selamlarben mart 2010 annesiyim bebeğime oyun gurubu kurmak istiyorum fakat bizim topicte hataydan kimse yok sizde HATAYLI olan var mı acaba eğer varsa tanışmayı çok isterim bu arada ben esin
kızlar gecmişi okuyamadınm herkes ıyıdır umarımm
kızlar ben hamileyim yeni yıl yeni bebiş
selmacım geçmiş olsun,inş önemli bişey değildir..
burcuu içime erkek doğuyo, ama bakalım hayırlara gitsin rüyan..zeynep ismini çok severim, çok olmasına rağmen koyardım ama ailede var bitane yeğen.
gülşah ben de sezaryan oldum kız,olacak olana olma denmiyor işte :) diyetten 1 ay sonra öğrendim, haberin olsun :))
diyet güzeldi ya aç kalmıyorsun hem, hem de dediğin gibi ben de bazı ara öğünlere vakit bile ayıramıyordum..3 haftada 4 kilo vermiştim ama bırakmak zorunda kaldım şimdi..şimdi de ne bulursam saldırıyorum ama börekleri baklavalar :))
selmacım geçmiş olsun,inş önemli bişey değildir..
burcuu içime erkek doğuyo, ama bakalım hayırlara gitsin rüyan..zeynep ismini çok severim, çok olmasına rağmen koyardım ama ailede var bitane yeğen.
gülşah ben de sezaryan oldum kız,olacak olana olma denmiyor işte :) diyetten 1 ay sonra öğrendim, haberin olsun :))
diyet güzeldi ya aç kalmıyorsun hem, hem de dediğin gibi ben de bazı ara öğünlere vakit bile ayıramıyordum..3 haftada 4 kilo vermiştim ama bırakmak zorunda kaldım şimdi..şimdi de ne bulursam saldırıyorum ama börekleri baklavalar :))
bu arada canım senide teprik ederim ben bıilmiyorum hamile oldugunudidem ben de tam tersi düşündüm kız, ramazan da tutsak daha iyi ya sonra borçlar birikiyo..öncekileri saymıyom da geçen seneden 30,bu seneden de bebiş kısmet olursa 30...6 ay falan oruç tutsam anca öderim borçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?