2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben hala santafer kullanıyorum.içinede mandaline sıkıp veriyorum.çokta güzel içiyo.şimdi neden ferroya geçtin bakiim..:26:bizde bi yınlışlık olmasın.

ayşegülcüm ben zeynebi özel hastaneye götürüyordum,ordaki doktor bu damlayı yazmıştı bunu kullandım hep ama en son gittiğimde bayağı zam yapmışlardı artık o hastaneye götürmekten vazgeçtim bende sağlık ocağına götürmeye karar verdim, aile hekimimizde bu damlayı verdi o yüzden değiştirdik kan ilacını canım....

bizim burak ta çok kansız çıktı fatmacım...bende ferro veriyorum..pekmez de veriyorum..
bide bu irmikli muhallebi yapıyoruz ya..ben onun içine mutlaka 5 tane falan siyah üzüm katıyorum..
blendırlayınca yiyo gidiyo..bugünde incirli üzümlü yaptım yedi valla...

şu cadıyı bi kere daha uyutmayı deneyyemi.ama bu sefer kaçışı yok.
kolay gelsin ayşegül, bende biraz oynasın uyutacam zeynebi, şimdi abisinin boyama kitabını kemiriyor yanımda

bende sıpaları yedirdim içirdim.utkunun ödevini yaptık..braz oynasınlar yatırıcam...
buralardayım..eeee nassınızz...
hoşgeldin sibelcim iyiyiz canım sen nasılsın paşalar nasıl....

benm oğlanda okudu..demek renkkörü değil
maşallah utkuya, akşama benim oğlanlarada okutayım bakalım benimkiler okuyabilecekmi.....

memnunmusun canım aile hekiminden daha bizimki başlamadı..
bizim sağlıkocağı baya uzaktı bize..git gel baya zor oluyordu..
yakında bi market vardı kapandı..sözde orayı yapcaklarmış sağlıkocağı baya sevndm..
ozaman geçicez aile hekimliğine..

maşallah burak'a afiyet olsun löp löp et olsun kanlı canlı çocuk olsun furkandada kansızlık var bizde damlayı artırdık pekmez veriyorum birde kuru üzüm seviyor aralarda sade olarak yediriyorum

iyiyiz canım..burakta aynen abisinin kitabını almış kemiriyo...
Allah tan abimiz görmeden aldım elinden

maşallah burak'a afiyet olsun löp löp et olsun kanlı canlı çocuk olsun furkandada kansızlık var bizde damlayı artırdık pekmez veriyorum birde kuru üzüm seviyor aralarda sade olarak yediriyorum

sağol canım..inş furkan a da löp löp et olur..
kansızlık zaten türkiye deki çocukların genelinde varmış..
bende veriyorum üzümü ağzına yalanıyo yalanıyo yutuyo sonra

irmikli muhallebisine bende kuru üzüm katıyorum canım, bide ben keçi boynuzu pekmezi veriyorum çocuklara birer yemek kaşığı, zeynebe de 1 tatlı kaşığı,zinco mega da veriyorum biraz ağır ama o vitamin, balık kokuyor zeynep içerken öğürüyor hep.....

sağol canım..inş furkan a da löp löp et olur..
kansızlık zaten türkiye deki çocukların genelinde varmış..
bende veriyorum üzümü ağzına yalanıyo yalanıyo yutuyo sonra

sağol canım aynen ağzında şapur şupur çevirip yutuyor bazen ağzından kaçırınca minicik parmaklarıyla yakalayıp tepiyor ağzına

memnunum canım şansımıza iyi bir doktora denk geldik,inş.sende iyi bir doktora denk gelirsin sibelcim....

bende alıym diyorum keçi boynuzu pekmezi ama evde üzüm pekmezi dolu..
gözüm doymadı 10kg aldım..onu bitireyim diyorum..

Selam kızlar nasılsınız.
Duruyu uyuturum cabasıyla parkyatağına koydum ama malesef o yatakta kudurmayı tercih ediyor.
Bende bıraktım kendi haline ne zaman yorulursa artık.

kızlar aranızda zeytin ezmesi veren var mı? camdankalp zeytinin kabugunu soyup veriyormuş. bu bana cok zor geliyor. zeytin vicık vıcık oluyor zaten soyarken daha. ezmesinde katkı maddesimi vardır sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…