2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar nasılsınız

Derinderen hamile miymiş Allah kucağınada almayı nasip etsin sağlıkla inş.

Bende şuan için kardeş düşünmeyenlerdenim ama kazara olursada başım üstüne .Yeni bebeiş haberlerini duydukça insan hevesleniyor ya :78::97:

hülya banada oglun olackamış gibi geliyo yaa.defnenin bi kaynımı olcek sencee kız görümce dogurma elki anlaşamazlar.aralarında yaş farkıda az

amaan kuruyemişciden geldim.kattığın görmemiştim.tutmuş sarı üzüm vermiş yaa.oda fayda edermiki yoksa değiştirip kara üzümmü alayımm hımmm:26:

bencede, iyi olur. bi günde bizim için as ne olac ak :))
kızlar için de iyi olur. yaşıtlarıyla bir 0arada olmak onlaın da hoşuna gider bence.
hadi, haber bekliyorum bak.

gel anam ge0l. sensiz buluşamadık baksana.
sen gelince belki buluşuruz.
şaka şaka
gülşah yoğun anam, işi kolay değil. ayarlayabilirse görüşürüz.

neyse ben kaçtım. bu kız mama diyo ama bişey yyemiyo.hn a bişeyler bulayım.muckk
bye

Ay kızlar akşam derin resmen benimle kavga ediyo makinanın içinden kendi çamaşırlarını çıkartıyo bana resmen bunları niye yıkamadın diyo gösteriyo gösteriyo bağırıyo allahım nasıl güldüm anlatamam hııımmmm yapıyo parmak sallıyo bidee

bizimkide çok kavga diyor serap bide ben kızınca ona hemen baba baba diye bağırmaya başlıyor kopuyoruz

bizimkide çok kavga diyor serap bide ben kızınca ona hemen baba baba diye bağırmaya başlıyor kopuyoruz

Yerim ben o cimcimelerin kavgasını da kendisinide :81:

bencede, iyi olur. bi günde bizim için as ne olac ak :))
kızlar için de iyi olur. yaşıtlarıyla bir 0arada olmak onlaın da hoşuna gider bence.
hadi, haber bekliyorum bak.

:) Yaşıtlarının yanında sanki yaşıtları yokmuş gibi davranıyor bizimki.

merhaba kızlar bu aralar bizim uyku düzenimiz bozuldu bu dişler yüzünden sürekli buuuv yapıp duruyor salyalar akıyor bi taraftan geçen haftadan beri üst dişler arka arkaya çıktı yavrum kıyamam acıdığını belli ediyor canı yanıyor ilaçla fitille acısını geçiriyorum

Yahu gelsene sen de. Sayende bi kere görüşebildik zaten biz de. Kaç kaç gel.

buluşun bacım.gelmek istiyomda.bu havalardan çıkamıyoz.dur bakalım hava iyi olursa bi 15 gün sonra gelmeyi düşünüyoruz..bakalım.

bak bakk.cadılara.benimkide kavga eder.bazen zeynebe sesimi yükseltiyom.defnede bana yüktseytiyo sanki ne bagırıyon kıza der gibi.sonrada defneye bakıp ona şakadn bagırıyom.çeneleri durmuyoki.ablayı babayı kayırıyo bana..

didem.bacım sen geçmişi okuyonmuu hic.çok söylediklerim boşa gitti haa.

inciri kara üzümü nasıl veriyosun muhallebimi yapıyon yoğurduna mı katıyorsun

fatoşcum ben meyve püresinin içine katıyorum.inciri haşlayıp meyve püresiyle blundırdan geçirip veriyorum.eger tadı ekşimsiyse azda pekmez katıp veriyom..dönüşümle bi gün ihcir.bi gün kuru kayısı.şimdide üzüm deneyecegim ama kara üzüm istemiştim adama sarı vermiş yaa.

defneyi yıkadım amman yine buharım çıtkı.yaw .çığlığı hiç bitmiyo.halbuki yapmadığım şeyre kalmıyo.yedirirken şaklabanlık.banyoda şaklabanlık.of of..

hoşgeldin canım.dişler zordur tabi .ama bizim hiçç dişimiz yokkk

allah kolaylık versin çok zor oluyor diş çıkarmaları bizimkide huysızduda şim iyi şükür inşallah çabucak geçer

defneyi yıkadım amman yine buharım çıtkı.yaw .çığlığı hiç bitmiyo.halbuki yapmadığım şeyre kalmıyo.yedirirken şaklabanlık.banyoda şaklabanlık.of of..

nasıl yıkıyonuz artık siz ben kendimde giriyom alıyom kucağıma ama her onu yıkadığımda bende girmek zorunda kalıyorum sizler nasıl yıkıyonuz kızlar..bide bu arada tam okumadım ama bal yedirmeye başladınızmı bende hakiki bal var eşim için almıştık versemmi duruyada acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…