kızlar aranızda zeytin ezmesi veren var mı? camdankalp zeytinin kabugunu soyup veriyormuş. bu bana cok zor geliyor. zeytin vicık vıcık oluyor zaten soyarken daha. ezmesinde katkı maddesimi vardır sizce
hoşbuldum cnm bende özledim sizi.alara bayramdan bu yana grip diş kulak iltihabı ishal ateş hepsi bi aradaydı zaten ince ve iştahsız olan kızım iice süzüldü gitti 2 aydır hiç kendine gelemedi.daha hala sıralıyo.yürüme çabası filan yok.arada bi tutunmadan durmaya çalışıyo hepsi o.daha pek bişide demiyo kendi kendine konuşuyoda bişi anlaşılmıyo bariz bişi dediği yok baba dede gel o kadar.hala zorla yediriyorum emmek istiyo hep.
sen nasılsın cnm senin kuzular nasıl.defne kuşum yiyomu artık.alıştınmı oralara
aferin zeynebe renk körlüğü yokmuş bende okuyunca onu düşündüm oğluma nasıl yapcam bu testi okumayı öğrenmeleri lazım önce ilerde yaparım
maşallah defneye inmesin otursun selvi boylum, dikkatli olmak lazım artık ayşegülcüm......
benm oğlanda okudu..demek renkkörü değil
ayşegülcüm ben zeynebi özel hastaneye götürüyordum,ordaki doktor bu damlayı yazmıştı bunu kullandım hep ama en son gittiğimde bayağı zam yapmışlardı artık o hastaneye götürmekten vazgeçtim bende sağlık ocağına götürmeye karar verdim, aile hekimimizde bu damlayı verdi o yüzden değiştirdik kan ilacını canım....
bizim burak ta çok kansız çıktı fatmacım...bende ferro veriyorum..pekmez de veriyorum..
bide bu irmikli muhallebi yapıyoruz ya..ben onun içine mutlaka 5 tane falan siyah üzüm katıyorum..
blendırlayınca yiyo gidiyo..bugünde incirli üzümlü yaptım yedi valla...
kolay gelsin ayşegül, bende biraz oynasın uyutacam zeynebi, şimdi abisinin boyama kitabını kemiriyor yanımda
hoşgeldin sibelcim iyiyiz canım sen nasılsın paşalar nasıl....
maşallah utkuya, akşama benim oğlanlarada okutayım bakalım benimkiler okuyabilecekmi.....
bende alıym diyorum keçi boynuzu pekmezi ama evde üzüm pekmezi dolu..
gözüm doymadı 10kg aldım..onu bitireyim diyorum..
hadi baş başş..zeynebin uykusu geldi ayaklarıma dolanıyor uyutayım diye onu uyutup geliyorum
kızlar k.boynuzu pekmezi agır gelmez dimi. ben dün aldım verebilirmiyim doruk a
Selam kızlar nasılsınız.
Duruyu uyuturum cabasıyla parkyatağına koydum ama malesef o yatakta kudurmayı tercih ediyor.
Bende bıraktım kendi haline ne zaman yorulursa artık.
bende bulamaç yapıyorum.illaki katkı meddesi vardık özlem yaa..ama yerse deneyelibilirm ben.ama benimki yemiyo işte.kızlar aranızda zeytin ezmesi veren var mı? camdankalp zeytinin kabugunu soyup veriyormuş. bu bana cok zor geliyor. zeytin vicık vıcık oluyor zaten soyarken daha. ezmesinde katkı maddesimi vardır sizce
günde ne kadar ve ne şekilde veriyorsunuz k.b.pekmezini.
Ay ben yanlısmı veriyorum hep üzüm pekmezi veriyordum bugüne kadar.
Günde bir tatlı kasıığı kahvaltısına katıyorum.
E bende dut pekmezi alim bari yada keçiboynuzu.
kızlar ya bu aile hekimi nerde nasıl oluyo.neden burda yok.yada benmi bilmiyorum.saglık ocagınamı gitmek gerek nasıl olacak ben bilmiyorumm:26:
kızlar ya bu aile hekimi nerde nasıl oluyo.neden burda yok.yada benmi bilmiyorum.saglık ocagınamı gitmek gerek nasıl olacak ben bilmiyorumm:26:
yok canım yanlış diye bişey yok bence..
sonuçta o da pekmez..biz hep bunu kullanırız.
sakıncası yok bence..
ayşegülcüm çekirdekli siyah üzüm alıyorum canım..
irmikli yapıyorum seviyo bizmki...
uyuttum geldim darısı başına....uyut gel bacım bende uyutucam emdi uyuyacak sanırım..
sağol aytencim alem bunların hepsi ....bizimkide ayağa dolanmaz uykusu gelince kucağıma çıkıp yüzünü yüzüme sürmeye başlıyor anlıyorumki uykusu gelmiş uysunda büyüsün zeynep
verebilirsin canım ben bir tatlı kaşığı veriyorum ama istersen yinede bir doktoruna sor.....kızlar k.boynuzu pekmezi agır gelmez dimi. ben dün aldım verebilirmiyim doruk a
yorulurda belki uyur yaramaz duruSelam kızlar nasılsınız.
Duruyu uyuturum cabasıyla parkyatağına koydum ama malesef o yatakta kudurmayı tercih ediyor.
Bende bıraktım kendi haline ne zaman yorulursa artık.
vardır canım illaki katkı maddesi.....kızlar aranızda zeytin ezmesi veren var mı? camdankalp zeytinin kabugunu soyup veriyormuş. bu bana cok zor geliyor. zeytin vicık vıcık oluyor zaten soyarken daha. ezmesinde katkı maddesimi vardır sizce
bir tatlı kaşığı veriyorum özlemcim,bazen kahvaltısına katıyorum unutursam meyvesinin içine katıyorum öyle veriyorum....günde ne kadar ve ne şekilde veriyorsunuz k.b.pekmezini.
keçiboynuzu pekmezini günde 1 tatlı kaşığı şurup gibi içiriyorum ama eğer içmiyosa ogün sütüne mamasına katıyorum...
zaten sürekli şeker yerine de üzüm pekmezi kullanıyorum...şeker hiç kullanmadım mamasına sütüne falan...
Zeytinide evet bütün zeytini kabuğunu soyuyorum bi kaç parçaya bölüp veriyorum
versem 1 kase zeytini yer ecenaz ama zeytin ço kzor hazmedilirmiş
aa öylemi hemen deniyorum.canım google dan aile hekimim diye gir..orda tc numaranla kim olduğu yazıyo..
kızlar ferro sanol küçük şişeyi kaç günde bitiriyosunuz...
canım google dan aile hekimim diye gir..orda tc numaranla kim olduğu yazıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?