Özlemcim artık azalmasını normal karşılıyorum kendimi de bitebilir diye alıştırmaya çalışıyorum.
Evet ben de üzülüyorum az olunca ama geçici bişey olabilir m acaba? Mesela ben geçen hafta hem iş hem evdeki stresimden 120 cc zor çıkardım gündüz çok çok üzüldüm. Ama bu hafta yine 350 lere çıktı.
Psikolojiye acayip bağlı bi şey bu süt onu anladım artık
günaydın herkese
günaydın herkese
zeynepte gündüz pek fazla emmiyor,ama gece 2-3 kere kalkıp emziriyorum.....evet kesinlikle psikolojiye cok bağlı. bide ben regl olmaya başladım. regl oldugum zamanlarda resmen işkence oluyor nerdeyse hiç süt çıkmıcak. bitince nispeten çoğalıyor. aslına bakarsan artık bende yoruldum süt verme olayından. süt verirkenki iletişimimiz onun huzuru çok güzel ama anne icin bir süre sonra külfet oluyor sanırım. zaten bebekler artık herşeyi yiyorlar (doruk yiyemiyor ama neyse) onlar icin anne sütü kahve keyfi gibi olmaya başladı.
didemcim geçmiş olsun canım, şu burun akıntısı bizdede var çocuğun burnu silmekten tahriş oldu valla:2: inş.bal kızlara iyi gelir canım .....sibelcim sorma gene kızlar hasta cuma günü nevayı okuldan aldım başladı annne boğazım acıyor demeye başladık gene antibiotiğe daha 1 hafta olmuştu zaten ilacı keseli pzt de ayşenin burnu falan akmaya başladı hep hastalar daha doğrusu nevadan dolayı onada bugün kafkas balı alıcam adam garanti verdi 1 sene hasta olmaz dedi biraz pahalı ama bi bu kaldı bakalaım
günaydın gülşah, hülya (yaren)hamile canım.....Günaydın kızlar...Bir haftayı geçti giremedim. Var mı önemli bir gelişme?
serapcım günaydın canım,söylemeyi unuttum ben senin tarçınlı kurabiyeden yaptım geçenlerde çokta güzel oldu, hem çok kolay hemde tadı ve görüntüsü çok güzel, akşamdan yapmıştım ertesi günü akşamına kadar 1 tepsiyi bitirdik, ailecek azıcık severizde tatlı şeylerigünaydın canlarım didem hoşgeldin canım geçmiş olsun kızçelerinee
ay bu kurabiye çok güzel oluyo ek gıda topiğinde var tarifi kızlar
srpp tarifimiz hemen hemen aynı cnm miktarlar farklı ha bide kuru üzümde yakışıyor içine damla çikolatada olurr...
benim kızda çok huysuz 2 gündür doğru düzgün yemiyor bilee dişlerimi çıkıyo acaba ki büyük ihtimalll gece 3 kere kalktııı oyun oynucakmışızz
ÖNEMLİ GELİŞME HÜLYA HAMİLEEE CANIMMM
benimde sütüm eskisi gibi değil çok çok azaldı yaa 1 yaşına az kaldı zati ama anne sütünün yerini tutmazki bişey hayırlısııı artık
nasılsınız şekerler güzel bir gün olsun inşallah...
nedime teyzesi saol teşekkür ederiz
didemcim geçmiş olsun canım ben arayacaktım dün öle kaldı valla merak ettik tabi ya teyzesi benim oğluşum yaşına girdi...
günaydın canım hoşgeldinn
günaydın canım...
burağı yatırıp geleyim kızlar..
daha çok yeni didemcim test yapmış testte çıkmış,doktora gitmedi daha bildiğim kadarıyla.....kız hülya ne zaman doğum bebek kaç hafatlık geçmişi ıokuyamıycam
eczaneden aldığım test doğru ise kesin. daha doktora gitmedim canım..cuma gidebilirsem sağlık ocağına,kan vermeye gitcem,cumartesi de sana gelmeden önce hümaya gidip, cahit beye görüneyim bi diyorum..cumartesi 6 hafta bitmiş oluyor, kese görünür mü acep?? unutmuşum ben ne ne zaman oluyordu yahuu..
Çalışan anneler çocuklar 1 yaşına geldi diye sevineceğinize benim gibi süt izni bitiyor diye üzülün
Didemcim geçmiş olsun sana.... siz ailecek butun kışı hasta mı gecireceksiniz yaw. bizde zeyneple dün oyun günü ayarlayalım diye konuşuyorduk.
ne kurabiyesi kızlar, sütsüz biseyse banada yazın nolur. yeni yeni öğreniyorum ben bu işleri....
sen süt pompanı satmak istiyordun. sattınmı ne zamandır merak ediyorum.
günaydın kızlar...
bizimki uyudu kendimi buraya attım.
öğleden sonra çıkıp ayşegül teyzemizin cicilerini alıcaz,biraz da dolanmış oluruz...
günaydın zeynepcim nasılsın canım ipek nasıl,her sabah gözlerimi açınca diyorumki çocukları okula gönderdikten sonra zeyneple birlikte yatıp uyuyacam diye, ama nerde aklım burda hep, zeynebi uyutup doğru bilgisayarın başına geçiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?