evet ayşegülcüm tc kimlik numaranı girince öğreniyorsun aile hekiminin kim olduğunu,hangi sağlık ocağına gideceğini falan.....
ayy aile hekimi hala alanyadaki doktor gözüküyo .biz getirmemişmiyiz nakil
evet bal bir yaşından itibaren vereliyo.çıkmaz çakmız.balıda doktoruna soracağım 1 yaş kontrolünde. herhalde artık vermeye başlayabileceğiz. (insallah bizimkinin alerjisi cıkmaz bala)
Evet canım mahallendeki sağlık ocağına gideceksin.Orda mahalle adına yada sokak numarana göre doktorlar belirlenmiş halde zaten
Kapılarında yazıyor.Nüfus cüzdanınla giriyorsun.Ama baya uzun sürüyor içerde işin.Tabi ilk gdiyorsan.
Çünkü bilgisayara kaydetmek için herseyi soruyorlar.
Bide bizim doktor sanırım bilgisayar kullanmaya yeni baslamıs harflerin yerini bulana kadar ohoooo
Ya ben onu vermeyi hep unutuyorum.Normalde doktor kac aylıksa o kadar damla vereceksn demişti.
evet ayşegülcüm tc kimlik numaranı girince öğreniyorsun aile hekiminin kim olduğunu,hangi sağlık ocağına gideceğini falan.....
afiyet olsun ecenaza...keçiboynuzu pekmezini günde 1 tatlı kaşığı şurup gibi içiriyorum ama eğer içmiyosa ogün sütüne mamasına katıyorum...
zaten sürekli şeker yerine de üzüm pekmezi kullanıyorum...şeker hiç kullanmadım mamasına sütüne falan...
Zeytinide evet bütün zeytini kabuğunu soyuyorum bi kaç parçaya bölüp veriyorum
versem 1 kase zeytini yer ecenaz ama zeytin ço kzor hazmedilirmiş
açılmadı canım....
evet balda bir yaşından sonra veriliyor,zeynebin doğum gününden hemen sonra kontrolü ve bir yaş aşısı var bende sorayım bakalım bizim doktor ne diyecek.....balıda doktoruna soracağım 1 yaş kontrolünde. herhalde artık vermeye başlayabileceğiz. (insallah bizimkinin alerjisi cıkmaz bala)
ayy aile hekimi hala alanyadaki doktor gözüküyo .biz getirmemişmiyiz nakil
evet bal bir yaşından itibaren vereliyo.çıkmaz çakmız.
ögrendim kızlar teşekkürlerr..peki bu aile hekiminin digr doktorlardan farkı ne.yani ücrek olarakmı değişiyo.yoksa bizden o doktor paymı alıyo.yada biz illa ona gitmek zorundamıyız.uyy soru soru
balıda doktoruna soracağım 1 yaş kontrolünde. herhalde artık vermeye başlayabileceğiz. (insallah bizimkinin alerjisi cıkmaz bala)
Ya kızlar bu Duruyu uyutma işi benim belimi kesin sakat edicek.
Salamayla yada kucakta uyumuyor.Kendikendine de uyumuyor.:84:
SAdece park yatağa yatırıcam bir elini tutucam diğer elimlede göğsünü pışpışlıycam bu sekilde uyuyor.
E malum yatağın alt katına gectik.Oraya kadar eğiliyorum.Bazen uyuması 40 ,45 dakikayı geciyor.Belim kopuyor resmen.
Park yatağın kenar demirinin izi göğsüme kalıcı olarak yerleşti resmen
nasıl alıstırıcam bu kızı kendikendine uyumaya
evet bal bir yaşından itibaren vereliyo.çıkmaz çakmız.
ögrendim kızlar teşekkürlerr..peki bu aile hekiminin digr doktorlardan farkı ne.yani ücrek olarakmı değişiyo.yoksa bizden o doktor paymı alıyo.yada biz illa ona gitmek zorundamıyız.uyy soru soru
işte bizde sağlıkocağı adı yok...aile hekimi birimi diye geçiyo..baya sürecek yapılması sanırım..yarın ben eski sağlıkocağına gideyim..ilaç falan yazdırıcam...
SAdece park yatağa yatırıcam bir elini tutucam diğer elimlede göğsünü pışpışlıycam bu sekilde uyuyor.
E malum yatağın alt katına gectik.Oraya kadar eğiliyorum.Bazen uyuması 40 ,45 dakikayı geciyor.Belim kopuyor resmen.
anladım canım.akşam eşim gelsinde bi anlatayık durumu teşekkürler.bizden pay alıyo sanırım..ona gitmemiz gerekiyomuş sağlıkocağına gidersek tabi..ama memnun kalmazsak değiştirebiliyomuşuz..ama gayet iyi bakıyolarmış hastalarını kaybetmemek için..öyle diyodu bi arkadaşım..
balı ben denedim herhangi bişey yapmadı bana sağlık ocağındaki ebemiz artık başla bir gün sade onu ver dene dedi bende denedim bişy olmadı artık veriyorum iki üç güm arayla
meyve suyuna kat canım ben öyle yapıyorum yada suyuna kat gerçi benim oğlan seviyor ferroyu
bizim burak ta çok kansız çıktı fatmacım...bende ferro veriyorum..pekmez de veriyorum..
bide bu irmikli muhallebi yapıyoruz ya..ben onun içine mutlaka 5 tane falan siyah üzüm katıyorum..
blendırlayınca yiyo gidiyo..bugünde incirli üzümlü yaptım yedi valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?