2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım ya üzüldüm şimdi.ben bu yüzden bi türlü çalışamadım yaa..sen bilirsin tabi..kaynana zaten ben bakama demiş ondan içine sinmiyo herhal..

ya inşallah şu kızın totosu düzelirde sizde rahat edersiniz.çok geçmiş olbun.iyice ögrende öyle yap bari terslik olmasın..

he he kız adam gelmedi demek.neyse allah kavuştursun canım.bekle accık gelir bakemm.

HÜLYA geçmiş olsun canım önemli bişey yokmuş AHMET BURAK'IN çok sevindim
herkes iyidir inş
ben keyifsizim birass

ne oldu bacım anlatılacak bişelse anlat bakemm..

gecmıs olsun kızlar benımkıde oksuruk oldu balgam var doktora goturuyorum ama 1 haftadaır gecmedı
bu arada resım nasıl yuklenıyor bırı gostersınde oglumun resmın koyayım

sanada geçmiş olsun kuzum..

Ay bende düsünüp duruyorum ise baslayinca nasil olcak diye bide ben krese birakicam
geçen is yerinden aradilar biran evvel basla diye bakiyoruz diyolar (

ah aha sendemi başlayacaksın.yakreşmi..oyy seninki daha zormuş..

merhaba kızlar bişey sorcam sizler çocukları tek başınızamı yıkıyosunuz yıkıyosanız nasıl yapıyonuz anlatsanıza...

AY CANIM ALLAH KAVUŞTURSUN...
HÜLYA geçmiş olsun canım önemli bişey yokmuş AHMET BURAK'IN çok sevindim
herkes iyidir inş
ben keyifsizim birass
CANIM NOLDU HAYIRDIR?
gecmıs olsun kızlar benımkıde oksuruk oldu balgam var doktora goturuyorum ama 1 haftadaır gecmedı
bu arada resım nasıl yuklenıyor bırı gostersınde oglumun resmın koyayım
SANADA GEÇMİŞ OLSUN...
Ay bende düsünüp duruyorum ise baslayinca nasil olcak diye bide ben krese birakicam
geçen is yerinden aradilar biran evvel basla diye bakiyoruz diyolar (
ÇOK ZOR YA ALLAH YARDIM ETSİN...

CANIM Allah yardımcın olsun inşallah....gerçekten çok zor...

canım baktımda ben ondan bısey anlamadım
bu arada sogol papatya cım daha kucuck herseyden hasta oluyorlar

anlatayim o zaman imageshack i aç
Brows yazan yeri tikla ve bilgisayarindan resmi seç
sonra yükleme seçeneklerinden Boyutu 640 seç
ve okeyle
sonra asagidaki dogrudan link i kopyala
resim topiginde yazi yazdigim yerde bi dag resmi var onu tikla ve linki oraya kopyala
Bu kadar

merhaba kızlar bişey sorcam sizler çocukları tek başınızamı yıkıyosunuz yıkıyosanız nasıl yapıyonuz anlatsanıza...

Valla ben her aksam yikiyorum tek basima
benim küçük bi oturagi var küvet için onun içine oturtuyorum 37 derece suyun içinde ilk bi islatiyorum azcik oynuyoruz suyu çok seviyo sonra süngeriyle yavas yavs sabunluyorum ve sonra durluyorum üstüne su dökerek
bizimki çikmak hiç istemiyo çikar çikmaz basliyo aglamaya bende hemen saç kurutma makinasini açiyorum susuyo kaydirigubbakcemile3

sagool canım yapacam ınsallah

ya ben eşimle yıkıyom ama kendmde yanlız yıkayabilim istiyorum bizde yıkarken üşücek diye panik yapıyoz siz yıkadığınız odayı kaç derece yapıyonuz?

slm kızlar şöyle bir okuyayım dedim ama oooo çok var bitiremeim..
zeynebin bahsettiği buji nedir anlayamadım bi bilen varsa anlatsın...
ha bi de ecrin le burak a ne olmuş test falan okudum bişiler

birde kızıma dönence aldım sonunda acayip ilgisini çekti kucak istemeden biraz olsun oyalandı inşallah gözlrine bi sorun oluşturmuyodur..

ya ben eşimle yıkıyom ama kendmde yanlız yıkayabilim istiyorum bizde yıkarken üşücek diye panik yapıyoz siz yıkadığınız odayı kaç derece yapıyonuz?
Bizim evin derecesi hep sabit 22 23 Derece
birde kızıma dönence aldım sonunda acayip ilgisini çekti kucak istemeden biraz olsun oyalandı inşallah gözlrine bi sorun oluşturmuyodur..

dönenceyi ben sormustum hiç bisey olmaz dedi doktor

canım ne güzel anlatmışsınnnn...

iyi geceler yokmu kimsecikler
ecrinin test sonuçlarını aldık Allah şükür bişey çıkmamış çok sevindim içindim rahatladı ohh bee

gözünğz aydın fatocummm

canım geçmiş olsun. bilgiler çok işime yaradı sağollll. opuyorumnanaktan

canım rezene kimyonu ben evde yapıyom tane rezene ve tane kimyonu birer tatlı kaşığı orta boy bi cezveye koyup üstüne kaynamış su döküyorum. Esra ya iki üç çay kaşığı içirip kalanını ben içiyorum...

ayşegülcüm özelden mailini at bana bren sana hülya nın bana gönderdiği tabloyu göndereyim.

Allah kavuştursun canım...

Bizim evin derecesi hep sabit 22 23 Derece

dönenceyi ben sormustum hiç bisey olmaz dedi doktor

ayy ben hep sorcaktım unutuyodum sağol canım

slm kızlar? nasılsını? bebişler nasıl? ben çok dertliyim çooook.benim kız sürekli mız mız mızzzzzzz. çıldırmak üzereyim. oysa ne kadar uslu bir bebekti. ağlamıyorda sürekli mız mız çenesi hiç durmuyor.uykuya dalamıyor bir türlü sürekli sallanmak istiyor. daha elimden bırakırken başlıyor mıkırdanmaya gözlerini açıyor. çok sinirlerim bozuluyor neden böyle bu kız. o kadarda uğraştık alışmasın diye ama sallamayınca uyumuyor. herkes bide tutturuyor keşke alıştırmasaydın neden alıştırdın diye. sanki keyfimden alıştırdım. ağlıyor çocuk durmuyor ne yapayım. bırak ağlasın bir gün ağlar iki gün ağlar alışır diyorlar ama öylede olmuyor. katılıyor ağlarken bırkamıyorum yapamıyorum. ne olacak böyle bilmiyorum.gündüzleri hep sallanmak istiyor. bırakıp hiç bir işe bakamıyorum. tuvalete bile gidip gelene kadar uyanıyor. çok sinirlerim bozuk. eşim evdeyken o biraz bakıyor bende işime bakıyorum. ama yokken çok panik oluyorum ağlamaya başlayınca susturamayacağım diye korkuyorum. çok şükür ki geceleri problem yok akşam 7 den sabah 4:30-5:00 a kadar uyuyor arada bir kez uyanıp emip yatıyor o zaman sallamak istemiyor kendi kendine uyuyor. neden böyle acaba. çok kafam karışık çooook. evde kendi kendime durmadan ağlıyorum. birde elleri dışarda uyumuyor. illa battaniyesine sıkı sıkı saracağım. yoksa ellerini yüzüne götürüyor. korkutuyor kendini ağlamaya başlıyor. illaki yüzüne birşey örteceğiz yoksa bakınırkn mümkün değil kapatmıyor gözlerini. offfffffff çıldırmak üzereyim. neden benimki elleri dışarda yüzü açık bakına bakına uyumuyor herkesin çocukları gibi. bazen ruhum daralıyor yaaaaa. böyle giderse çok fena :-(

merhabalar kardeşelr bende 11.02.2010 da Allahın izniyle saglıklı bir bebe dünyaya geitrdim mışıl mışl uyuyor kuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…