slm kızlar? nasılsını? bebişler nasıl? ben çok dertliyim çooook.benim kız sürekli mız mız mızzzzzzz. çıldırmak üzereyim. oysa ne kadar uslu bir bebekti. ağlamıyorda sürekli mız mız çenesi hiç durmuyor.uykuya dalamıyor bir türlü sürekli sallanmak istiyor. daha elimden bırakırken başlıyor mıkırdanmaya gözlerini açıyor. çok sinirlerim bozuluyor neden böyle bu kız. o kadarda uğraştık alışmasın diye ama sallamayınca uyumuyor. herkes bide tutturuyor keşke alıştırmasaydın neden alıştırdın diye. sanki keyfimden alıştırdım. ağlıyor çocuk durmuyor ne yapayım. bırak ağlasın bir gün ağlar iki gün ağlar alışır diyorlar ama öylede olmuyor. katılıyor ağlarken bırkamıyorum yapamıyorum. ne olacak böyle bilmiyorum.gündüzleri hep sallanmak istiyor. bırakıp hiç bir işe bakamıyorum. tuvalete bile gidip gelene kadar uyanıyor. çok sinirlerim bozuk. eşim evdeyken o biraz bakıyor bende işime bakıyorum. ama yokken çok panik oluyorum ağlamaya başlayınca susturamayacağım diye korkuyorum. çok şükür ki geceleri problem yok akşam 7 den sabah 4:30-5:00 a kadar uyuyor arada bir kez uyanıp emip yatıyor o zaman sallamak istemiyor kendi kendine uyuyor. neden böyle acaba. çok kafam karışık çooook. evde kendi kendime durmadan ağlıyorum. birde elleri dışarda uyumuyor. illa battaniyesine sıkı sıkı saracağım. yoksa ellerini yüzüne götürüyor. korkutuyor kendini ağlamaya başlıyor. illaki yüzüne birşey örteceğiz yoksa bakınırkn mümkün değil kapatmıyor gözlerini. offfffffff çıldırmak üzereyim. neden benimki elleri dışarda yüzü açık bakına bakına uyumuyor herkesin çocukları gibi. bazen ruhum daralıyor yaaaaa. böyle giderse çok fena :-(
canım merak etme bende sendenim şu anda bile ayağımda koyduğumda hemen uyanıyo bide uykusunu alamadığı için okadar mızmız ki anlatamam evde işleri nasıl yaptığımı bir ben bilirim bide allah internetden baya bi araştırdım önümüzdeki hafta kendi kendine uyumayı öğretmeye çalışcam 3-4 aylıkkken öğretmek daha kolymış güyaa inşallah alışır..
canım merak etme bende sendenim şu anda bile ayağımda koyduğumda hemen uyanıyo bide uykusunu alamadığı için okadar mızmız ki anlatamam evde işleri nasıl yaptığımı bir ben bilirim bide allah internetden baya bi araştırdım önümüzdeki hafta kendi kendine uyumayı öğretmeye çalışcam 3-4 aylıkkken öğretmek daha kolymış güyaa inşallah alışır..
bende bayagı sorun çektim ama bio gaia diye bir ilaç buldum çoçugu rahatlatıyor düzene koyuyor birde karın ve ayklarının altına acı elma yagını sürün çok etkili oluoyr şiş karın yumuşuyor ölçüyü kaçırmayın yoksa kızırıklık oluyor
bende bayagı sorun çektim ama bio gaia diye bir ilaç buldum çoçugu rahatlatıyor düzene koyuyor birde karın ve ayklarının altına acı elma yagını sürün çok etkili oluoyr şiş karın yumuşuyor ölçüyü kaçırmayın yoksa kızırıklık oluyor
canım o dediğin ilaç ne ilacıymış ki?
denemedgim ilaç kalmamıştı sonunda bunu bir doktor tavsiye kendi bebegide varmış araştırmış bulmuş eczacıbaşı piyasay yeni sürecekmiş afyondayım konyadan getirttim çoçuk3 gündür rahat .bagırsakalrı rahatladı şimdi.üzerinde eczacıbaşı diyorda menşei yurt dışı belli 30 tl geldi valla 500 dese yine alcaktım
canım o dediğin ilaç ne ilacıymış ki?
Kızlar merhaba, kendime bir blog yaptım. Okuyup fikirlerinizi paylaşırsanız cok güzel olur.
http://askimizindoruknoktasi.blogcu.com/
canım alıştırmak için sadece evde olman gerekiyomuş mesela arabada yada başka yede uyumasına izin vermicen yerine yatırcan ağladıkca sakinleştirp tekrar yatırcakmışın ninni söylyip onu sakinleşetirecek bişeyler bulman gerekiyomuş uyma vakti geldiğine hep aynı şeyi yapcakmışınki o uyması gerektiğini anlasın gece uykuunu karanlıkda sessiz ortamda gündüz uykusunuda daha sesli aydınlık bi yerde olacakmış.ve kesin kararlı olmak gerekiyomuş ağlamasına dayanıp sabırlı olun 1 haftada öğrenecektir diye yazıyodu bi yerde. Birde akşam 8-9 gibi yatann çocucğu 7 gibi uyandırıp 9 gibi öğleden önce 12 gibi öğlen akşam 4*5 gibi de akşamüstü uykusu olarak alıştırmak gerekiyomuş.Çocuğun kendi kendine uyuma alışkanlığı kazanması çok önemliymiş kendine güvenen birey olması için önemliymiş.sallayark uyumaya nasıl alıştıysa kendi kendine uyumayada alışacaktır diyodu.yaşı büyüdükçe alıştırmak daha zormuş en uygun zaman 3-4 aylıkken oluyomuş.aklımda kalanlar bunlar ben daha uygulayamadım bakalım yapabilecekmiyim bilmiyorum..
selam kızlar.ben kk dan çıkış yapmadan dışarı çıkmışım yaa.gören beni pc başından ayrılmıyo sanır.kaydirigubbakcemile3..
neyse çıktık biraz dolaştık.defnecikte uyudu bigüzel.zaten uykusu varken dışarı çıkıyomböylece daha kolay oluyo.bi ara arabada emzirdim.sonra yine daldı dalarken bi güzeletrafı seyrettii.biz eve gelelim dedik ama zeyno girmimdiye ısrar edince babası parka götürdü..ehh bi saate kadar geliriz dedi.ama ben kızım tanıyosam babasını 6 dan aşagı getirmez eve:roflol:.....
şöyle etrafı seyrederken memedeyken dalmayı benim kızada nasip et yarabbimne güzel özeniyorum böyle bebişlere ben ya
limon ah be kuzum gündüz böyle düzene girmemeleri normal ben gece uykusuna daha önem veriyodum ne güzel gece bari uyuyormuş bide gece uyumasa iyce kafayı yersin söyleyeyim.gündüz elbet bi düzene girecekler.sabırlı olalım.ben bazen uyumadıgında pusete koyuyom ayagımda sallayıp duruyom ne yapayım..arada olsada gel buraya özlettirme kendini..
limonum bende ayagımda sallıyorum bazen.benim kızda kendi kendine uyumaz.illa kucaga alcam.yada gezdirerek uyutacagım.yada memede uyur.degişiyo yani..seninki nasıl uyuyo.sadece ayktamı uyuyo..
ya inş. canım ya böyle oldukça sanki hiç düzene girmeyecek gibime geliyor umutsuzluğa kapılıyorum sinirlerim bozuluyor annemde gitti kaldım tek başıma. gece şükür iyi her ne kadar sabah 5 te bizi ayağa diksede buna şükür yinede. sen uyumadığı zaman sallıyorum diyorsun canım. öyle olsa razıyım tatlım benimki bırakırken uyanıyor ne yapacağım şaştım kaldım. cadı benim ki cadı. sinir falan bırakmadı bende. geliyorum ama fırsat olmuyorki bizimkinden tuvalete gidiyorum başlıyor kükremeye .oyyyyyyyyy oyyyyyyy .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?