Hoşgeldin canım seninde net bozuktu galiba .Bayadır görünmüyorsun sen ve Alara iyisinizdir inş.
sağol canım iyiyiz bizde, zeynebin çorbasını yedirdim şimdi,allahtan güzelce yedi beni üzmeden cadı kızım,birde burnu akmasa bir geçmedi gitti şu burun akıntısı :44:
benim kız bugün rekor kırarak sabah 8 de uyandı.amma ben çalar saati artık urmuyordum nede olsa defne var o bizim çalar saatimiz vaktinden önce kalkayoruz diye.ayy adamı işe anca letiştirdik.neyse geç kalktığı çinmi ne hala uyku uyumadı yaa.ben uyutmaya çalışıyorumo bana bakıyo.neyse biraz dursunda yine deneyeyim.bizim gündüz uykusu iyiden iyiye teke düştü..bazen iki oluyo ama bu aralar tek uyku uyuyo gündüzleri.demekki ayakta kalabiliyo artık:44:
Kızlar bu hafta verememişim hiç kilo adet dönemimde yakın ondan birazda galibaa
selam kızlarben geldim ohh be sonunda kavuştum netimede sizlerede.özledim sizi çok.ne var ne yok nasılsınız varmı önemli havadisler
selam bu arada kusura bakmayın
girer girmez hülya hamile yazısını okuyunca sibelin :))) şaşırdım
ayy yeni bebek katılıyo bizim buluşmalara
eczaneden aldığım test doğru ise kesin. daha doktora gitmedim canım..cuma gidebilirsem sağlık ocağına,kan vermeye gitcem,cumartesi de sana gelmeden önce hümaya gidip, cahit beye görüneyim bi diyorum..cumartesi 6 hafta bitmiş oluyor, kese görünür mü acep?? unutmuşum ben ne ne zaman oluyordu yahuu..
selam kızlar nasılsınız......
selamlar..
ben de geldim sayılır, çünkü miray yine durmuyor.
hoşgeldin.amann iyi olmanıza çok sevindim.hadi atlattınız bunu çabucak.Selam kızlar nabersiniz
Geçmişe bakmak istiyorum ama Mertkuş rahat vermiyor malesef .Herkes iyidir inş.
kızlar bişi sorucam ben ferro sanala geçtim hiç kullanmadımdı bu damlayı ferronun rengi şeffaf neden acep kırmızı olması gerekmiyomu
hoşbuldum cnm evet bozuktu çok şükür düzeldi ne zormuş netsizlik.iiz çok şükür artık alara bayramdan bu yana sürekli hastaydı yenice ii.mertkankuşumla se nasılsınız
oh afiyet bal şeker olsun kuzuma.ben yediremedim birazadan bida deniycem.o burun akıntısı bizdede var cnm nezamandır.
anakucağının üstüne tırmanıp içine oturuyor kuş gibi,allahım oraya otuturuken korkmuyor düşecem diye ama hala adım atmaya korkuyor,ayakta duruyor, 2-3 adım atıyor ama gözlerini kırpıştırıyor şaşkın hemen otureveriyor yere....
benim çalar saat 6,30 engeç 7 de uyandırıyor bizi,sizinkinin pilimi bitti acaba dün çokmu yoruldu ayşegülcüm
kızlar bişi sorucam ben ferro sanala geçtim hiç kullanmadımdı bu damlayı ferronun rengi şeffaf neden acep kırmızı olması gerekmiyomu
ben önceden santafer diye bir damla veriyordum onun rengi kırmızıydı, ama şimdi sağlık ocağına götürüyorum zeynebi ordaki doktorda ferro sanol verdi, benimkininde rengi şeffaf günde 10 damla veriyorum ben.....
şimdi bizde böyle oluyoz dimi
bence çok iyi..neden.e araya yılbaşı falan girdiya.öp başına koy kilo almamışsın
bi bakayım.teşekkürler..
kız hoşgeldin özledik valla..alara nasıll.ee anlat bakalım.emekliyomu.yürüyomu.ne diyo.yemekleri ila arası nasıl.
hoşgeldin..evet yeni bi bebek.ne şanslınısız yaa.
bende 5 haftalıkken keseyi gördük.6+4 de kalp atışını duymuştuk.cicim.seni aldı bi telaş artık
iyiz selmacımm.sen nasılsın.afiyet olsun minik kuşaa.
ben geldim sen gitmişsin demekki miray hanım durmamış.
hoşgeldin.amann iyi olmanıza çok sevindim.hadi atlattınız bunu çabucak.
Bebek Doktorum - Renk Körlüğü
zeynebe okuttum hepsini bildirenk körü degil:86:
ee bebelere nasıl yaptıracagız.ilerdemi..
onun rengi durdukça koyulaşıyor canım bende ilkinde şeffaf gördüm sonra gün geçtikçe koyulaşınca şaşırmıştım
Bizde aynıydık canım önce boğaz iltihabı ardından grip 15-20 gün falan hastaydı kuzum .İlaçlar antibiyotikler derken bu aralar iyi maşallah .Ama olan bana oldu acayip üşütmüşüm .Ona bakacağım derken kendim iyileşemiyorum bir türlü ilaçlarda kar etmiyor artık öyle bir halsizlik var üzerimde .
Yinede çok şükür bugünlerimize :2:
ben önceden santafer diye bir damla veriyordum onun rengi kırmızıydı, ama şimdi sağlık ocağına götürüyorum zeynebi ordaki doktorda ferro sanol verdi, benimkininde rengi şeffaf günde 10 damla veriyorum ben.....
ben hala santafer kullanıyorum.içinede mandaline sıkıp veriyorum.çokta güzel içiyo.şimdi neden ferroya geçtin bakiim..:26:bizde bi yınlışlık olmasın.
minik kuşş.yesin teyzesii..benimki artık aştı kendini.bida artık kanepeye tırmanıyo ama geri inemiyo.valla korkutuyo bu aralar.
kız sorma ilk defa oldu.saat şaştı valla..bizimki 6.-6,30 da kalkar .dur bi piline bakayım.
hım sağol cnm
geçmiş olsun cnm.öyle valla çok şükür
bende santafer kullanıyodum içiyodu benim kız itiraz etmeden ama çok ciddi kansız çıktı tahlillerinde doktor ferroyu verdi günde iki kez on onbeş damla ver dedi.ferryo öğüre öğüre içti bişye karıştırmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?