2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

haydaa yeni çıkmış demekki bu..hey Allah'ım..neyse her doktora gittiğinde onu da kontrol ettirirsin canım, zamanla geçen bişey demekki..

Merhaba herkese,
Ben 2010 Mart annesiyim, Tekirdağ a bağlı Çorlu da yaşıyorum,çocuğuma oyun arkadaşı arıyorum ama topicimizde hiç Çorlu da yaşayan anne yok, burada var mı?

evet bu da geldi bizi buldu tabi... bulmasa şaşarım zaten! bakayım özlem nurturia ya iyi hatırlattın...
bu arada ben 2 aydır keçiboynuzu veriyorum yiyebilir merak etme canım.
15 gundur bal&zencefıl de verıyorum oksurugu ıcın ona da bısey olmadı baktım alerjı bısey yok gunde 1 cay kasıgı damagına yapıstırıyorum ordan yalaya yalaya bıtırıyor.

hulyacım lınk atayım ordan bak bronşiolite.
Bronşiolit
Dr. Sinan Mahir Kayıran - Bronşiolit ve çocuğunuz

Merhaba herkese,
Ben 2010 Mart annesiyim, Tekirdağ a bağlı Çorlu da yaşıyorum,çocuğuma oyun arkadaşı arıyorum ama topicimizde hiç Çorlu da yaşayan anne yok, burada var mı?

yok canım bu topiktede yok çorlulu olan

ya ne diyeyim.umarım geçer kısa sürede..nasıl oluyormuş bi şimdi..bu sıntındanmı dinliyo.

zeynepcim masum bi üfürüm demiş sıkma canını..
geçer nasıl olsa ...

cok ustunde durmuyorum bende gecer dıye. aydan aya dınleyecek doktor gogsunu. gecıcek dıyo bakalım gecıcek ınsallah.

aysegul gogsunu dınlıyo bacım ordan anlıyo kalp seslerınden.

üfürüm neymiş ya ay bide omu çıktı şimdi Allah Allahh

cok ustunde durmuyorum bende gecer dıye. aydan aya dınleyecek doktor gogsunu. gecıcek dıyo bakalım gecıcek ınsallah.

aysegul gogsunu dınlıyo bacım ordan anlıyo kalp seslerınden.

anladım canım.hiç dert etme ozaman.geçecek inşallah.

sağol cnm iim alarada ii hastaydı yeni iyiledi.yok cnm nerde hala yemiyo beni üzüyo malesef.siz nasılsınız kuzum yaşına bastı demi artık Allah uzun sağlıklı ömür versin arasımıza inş.

zeynepçim neyi vardı ipoşumun üfürümde neymiş.sıkma canını cnm kötü bişi diğilmiş bak.

kız hoşgeldin ben arada atlamışım bayadır girmeiyodun sen geçen aklıma gelmişti hatta candy vardı girmiyo dio
pamuk şekerinide öperim cnm

miray uyannmııştı
yanına uzandım, uyuyakalmışım. ama iyi geldi hee.
iyi akşamlar.

Selam bacılar ben geldim
Annem aradı saat 2ye geliyordu ozaman benim eve 10 dk mesafede market var oraya gidecekmiş .Sizde gelin dedi bende nasıl olsa evde dursakta hasta oluyoruz ana oğul boşver gideyim .Çocukta temiz hava alsın belkide dışarı çıkmadğımızdan hasta oluyoruz diye hazırlandım gittim .Mertkanıda sıkıca giydirdim arabasına koydum üzerinide örttüm güzelce . O arabasında uyurken bizde markette gezdik , alışveriş yaptık .Annemle oturduk yemeğimizi yedik, çayımızı içtik .Valla ne kadar iyi geldi anlatamam .Ama baya alışveriş yapmışım kocişi batırdım gene oh canıma değsin

üfürüm neymiş ya ay bide omu çıktı şimdi Allah Allahh

anladım canım.hiç dert etme ozaman.geçecek inşallah.

ya dr soyledı kızlar hafıf bı ufurum war ama masum bısey gecıcektır endıselenme dıye
bende cok takılmamaya calısıyorum
bebeklerde gorulebılıyomus netten arastırıyorum bı yandan da
gecıyomus zamanla erışkinlıge kadar surende warmış
hayatını etkıleyen bısey degılmıs
olabılıyomuş yanı
sımdı bıde ona sararsam offf hıc takılmamaya calısıyorum o yüzden
geçiçi masum bişey...

ohhhhhhhhhh sefan olsun
iyi etmişsin bak mertkuşta uyumuş işte...
iyi etmişsin.gecede cin kesilirsin artık
ben olsam gece de uyurum gunduz de uyurum

iyi etmişin cnm arada çıkıp dolaşmak çok iyi geliyo ama gerçekten
alışveriş işinide iyi etmişin boşver :)

anladım zeynepçim ilk defa duydum da ben ondan

Üzülme Zeynepcim masum demiş dr baksana iyi düşünki iyi olsun .Tesadüfe bak yeni bebişinizdede var demişler galiba. Çok ciddi olsa dr söylerdi çaresine bakılırdı dimi ama .
Allah dermansız dert vermesin kimseye düşmanıma bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…