2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ewet kaan da da war
genetık mı acaba
şans mı kader mi tesadüf mü bilemedim...

iyi etmişssin tuğbacım iyi gelmiştir eminim alışveriş terapi gibi gelio insana

slm kızlar herkez iyidir umarım saatlerdir syfa acık ama yazmaya mecalim yok
analı oğullu hasta olduk yatıyoruz.
Zeynepcim ipek içn gecmiş olsun takma kafana bak gecici bişeymiş.Rabbim bir an önce sifa versin inş.
kızlar ahmetin doğum günüde bu ay 25 ocak ben balıkesirde kayınvalidemlere ayrı burda manisa somada kendi aileme ayrı yapacagım .
ilk önce kendi ailem ve arkadaşlarımla kutlayacagım balıkesire gittiğimizde de kayınvalidemlerle yapacagım inş.
Bir an önce iyileşip temizlik ve alışverişe başlamam lazım.

SHINE canm geçmiş olsun doğum günü planlarında tutar inş.

bacılaa bende çıkıyorum öptüm iyi akşamlarr

iş güç okuyorum emme yetişemiyorum yine zati kimse de kalmamış

Kaçak Fatoş gelmiş hoşgelmiş

kızlar merhaba,lafa ortadan dalıcam ama yazdıklarınızı okumama fırsat yok ne yazık ki...
ben 2 saat önce Serap'ın kurabiyelerinden yaptım.valla tadı süper oldu ama görüntü nasıl bak bakalım serapcım senin yaptığına benzemiş mi??
şu anda da hala yiyorum...

Uploaded with ImageShack.us
tuttumm bu tarifi artık sık sık yaparım canım sağolasın...

Son düzenleme:
yatmadan bi bakıyım dedim geçmişede üstten baktım
zeynepcim ipoşuma çok geçmiş olsun canım bencede üstünde fazla durma masum bişeymiş geçicektirr..

fatoşcum arasda sende iyileşmişsiniz maşallah diyelimm

benim kızımda henüz yürümüyor 1 adım sonra paattt yere nasılsa yürüyecek

bala bende başlamadım ama 1 yaş kontrolünde sorucam bende

BURSALILAR 15 OCAKTA BULUŞMA VAR İLGİLİLERE DUYURULURRR

Olmuş sedacım benimkiler biraz daha koyu renk oluyo ama çokta sorun değil yada resimden beyaz duruyor ama tadı çok güzel kıyır kıyır demiii
valla bende daha yeni yaptım yılbaşı için bi daha yapmam derinin doğum gününe kadar yoksa hepsini yerimmm

ya afedersin canım yaa düşünemedim..tabi ben emzirmiyorum ya daha ondan oldu...kusura bakmayın canlar,bu sayfayı unutun ya da silin ne diyeyim oldu bir kere..

Güzel bayanlarr ben yatıyorum gözlerim gidiyor ama burdanda kopamıyorum yahuu
çok yoruldum vallaaa hepimnize iyi geceler çok öpüyorum kokulu kokuluuu

evet canım tarçınlı karışımı da koydum..çok güzel oldu ama daha fazla konuşmayayım kızlar beni öldürecek,düşüncesizlik ettim zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…