2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aranızda zeytin ezmesi veren var mı? camdankalp zeytinin kabugunu soyup veriyormuş. bu bana cok zor geliyor. zeytin vicık vıcık oluyor zaten soyarken daha. ezmesinde katkı maddesimi vardır sizce

ben kahvaltısına katıyorum..bulamaç yaptığım için arada kaynayıp gidiyo..yiyo yani..

hımm geçmiş olsun canım yaa.
bizimkinin iştah yine sıfır çok çok kötü yine

aferin zeynebe renk körlüğü yokmuş bende okuyunca onu düşündüm oğluma nasıl yapcam bu testi okumayı öğrenmeleri lazım önce ilerde yaparım

.evet büyüyünce artık.

maşallah defneye inmesin otursun selvi boylum, dikkatli olmak lazım artık ayşegülcüm......

ya valla zor oluyo ben yoksam yazık zeynebe tembih ediyom.yani wc gibi.

benm oğlanda okudu..demek renkkörü değil
aferin utkuya.

hımm anladım canım yaa.tammdır.

bende bi alayım sihap üzüm denememiştim.çekirdeklimi üzüm.

eşşekk..kemirgn zeynep..

bende alıym diyorum keçi boynuzu pekmezi ama evde üzüm pekmezi dolu..
gözüm doymadı 10kg aldım..onu bitireyim diyorum..

maşalahhhh 10 kilomuu..e bitir bari.

zeynebin uykusu geldi ayaklarıma dolanıyor uyutayım diye onu uyutup geliyorum
hadi baş başş..

kızlar k.boynuzu pekmezi agır gelmez dimi. ben dün aldım verebilirmiyim doruk a

valla ben üzüm pekmezi veriyorum.bilmiyorum bendemi versem:26:

Selam kızlar nasılsınız.
Duruyu uyuturum cabasıyla parkyatağına koydum ama malesef o yatakta kudurmayı tercih ediyor.
Bende bıraktım kendi haline ne zaman yorulursa artık.

hoşgeldin..kudursun accık uykusu gelir işte.

kızlar aranızda zeytin ezmesi veren var mı? camdankalp zeytinin kabugunu soyup veriyormuş. bu bana cok zor geliyor. zeytin vicık vıcık oluyor zaten soyarken daha. ezmesinde katkı maddesimi vardır sizce
bende bulamaç yapıyorum.illaki katkı meddesi vardık özlem yaa..ama yerse deneyelibilirm ben.ama benimki yemiyo işte.

günde ne kadar ve ne şekilde veriyorsunuz k.b.pekmezini.

benimki degişiyo kahvaltısanı katıyorum.bi tatlı kaşagı.

Ay ben yanlısmı veriyorum hep üzüm pekmezi veriyordum bugüne kadar.
Günde bir tatlı kasıığı kahvaltısına katıyorum.
E bende dut pekmezi alim bari yada keçiboynuzu.

üzüm pekmezide iyide bende üzüm alacaktım annem dut al o daha iyimiş dedi bende dut aldım keçiboynuzunu bende burda duydum onuda denicem

Son düzenleme:

yok canım yanlış diye bişey yok bence..
sonuçta o da pekmez..biz hep bunu kullanırız.
sakıncası yok bence..

ayşegülcüm çekirdekli siyah üzüm alıyorum canım..
irmikli yapıyorum seviyo bizmki...

kızlar ya bu aile hekimi nerde nasıl oluyo.neden burda yok.yada benmi bilmiyorum.saglık ocagınamı gitmek gerek nasıl olacak ben bilmiyorumm:26:

keçiboynuzu pekmezini günde 1 tatlı kaşığı şurup gibi içiriyorum ama eğer içmiyosa ogün sütüne mamasına katıyorum...
zaten sürekli şeker yerine de üzüm pekmezi kullanıyorum...şeker hiç kullanmadım mamasına sütüne falan...
Zeytinide evet bütün zeytini kabuğunu soyuyorum bi kaç parçaya bölüp veriyorum
versem 1 kase zeytini yer ecenaz ama zeytin ço kzor hazmedilirmiş

tamam bende alayım.ama şu balkabagıyla yapıyorsun dimi.yani her balkabagı ana menü içine çeşit değişiyo dimi.

uyut gel bacım bende uyutucam emdi uyuyacak sanırım..
uyuttum geldim darısı başına....

bizimkide ayağa dolanmaz uykusu gelince kucağıma çıkıp yüzünü yüzüme sürmeye başlıyor anlıyorumki uykusu gelmiş uysunda büyüsün zeynep
sağol aytencim alem bunların hepsi ....

kızlar k.boynuzu pekmezi agır gelmez dimi. ben dün aldım verebilirmiyim doruk a
verebilirsin canım ben bir tatlı kaşığı veriyorum ama istersen yinede bir doktoruna sor.....

Selam kızlar nasılsınız.
Duruyu uyuturum cabasıyla parkyatağına koydum ama malesef o yatakta kudurmayı tercih ediyor.
Bende bıraktım kendi haline ne zaman yorulursa artık.
yorulurda belki uyur yaramaz duru

vardır canım illaki katkı maddesi.....

günde ne kadar ve ne şekilde veriyorsunuz k.b.pekmezini.
bir tatlı kaşığı veriyorum özlemcim,bazen kahvaltısına katıyorum unutursam meyvesinin içine katıyorum öyle veriyorum....

afiyet olsun kuşuma.

canım google dan aile hekimim diye gir..orda tc numaranla kim olduğu yazıyo..
aa öylemi hemen deniyorum.

gözükmüyo

balıda doktoruna soracağım 1 yaş kontrolünde. herhalde artık vermeye başlayabileceğiz. (insallah bizimkinin alerjisi cıkmaz bala)

kızlar ya bu aile hekimi nerde nasıl oluyo.neden burda yok.yada benmi bilmiyorum.saglık ocagınamı gitmek gerek nasıl olacak ben bilmiyorumm:26:

Evet canım mahallendeki sağlık ocağına gideceksin.Orda mahalle adına yada sokak numarana göre doktorlar belirlenmiş halde zaten
Kapılarında yazıyor.Nüfus cüzdanınla giriyorsun.Ama baya uzun sürüyor içerde işin.Tabi ilk gdiyorsan.
Çünkü bilgisayara kaydetmek için herseyi soruyorlar.
Bide bizim doktor sanırım bilgisayar kullanmaya yeni baslamıs harflerin yerini bulana kadar ohoooo

kızlar ferro sanol küçük şişeyi kaç günde bitiriyosunuz...

Ya ben onu vermeyi hep unutuyorum.Normalde doktor kac aylıksa o kadar damla vereceksn demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…