Merhaba herkese,
Ben 2010 Mart annesiyim, Tekirdağ a bağlı Çorlu da yaşıyorum,çocuğuma oyun arkadaşı arıyorum ama topicimizde hiç Çorlu da yaşayan anne yok, burada var mı?
evet bu da geldi bizi buldu tabi... bulmasa şaşarım zaten! bakayım özlem nurturia ya iyi hatırlattın...
bu arada ben 2 aydır keçiboynuzu veriyorum yiyebilir merak etme canım.
15 gundur bal&zencefıl de verıyorum oksurugu ıcın ona da bısey olmadı baktım alerjı bısey yok gunde 1 cay kasıgı damagına yapıstırıyorum ordan yalaya yalaya bıtırıyor.
hulyacım lınk atayım ordan bak bronşiolite.
Bronşiolit
Dr. Sinan Mahir Kayıran - Bronşiolit ve çocuğunuz
kızlar saglık ocagından geldım. ordakı doktorda gogsunu dınlerken kalbınde masum bı üfürüm war dedi. acıbademde acıl doktorunun dedıgı gıbı yani. bende nasıl yanı neden bunca aydır kımse bısey demedı bana pekı dedım. sonradan olmuş olabilir ama masum bişey kendılıgınden gecıcektır hıc cocugu eko falan yormaya gerek yok sımdılık. aydan aya dınler bakarız bebeklerın cogunda olur masum üfürüm büyüdükçe düzelir endişelenme dedi
ama gel de endişelenme şimdi...
cok ustunde durmuyorum bende gecer dıye. aydan aya dınleyecek doktor gogsunu. gecıcek dıyo bakalım gecıcek ınsallah.
aysegul gogsunu dınlıyo bacım ordan anlıyo kalp seslerınden.
hülyacım inşallah antibiyotiği içsin iyleşir paşam
havacım geçmiş olsun atlatırsın inşalalh hemencecik
esmacım ablana çok sevindm canım allah yardımcısı olsun sağlıkla gelsin bebeiş
ipeğede çok sevindim zeynepçim
selmama saol canım inşallah canım yok daha aramadılar canımameliyat için
esmacım saol canım inşalalh ii olacak paşam
fatmacım özledik siziz nasılsın alatra kuşum nasıl yiyomu artık mamalarını
üfürüm neymiş ya ay bide omu çıktı şimdi Allah Allahh
anladım canım.hiç dert etme ozaman.geçecek inşallah.
sağol cnm iim alarada ii hastaydı yeni iyiledi.yok cnm nerde hala yemiyo beni üzüyo malesef.siz nasılsınız kuzum yaşına bastı demi artık Allah uzun sağlıklı ömür versin arasımıza inş.
zeynepçim neyi vardı ipoşumun üfürümde neymiş.sıkma canını cnm kötü bişi diğilmiş bak.
miray uyannmııştı
yanına uzandım, uyuyakalmışım. ama iyi geldi hee.
iyi akşamlar.
kız hoşgeldin ben arada atlamışım bayadır girmeiyodun sen geçen aklıma gelmişti hatta candy vardı girmiyo dio
pamuk şekerinide öperim cnm
ohhhhhhhhhh sefan olsunSelam bacılar ben geldim
Annem aradı saat 2ye geliyordu ozaman benim eve 10 dk mesafede market var oraya gidecekmiş .Sizde gelin dedi bende nasıl olsa evde dursakta hasta oluyoruz ana oğul boşver gideyim .Çocukta temiz hava alsın belkide dışarı çıkmadğımızdan hasta oluyoruz diye hazırlandım gittim .Mertkanıda sıkıca giydirdim arabasına koydum üzerinide örttüm güzelce . O arabasında uyurken bizde markette gezdik , alışveriş yaptık .Annemle oturduk yemeğimizi yedik, çayımızı içtik .Valla ne kadar iyi geldi anlatamam .Ama baya alışveriş yapmışım kocişi batırdım gene oh canıma değsin
ben olsam gece de uyurum gunduz de uyurumiyi etmişsin.gecede cin kesilirsin artık
iyi etmişin cnm arada çıkıp dolaşmak çok iyi geliyo ama gerçektenSelam bacılar ben geldim
Annem aradı saat 2ye geliyordu ozaman benim eve 10 dk mesafede market var oraya gidecekmiş .Sizde gelin dedi bende nasıl olsa evde dursakta hasta oluyoruz ana oğul boşver gideyim .Çocukta temiz hava alsın belkide dışarı çıkmadğımızdan hasta oluyoruz diye hazırlandım gittim .Mertkanıda sıkıca giydirdim arabasına koydum üzerinide örttüm güzelce . O arabasında uyurken bizde markette gezdik , alışveriş yaptık .Annemle oturduk yemeğimizi yedik, çayımızı içtik .Valla ne kadar iyi geldi anlatamam .Ama baya alışveriş yapmışım kocişi batırdım gene oh canıma değsin
anladım zeynepçim ilk defa duydum da ben ondanya dr soyledı kızlar hafıf bı ufurum war ama masum bısey gecıcektır endıselenme dıye
bende cok takılmamaya calısıyorum
bebeklerde gorulebılıyomus netten arastırıyorum bı yandan da
gecıyomus zamanla erışkinlıge kadar surende warmış
hayatını etkıleyen bısey degılmıs
olabılıyomuş yanı
sımdı bıde ona sararsam offf hıc takılmamaya calısıyorum o yüzden
geçiçi masum bişey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?