2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benim kız bugün rekor kırarak sabah 8 de uyandı.amma ben çalar saati artık urmuyordum nede olsa defne var o bizim çalar saatimiz vaktinden önce kalkayoruz diye.ayy adamı işe anca letiştirdik.neyse geç kalktığı çinmi ne hala uyku uyumadı yaa.ben uyutmaya çalışıyorumo bana bakıyo.neyse biraz dursunda yine deneyeyim.bizim gündüz uykusu iyiden iyiye teke düştü..bazen iki oluyo ama bu aralar tek uyku uyuyo gündüzleri.demekki ayakta kalabiliyo artık:44:

Hoşgeldin canım seninde net bozuktu galiba .Bayadır görünmüyorsun sen ve Alara iyisinizdir inş.

hoşbuldum cnm evet bozuktu çok şükür düzeldi ne zormuş netsizlik.iiz çok şükür artık alara bayramdan bu yana sürekli hastaydı yenice ii.mertkankuşumla se nasılsınız

sağol canım iyiyiz bizde, zeynebin çorbasını yedirdim şimdi,allahtan güzelce yedi beni üzmeden cadı kızım,birde burnu akmasa bir geçmedi gitti şu burun akıntısı :44:

oh afiyet bal şeker olsun kuzuma.ben yediremedim birazadan bida deniycem.o burun akıntısı bizdede var cnm nezamandır.

Son düzenleme:
anakucağının üstüne tırmanıp içine oturuyor kuş gibi,allahım oraya otuturuken korkmuyor düşecem diye ama hala adım atmaya korkuyor,ayakta duruyor, 2-3 adım atıyor ama gözlerini kırpıştırıyor şaşkın hemen otureveriyor yere....

benim çalar saat 6,30 engeç 7 de uyandırıyor bizi,sizinkinin pilimi bitti acaba dün çokmu yoruldu ayşegülcüm

Sanal dostluk / gerçek sevgi...

sanal dostluk,gerçek sevgi
bi okuyun

şimdi bizde böyle oluyoz dimi

Kızlar bu hafta verememişim hiç kilo adet dönemimde yakın ondan birazda galibaa

bence çok iyi..neden.e araya yılbaşı falan girdiya.öp başına koy kilo almamışsın

bi bakayım.teşekkürler..

selam kızlar ben geldim ohh be sonunda kavuştum netimede sizlerede.özledim sizi çok.ne var ne yok nasılsınız varmı önemli havadisler

kız hoşgeldin özledik valla..alara nasıll.ee anlat bakalım.emekliyomu.yürüyomu.ne diyo.yemekleri ila arası nasıl.

selam bu arada kusura bakmayın
girer girmez hülya hamile yazısını okuyunca sibelin :))) şaşırdım
ayy yeni bebek katılıyo bizim buluşmalara

hoşgeldin..evet yeni bi bebek.ne şanslınısız yaa.

bende 5 haftalıkken keseyi gördük.6+4 de kalp atışını duymuştuk.cicim.seni aldı bi telaş artık

selam kızlar nasılsınız......

iyiz selmacımm.sen nasılsın.afiyet olsun minik kuşaa.

selamlar..
ben de geldim sayılır, çünkü miray yine durmuyor.

ben geldim sen gitmişsin demekki miray hanım durmamış.

Selam kızlar nabersiniz
Geçmişe bakmak istiyorum ama Mertkuş rahat vermiyor malesef .Herkes iyidir inş.
hoşgeldin.amann iyi olmanıza çok sevindim.hadi atlattınız bunu çabucak.

kızlar bişi sorucam ben ferro sanala geçtim hiç kullanmadımdı bu damlayı ferronun rengi şeffaf neden acep kırmızı olması gerekmiyomu

kızlar bişi sorucam ben ferro sanala geçtim hiç kullanmadımdı bu damlayı ferronun rengi şeffaf neden acep kırmızı olması gerekmiyomu

onun rengi durdukça koyulaşıyor canım bende ilkinde şeffaf gördüm sonra gün geçtikçe koyulaşınca şaşırmıştım

Bizde aynıydık canım önce boğaz iltihabı ardından grip 15-20 gün falan hastaydı kuzum .İlaçlar antibiyotikler derken bu aralar iyi maşallah .Ama olan bana oldu acayip üşütmüşüm .Ona bakacağım derken kendim iyileşemiyorum bir türlü ilaçlarda kar etmiyor artık öyle bir halsizlik var üzerimde .
Yinede çok şükür bugünlerimize :2:

minik kuşş.yesin teyzesii..benimki artık aştı kendini.bida artık kanepeye tırmanıyo ama geri inemiyo.valla korkutuyo bu aralar.

benim çalar saat 6,30 engeç 7 de uyandırıyor bizi,sizinkinin pilimi bitti acaba dün çokmu yoruldu ayşegülcüm

kız sorma ilk defa oldu.saat şaştı valla..bizimki 6.-6,30 da kalkar .dur bi piline bakayım.

ben önceden santafer diye bir damla veriyordum onun rengi kırmızıydı, ama şimdi sağlık ocağına götürüyorum zeynebi ordaki doktorda ferro sanol verdi, benimkininde rengi şeffaf günde 10 damla veriyorum ben.....

ben hala santafer kullanıyorum.içinede mandaline sıkıp veriyorum.çokta güzel içiyo.şimdi neden ferroya geçtin bakiim..:26:bizde bi yınlışlık olmasın.

hoşbuldum cnm bende özledim sizi.alara bayramdan bu yana grip diş kulak iltihabı ishal ateş hepsi bi aradaydı zaten ince ve iştahsız olan kızım iice süzüldü gitti 2 aydır hiç kendine gelemedi.daha hala sıralıyo.yürüme çabası filan yok.arada bi tutunmadan durmaya çalışıyo hepsi o.daha pek bişide demiyo kendi kendine konuşuyoda bişi anlaşılmıyo bariz bişi dediği yok baba dede gel o kadar.hala zorla yediriyorum emmek istiyo hep.
sen nasılsın cnm senin kuzular nasıl.defne kuşum yiyomu artık.alıştınmı oralara

Son düzenleme:
onun rengi durdukça koyulaşıyor canım bende ilkinde şeffaf gördüm sonra gün geçtikçe koyulaşınca şaşırmıştım

hım sağol cnm

geçmiş olsun cnm.öyle valla çok şükür

ben hala santafer kullanıyorum.içinede mandaline sıkıp veriyorum.çokta güzel içiyo.şimdi neden ferroya geçtin bakiim..:26:bizde bi yınlışlık olmasın.

bende santafer kullanıyodum içiyodu benim kız itiraz etmeden ama çok ciddi kansız çıktı tahlillerinde doktor ferroyu verdi günde iki kez on onbeş damla ver dedi.ferryo öğüre öğüre içti bişye karıştırmak lazım.

bende sıpaları yedirdim içirdim.utkunun ödevini yaptık..braz oynasınlar yatırıcam...
buralardayım..eeee nassınızz...

maşallah defneye inmesin otursun selvi boylum, dikkatli olmak lazım artık ayşegülcüm......

meyve suyuna kat canım ben öyle yapıyorum yada suyuna kat gerçi benim oğlan seviyor ferroyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…