2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

BENDE BURDA ZENCEFİLDE BULDUM 150 GR LIK KAVANOZ 170 TL GERÇEK KAFKAS BALIYMIŞ ZEYNEBİN DEDİĞİ GİBİ ASTIMAQ ZAtürreye çok iyi geliyormuş bakalım
havva bende sütü sabah kahvaltısına katıyoruz öyle içiyor ben mama vermişyorum bu arada dilimi ısırayım kızlar salı günü ayşeyi nefrolojiye götürdük 15 günde 350gr almış çok mutlu oldum

ben gelene kadar öğlen oldu valla didem geçmiş olsun kızlar hastaymış geçmişe tam bakamadım ama senin mesaı okudum başka bütüm hasta bebişlere geçmiş olsun birde keremin kulağı ağrıyormuş galiba onada çok geçmiş olsun kulak ağrısı zordurda allah acil şifalar versin

bizide müdür bastı giremedim bakalım ne arızalar gönderecek arkamızdan aksi gibi kadife etek giymiştim bugünde

selmacım geçmiş olsun,inş önemli bişey değildir..

burcuu içime erkek doğuyo, ama bakalım hayırlara gitsin rüyan..zeynep ismini çok severim, çok olmasına rağmen koyardım ama ailede var bitane yeğen.

gülşah ben de sezaryan oldum kız,olacak olana olma denmiyor işte :) diyetten 1 ay sonra öğrendim, haberin olsun :))

diyet güzeldi ya aç kalmıyorsun hem, hem de dediğin gibi ben de bazı ara öğünlere vakit bile ayıramıyordum..3 haftada 4 kilo vermiştim ama bırakmak zorunda kaldım şimdi..şimdi de ne bulursam saldırıyorum ama börekleri baklavalar :))

kızlar gecmişi okuyamadınm herkes ıyıdır umarımm
kızlar ben hamileyim yeni yıl yeni bebiş

ay cok sevindim yaaa 2. bebegimizde yola çıkmış.... darısı basta ben olmak üzere tüm isteyenlere insallah.

derinderen biraz detay versene. nasıl ogrendin, isteyerekmi oldu, kaç haftalıksınız?

Eeee sezeryan olunca sorun yok muymuş ne dedi doktorun?

kız senin oğlan olcak o zman kız olsa ekşi çekerdin burak paşaya bir kardeş evde bebek iyi oluyor doğurun anacım kızzzz bu ramazan yırttın bende hep şeytanlık düşünüyorum

cumartesi gidicem doktora,malum işler hala yoğun..bir de patronla çalışanların arası iyi değil bu ara, gün içi alınan izinlerden dolayı..

ama netten baktım da sezeryandan 1 yıl sonra normal doğum bile yapan varmış yurt dışında..Allah hayırlısını versin..

kızlar bende sezeryan oldum. doktoruma yeni sordum hamile kalabilirmiyim diye. istersen 6 ay sonra bile kalabilirdin dedi. çok çabuk iyileşince sorun olmuyormus. benimde masallahım vardı yani sezeryan acısından. normal dogum gibi kalktım ayağa.

doktora sormakta fayda var. illaki 2 sene beklenecek diye bir zorunluluk yok sanırım.

didem ben de tam tersi düşündüm kız, ramazan da tutsak daha iyi ya sonra borçlar birikiyo..öncekileri saymıyom da geçen seneden 30,bu seneden de bebiş kısmet olursa 30...6 ay falan oruç tutsam anca öderim borçları

bencede sezeryandan 6ay sonra hamile kalınabilir diye diliyorum bende...

kızlar ben yemeğe çıkıyorum. biraz dolaşayım indirimler başlamış. yemek yiyim, sütümü sağim gelirim.

18 kasımdı son adet tarıhım ama aralıgın 10nunda leke gıbı bısey geldı o yuzden hamıle oldugumu dusunemedım ıkı gun once yemekte et yerken esim midem bulandı zaten dokunamadım bıle
dün aksamda olmaz ama bi yapayım dedım ve cifft cizgi cıktı asllında ben ıstıyordum ama esim istemiyordu
ustelik iş basvurusunda da bulundum calısırım bıraz dıyordum
normal dogum yaptım ama bııyosunuz sorunlu bı hamılelık yasadım
aynı seylerı yasamaktan korkuyorum
insallah bi sorun cıkmaz bu sefer

bu arada canım senide teprik ederim ben bıilmiyorum hamile oldugunu
simdi öğrendim hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…