2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kız ecenaz ne zmandı duruyodu kendi başına dimi..
yürüyecek falan demiştin..
bende yürüyo sanıyodum..

yok anacım aylardır ayakta ama adım yok tırsıkta
bizde yaşını karşılar diyoduk amaaaa geçecek sanırım
ben 9 aylık yürümüşüm anasına çekmezki babası kılıklı

benim cadı kkızımda uyudu sonunda ee bütün kuzucuklar başladımı yürümeye

yok canım benimkide daha yürümeyenlerden ayakta duruyor iki üç adım atıyor canı isterse ama daha dengesini bulamıyor birazda korkuyor bakalım nezaman cesaret edecek bekliyoruz alara yürüyormu.....

ay esmacım o kadar sevindim ki ablana anlatamam..ama 120 lira pahalı değil mi ya,ssk ile anlaşmalı özel hastanelerde 25 lira alıyorlar burda..neyse giden para olsun,bebiş iyiymiş şükür..

Vallahi benimki yürümeyi gecti kosuyor
Benimle resmen kovalamaca oynuyor.Evin heryerini geziyor.Pıt pıt ayakkabısının sesi geliyor bir bakıyorum yanımda.
Ama cok güzel bir duygu onun böyle özgürce artık düşmeden yürüdüğünü görmek.

hoşbulduk. ben Tarsusluyum ama adanada oturuyorum cnm.
ama ailem orda. trenle 25 dk zaten sık sık gider gelirim tarsusa

Canım bende mersinde oturuyorum.Burayada Adanadan tren 45 dakika
Bir gün banada gel.Çok şükür en sonunda bende yakın birini buldum.

benim koca popolu kızım ayakta duruyo duruyo sonra hoooppp ayaklar sabit kendini öne atıyo kahkahalarla:)
adım yok

ben onun koca poposunu yirim

alaradada daha bi yürüme çabası yok cnm nasılsa yürüycekler dimi ama bi gün.bende zorlamıyorum

benim kız yürüyo artık.çok şükür.ve tabi karıştırma işi çok .amma çok güzel oluyo pıt pıt dolanıyo..
gülşah hayırdır kayseri buluşmasımı var.

bizimkide yürüme konusunda tembel çıktı canı istediği zaman 5-6 adım atıyor geçenlerde kız kardeşimin eşini gördü nasıl adım atıyo hızlı hızlı biz yürütmeye çalışınca inat ediyor yürümüyo bende zorlamadım korkar yürümez diye bakalım canı ne zaman yürümek isteyecek

yok anacım aylardır ayakta ama adım yok tırsıkta
bizde yaşını karşılar diyoduk amaaaa geçecek sanırım
ben 9 aylık yürümüşüm anasına çekmezki babası kılıklı

aynen ayakta duruyor adım atmaya korkuyor,kendilerini nezaman hazır hissederlerse o zaman yürüyecekler, o zamanda iki dakka otursun diye gözünün içine bakarız herhalde....

maşallah maşallah kuzuya. bende heycanla bekliyorum o günü inş

Ay kızlar kalabalık olunca sohpette güzel oluyor.
Çamasırı toplamam lazım kalkamıyorum bilgisayarın basından.
Hadi bir kosu toplimde gelim Duru uyanmadan.

Fatoşcum okudum canım aras iyileşmiş sende iyiymişsin çok sevindim,aradılarmı ameliyat günü için inş.ameliyatıda iyi geçer yakışıklı oğluşunun......
aaa ben okumamıştım fatoşum cnm sevindim iyiolmanıza inş. ameliyatta sorunsuz geçicek iyi olucak paşamız

14 aylık yaşını 2 ay geçmiş çok deil gene ama ben yürüsün die gözüne bakıyorum kaynanam kaldırıp gezdiricek kadar iyi deil yürüse daha rahat olurum dio kadın

ay esmacım o kadar sevindim ki ablana anlatamam..ama 120 lira pahalı değil mi ya,ssk ile anlaşmalı özel hastanelerde 25 lira alıyorlar burda..neyse giden para olsun,bebiş iyiymiş şükür..
canım burdada öle ama özel muaynanesine gitti ondan okdar buda özel 100 120 150 o arada özel hastane olsa 20 40 arası ama olsun tabi sağlık için paraya acımıcan artıkbu devirde

Cumartesi gününe menümü hazırlıyorum bu arada :))
kim geliyo bacımm

bende zeynebi ssk ile anlaşmalı özel hastaneye götürüyordum 65 tl olmuş nerde kaldı benim ssk'lığım anlamadım gitti,valla bende artık sağlık ocağına götürüyorum.....

benim kız yürüyo artık.çok şükür.ve tabi karıştırma işi çok .amma çok güzel oluyo pıt pıt dolanıyo..
gülşah hayırdır kayseri buluşmasımı var.

maşallah defneme çok tatlı oluyo bebişler ilk yürümeye başlayınca bayılıyorum o hallerine ben

tembel dğilmiş işte cnm canı isteyince adım atıyomuş kuzum

aynen ayakta duruyor adım atmaya korkuyor,kendilerini nezaman hazır hissederlerse o zaman yürüyecekler, o zamanda iki dakka otursun diye gözünün içine bakarız herhalde....

evet cnm bencede

maşallah defneme çok tatlı oluyo bebişler ilk yürümeye başlayınca bayılıyorum o hallerine ben

tembel dğilmiş işte cnm canı isteyince adım atıyomuş kuzum

evet cnm bencede

ilk adımlara bir ay önce attı.bayagı artık yürüyo.eşşek.artık kanepe falan ep üstünde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…