ay bende çok acıktım gidimde bişiler atıştırıyiim kahvaltıyla duruyorum
ne yapcan gülşah ?? söle bakem..artık herşeyden yiyebilirim, nasıl olsa diyet işi bitti :)))
ne yapcan gülşah ?? söle bakem..artık herşeyden yiyebilirim, nasıl olsa diyet işi bitti :)))
çokmuş yaa Allah Allah benim götürdüğüm hastane 19 alıyodu 22 olmuş tahlil felanolursa ilaç felan bazen 100 lirayla çıktığım oluyo hastaneden ama ssknın devlet hastanesinde sürünmeden iyidirbende zeynebi ssk ile anlaşmalı özel hastaneye götürüyordum 65 tl olmuş nerde kaldı benim ssk'lığım anlamadım gitti,valla bende artık sağlık ocağına götürüyorum.....
hımm anladım cnm iyi eğlenceler ozamankız bende ya bu ayki buluşmaaaa :))
burak,elif ve melis geliyooo :)) bide inş eymen
aynen cnm bizimkide bazen 5 6 adım atıyo zorlayınca ama kızıyo sonra kendi bilir artıkDorukta arada unutup ellerini bırakıp ayakta duruyor ama genelde tutunarak ayakta duruyor sıralıyor pire gibi emekliyor. bizde zorlamıyoruz yürüme konusunda. canı istediğinde yürür. yürümeyen çocuk yok nasıl olsa.
hee iki canlısın sen garii
zeytinyağlı yaprak sarması yapcam bacım :)) kız hepsini saymıyım emziren var hamile var:))
Ben geldim
Şöyle bir baktımda bütün hastaneler ücretlere zam yapmıslar.Bizim duruyu götürdüğümüz hastanede zamlanmıs.Ama eşim doktora sinirlendi bu sefer.Çocuğu ateslendi diye götürdüm zavallı gözünü acamyordu.Ben evde 39.7 ölçtü çıldırdım.
Hemen götürdük adam atesini bile ölçmedi.Bana soruyor en so kaçtı diye.HAdi bendeki derece arızalıysa.Sırtını dinledi boğaz enfeksiyonu dedi cıktı.
Kilosuna bakmıycakmısınız dedim hı bakalım dedi.Varmı böyle bir sey ya bir de özel hastane olacak.
Ben geldim
Şöyle bir baktımda bütün hastaneler ücretlere zam yapmıslar.Bizim duruyu götürdüğümüz hastanede zamlanmıs.Ama eşim doktora sinirlendi bu sefer.Çocuğu ateslendi diye götürdüm zavallı gözünü acamyordu.Ben evde 39.7 ölçtü çıldırdım.
Hemen götürdük adam atesini bile ölçmedi.Bana soruyor en so kaçtı diye.HAdi bendeki derece arızalıysa.Sırtını dinledi boğaz enfeksiyonu dedi cıktı.
Kilosuna bakmıycakmısınız dedim hı bakalım dedi.Varmı böyle bir sey ya bir de özel hastane olacak.
benim kız uyandı maşallah bugün çok güzel uyudubirde beni rahat bıraksa bilgisayar başındayken, kalvyeye saldırmasa,düğmesine basmaya çalışmasa çokmu şey istiyorum
Ben geldim
cinsmiş dr tam..ay bu dr lara bişeyler oluyo..paranla rezil oluyon..
duru kaç kilo canım zayıf diyodun almışmı kilo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?