2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Adaşımın tarifine benzer bir tarifim var benim de ben çok seviyorum

Fındık Kurabiye

1 paket margarin (erimeden)
1 fincan pudra şekeri
9 fincan un
1/2 bardak fındık kırığı(isteğe bağlı)

170 derecede 45 dk pişirildikten sonra, pudra şekeri ve tarçına bulanır.

serap bencede psikolojik süt olayı..
sütünü sağarken kendini motive et sütüm bol bol falan diye..
bence azalmıyodur yani bize öyle geliyo..

didem merak ettik hakkaten kızlarmı rahatsız...

bugün oğlumun kahvaltısına patates haşladım..peynir zeytin falan koycam yediricem şincik..

evet kesinlikle psikolojiye cok bağlı. bide ben regl olmaya başladım. regl oldugum zamanlarda resmen işkence oluyor nerdeyse hiç süt çıkmıcak. bitince nispeten çoğalıyor. aslına bakarsan artık bende yoruldum süt verme olayından. süt verirkenki iletişimimiz onun huzuru çok güzel ama anne icin bir süre sonra külfet oluyor sanırım. zaten bebekler artık herşeyi yiyorlar (doruk yiyemiyor ama neyse) onlar icin anne sütü kahve keyfi gibi olmaya başladı.

sibelcim sorma gene kızlar hasta cuma günü nevayı okuldan aldım başladı annne boğazım acıyor demeye başladık gene antibiotiğe daha 1 hafta olmuştu zaten ilacı keseli pzt de ayşenin burnu falan akmaya başladı hep hastalar daha doğrusu nevadan dolayı onada bugün kafkas balı alıcam adam garanti verdi 1 sene hasta olmaz dedi biraz pahalı ama bi bu kaldı bakalaım

Özlemcim aynen öyle bana da çok yorucu geliyor artık. Bi de evde olsak o kadar takmıcaz herhalde emzir gitsin az mı çok mu dert etmicem. Ama şimdi miktarlarla uğraşmak kafaya taktırıyo ister istemez.
Oğlum da süte acayip düşkün süt krizi saatleri var. Çok severek emiyo içiyo. Şarkılar söylemeye başlıyor zevkten. 1 yaşına kadar hiç başka süt vermeyi de düşünmüyorum yaşına kadar böyle idare etsem en azından diyorum.

Günaydın kızlar... Bir haftayı geçti giremedim. Var mı önemli bir gelişme?

günaydın canlarım didem hoşgeldin canım geçmiş olsun kızçelerinee

ay bu kurabiye çok güzel oluyo ek gıda topiğinde var tarifi kızlar

srpp tarifimiz hemen hemen aynı cnm miktarlar farklı ha bide kuru üzümde yakışıyor içine damla çikolatada olurr...

benim kızda çok huysuz 2 gündür doğru düzgün yemiyor bilee dişlerimi çıkıyo acaba ki büyük ihtimalll gece 3 kere kalktııı oyun oynucakmışızz

ÖNEMLİ GELİŞME HÜLYA HAMİLEEE CANIMMM

benimde sütüm eskisi gibi değil çok çok azaldı yaa 1 yaşına az kaldı zati ama anne sütünün yerini tutmazki bişey hayırlısııı artık

nasılsınız şekerler güzel bir gün olsun inşallah...
nedime teyzesi saol teşekkür ederiz

didemcim geçmiş olsun canım ben arayacaktım dün öle kaldı valla merak ettik tabi ya teyzesi benim oğluşum yaşına girdi...

zeynepte gündüz pek fazla emmiyor,ama gece 2-3 kere kalkıp emziriyorum.....

didemcim geçmiş olsun canım, şu burun akıntısı bizdede var çocuğun burnu silmekten tahriş oldu valla:2: inş.bal kızlara iyi gelir canım .....

Günaydın kızlar... Bir haftayı geçti giremedim. Var mı önemli bir gelişme?
günaydın gülşah, hülya (yaren)hamile canım.....

serapcım günaydın canım,söylemeyi unuttum ben senin tarçınlı kurabiyeden yaptım geçenlerde çokta güzel oldu, hem çok kolay hemde tadı ve görüntüsü çok güzel, akşamdan yapmıştım ertesi günü akşamına kadar 1 tepsiyi bitirdik, ailecek azıcık severizde tatlı şeyleri sağol canım bundan sonra da devamlı yaparım artık.....

günaydın fatoşcum

günaydın kızlar...
bizimki uyudu kendimi buraya attım.
öğleden sonra çıkıp ayşegül teyzemizin cicilerini alıcaz,biraz da dolanmış oluruz...

günaydın hatunlar.geceleri huzur verin çıkın rüyalarımdan yeter ama.burayı sık sık rüyamda görüyorum.gecede Hülyanın kızı olmuş gördüm.Hayırlara gitsin.

kese görünür ama kalp atışları daha geç duyulabilir canım.Duru'nun 5 haftalık kese göründü ama 8 haftalıkken kalp atışları duyuldu.

kızın oluyordu rüyamda :) adıda Zeynepmiş amma çok Zeynepimiz oluyor diyorum.Özlemin kızı Zeynepi görüyorum nasıl sarılmış öpüyorum çok özledim falan diyorum.Hayırlara gitsinnn.
Özlemlede denk gelemedim bu hafta iyidirler inşallah.

Çalışan anneler çocuklar 1 yaşına geldi diye sevineceğinize benim gibi süt izni bitiyor diye üzülün

hatırlatmasana ya benim kaldı 4 gün iznim.bitti valla izinler güzel oluyorkdu 4 gün çalışmak.

çok basit mutlaka dene çokta güzel oluyor.

sen süt pompanı satmak istiyordun. sattınmı ne zamandır merak ediyorum.

yok satmadım ama vazgeçtim özlem 1-2 yere baktım 60 tl ye satan var ben almışım 135 tl ye doğru düzgün kullanmadım bile kuzenime belki yara dedim onunda çoçuk premütüre doğdu ya ne emdi nede sütü kabul etti.1-2 kere kullandı.satmam 60 a kalsın ablamlara kardeşime lazım olur napıyım vazgeçtim.

günaydın kızlar...
bizimki uyudu kendimi buraya attım.
öğleden sonra çıkıp ayşegül teyzemizin cicilerini alıcaz,biraz da dolanmış oluruz...

günaydın zeynepcim nasılsın canım ipek nasıl,her sabah gözlerimi açınca diyorumki çocukları okula gönderdikten sonra zeyneple birlikte yatıp uyuyacam diye, ama nerde aklım burda hep, zeynebi uyutup doğru bilgisayarın başına geçiyorum bende

bende bende aynen..şimdi yatırdım burağı 1,5 saat yatar..
kızım yatsana gidipte sende diyorum sonra yok yok buraya koşuyorum hemen..

didem zaten bizim küçükler hep büyüklerin kurbanı oldu bu sene ve olacakta sanırım
okuldan getiriyolar hep hastalığı..kafkas balı ne ki bakayım hemen netten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…