okuldan aradılar şimdi, keremin kulağı yine çok ağrıyormuş gelin alın diyorlar, duramıyormuş çocuk ben zeynebi komşuma bırakıp keremi kbb doktoruna bir götüreyim sonra görüşürüz kızlar.......
cnm nurtiada böle şeyler gidiyomu alan oluyomu ?
havvacım sütünle kahvaltı hazırla,içine anne sütüyle hazırlanan tahıllar var onlardan ekle. bi şekilde değerlendir... sade istemiyodur belki yedikleri doyuruyodur onu bide üzerine süt içemiyordur.
selma geçmiş olsun inş ciddi bişey değildir. görüşürüz canım.
belli olmaz Allah en hayırlı zamanda nasip etsinCanım ben sezeryanla doğum yaptım ya erkekn daha ikinci bebek için. Ama ne güzel özenmiyor değilim hani.
esmacım orada 2. el pazarı var. pazaryerim diye geçiyor. bence orada satılır bu tarz şeyler. bir sürü anne var orda.
bu arada bende bizim beşiği sattım mesela. ama kkda sattım ben onu. hamile topiklere mesaj bırakmıştım. 400 olan beşigi 200 tl. ye sattım. iyi bence.
anladım cnm sağol benimde bikaç şey var satmak istedğim bide 3 5 kez giydiğim çizme abiye ayakkabılar var öle şeylerde satıyolarmı bari inceleyelimm
geçmişi bırak bugüne gel
sonra geç kalırsın bülee..
Eflal de çok iştahsız bu aralar.
Teşekkür ederim Ayşegül. Bir hafta iyi gitti. Heves belki de bilemiyorum. Zorlayan bi diyet de değil zaten. Çok kavga ettirmiyor beni kendimle.
aysegulcum ben balparmak ı önermiyorum. o gerçek bal değil aslında fabrikasyon. baharatçılar varya mesela malatya pazarı falan vardır istanbulda. öyle yerlerde gerçek bal bulabilirsin. bayağıda pahalı oluyorlar. kavanozu 20-30 tl. falan. o ballar astım, bronşit, alerji, kansızlık herşeye iyi geliyor. bide esas herkesin bu balları tüketmesi gerek.
biz henüz bala başlamadık. 12. ay kontrolünde sorucam doktoruna. o yüzden burada neler var şuan tam bilmiyorum. sen bulamassan bana söyle ben sana göndermeye çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?