2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar da değil Sedacım ya şaka yaptım Benim de tarifim buna benzer geçen hafta yapmıştım çok severim ben de.

Benim de uykum geldi banyo yapmam lazım ama daha çalışıyorum bi yandan da oooof of..

İyi geceler Serapçım

Hoşgeldin Ebru naber

slm kızlar bebeklerinizi günde kaç defa emziriyosunuz ve daha ne kadar emzireceksiniz benimkigünde 2 kez bi kerede gece emiyor ama süt gelmiyor kuvvetli emmedii için...12 aylık olacak bıraktırsammı acaba cok zorlanıyorum emmesi için..

günaydın kızlar ben geldim benim merak etmişsiniz saolaun kızlar yine grip onun dışında herşey yolunda işlerim yoğun bu ara ama bugün takip edicem inşallah

günaydın kızlar.

didemcim geçmiş olsun, baya kayboldun..sen mi hastasın? cocuklar mı? Allah acil şifalar versin canım..

didem kız ben hamileyim..:78:

burak biraz daha iyiydi dün gece, yani yine çok defa kalktı,ağladı ama önceki 2 gece gibi değildi..

seda,serap tarifi ne ara alıdınız-verdiniz ya,harika görünüyo kurabiyeler..bana da şurdan yazıversenize, yapayım bi ara..

He bak Seda emzikliyiz canımız çeker dedim ama bak bi hamile de var

Kız Hüllaaaa benimki gelmedi daha emme öyle korkacak bişey olmadığı için ve de emzirdiğim için rahatım:86:

Son düzenleme:
Çalışan anneler çocuklar 1 yaşına geldi diye sevineceğinize benim gibi süt izni bitiyor diye üzülün

Didemcim geçmiş olsun sana.... siz ailecek butun kışı hasta mı gecireceksiniz yaw. bizde zeyneple dün oyun günü ayarlayalım diye konuşuyorduk.

ne kurabiyesi kızlar, sütsüz biseyse banada yazın nolur. yeni yeni öğreniyorum ben bu işleri....

günaydın kızlar ben geldim benim merak etmişsiniz saolaun kızlar yine grip onun dışında herşey yolunda işlerim yoğun bu ara ama bugün takip edicem inşallah
evet ya merak ettek.gecmiş olsun canımcım.kızlarda yok dimi bişey.

he he ye kız artık bebeye gidecekk..

Günaydınlar benim iç
in haftanın son günü yupppiiii
ohh ne güzell.

günaydınlarr hayırlı günler inş..
günaydın.
günaydın kızlar....

günaydın.
bi kez daha günaydınn

seda kurabiyeler çok güzel duroy bacım.afiyet olsun .yalnızz bu kurabiye için çok kabartısı büyük değilmi.hımm.biraz daha küçük ve yassı olmazmı kurabiye.yoksa benmi yanlış biliyom yaa..neyse tadı önemli dimi..

geldin gidiyom.çok işim var bugün hemen halledeyimm.

Özlemcim artık azalmasını normal karşılıyorum kendimi de bitebilir diye alıştırmaya çalışıyorum.
Evet ben de üzülüyorum az olunca ama geçici bişey olabilir m acaba? Mesela ben geçen hafta hem iş hem evdeki stresimden 120 cc zor çıkardım gündüz çok çok üzüldüm. Ama bu hafta yine 350 lere çıktı.
Psikolojiye acayip bağlı bi şey bu süt onu anladım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…