slm kızlar kaçkez girdim çıktım tam okumaya başlıyorum esmaaa tam alıntı yapıyorumm esmaa
valla bişey kalmadı aklımda herkes iyidir inş.
benimde morelim yerine geldi ablam özel doktora gitti bebeğimiz iyiymiş hiçte bişeyi yok demiş doktor sadece bir hafta dinlen sonra çalışabilirsin bile demiş yani sigortada doktorların asrtık ilgilenmediğini bikez daha anlamış olduk özele gidince 120 kağıt sayınca herşeyi öğrendi yani neyse çok şükür
KEÇİ BOYNUZU (HARNUP) PEKMEZİ FAYDALARI
Kolestrolü düşürür ve tansiyonu dengeler
Kalbi takviye eder
Cinsel gücü ve sperm sayısını artırıcı özelliği kesinlik kazanmıştır.
Vücudu güçlendirip dinamize eder
Kansızlığa birebirdir
Dişleri besler Kemikleri güçlendirir
Bağırsakları çalıştırır
Çocuklar ve hamile bayanlar için faydalıdır
Potasyum, kalsiyum, fosfor, magnezyum, demir, bakır, çinko içerir
akciğer rahatsızlıklarında da kullanılır.
slm kızlar kaçkez girdim çıktım tam okumaya başlıyorum esmaaa tam alıntı yapıyorumm esmaa
benimde morelim yerine geldi ablam özel doktora gitti bebeğimiz iyiymiş hiçte bişeyi yok demiş doktor sadece bir hafta dinlen sonra çalışabilirsin bile demiş yani sigortada doktorların asrtık ilgilenmediğini bikez daha anlamış olduk özele gidince 120 kağıt sayınca herşeyi öğrendi yani neyse çok şükür
mirayı parka indirdim (hava çok güzel burda bugün)
az evvel de uyudu. bişeyler atıştırıp geldim. iş falan yapmicam bugün uyanana kadar.
ohhh beee
uff işin zor canım ya..ayakta sallamaya falan alıştırsan..belin kopar böylede ya..
Canım ücret vermiyorsun.Emeklilerin maastan 3 lira kesiyorlar ama calısanınkini bilmiyorum.Ona gitmek zorunda değilsin istediğin doktora dısardan gidebiliyorsun.Ama sağlık ocağında sadece ona gidebiliyorsun
anladım arkadaşlarım teşekkürler.ben eşime diyeymide.aradad olsa sağlık ocağına işimiz düşebilir dimi.bilemiAYŞEGÜL geçen bizim komşuyada oldu bu aile hekimi karışıklığı,daha doğrusu oda senin gibi başka yerden gelmişti burdaki sağlık ocağında gözükmüyodu
sağlık ocağından bi kağıt vermişler
doldurduk aile bilgileri falan yzıyo
bunu getir kaydını buraya yapalım demişler götürdü burdan muayene olabiliyo artık aile hekimine
az evvel de uyudu. bişeyler atıştırıp geldim. iş falan yapmicam bugün uyanana kadar.
ohhh beee
kızlar bizim aile hekimimiz çok iyi hastalrını tanıyor geçen kaynanam gitmiş torunnasıl büyüyomu die sormuş bile çok iyi sağolsun
sağol cnm yorarmı hiç kkorku yeter ona artıkhadi gözünüz aydın esmacım,ablan yormasın yinede kendine dikkat etsin bu aralar......
cnm beşiğe deilde kendi yatağında uyutsan geri beşiğine koysan olmazmıİlk bastan beri sallamaya alıstırmim dedim şimdi sallamaya razı oldum.Ama şimdide Duru ayağıma koyduğum an kendini fırlatıyor yere.Offf sanırım ben bu gidişle bel fıtığı olur kalırım :18:
KEÇİ BOYNUZU (HARNUP) PEKMEZİ FAYDALARI
Kolestrolü düşürür ve tansiyonu dengeler
Kalbi takviye eder
Cinsel gücü ve sperm sayısını artırıcı özelliği kesinlik kazanmıştır.
Vücudu güçlendirip dinamize eder
Kansızlığa birebirdir
Dişleri besler Kemikleri güçlendirir
Bağırsakları çalıştırır
Çocuklar ve hamile bayanlar için faydalıdır
Potasyum, kalsiyum, fosfor, magnezyum, demir, bakır, çinko içerir
akciğer rahatsızlıklarında da kullanılır.
Ya kızlar bu Duruyu uyutma işi benim belimi kesin sakat edicek.
Salamayla yada kucakta uyumuyor.Kendikendine de uyumuyor.:84:
SAdece park yatağa yatırıcam bir elini tutucam diğer elimlede göğsünü pışpışlıycam bu sekilde uyuyor.
E malum yatağın alt katına gectik.Oraya kadar eğiliyorum.Bazen uyuması 40 ,45 dakikayı geciyor.Belim kopuyor resmen.
Park yatağın kenar demirinin izi göğsüme kalıcı olarak yerleşti resmen
nasıl alıstırıcam bu kızı kendikendine uyumaya
balı ben denedim herhangi bişey yapmadı bana sağlık ocağındaki ebemiz artık başla bir gün sade onu ver dene dedi bende denedim bişy olmadı artık veriyorum iki üç güm arayla
uykum geldiiiii....
cnm sağol öle valla çıldırtır enişte gidicekti doktoru haşlamaya ama ablam ismini felan sölemedi göndermediay çok sevindim.hadi güzünüz aydın.bu doktorlar adamı çıldırtırr..iyi etmişş.
ay ne güzel ya.banada inşallah öyle bi doktor düşer.
valla Alllah ne hastaneye nede böle doktorların eline düşürsün aptallar dün bebeğin ölür hiç şansı yok dendi bugün başka bir doktor birşeyi yok maşaallah demiş sağlık sektöründe bazı istisnalar hariç ebesi hemşiresi hasta bakıcsı acık eline para sıkıştır gt... öperler töbe töbe sinirimi alamıyorum yaaay gözün aydın esmacım para saymadan ilgilenen dr yok canım ben hamileyken salak dr kan değerlerini okurken yanlış okumuş birde gelmiş sende düşük tehlikesi var değerlerin çok düşük diyor başka özel dr gittik oda 6. haftada değerin ne kadar olacakmışki diyor parayı veren düdüğü çalar misali parayı verene köle oluyorlar para vermeyeni kendilerine köle ediyorlar
biyşey söylümmü değiştireceksin derhal ama derhal alıştır değilse öyle bö amlışıyorlarkii taaa ne kadar uzar bilmem.bak ben anlatayım.
zeynep küççüken biberonla süt içerken genelde hep parmagımdan tutardı.buda çok hoşuma gittigi için seslenmezdim.amaa meğer çocukta alışkanlık olmuş.parmaktan tutmadan ne süt içerdi ne uyurdu.bizde mızmız olmasın diye parmagımızdan tuttururduk.bu ne kadar sbürdü biliyormusun.2,5 yaşına kadarreveett..ilk 10 gün gına geldi ağlamasından.resmen öyle bi mahrum mahrum bi bakış yapardıki için acırdı parmağını ver diye.ama gözümü kapattım.içime attim alışmasa lağzım diyye..tam 10 gündü unuttu.hemde hiç deneme bile tekrar.bak söylüüm alışıyo dememki.aglasın ama muhakkat taktigini değiştir.ona sakın uymaa.bi ağlar iki aglar ama alışır.
anladım canım.akşam eşim gelsinde bi anlatayık durumu teşekkürler.
bende bi kaç kez denedim öyle ucundan aldı yedi.bişeyde olmadı artık yaşında sayılyırlar yaa.vermekte bi sakınca görmüyorum ben.
ohhh beee
sağol canım amin inş.Canım gözünüz aydın cok sevindim bebişin iyi olmasına.İnsallah Hayırısıyla tüm hamilelği sorunsuz gecer ve sağlıkla alır bebişini kollarına
vay anasını, amma faydası varmış yaww. zaten neyin tadı kötü: tonla faydası var.
üfff amma zor bi yol bulmuşsunuz.
benim kızımda memede uyuyordu. evde hadi neyse de her yerde de memede uyunmazki. 2 gün kucağımda pışpışlayarak uyuttum. bayağı ağladı ama alışması gerekiyordu.
şimdi çok şükür. artık annemde, kayınvalidem de ben yokken uyutabiliyor.
bikaç gün sıkıntı oluyor ağladığı için ama alışıyor.
dün akşam kendi kendine uyuması ile alakalı yazılar okudum ama doğru zaman nedir ben de bilmiyorum????
ben de 1 yaşını bekliyordum. mandalina suyunu pekmezle tatlandırınca içmiyor. belki bal ile sever.
uyuma kız, ben geldimmm
Canım gözünüz aydın cok sevindim bebişin iyi olmasına.İnsallah Hayırısıyla tüm hamilelği sorunsuz gecer ve sağlıkla alır bebişini kollarına
Ay deme Aysegül 2.5 yılmı valla hi ben hastanelik olurum o zamn.Yok kesin bugünden itibaren denemelere baslıycam.Kendikendine bırakayim bakim insallah yine kendini kusutrmaya calısmaz.Bizim bide o sıkıntımız var ya.ama olsun yine de deniycem.
Hosgeldin Hülyacım.Canım sen tarsustamı oturuyordun
benim cadı kkızımda uyudu sonunda ee bütün kuzucuklar başladımı yürümeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?