2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım merak etme bende sendenim şu anda bile ayağımda koyduğumda hemen uyanıyo bide uykusunu alamadığı için okadar mızmız ki anlatamam evde işleri nasıl yaptığımı bir ben bilirim bide allah internetden baya bi araştırdım önümüzdeki hafta kendi kendine uyumayı öğretmeye çalışcam 3-4 aylıkkken öğretmek daha kolymış güyaa inşallah alışır..

bende bayagı sorun çektim ama bio gaia diye bir ilaç buldum çoçugu rahatlatıyor düzene koyuyor birde karın ve ayklarının altına acı elma yagını sürün çok etkili oluoyr şiş karın yumuşuyor ölçüyü kaçırmayın yoksa kızırıklık oluyor

ya neden böyle anlamıyorum ki sinirlerim iyice yıprandı. ne kadar özeniyorum öylece uyuyab çocuklara sürekli mıkır mıkır hiç mi uyumaz bir çocuk ya. salla salla nereye kadar.hayır uyanıkken dursa onada razıyım uyanıkta durumuyor uyumuyorda sıpa. bana kafayı yedirmek üzere herşeye ağlar oldum. nasıl alışacaklarmış peki ? nasıl öğreteceğiz hiç bilmiyorum. böyle giderse işimiz zor. bazen öyle sinir ediyor beni anlatamam.

bizimkinin gaz sıkıntısı şişliği falan yok pıtır fıtır döktürüyor hanım. huysuzluğundan yapıyor huyu öyle sanırım ama ben tükendim 5 dk. bırakamıyorum bende insanım dimi ama yaaaaaaaaaaa :-(

canım o dediğin ilaç ne ilacıymış ki?

denemedgim ilaç kalmamıştı sonunda bunu bir doktor tavsiye kendi bebegide varmış araştırmış bulmuş eczacıbaşı piyasay yeni sürecekmiş afyondayım konyadan getirttim çoçuk3 gündür rahat .bagırsakalrı rahatladı şimdi.üzerinde eczacıbaşı diyorda menşei yurt dışı belli 30 tl geldi valla 500 dese yine alcaktım

gaz sıkıntısı olan bebişler için sanırım bu ilaç parası önemli değilde benimkinin gaz bağırsak kaka vs problemi yokki asi benim kız asi sürekli kükrüyor offffffffff offffffffffff

canım alıştırmak için sadece evde olman gerekiyomuş mesela arabada yada başka yede uyumasına izin vermicen yerine yatırcan ağladıkca sakinleştirp tekrar yatırcakmışın ninni söylyip onu sakinleşetirecek bişeyler bulman gerekiyomuş uyma vakti geldiğine hep aynı şeyi yapcakmışınki o uyması gerektiğini anlasın gece uykuunu karanlıkda sessiz ortamda gündüz uykusunuda daha sesli aydınlık bi yerde olacakmış.ve kesin kararlı olmak gerekiyomuş ağlamasına dayanıp sabırlı olun 1 haftada öğrenecektir diye yazıyodu bi yerde. Birde akşam 8-9 gibi yatann çocucğu 7 gibi uyandırıp 9 gibi öğleden önce 12 gibi öğlen akşam 4*5 gibi de akşamüstü uykusu olarak alıştırmak gerekiyomuş.Çocuğun kendi kendine uyuma alışkanlığı kazanması çok önemliymiş kendine güvenen birey olması için önemliymiş.sallayark uyumaya nasıl alıştıysa kendi kendine uyumayada alışacaktır diyodu.yaşı büyüdükçe alıştırmak daha zormuş en uygun zaman 3-4 aylıkken oluyomuş.aklımda kalanlar bunlar ben daha uygulayamadım bakalım yapabilecekmiyim bilmiyorum..

benimkinin gece uykusu güzel çok şükür canım akşa yediden sabah beşe kadar uyuyor aradada bir kez uyanıyor sallanmak istemiyor beşiğinde uyuyor ama gündüzleri tam bir kabus. bilmiyorum nasıl alıştıracaım çok sıkıntı yapıyorum kendime. ağlamaya başlayıncada çok ağlıyor susturamıyoruz ne yalancı emzik alıyor ne memeyi alıyor. o yüzden yatırıp nasıl sakinleştiririm becerebilirmiyim bilmyorum.ayyyyyyy kafayı yemek üzreyim. çok aptalca ama ben ağlarken dayanamıyorum hiç alıştıramaycağım galiba o çok ağlasın bende ağlamaya başlıyorum hemen gözlerim doluyor.

selam kızlar.ben kk dan çıkış yapmadan dışarı çıkmışım yaa.gören beni pc başından ayrılmıyo sanır.kaydirigubbakcemile3..
neyse çıktık biraz dolaştık.defnecikte uyudu bigüzel.zaten uykusu varken dışarı çıkıyomböylece daha kolay oluyo.bi ara arabada emzirdim.sonra yine daldı dalarken bi güzeletrafı seyrettii.biz eve gelelim dedik ama zeyno girmimdiye ısrar edince babası parka götürdü..ehh bi saate kadar geliriz dedi.ama ben kızım tanıyosam babasını 6 dan aşagı getirmez eve:roflol:.....

limon ah be kuzum gündüz böyle düzene girmemeleri normal ben gece uykusuna daha önem veriyodum ne güzel gece bari uyuyormuş bide gece uyumasa iyce kafayı yersin söyleyeyim.gündüz elbet bi düzene girecekler.sabırlı olalım.ben bazen uyumadıgında pusete koyuyom ayagımda sallayıp duruyom ne yapayım..arada olsada gel buraya özlettirme kendini..

şöyle etrafı seyrederken memedeyken dalmayı benim kızada nasip et yarabbim ne güzel özeniyorum böyle bebişlere ben ya

şöyle etrafı seyrederken memedeyken dalmayı benim kızada nasip et yarabbim ne güzel özeniyorum böyle bebişlere ben ya

limonum bende ayagımda sallıyorum bazen.benim kızda kendi kendine uyumaz.illa kucaga alcam.yada gezdirerek uyutacagım.yada memede uyur.degişiyo yani..seninki nasıl uyuyo.sadece ayktamı uyuyo..

ya inş. canım ya böyle oldukça sanki hiç düzene girmeyecek gibime geliyor umutsuzluğa kapılıyorum sinirlerim bozuluyor annemde gitti kaldım tek başıma. gece şükür iyi her ne kadar sabah 5 te bizi ayağa diksede buna şükür yinede. sen uyumadığı zaman sallıyorum diyorsun canım. öyle olsa razıyım tatlım benimki bırakırken uyanıyor ne yapacağım şaştım kaldım. cadı benim ki cadı. sinir falan bırakmadı bende. geliyorum ama fırsat olmuyorki bizimkinden tuvalete gidiyorum başlıyor kükremeye .oyyyyyyyyy oyyyyyyy .

limonum bende ayagımda sallıyorum bazen.benim kızda kendi kendine uyumaz.illa kucaga alcam.yada gezdirerek uyutacagım.yada memede uyur.degişiyo yani..seninki nasıl uyuyo.sadece ayktamı uyuyo..

yok benimki salıncakta uyuyor ancak kocamaaaaaan beşik var orda uyumuyor salıncakta uyuyor sallana sallana ama on dakikada uyanıyor dalmıyor çocuk ya sonra yine sallamaya dvm hoooooooop bırakırken yine uyanıyor kafayı yemek üzereyim sinirlerim çok bozuk bu kadar mı olur yaklava:

kaydirigubbakcemile3 vay kükrek vay....benimki bu konularda usla ya.şimdi allah için.ama bende ilk kızımda çok uykusuz kaldım .hatta kusardım uykusuzluktan.başım dönerdi.ilk üç ay çok çektim.ama düzene giriyorlar..üç ay pek kolay olmayabiliyo..

tam dalamamısndan kaynaklanıyo elbet.ya bide epey uykuzu bırak bakalım gündüz.belkide uykusu yok hımm olabilirmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…