adanaa ne olii.buluşma falan hani beennneyse hadi buluşunn..
defneyi yıkıyicimmm..
OkuldaBigün okulu asayım da senle görüşelim bari Okulu asmaktan başka çare kalmadı. Canım bir grup çocuk okula gitmiyormuş. Niye gitmiyomuş evine gidip öğrenecekmişim diye yazı yazdı milli eğitim. Ben de ev geziyorum işte. Kimi adresi terk etmiş kimi özürlü. Allah'a şükür bizim topikte hiç olmadı. Bugün çıkmadık henüz işte bilgisayardayım. Ama bigün izin alayım da görüşelim gerçekten.
derinderenn aahemileymişş.çok sevindimm.zaten sen erkenden istiyordum.hadi gözün aydın.ayy bu üç oldu yaaa.zeyl ide sayalımm..
arkadaşlarr ben açacagım topikk.hemide çizelgeli.şu işlerimi bitireyim açarım bugünnn.herkesi beklerimm
didemm kıss ne oliii.şeytanlık filann hımmmseni senii..sen bu gidişle üçücüncünün müjdesini verecen gibi geliyo.bak dogurma benide yoldan çıkaracan haaa
adanaa ne olii.buluşma falan hani beennneyse hadi buluşunn..
defneyi yıkıyicimmm..
Ay kızlar akşam derin resmen benimle kavga ediyo makinanın içinden kendi çamaşırlarını çıkartıyo bana resmen bunları niye yıkamadın diyo gösteriyo gösteriyo bağırıyo allahım nasıl güldüm anlatamam hııımmmm yapıyo parmak sallıyo bidee
bizimkide çok kavga diyor serap bide ben kızınca ona hemen baba baba diye bağırmaya başlıyor kopuyoruz
bencede, iyi olur. bi günde bizim için as ne olac ak :))
kızlar için de iyi olur. yaşıtlarıyla bir 0arada olmak onlaın da hoşuna gider bence.
hadi, haber bekliyorum bak.
Yahu gelsene sen de. Sayende bi kere görüşebildik zaten biz de. Kaç kaç gel.
gel anam ge0l. sensiz buluşamadık baksana.
sen gelince belki buluşuruz.
şaka şaka
gülşah yoğun anam, işi kolay değil. ayarlayabilirse görüşürüz.
neyse ben kaçtım. bu kız mama diyo ama bişey yyemiyo.hn a bişeyler bulayım.muckk
bye
Ay kızlar akşam derin resmen benimle kavga ediyo makinanın içinden kendi çamaşırlarını çıkartıyo bana resmen bunları niye yıkamadın diyo gösteriyo gösteriyo bağırıyo allahım nasıl güldüm anlatamam hııımmmm yapıyo parmak sallıyo bidee
bizimkide çok kavga diyor serap bide ben kızınca ona hemen baba baba diye bağırmaya başlıyor kopuyoruz
inciri kara üzümü nasıl veriyosun muhallebimi yapıyon yoğurduna mı katıyorsun
merhaba kızlar bu aralar bizim uyku düzenimiz bozuldu bu dişler yüzünden sürekli buuuv yapıp duruyor salyalar akıyor bi taraftan geçen haftadan beri üst dişler arka arkaya çıktı yavrum kıyamam acıdığını belli ediyor canı yanıyor ilaçla fitille acısını geçiriyorum
merhaba kızlar bu aralar bizim uyku düzenimiz bozuldu bu dişler yüzünden sürekli buuuv yapıp duruyor salyalar akıyor bi taraftan geçen haftadan beri üst dişler arka arkaya çıktı yavrum kıyamam acıdığını belli ediyor canı yanıyor ilaçla fitille acısını geçiriyorum
defneyi yıkadım amman yine buharım çıtkı.yaw .çığlığı hiç bitmiyo.halbuki yapmadığım şeyre kalmıyo.yedirirken şaklabanlık.banyoda şaklabanlık.of of..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?