bak sen bücüre her şeyede akılları eriyo vallaçok şey istemiyon bacım..çünkü bende istiyorum aynı şeyleri..
bazen bil başındayken emziriyom..diğer eliyle klavyeye pat pat vuruyo.
gülüyo bide yüzüme bakarak..
ama 65 de çok cnm yabu doktorlarda bir acayip,ben zeynebin doktorundan çok memnundum aslında, ama işte dediğim gibi fiyat artışı fazla geldi bize,şansımıza sağlık ocağındaki doktoru da iyi şimdilik memnunuz bakalım .......
çok şey istemiyon bacım..çünkü bende istiyorum aynı şeyleri..
bazen bil başındayken emziriyom..diğer eliyle klavyeye pat pat vuruyo.
gülüyo bide yüzüme bakarak..
Selmacım Zeynebin doğum günü ayın kacında
Durunun kide bu ayda.
Selmacım Zeynebin doğum günü ayın kacında
Durunun kide bu ayda.
22 sinde canım cumartesi gününe geliyor ama ben pazar günü kutlayacam inş......
22 sinde canım cumartesi gününe geliyor ama ben pazar günü kutlayacam inş......
durununki kaçındaydı haticecim....
ay selma 23 ünde de doruk aynı gün kutlayacaklar desene.
bu ay doğum günü olanlar
fatolina, selda, yaren, akarahan, selma, shine, ebruderin, mydearling serap, aysegul, sevil, özlemzafer, elif
baya varmış yaw
bu ay doğum günü olanlar
fatolina, selda, yaren, akarahan, selma, shine, ebruderin, mydearling serap, aysegul, sevil, özlemzafer, elif
baya varmış yaw
kopamıyoruz bir türlü dimi burdanbilgisayar başında emziriyorum bende bazen eliyle ayağını tutuyor,bazende vuruyor klavyeye,ama bazen inadı tutuyor neymiş illaki oturma odasında olacakmışız,bilgisayar çocukların odasında bu odaya gelmeme bile tahammülü yok,bilgisayar başına oturamıyorum bile bazen onun yüzünden anca o uyuyunca rahat ediyorum
bu ay doğum günü olanlar
baya varmış yaw
ilgilen tabi özlüyordur kuzucuk seni,akşamları bende giremiyorum çoğu zaman erkenden uyuyorum ,yemek,bulaşık,ödevler falanda oluyor yoruluyorum valla....ben evden nete hiç bağlanmıorum zaten çalışyıorum oğluml vakit geçiremiyorum die onla ilgileniyorum içim rahat etmiyo
evet canım aynı gün kutlayacaz inş.allah sağlıklı ve uzun ömürler versin bütün bebişlerimize inş...ay selma 23 ünde de doruk aynı gün kutlayacaklar desene.
eminin çok güzel hazırlarsın sen yine herşeyini,elbisesini bende daha almadım,annemler,kayınvalidemler,iki erkek kardeşim eşleri ve çocukları e bide yakın komşularım var onlar gelir evim küçük benim daha kalabalık olurdu aslında ama yer yok herkesi çağıramıyorum malesef ,ben poğça yapacam,mercimek köftesi ve nesquıckli toplardan yapacam,kayınvalidemde yaprak sarması ve içli köfte yapacak,annemde börek yapacak pastası olacak şimdilik menümüz bukadar sonra değişebilirde bakalım.......Araları bir haftaymıs demekki.Durununkide 28 ocak.Cumaya geliyor.SAnırım ben o gün yaparım.
Az bir zaman kaldı ama bende plan yok daha.Kalabalık oluruz 25 ,30 gibi.
Daha elbise bile yok ortada.Halası aldı bir tane ama bendaha süslü bir sey istiyorum.
Sen karar verebildinmi nasıl yapacağına
maşallah bütün bebişlerimize ne çabuk geçti 1 yaşında oluyorlar bilebu ay doğum günü olanlar
baya varmış yaw
şubat anneleri derken ocak annesi olduk yeni topikmi açsak şubattan ocağa kaçan anneler diye
akıllı bıdık bunlar .....aynen beni başında görünce başlıyo mıylamaya..
içeri gidnce yüzünde güller açıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?