2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım. Yazık yavrulara. Hiç yakışmıyor onlara hasta olmak.:2:

havvacım sütünle kahvaltı hazırla,içine anne sütüyle hazırlanan tahıllar var onlardan ekle. bi şekilde değerlendir... sade istemiyodur belki yedikleri doyuruyodur onu bide üzerine süt içemiyordur.

selma geçmiş olsun inş ciddi bişey değildir. görüşürüz canım.

selma geçmiş olsun canım..
kulak ağrısı fena iyi bilirim yıllarca ağrıdı kulağım

cnm nurtiada böle şeyler gidiyomu alan oluyomu ?

esmacım orada 2. el pazarı var. pazaryerim diye geçiyor. bence orada satılır bu tarz şeyler. bir sürü anne var orda.

bu arada bende bizim beşiği sattım mesela. ama kkda sattım ben onu. hamile topiklere mesaj bırakmıştım. 400 olan beşigi 200 tl. ye sattım. iyi bence.

Bİ de böyle deneyeyim canım. Sağol

Canım ben sezeryanla doğum yaptım ya erkekn daha ikinci bebek için. Ama ne güzel özenmiyor değilim hani.
belli olmaz Allah en hayırlı zamanda nasip etsin

anladım cnm sağol benimde bikaç şey var satmak istedğim bide 3 5 kez giydiğim çizme abiye ayakkabılar var öle şeylerde satıyolarmı bari inceleyelimm

havva cım seninde sütünle ilgili sıkıntın varmış ben emzirmeyi bırakalı çok oldu 6 ay zor emzirdim zaten azdı da emmiyosa azsa hiç uğraşma artık anne sütü yaşından sonra okadar önemli deil

Havvacım yoğurt ayran seviyorsa sulu da olsa yoğurt mayalasan.
Anne sütü pişirilemiyor ama suyla koyu muhallebi yapsan(seviyorsa tabi) sonra sütünü karıştırsan.
Veya meyvesine kahvaltısına çorbasına denesen. Yer mi ki?:26:

gülşah hayırlı olsun diyetin.amaan gitsin kilolar.bende daha az buçuk başlıyom.sonra vın.gdiyo işte..
burcu hoşgeldin bacım.senin izinleri bi türlü kestiremiyorum ben.dün niye yoktu diyip durdum:)
ben alanyadayken eşimin arkadaşı erzurumluydu.has erzurum balı geliyordu zeynebe.yaw bu garibana marketten alacagım balı.nerden bulurum iyi bi bal.markalara bakarak alıyorum.genelde balparmak alıyorum şimdi zeynebe.sanırım defneyede öyla veririm.

kızlar benim süt oluyo maşallah.,.emmezse taş oluyo yani gögüslerim.ama ben sütte içsin istiyorum.hemde çok istiyorum ama benim kız bi gün 90 cc içtimmi.4 gün istemiyo.haftada anca bi kere içiyo.ama hevesim.şöyle hergün içse ahh
bende dışarı çıkıcam ama yemekelre pişiyo.onu bekliyom.evde ceviz .incir falan kalmadı allahtan hemen yanda kuruyemişci var oraya gidcem ama dışarısıda çok sagok ne etcem yaa.

Teşekkür ederim Ayşegül. Bir hafta iyi gitti. Heves belki de bilemiyorum. Zorlayan bi diyet de değil zaten. Çok kavga ettirmiyor beni kendimle.

aysegulcum ben balparmak ı önermiyorum. o gerçek bal değil aslında fabrikasyon. baharatçılar varya mesela malatya pazarı falan vardır istanbulda. öyle yerlerde gerçek bal bulabilirsin. bayağıda pahalı oluyorlar. kavanozu 20-30 tl. falan. o ballar astım, bronşit, alerji, kansızlık herşeye iyi geliyor. bide esas herkesin bu balları tüketmesi gerek.

biz henüz bala başlamadık. 12. ay kontrolünde sorucam doktoruna. o yüzden burada neler var şuan tam bilmiyorum. sen bulamassan bana söyle ben sana göndermeye çalışırım.

Teşekkür ederim Ayşegül. Bir hafta iyi gitti. Heves belki de bilemiyorum. Zorlayan bi diyet de değil zaten. Çok kavga ettirmiyor beni kendimle.

aman maşallah.ee tatlı krizin yohmu yaa.yada canın bişey istemiyomu.o zaman ne ediyon.

özlem balparmakta öyle ucuz degil.24 lira..ben burda bi araştırayım zaten aktarcılara gidecektim.ıhlamur falan için.bi bakayım.içime sinmezse çok çok teşekkür ederim söylerim o zaman.varol

didemm bacım sen facede bana ne dedi kız anlamadım .ne resmii.facede resme baktıysan çok var kızz ..
ammn ben çıkayım gene takıldım.işlerim çok..kapatmazsam takılıp duruyom..hayde.bi dışarı çıkalım uşaklarla..sarıp sarmalayayım.barii..

selamlar ben mart 2010 annesiyim bebeğime oyun gurubu kurmak istiyorum fakat bizim topicte hataydan kimse yok sizde HATAYLI olan var mı acaba eğer varsa tanışmayı çok isterim bu arada ben esin

Tatlı krizine zamanım yok be canım. Okuldayım ya zaten akşama kadar. Akşam da geliyom yemeğe koşturuyorum. Sonra Eflal durmuyo zaten. Derken yatmadan iki saat önceye kadar bir meyve bir bardak süt ve bir miktar kuruyemiş yemem gerekiyor ama ona bile fırsat bulamıyorum bi bakıyorum yatma vakti gelmiş. Ama haftasonu annemin yaşgünü vardı bir dilim pastayı götürdüm dayanamadım. Sizinle gittiğimiz yere gitmiştik bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…