selam millet...
miroş uyudu, ben de topiğe koştum. ne var ne yok.
ana, bi bebek haberi daha mı okudum. yoksa yanlış mı gördüm.hey maşşallah. ama hızlı çıktı bizim topik. yok mu arttıran.
gözün aydın cnm.
kızlar bende sezeryan oldum. doktoruma yeni sordum hamile kalabilirmiyim diye. istersen 6 ay sonra bile kalabilirdin dedi. çok çabuk iyileşince sorun olmuyormus. benimde masallahım vardı yani sezeryan acısından. normal dogum gibi kalktım ayağa.
doktora sormakta fayda var. illaki 2 sene beklenecek diye bir zorunluluk yok sanırım.
18 kasımdı son adet tarıhım ama aralıgın 10nunda leke gıbı bısey geldı o yuzden hamıle oldugumu dusunemedım ıkı gun once yemekte et yerken esim midem bulandı zaten dokunamadım bıle
dün aksamda olmaz ama bi yapayım dedım ve cifft cizgi cıktı asllında ben ıstıyordum ama esim istemiyordu
ustelik iş basvurusunda da bulundum calısırım bıraz dıyordum
normal dogum yaptım ama bııyosunuz sorunlu bı hamılelık yasadım
aynı seylerı yasamaktan korkuyorum
insallah bi sorun cıkmaz bu sefer
Hülya hamile deyince acaba sen misin dedim ben de. Görüşemiyoruz ne zamandır nerelerdesin?
canım benım cocukta sorun var dedıklerı ıcın baya sorunlu gectıahaa bi niyeti bozmuş daha mı seziyorum ne? özlem inş senin de hamiş haberlerini enk kısa sürede alırız cnm.
allah herkesin gönlüne göre versin.
ayy inş bu kez sorunsuz olurrr. sonuçta vücut tanıyor artık bebek oluşumunu. bu sefer rahat geçirirsin bence.
kız gülşahh (bülbül) nerelerdesin sen??? küsecem valla senle haaa. iyiki aynı sehirde yaşoyoruz yani
kızlar bende sezeryan oldum. doktoruma yeni sordum hamile kalabilirmiyim diye. istersen 6 ay sonra bile kalabilirdin dedi. çok çabuk iyileşince sorun olmuyormus. benimde masallahım vardı yani sezeryan acısından. normal dogum gibi kalktım ayağa.
doktora sormakta fayda var. illaki 2 sene beklenecek diye bir zorunluluk yok sanırım.
2010 bebişlerinin kardeşleri geliyo diye topik açsanıza kızlar...
ya ben de seneye burçin gibi mi olurum acaba? 2 küçük cocukve uykusuz geceler..
tekrar görüşürsen selam söyle canım..
yok anacım, benden daha öyle bi haber duyamazsın. (allah isteyenlere versin)
evdeyim cnm. nerde olucam.asıl sen nerelerdesin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?