlerde, regl yeni bitti ama Miray'a kızıyorum resmen. sanki anlayacak. üfff bi hal çare düşünmem lazım. bi silkineyim, kendime geleyim.
o da isteniyor bazen ya neys: hanım efendi tv altının camına vuruyor. sarsıyor. başka yöne çekmeye çalıştıkça ısrarla tekrarlıyor. sesimi yükselttim bikaç ekz : sonra pişman oldum. sonra baktım sonu yok. aldım torna vidayı. söktüm camı. filmler, dvd ler ve dvd yi de başka yere kaldıracam artık. ne yapayım.
ebrucum arada böyle oluyor üzülme canım......herkeze merhabalar ben artık h,ç giremiyorum duru hasta ben hastayım öksürmekden helak oldum duru zaten uyumuyodu şimdi hiç uyumuyo annem geldi yardıma ama bana yapışık k,mseye gitmek istemiyo bizmki gece gündüz ayakdayım buraya hiç bakamıyorum artık yaa...
bu arada hülya çok heyecanlandım hamileymişsin istiyomuydunuz yoksa kaza mı oldu allah hayırlı etsin kolay bi şekilde kurtarsın...
bu arada benimde sinirlerim bu aralar çok bozuk eşime sarmış durumdayım adam ne yapsa nedese batıyo bana çok yoruldum gerçekden neyapacam bilmiyorum ben duru beni mahvediyo normalde çok yaramaz bi çocuk değil oyun oynarsan yanında durursan sesi çıkmaz ama artık uyumak istiyorum kendim bişeyler yapmak istiyorum duru bana iyice bağlandı benden başka kimsede durmuyo bakacak kişiler var ama bizimkisi durmuyoki şöyle bırakıp eşimle biraz zaman geçirelim gezelim sohbet edelim istiyorum biz hiçbirini yapamıyoruz ve eşimde gayet bu konuda rahat umrunda değil yani sizide sıkmak istemem ama nebilim anlatmak istedim..
havvacım geçmiş olsun canım,kezban hanıma güveniyorum , verdiği ilaçlar iyi gelecek tamamen düzeleceksin inş.canım ....Merhaba kızlar...
Tüm hasta annelere ve bebeklerine acil şifalar olsun.
Ben Dr a gittim kızlar. Allttan muayene etti. Sonuç polikistik over çıktı. Sol yumurta 10 tane falan kist varmış. O yüzden adet olamıyormuşum. Adet söktürücü, doğum kontrol hapı ve antibiyotik verdi. Bir de fitil yine önden. 4 ay kulllanıp bırakacağım hapı üç ay bekleyeceğim. Düzelmemişse tekrar muayeneye başlayacağız. Böyle yani. Umarım tedavi olur. Kardeşimde de vardı PKO. Çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştı...
zeynep ipeğin iyi olmasına sevindim canım,bebişinizede geçmiş olsun......,gittim canım.
çok şükür iyileşmiş. makineyi 1 ay daha kullanmaya devam edeceğiz ama,tekrarlama riski yüksekmiş. ilaçlardan birini kestik,sadece öksürürse vericez,diğerini de 1 ay daha kullanıcaz...
öğleden sonra sağlık ocagına gidicem ilacı yazdırıcam,ipeğinde kilosuna falan baktırırım bu ay kontrole götürmicem yeter ha bire doktora gidiyoruz fenalık geldi.
bu arada,ahmet burağa ve duruya geçmiş olsun
ebru da hastaymış
hatta havva okudum çok üzüldüm...
hepinize büyük geçmiş olsun,kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.
yeni bebeğimize dün dr şüphelenmiş kalp ekosu çektiler. kalbinde üfürüm tarzı bişey varmış. muayene de şüphelenmiş doktor. türk kalp vakfına götürüp çektirdiler. ordaki kalp doktoru fazla kiloyla doğan bebeklerde olabilir,yüksek olasılıkla 1-2 ay içinde düzelicektir ama yinede takip edelim demiş. üzüldük tabi
üfürüm demişken,hani yılbaşı hastanedeydik ya ipeği acile götürmüştük. doktor orda bana dedi ki,kalbinde hafif bi üfürüm var gibi. eee dedim bende böyle bişey 11 aydır ayda 3-5 kere doktora taşınan bi çocukta çıkmazmıydı? yok dedi zaten ateşi olan bebeklerin yüzde doksanında olur. o anda da ipeğin ateşi 39.5 düşünün... eeee o zaman ne diye söylüyosun gerizekalı,ne p.kuma telaşlandırıyosun! cocuk mütemadiyen doktorda. daha dün göğüs uzmanındaydık dinledi sagını solunu. elbet cıkıcaktı bısey olsa (ALLAH KORUSUN)
velhasıl doktorlar bi cins! resmen senin üzüntün haz veriyor adamlara ya...
hoşgeldin fatmacım nasılsın alara nasıl.....selam kızlarben geldim ohh be sonunda kavuştum netimede sizlerede.özledim sizi çok.ne var ne yok nasılsınız varmı önemli havadisler
sağol canım ben iyiyim sen nasılsın ecenaz nasıl.....selam..
saolasın selma sen nasılsın...
selamlar..
ben de geldim sayılır, çünkü miray yine durmuyor.
Selam kızlar nabersiniz
Geçmişe bakmak istiyorum ama Mertkuş rahat vermiyor malesef .Herkes iyidir inş.
hoşgeldin tuğbacım sağol iyiyiz canım sen nasılsın mertkan nasıl.....
Sağol canım ikimizde iyiyiz çok şükür .Mertkanda şuanda benle bilg . kavgası yapıyor
geçmiş olsun hülyacım ilaçları iyi gelir inş.çabucak iyileşir burak.....
bendede var o yaramazdan, ne istiyor anlamadım bütün gün o kapağı açıp kapatıyor, hergün camdaki parmak izlerini siliyorum zeynep hanımın .....
ebrucum arada böyle oluyor üzülme canım......
havvacım geçmiş olsun canım,kezban hanıma güveniyorum , verdiği ilaçlar iyi gelecek tamamen düzeleceksin inş.canım ....
zeynep ipeğin iyi olmasına sevindim canım,bebişinizede geçmiş olsun......,
hoşgeldin fatmacım nasılsın alara nasıl.....
sağol canım ben iyiyim sen nasılsın ecenaz nasıl.....
hoşgeldin hülyacım.....
hoşbuldum iiz canım benim çok sağol sorduğun için siz nasılsınız
hoşbuldum iiz canım benim çok sağol sorduğun için siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?