ben hala santafer kullanıyorum.içinede mandaline sıkıp veriyorum.çokta güzel içiyo.şimdi neden ferroya geçtin bakiim..:26:bizde bi yınlışlık olmasın.
kolay gelsin ayşegül, bende biraz oynasın uyutacam zeynebi, şimdi abisinin boyama kitabını kemiriyor yanımdaşu cadıyı bi kere daha uyutmayı deneyyemi.ama bu sefer kaçışı yok.
hoşgeldin sibelcim iyiyiz canım sen nasılsın paşalar nasıl....bende sıpaları yedirdim içirdim.utkunun ödevini yaptık..braz oynasınlar yatırıcam...
buralardayım..eeee nassınızz...
maşallah utkuya, akşama benim oğlanlarada okutayım bakalım benimkiler okuyabilecekmi.....benm oğlanda okudu..demek renkkörü değil
ayşegülcüm ben zeynebi özel hastaneye götürüyordum,ordaki doktor bu damlayı yazmıştı bunu kullandım hep ama en son gittiğimde bayağı zam yapmışlardı artık o hastaneye götürmekten vazgeçtim bende sağlık ocağına götürmeye karar verdim, aile hekimimizde bu damlayı verdi o yüzden değiştirdik kan ilacını canım....
bizim burak ta çok kansız çıktı fatmacım...bende ferro veriyorum..pekmez de veriyorum..
bide bu irmikli muhallebi yapıyoruz ya..ben onun içine mutlaka 5 tane falan siyah üzüm katıyorum..
blendırlayınca yiyo gidiyo..bugünde incirli üzümlü yaptım yedi valla...
kolay gelsin ayşegül, bende biraz oynasın uyutacam zeynebi, şimdi abisinin boyama kitabını kemiriyor yanımda
hoşgeldin sibelcim iyiyiz canım sen nasılsın paşalar nasıl....
maşallah utkuya, akşama benim oğlanlarada okutayım bakalım benimkiler okuyabilecekmi.....
maşallah burak'a afiyet olsun löp löp et olsun kanlı canlı çocuk olsun furkandada kansızlık var bizde damlayı artırdık pekmez veriyorum birde kuru üzüm seviyor aralarda sade olarak yediriyorum
benm oğlanda okudu..demek renkkörü değil
bizim burak ta çok kansız çıktı fatmacım...bende ferro veriyorum..pekmez de veriyorum..
bide bu irmikli muhallebi yapıyoruz ya..ben onun içine mutlaka 5 tane falan siyah üzüm katıyorum..
sağol canım..inş furkan a da löp löp et olur..
kansızlık zaten türkiye deki çocukların genelinde varmış..
bende veriyorum üzümü ağzına yalanıyo yalanıyo yutuyo sonra
memnunmusun canım aile hekiminden daha bizimki başlamadı..
bizim sağlıkocağı baya uzaktı bize..git gel baya zor oluyordu..
yakında bi market vardı kapandı..sözde orayı yapcaklarmış sağlıkocağı baya sevndm..
ozaman geçicez aile hekimliğine..
irmikli muhallebisine bende kuru üzüm katıyorum canım, bide ben keçi boynuzu pekmezi veriyorum çocuklara birer yemek kaşığı, zeynebe de 1 tatlı kaşığı,zinco mega da veriyorum biraz ağır ama o vitamin, balık kokuyor zeynep içerken öğürüyor hep.....
zeynebin uykusu geldi ayaklarıma dolanıyor uyutayım diye onu uyutup geliyorum
zeynebin uykusu geldi ayaklarıma dolanıyor uyutayım diye onu uyutup geliyorum
kızlar k.boynuzu pekmezi agır gelmez dimi. ben dün aldım verebilirmiyim doruk a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?