2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hadi gözünaydın..ayy ne içim dr bunlar ya..iki lafda onların ağzından çıkıyo..ne var yani kötü diyeceğine doğruyu söylese de iyi dese..Allah akıl fikir versin bunlara..

sağol canım bilgiler için pekmezi oğlanlar pek içmek istemiyorlar zorla veriyorum aç karnına,kansızlığa iyi geldiğini biliyordum sadece, ama bir sürü faydası varmış ......

kızlar bizim aile hekimimiz çok iyi hastalrını tanıyor geçen kaynanam gitmiş torunnasıl büyüyomu die sormuş bile çok iyi sağolsun

hadi gözünüz aydın esmacım,ablan yormasın yinede kendine dikkat etsin bu aralar......

mirayı parka indirdim (hava çok güzel burda bugün)
az evvel de uyudu. bişeyler atıştırıp geldim. iş falan yapmicam bugün uyanana kadar.
ohhh beee

mrb..kız bi geliyon cee-e diyip kaçıyosun..
miray iflahını kesti senin cimcime

uff işin zor canım ya..ayakta sallamaya falan alıştırsan..belin kopar böylede ya..

İlk bastan beri sallamaya alıstırmim dedim şimdi sallamaya razı oldum.Ama şimdide Duru ayağıma koyduğum an kendini fırlatıyor yere.Offf sanırım ben bu gidişle bel fıtığı olur kalırım :18:

Canım ücret vermiyorsun.Emeklilerin maastan 3 lira kesiyorlar ama calısanınkini bilmiyorum.Ona gitmek zorunda değilsin istediğin doktora dısardan gidebiliyorsun.Ama sağlık ocağında sadece ona gidebiliyorsun

anladım arkadaşlarım teşekkürler.ben eşime diyeymide.aradad olsa sağlık ocağına işimiz düşebilir dimi.bilemi
hatice zaten hep özele gidiyorum yaklaşık 8 yıldır çok şükür.ama arada ilac yazdırmaya falan sağlık ocagı iyi oluyo kesinti az oluyorya ondan.

ay çok sevindim.hadi güzünüz aydın.bu doktorlar adamı çıldırtırr..iyi etmişş.

az evvel de uyudu. bişeyler atıştırıp geldim. iş falan yapmicam bugün uyanana kadar.
ohhh beee

hoşgeldin burdada hava iyi ama defne uyuyo

kızlar bizim aile hekimimiz çok iyi hastalrını tanıyor geçen kaynanam gitmiş torunnasıl büyüyomu die sormuş bile çok iyi sağolsun

ay ne güzel ya.banada inşallah öyle bi doktor düşer.

ay gözün aydın esmacım para saymadan ilgilenen dr yok canım ben hamileyken salak dr kan değerlerini okurken yanlış okumuş birde gelmiş sende düşük tehlikesi var değerlerin çok düşük diyor başka özel dr gittik oda 6. haftada değerin ne kadar olacakmışki diyor parayı veren düdüğü çalar misali parayı verene köle oluyorlar para vermeyeni kendilerine köle ediyorlar

hadi gözünüz aydın esmacım,ablan yormasın yinede kendine dikkat etsin bu aralar......
sağol cnm yorarmı hiç kkorku yeter ona artık

İlk bastan beri sallamaya alıstırmim dedim şimdi sallamaya razı oldum.Ama şimdide Duru ayağıma koyduğum an kendini fırlatıyor yere.Offf sanırım ben bu gidişle bel fıtığı olur kalırım :18:
cnm beşiğe deilde kendi yatağında uyutsan geri beşiğine koysan olmazmı

vay anasını, amma faydası varmış yaww. zaten neyin tadı kötü: tonla faydası var.

üfff amma zor bi yol bulmuşsunuz.
benim kızımda memede uyuyordu. evde hadi neyse de her yerde de memede uyunmazki. 2 gün kucağımda pışpışlayarak uyuttum. bayağı ağladı ama alışması gerekiyordu.
şimdi çok şükür. artık annemde, kayınvalidem de ben yokken uyutabiliyor.

bikaç gün sıkıntı oluyor ağladığı için ama alışıyor.
dün akşam kendi kendine uyuması ile alakalı yazılar okudum ama doğru zaman nedir ben de bilmiyorum????

balı ben denedim herhangi bişey yapmadı bana sağlık ocağındaki ebemiz artık başla bir gün sade onu ver dene dedi bende denedim bişy olmadı artık veriyorum iki üç güm arayla

ben de 1 yaşını bekliyordum. mandalina suyunu pekmezle tatlandırınca içmiyor. belki bal ile sever.

uykum geldiiiii....

uyuma kız, ben geldimmm

ay çok sevindim.hadi güzünüz aydın.bu doktorlar adamı çıldırtırr..iyi etmişş.

ay ne güzel ya.banada inşallah öyle bi doktor düşer.
cnm sağol öle valla çıldırtır enişte gidicekti doktoru haşlamaya ama ablam ismini felan sölemedi göndermedi

valla Alllah ne hastaneye nede böle doktorların eline düşürsün aptallar dün bebeğin ölür hiç şansı yok dendi bugün başka bir doktor birşeyi yok maşaallah demiş sağlık sektöründe bazı istisnalar hariç ebesi hemşiresi hasta bakıcsı acık eline para sıkıştır gt... öperler töbe töbe sinirimi alamıyorum yaa

Canım gözünüz aydın cok sevindim bebişin iyi olmasına.İnsallah Hayırısıyla tüm hamilelği sorunsuz gecer ve sağlıkla alır bebişini kollarına

Ay deme Aysegül 2.5 yılmı valla hi ben hastanelik olurum o zamn.Yok kesin bugünden itibaren denemelere baslıycam.Kendikendine bırakayim bakim insallah yine kendini kusutrmaya calısmaz.Bizim bide o sıkıntımız var ya.ama olsun yine de deniycem.

ohhh beee

Hosgeldin Hülyacım.Canım sen tarsustamı oturuyordun

yok yok uyumuyorum...gece erken yatcam ama..feleğim şaşıyo valla..sabahın 7sinden beri ayaktayım..

hoşbulduk. ben Tarsusluyum ama adanada oturuyorum cnm.
ama ailem orda. trenle 25 dk zaten sık sık gider gelirim tarsusa

Son düzenleme:
Fatoşcum okudum canım aras iyileşmiş sende iyiymişsin çok sevindim,aradılarmı ameliyat günü için inş.ameliyatıda iyi geçer yakışıklı oğluşunun......

benim koca popolu kızım ayakta duruyo duruyo sonra hoooppp ayaklar sabit kendini öne atıyo kahkahalarla:)
adım yok

benim cadı kkızımda uyudu sonunda ee bütün kuzucuklar başladımı yürümeye

yok canım arada benmki gibi tembeller var..
ayakta durmaya korkuyo...
ama hiç zorlamıyorum ben canı nezman isterse ozman yürüsün
utku 14 aylıktı yürüdüğünde
buda abisine çekecek sanırım..
ama utku yürümeye başladığı gün direk yürüdü yani..yıllardır yürüyo gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…