2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aynen selma yaaa
bende her gun kız yatsın bende yatcam diyorum ama kendimi dar atıyorum buraya sonra
ipoş iyi 6.dişimiz patladı onun mızmızlığı var biraz onun dışında iyiyiz

evet burcu bende denk gelmedim bu hafta özlem e inş bişey yoktur..
zeynep in sarılığı falan artmamıştır inş...
tlfonu olan bi arasa..

hoşgeldin burcucumm
selmacım evet bu kurabiye çok güzel oluyo şimdi başka tarifim var deniyim paylaşıcam ben diyetteyim yapı dağıtıyorum kendim bi tanecik yicem tabii şimdide trufflesı deniycem bakalım doğumgünümüzde yapıcammm

bizim ferro bitti bugün eczaneye gidip almam lazım ama çok soğuk..
yanında da çocuk hastanesi var burağın kilo boyuna baktırmak istiyorum..
ayımız dolmadı ama merak ediyorum nasıl olmuş acep...

Günaydın arkadaşlar. Bugün çok vaktim yok.
Pek takılamayacağım sizinle.
Bi sorum olacak kızlar.
Biliyorsunu ben sağıp veriyorum sütümü. Ama buna rağmen emmek istemiyo.
Mamayla karıştırıp falan denedim yine en fazla iki ölçü içiyo bırakıyo. Sade mamayı da yadırgadı ama alışacak sanırım. Neden olabilir sizce. Bi de ne yapsam süt a.ığını takviye için. Aklınıza ihtiyacım var.

Özlemin numarası Havvada var sanırım müsait olunca aramısın Havvacığım.

Bal içinde ben Kars tan getirteceğim.burdaki karışmış balları vermem.petekten süzme yapsınlar yollasınlar diycem.500 gr lık bi gelmişti onu bitirdik hem sabahları aç karna ben 1 yemek kaşığı yiyorum.duru ya da 4-5 kere tatlı kaşığı ile mamasına katmıştım.valla şeker değil bal yiyorsun o kadar farkediyor ki.4-5 aydır duruyor şekerleme yapmadı.

Ay ne güzel çok sevindim Hülya'ya ya. Bi an Hulen mi dedim. Daha Ayşegül'le buluşmdan sonra bi kere bile görüşemedik de kendisiyle. Ya bu hamile haberlerini duyunca acaip seviniyorum içim pır pır ediyor. Hiç böyle değildim ben Eflal'den önce. Gerçekten insanın bir yanı eksik kalıyormuş meğer hep.
Bu arada kızlar ben diyete başladım. Doktor mu diyetisyen mi karar veremiyordum ya bir diyetisyene gittim. Gencecik kardeşim kadar belki daha küçük bi kız.. Bana yapacaklarımı söyledi işte bir kibrit kutusu peynir klasikleri. Sırf ona verdiğim 90TL'nin hatrına dediklerini yaptım. Haftaya kadar 1 kg hedefliyoruz dedi o da arada yılbaşı var diyeymiş. Neyse şimdi bugün kontrol günüm ve resmen 1 kg verdim. Hatta biraz daha da sanırım. Üstelik de aç kalmadım. Umarım böyle devam eder de maşallah deyim önce nazar etmeyim kendime.

bizim ferro bitti bugün eczaneye gidip almam lazım ama çok soğuk..
yanında da çocuk hastanesi var burağın kilo boyuna baktırmak istiyorum..
ayımız dolmadı ama merak ediyorum nasıl olmuş acep...

ben varya ferroyu bayadır vermiyorum hatamı ediyorum bilmem yaşına ne kaldı die almadımda

sen git cnm boyu kilosunu ölçtür ilacıda alırsın merakında gider

burcu hic kullanmadıysan resmiyle birlikte koysana nurturia ya bence fiyatıda hic kullanılmamış 100 tl. koy satarsın canım.

istersen hangisi oldugunun linkini at bana ben koyayım senin icin

sade mama ile sütü karıştırma canım bence gerk yok.sütlü prinçli bebek ek besinleri varya onlarla denesen.onların tadı ne çok tatlı nede acımsı güzel bir tadı var.7 tahıllı falan ot gibi yaban ama sütlü pirinçli güzel .hatta ilk başlarda kaşıkla yedirmesende biberonunu 1 -2 kaşık atarsın alıştıktan sonra kaşık maması yapar kaşıkla yedirirsin.sen süt ile koyu birşeyler vereyim istiyorsun dimi tok tutsun kilo yapsın.

cnm hülyada diyete başladı sonra hamile haberini aldık bilmiyrum artık

aynen selma yaaa
bende her gun kız yatsın bende yatcam diyorum ama kendimi dar atıyorum buraya sonra
ipoş iyi 6.dişimiz patladı onun mızmızlığı var biraz onun dışında iyiyiz

evet burcu bende denk gelmedim bu hafta özlem e inş bişey yoktur..
zeynep in sarılığı falan artmamıştır inş...
tlfonu olan bi arasa..
zeynebin sarılığı ilerlememiştir inş.bende merak ettim şimdi......

tamam canım bekliyoruz yeni tariflerini.....

bebe bisküvisi denedinmi canım belki ondan içer..

Ne oldu ki Özleme. GEçmişi okuyamadım.

Canım kaşık maması yapıyorum ama yemiyo. Sütlü pirinçlüyü denemedim. Dur deneyeyim onuda. Evde armutlu muzlu tahıllı var. Yemedi.Sütle karıştırmamın nedeni sütü içmesini sağlamak. Bİ de sütün atılmasını engellemek tabi ki ))

bebe bisküvisi denedinmi canım belki ondan içer..

Yok canım onu da almıyo. Bırakacak mı acaba sütü

okuldan aradılar şimdi, keremin kulağı yine çok ağrıyormuş gelin alın diyorlar, duramıyormuş çocuk ben zeynebi komşuma bırakıp keremi kbb doktoruna bir götüreyim sonra görüşürüz kızlar.......

hadi geçmiş olsun cnm inş. önemli bişiy çıkmaz

burcu hic kullanmadıysan resmiyle birlikte koysana nurturia ya bence fiyatıda hic kullanılmamış 100 tl. koy satarsın canım.

istersen hangisi oldugunun linkini at bana ben koyayım senin icin

sağol canım. resimelrini çekmiştim evde .makineyi yarın yanıma alayım atarım sana .oldu oldu olmadı kalsın çokta ilgilenmedim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…