2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam millet...
miroş uyudu, ben de topiğe koştum. ne var ne yok.

ana, bi bebek haberi daha mı okudum. yoksa yanlış mı gördüm. hey maşşallah. ama hızlı çıktı bizim topik. yok mu arttıran.

gözün aydın cnm.

bebek haberleri sırayla geliyor bakalım sıra kimde bende artık seneye veririm müjdeyi inşallah

sibel kız ben uydurmuşum şimdik alıp geldim balı kaçkar balıymış 450 gr 140 tl fişyatı adam çocuğun hasta olursa getir bana faturasını dedi o kadar garanti verdi bakalım

Hülya hamile deyince acaba sen misin dedim ben de. Görüşemiyoruz ne zamandır nerelerdesin?

ahaa bi niyeti bozmuş daha mı seziyorum ne? özlem inş senin de hamiş haberlerini enk kısa sürede alırız cnm.
allah herkesin gönlüne göre versin.

ayy inş bu kez sorunsuz olurrr. sonuçta vücut tanıyor artık bebek oluşumunu. bu sefer rahat geçirirsin bence.

kız gülşahh (bülbül) nerelerdesin sen??? küsecem valla senle haaa. iyiki aynı sehirde yaşoyoruz yani

İnternetle alakalı bir sürü silini çıktı anca telefondan zaman zaman Facebook a bakabiliyorum üstelik anlam veremedigim bir sekilde ne gündüz uyuyor pitirciklar ne de gece saat 8 gibi güne başlıyoruz ve ancak gece 12 gibi uyuyorlar üstelik bu süreçte gündüz uykuları da 2 saati bulmuyor..çok yorgun ve uykusuzum anlayacağın be kalan zamanımı bı sekilde İnternet'e giremeyecek kadar yorgun olduğumdan dinlenmeye çalışarak geciriyorum..umarım geçici bir süreçtir bu zira ayakta durmakta zorlanır oldum..lütfen herkese sevgilerimi iletilmesi ve uyku problemi dısında ciddi bir sikintimiz olmadıgını bildir..herkesi ve kuzularımı opuyorum..

canım benım cocukta sorun var dedıklerı ıcın baya sorunlu gectı
yoksa mıde bulantısı fılan yasamadım ben
bu arada hayırlı olsun dıyen herkese tesekkur ederım darısı tum ısteyıp dıleyenlerin insallah
cıkıyorum ben az gezelim
doktora gıdınce haber veririm
öpüyorum butun bebişleri

Benim dr um da aynı şeyi söyledi Özlem

ya ben de seneye burçin gibi mi olurum acaba? 2 küçük cocuk ve uykusuz geceler..

tekrar görüşürsen selam söyle canım..

ya ben de seneye burçin gibi mi olurum acaba? 2 küçük cocuk ve uykusuz geceler..

tekrar görüşürsen selam söyle canım..

yok kıs sende burak büyür zaten...
inş bebişte akıllı uslu olurda uykusuzluk nedir bilmezsin..

yok anacım, benden daha öyle bi haber duyamazsın. (allah isteyenlere versin)
evdeyim cnm. nerde olucam.asıl sen nerelerdesin??

Okulda Bigün okulu asayım da senle görüşelim bari Okulu asmaktan başka çare kalmadı. Canım bir grup çocuk okula gitmiyormuş. Niye gitmiyomuş evine gidip öğrenecekmişim diye yazı yazdı milli eğitim. Ben de ev geziyorum işte. Kimi adresi terk etmiş kimi özürlü. Allah'a şükür bizim topikte hiç olmadı. Bugün çıkmadık henüz işte bilgisayardayım. Ama bigün izin alayım da görüşelim gerçekten.

havva kıs özlem i aradınmı..
kaç gündür "girmiyo bi arasan sana zahmet...

Derindernede hamileymiş hayırlı osun canım benim yaa bu sfer iyi geçer cnm inşallahhh

kızlar merhaba ayyy hamile kalanlar varmış sizi cesaretinizden ötürü kutluyorum kızlar allah tamamına erdirsin inşallah..

derinderenn aahemileymişş.çok sevindimm.zaten sen erkenden istiyordum.hadi gözün aydın.ayy bu üç oldu yaaa.zeyl ide sayalımm..
arkadaşlarr ben açacagım topikk.hemide çizelgeli.şu işlerimi bitireyim açarım bugünnn.herkesi beklerimm
didemm kıss ne oliii.şeytanlık filann hımmm seni senii..sen bu gidişle üçücüncünün müjdesini verecen gibi geliyo.bak dogurma benide yoldan çıkaracan haaa
adanaa ne olii.buluşma falan hani beenn neyse hadi buluşunn..
defneyi yıkıyicimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…